Isha Yoga Asanas și beneficiile sale

Realizarea de sine este ceea ce ne învață orice formă de yoga. Isha Yoga este astfel un mod cuprinzător de a învăța mai multe despre noi înșine, prin arta și știința tehnicii antice. Folosind acest program, indivizii pot folosi acum pași care sunt importanți, obligatorii și foarte tangibili în a-și face să crească conștiința interioară. Sadhguru a venit astfel cu tehnici rare și unice pentru a ajuta oamenii să-și realizeze spiritul, sufletul, conștiința și toate acestea prin arta și știința îndrumării și ajutorul expertului unui yoghin certificat..

Isha Yoga este profund și învață dimensiunile individuale și cum să comunice cu fiecare dintre ele, folosind experimente variate. Fiecare dintre programele oferite ar fi o modalitate sau un mijloc de a stabili o legătură între dimensiuni, ceea ce aduce vitalitate și integritate corpului și minții, inclusiv sufletul, spun experții..

A fi spiritual nu înseamnă că refuzi plăcerile lumești ale vieții, refuzi familia sau chiar responsabilitățile tale sociale. De fapt, ar trebui luate astfel de măsuri pentru a spori realizarea de sine și creșterea personală, spun experții yogici holistici

Cuvinte înțelepte de la Sadhguru:

Toată lumea meditează la un moment dat sau altul, dacă nu chiar în fiecare zi. Acum, de ce să medităm? Nu v-ați început procesul de viață, ci doar „s-a întâmplat”, spune sadhguru. Când se naște un om, corpul nu este la fel ca atunci când este adult, corpul este mic sau mic și, în timp, crește. Asta înseamnă că, în mod inconștient, am adunat multe și am acumulat și multe. Ceea ce numim „corpul” este de fapt o adunare sau o acumulare de „mâncare”. În același mod, ceea ce numim „minte” nu este altceva decât un amestec de impresii pe care le adunăm pe măsură ce creștem.

Știi foarte bine, orice aduni și cumulezi este al tău, oricum ești tu? NU, nu este, spune guru. Acest lucru se datorează faptului că adunarea și acumularea provin dintr-o altă sursă. Deci, chiar dacă cântărești 80 de kilograme, totuși poți urmări să-l aduci la 60 de kilograme în cel mai scurt timp. Acest lucru se datorează faptului că acum nu doriți în mod conștient să adunați mai mult și doriți să eliminați 20 de kilograme de acumulare. Același lucru este valabil și cu mintea, atunci când decideți să renunțați în cele din urmă la toate, va renunța la impresiile negative, oferindu-vă pace și calm pe termen lung.

Învățăturile lui ISHA YOGA:

  • Te identifici cu tine
  • Te identifici cu experiența ta
  • Te identifici cu ceea ce nu ești tu
  • Percepția ta este clară
  • Îți experimentezi corpul ca pe tine însuți
  • Experimentezi mintea ca pe tine însuți
  • Vezi viața ca pe un joc de supraviețuire și nu așa cum ești acum
  • Accepți diversitatea și devii mai UMAN
  • Supraviețuirea este mai bună
  • Ești în pace cu trupul, mintea și sufletul tău

Importanța meditației folosind ISHA YOGA:

Cu meditația, experiența este unică. Este o stare de calm, o ființă interioară care ești tu în ansamblu și separată de restul lumii. Acesta este acum spațiul tău, spațiul tău pozitiv acumulat și așa te poate ajuta meditația

Cu meditația, ai avea mai multă claritate și nu ar exista nicio distorsiune. În zilele noastre și în vârstă, te uiți doar la aspectul fizic al lucrurilor, evenimentelor și situațiilor. Există o mulțime de obstacole și distorsiuni care te fac orb de ceea ce este imaginea de ansamblu. Fără claritate vizibilă, nu ați fi încrezători, dar ați fi un nincompoop năucitor, spune sfântul sadhguru.

Supraîncrederea cu informații pe jumătate coapte se întâmplă atunci când egoul preia. Aceasta înseamnă că oamenii au lipsă de claritate și folosesc înlocuitori falși pentru ușurare și satisfacție temporară. Sincer, nu există un substitut pentru claritate. Când înțelegeți acest concept, ajungeți într-o stare meditativă și totul începe să se clarifice în fața voastră.

Cu isha yoga acum priviți viața așa cum este. Isha yoga vă ajută să obțineți o cale pe care puteți merge, fără probleme și judecăți de orice fel. Ar exista o frecare minimă, poticnire și nu ar trebui să se deranjeze.

Isha Kriya yoga:

Yoga, așa cum percepe toată lumea, este din motive de sănătate, pentru a rămâne în formă și a unei mumbo jumbo de răsuciri corporale. Unii chiar se înfiorează să se gândească să folosească yoga pentru sănătate, deoarece consideră că posturile sunt imposibil de utilizat. De fapt, yoga are multe dimensiuni, iar arta și știința antică a yoga au beneficiat de miliarde pe tot globul. Este un mod care a adus corpul, mintea și sufletul să-și atingă culmea în perioade foarte scurte.

Să-ți trăiești viața la maximum:

Guruul yoghin realizat are o viziune pentru fiecare individ, adică să ofere fiecăruia o picătură de spiritualism. Acest lucru este așa cum spune el că este posibil doar prin yoga ISHA KRIYA. Așa cum spune sadhguru, isha yoga este un mod folosit odată doar de asceti și de yoghinii bine învățați. În zilele noastre, este pus la dispoziție pentru a beneficia fiecare ființă umană care ar dori să învețe mai multe, prin propriul lor beneficiu.

Înțelepciunea atemporală este adânc înrădăcinată în arta și știința yoga și este o practică foarte simplă, dar eficientă, pe care sadhguru a adus-o lumii. Sursa creației este cunoscută sub numele de ISHA, iar acțiunea internă este KRIYA. Scopul principal al isha yoga este să se asigure că sursa este exploatată pentru o mai bună existență, astfel încât viața să fie creată de acum înainte în conformitate cu viziunea și dorințele pentru existența omului.

Beneficii Isha Yoga:

A. Sanatate mai buna

b. Dinamism mai bun

c. Mai multă pace

d. O bunăstare mai bună

e. Ajută să facă față vieții moderne