Cum se face Virasana (Hero Pose) și beneficiile sale pentru sănătate

Una dintre cele mai vechi meserii posibile a fost formele străvechi de întindere a corpului prin care s-a inventat un leac și multe probleme au fost rezolvate. Una dintre cele mai bune afecțiuni pentru un spate rău sau un plan de slăbire implică yoga, motiv pentru care yoga are o parte integrantă în viața noastră. Printr-o dimineață liniștită plină de întinderi, nu ai știut niciodată atât de multe remedii ar putea fi desfășurate și acum, când știi mai bine, este timpul să înveți noile divizii pe care yoga ți le poate oferi.

Cum să faci Virasana (erou Pose) și beneficiile sale pentru sănătate

Cum să:

Yoga pose virasana, este, de asemenea, cunoscut sub numele de erou Pose. Pentru ca virasana să înceapă, trebuie mai întâi să perfecționați poziția de ședere a yoga. Aici începeți prin a întinde un covor sau o plapumă moale pe podea, cu toate acestea, cu cât este mai puțin pernă, cu atât va fi mai bine.

Începeți prin a îngenunchea pe podea cu ambii genunchi, doar cu genunchii, părțile interioare ar trebui să fie presate împreună în fața dvs. în timp ce vă îndreptați coloana vertebrală. Acum lucrați pe membrele inferioare. Pe măsură ce sunteți îngenuncheat, puteți simți presiunea corpului pe șolduri. Întindeți-vă picioarele doar ușor în partea de capăt, astfel încât șoldurile să se potrivească oarecum bine între decalaj. Nu faceți decalajul prea mare. Acum lucrează pe picioare.

Asigurați-vă că sunt paralele cu solul și sunt presate ușor ondulate pe părțile interioare. Asigurați-vă că ambele picioare au suport și greutate egale.

De acum, exercițiul este simplu. Înainte de a începe expirați puternic și îndoiți-vă puțin înainte, veți găsi corpul adaptându-se la poziție. Acum îndreaptă coloana vertebrală și, ca un mândru războinic, îți lărgește oasele gulerului. Țineți această poziție timp de 30 de secunde înainte de a vă elibera coloana vertebrală. Apoi repetați încă o dată. Încercați încet să măriți spațiul de timp.

Beneficii:

Flexibilitate:

Adesea, uneori, se realizează că corpul poate fi flexibil din emisfera superioară, unde datorită uzurii corpul dumneavoastră a fost deja obișnuit cu răsucirile taliei și exercițiile pentru brațe. Jumătatea inferioară este cea care are problema și, astfel, atunci când vă obișnuiți să faceți întinderi în spate și întinderi inferioare ale corpului, flexibilitatea corpului dvs., în special cele inferioare, crește colectorul.

Pace interioara:

Această postură este cunoscută sub numele de poza eroului și mulți psihologi spun că yoga nu numai că vă poate aduce beneficii fizice, ci are o mână excelentă de jucat și în caz de probleme psihice. Prin urmare, virasana yoga, potrivit multor experți în yoga, este una dintre acele yoga care vă calmează sinele interior. Pe măsură ce respiri sus și închizi ochii, simți că acea senzație liniștitoare calmantă te spală, creând o pace interioară.

Circulatia sangelui:

Virasana yoga se concentrează în principal pe punctele de presiune din părțile inferioare ale corpului și se întind în părțile superioare ale corpului. Aceasta este o situație bună pentru a crea un flux de sânge suplu în corpul dumneavoastră, reglând circulația sângelui, care este unul dintre cele mai importante idealuri pentru un corp bun sănătos..

Alertă în timpul sarcinii:

Dacă această yoga se face în timpul sarcinii, umflarea neobișnuită a picioarelor poate fi redusă la o cantitate semnificativă. Cu toate acestea, asigurați-vă că luați medicul dumneavoastră și asigurați-vă că este recomandat. De asemenea, nu încercați acest lucru în ultimele luni de sarcină. Salvați acest lucru pentru durata medie, atunci când totul este stabil.

Digestie:

Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți procesele de digestie și, prin urmare, aveți acum mai multe motive pentru a folosi acest lucru.