25 cele mai recente modele de prezentare pentru casă cu imagini în 2021

Unul dintre cele mai comune obiecte de mobilier într-o casă este un design simplu de vitrină. Aceasta include designul vitrinei cu rafturi și dulapuri sau chiar sertare. Iată un spațiu unde puteți plasa toate articolele dvs. pentru spectacol. Designul vitrinei camerei poate fi specific unei camere și a ceea ce poate fi păstrat în ea. Deci, puteți avea o vitrină pentru dormitor, sufragerie și chiar bucătărie. Modelele de vitrine de casă sunt disponibile în diverse materiale, cum ar fi lemnul, metalul, etc. Acest lucru va depinde de tema de proiectare generală pe care o urmăriți în casa dvs. Așadar, încercați să alegeți cel mai bun design al vitrinei, în funcție de cameră și temă.

Ultimele modele de prezentare pentru casă1

Cum să selectați modele de prezentare?

Aici am notat câteva puncte pe care trebuie să le luați în considerare.

  • Spaţiu: Imaginile de proiectare a vitrinei vă vor oferi o idee despre spațiul care va fi ocupat de vitrina. Așadar, aruncați o privire la spațiul din camera dvs. și vedeți dacă este fezabil.
  • Formă: Vitrina de design vine în diferite forme, cum ar fi verticală, orizontală, plutitoare, montată pe perete etc. Așadar, selectați cea mai bună opțiune dintre numeroasele enumerate mai jos..
  • Buget: Cel mai bun design al vitrinei poate fi foarte scump sau economic. Alege cu înțelepciune.
  • Acasă: Majoritatea caselor trebuie să prezinte designul dulapului pentru a se potrivi în mod corespunzător cu toate articolele.
  • Apartamente: O casă 2BHK sau 3BHK va avea spațiu diferit în fiecare cameră. Așa că alegeți o vitrină care să vă ofere spațiu amplu.

Importanța modelelor de prezentare pentru casă:

Un design frumos al vitrinei poate crea sau sparge o cameră. Vitrina nu este doar pentru a păstra piese de spectacol, ci pentru a spune o poveste.

  • Articolele pe care le-ați adunat de-a lungul anilor pot fi afișate pentru ca ceilalți să le vadă, precum și pentru a vă reaminti vremurile bune.
  • Designul vitrinei gata face ușor să alegeți una bună.
  • Toate proiectele de vitrine ale casei indiene vor avea dulapuri pentru a menține unele obiecte la vedere.
  • Designul raftului vitrina face ca afișarea articolelor să fie mai distractivă și mai dramatică.
  • Deoarece fiecare raft, dulap sau sertar poate fi util pentru a vă face casă fără probleme, designurile vitrinei de casă pe care India le poate oferi sunt foarte importante.

Cele mai bune modele de prezentare pentru casă în India:

Aici am înrolat 25 de modele simple și recente de vitrine pentru casă cu fotografii. Să aruncăm o privire asupra lor.

1. Vitrină modernă curbată din lemn:

Cele mai bune modele de prezentare pentru casă

Această primă imagine de design a vitrinei vă va oferi o idee despre tipurile minunate de vitrine pe care le puteți avea pentru casa dvs. Acest design de vitrină din lemn pentru camera de zi este o vitrină mare, cu spațiu suficient pentru o unitate TV, precum și un sistem stereo. Dulapul înalt de sticlă din partea stângă poate găzdui câteva obiecte frumoase pentru afișare. Marginea curbată de cealaltă parte a dulapului din sticlă adaugă stil și clasă acestei piese. Așadar, selectați această vitrină minunată și uimitoare pentru camera dvs. de zi și umpleți-o cu lucruri bune de afișat.

CITESTE MAI MULT: Modele de vitrine din lemn

2. Cel mai bun design de prezentare a televizorului alb:

Modele moderne de prezentare pentru casă

Iată un design uimitor de prezentare TV pe care îl puteți seta în camera dvs. de zi. Mobilierul pentru vitrine TV este unul dintre cele mai comune obiecte pe care le veți găsi în fiecare casă. Acest model de vitrină TV albă are rafturi deschise în jurul cadrului. Trei dulapuri sunt plasate sub unitatea TV și pot adăposti multe alte articole și le pot menține libere de praf. Puteți avea această minunată vitrină plasată și în dormitorul dvs. dacă spațiul o permite. Selectați minunata culoare albă pentru luminozitatea și aspectul său proaspăt. Camera va fi apoi spațioasă cu această unitate.

CITESTE MAI MULT: Modele de prezentare TV

3. Vitrina cu zăbrele de scară:

modele de prezentare a scării pentru acasă

Alegeți acest design de vitrină din placaj pentru o cameră mare și largă. Acesta este un design contemporan care funcționează bine pentru a deschide spațiul. Materialul utilizat în această vitrină este durabil și durabil. Are șase niveluri de rafturi orizontale care sunt plasate sub formă de zăbrele. Aveți multe colțuri pentru a vă păstra obiectele. Acest design de prezentare contemporan este foarte ușor de creat și de întreținut. Ideile de decorare a vitrinei pot fi numeroase, iar articolele afișate pot fi prezentate cu mândrie. Selectați această vitrină dacă aveți spațiu suficient în cameră pentru această lungime mare.

4. Proiectare vitrină MDF:

Proiecte simple de prezentare pentru casă

Aceasta este o piesă grozavă care este realizată din material MDF. MDF este destul de puternic și de lungă durată și puteți obține un finisaj bun și pe el. Puteți alege între finisaj mat și lucios pentru a completa celelalte mobilier din cameră. Acest design vitrina indiană are dulapuri de sticlă pe ambele părți cu panouri decorative. Marginea curbată de pe dulapul vitrinei TV este, de asemenea, destul de atractivă. Dulapurile de la nivelul inferior sunt perfecte pentru a păstra alte articole, cum ar fi stereo, cutie de cablu, etc. Alegeți un finisaj frumos din lemn pentru această vitrină pentru a o deosebi.

5. Vitrina de raft laterală:

modele de vitrine pentru casă

Iată un design simplu pentru o sală compactă și elegantă. Aceasta este o vitrină verticală care poate fi utilizată pentru cărți sau alte articole. Acesta este unul dintre cele mai recente design-uri pentru vitrină, deoarece nu ocupă întregul spațiu de perete. Îl poți păstra oriunde în sufragerie. Poate fi un design cool pentru vitrina pentru camera de zi în care complementaritatea se întâlnește cu cea modernă. Selectați această piesă pentru simplitatea și stilul său, care vă vor deosebi camera. Așezați un dulap minunat cu perne confortabile lângă acesta pentru a vă așeza și citi o carte în largul lor.

6. Proiectare simplă a vitrinei deschise:

modele de prezentare

Iată un stil de prezentare modular care arată foarte bine în casele în stil deschis. Face camera să arate aerisită și spațioasă. Acesta este montat pe perete și nu ocupă spațiu. Imaginile modelului de prezentare pe care le vedeți aici sunt minunate pentru casele moderne. Acest design modern de prezentare TV vă permite să atârnați televizorul de perete și vă oferă rafturi peste tot pentru a plasa șiretlicuri. Aceasta este o imagine minunată a vitrinei TV, care este cea mai populară în rândul tinerei generații. Selectați o culoare strălucitoare precum albul pentru a deschide spațiul și pentru a oferi camerei dvs. un aspect mai luminos.

7. Design color vitrină Pop:

proiectarea vitrinei casei

Dacă doriți să adăugați culoare camerei dvs. fără a picta pereții, atunci această vitrină color pop este doar pentru dvs. Această imagine de design a vitrinei de acasă vă oferă o idee despre modul în care culoarea poate fi adăugată unei părți a vitrinei pentru a crea dramă. Majoritatea fotografiilor cu vitrine TV vă oferă un finisaj din lemn, dar acesta este un aspect strălucitor. Majoritatea dulapurilor sunt dulapuri închise și acest lucru ajută la ascunderea obiectelor de la vedere și la menținerea lor departe de praf. Combinația roșu și alb strălucitor este foarte plăcută pentru ochi. Aceasta este o piesă grozavă la un preț accesibil.

8. Proiectarea vitrinei de perete plutitor:

design vitrina mica

Aruncați o privire la acest design de vitrină de perete plutitor pentru holul care este realizat din material din lemn și are un finisaj elegant, maro lucios. Designul are mai multe rafturi care sunt ținute pe perete la întâmplare, astfel încât să obțineți multe spații pentru a vă păstra toate articolele. Acesta este unul dintre cele mai populare modele de vitrine din lemn pentru hol. Elementul este nou și la modă. Alegeți această vitrină de perete pentru camera dvs. de zi, astfel încât să puteți economisi spațiu pe podea. Așadar, cumpărați această unitate minunată care vă va ajuta să vă păstrați obiectele și să aveți spațiu suficient în cameră.

CITESTE MAI MULT: Modele de prezentare pentru perete

9. Vitrină de perete cu raft mare:

design vitrina dulap

Pentru casele spațiale mici de astăzi, proiectele moderne de vitrine pentru hol sunt elementul de mobilier ideal. La modă și elegant este cel mai bun mod de a merge. Un loc minunat pentru păstrarea cărților și amintirilor este această vitrină rece din lemn făcută doar pentru dvs. Modelul vitrinei este elegant și înalt. Designul vitrinei din hol are o lățime subțire. Nu ocupă mult spațiu. Există suficiente rafturi în unitate pentru a vă permite să aveți spațiu suficient pentru a păstra o mulțime de lucruri. Faceți din camera dvs. de zi un loc răcoros cu această piesă minunată pentru a vă așeza și a vă bucura de citirea unei cărți.

10. Design uriaș de vitrină de perete:

nou design vitrina

Iată o unitate vitrină imensă care poate fi păstrată în camere mari. Cel mai recent design al acestei vitrine TV poate ocupa întregul spațiu de perete și poate adăposti multe alte obiecte, în afară de doar un televizor mare. Are multe dulapuri și sertare la nivelurile inferioare. Culoarea nucului acestei unități este izbitoare și se potrivește bine cu alte mobilier. Acest design de vitrină în stil indian pentru sală este popular printre clienții bogați care au case mari și gadgeturi și aparate scumpe. Există un loc pentru fiecare articol care trebuie afișat fără a face să pară aglomerat.

11. Proiectare vitrină iluminată pentru cameră de zi:

modele de vitrine de casă

Cauti un design frumos de vitrina pentru perete? Iată un model de prezentare TV răcoros și uimitor pentru o casă care este deschisă și simplă. Modelul vitrinei de perete are patru rafturi pe perete la ambele capete. Puteți plasa un televizor LED de 40 inch în mijlocul unității. Sub aceste rafturi există rafturi puternice, unde puteți păstra stereo, difuzoare și alte articole. Finisajul acestei unități este spectaculos și se va potrivi cu alte articole de mobilier de casă. Așa că alegeți această unitate minunată pentru noua dvs. casă și faceți-o să pară elegantă și elegantă.

CITESTE MAI MULT: Modele de vitrine pentru camera de zi

12. Designer Bright Showcase:

modele de prezentare pentru casă

Căutați cele mai noi modele de vitrine de perete? Vrei ceva remarcabil? Apoi selectați cel mai bun design al vitrinei TV cu culori luminoase și stil modern. Acest combo de culoare galben și lemn este atrăgător și va funcționa dacă aveți o cameră tematică modernă. Este cel mai recent model de prezentare TV în care utilitatea și stilul se reunesc pentru a forma una dintre cele mai bune piese de mobilier. Selectați acest model dacă doriți o vitrină izbitoare și aveți elemente de afișat. Această unitate va ocupa mult mai puțin spațiu, deci este o cumpărare bună pentru cei mai mulți.

13. Design modern al vitrinei de colț:

imagini de proiectare vitrina

O altă vitrină grozavă din camera de zi este acest design al vitrinei laterale pe care îl puteți așeza într-un colț. Vitrina înaltă are margini curbate și un finisaj cald din lemn, care este strălucitor. Vitrina minunată se potrivește bine chiar și în casele mici, deoarece nu ocupă spațiu. Ușile de sticlă ale dulapurilor vă oferă o vedere clară a obiectelor afișate în interior. Mulți oameni adoră acest design de vitrină de colț. Puteți plasa lumini în interiorul dulapurilor pentru a adăuga luminozitate articolelor. Într-un spațiu mic triunghiular al casei dvs., o vitrină este o opțiune excelentă.

CITESTE MAI MULT: Modele de expoziții de colț

14. Ultimul design al vitrinei TV:

cel mai bun design vitrina

Acesta este un design simplu de prezentare TV, pe care îl puteți păstra în camera dvs. de zi. Această vitrină are panouri pe ambele părți, precum și o secțiune superioară pentru păstrarea articolelor. Secțiunea inferioară are dulapuri închise pentru a vă menține articolele libere de praf. Rafturile laterale sunt locul în care vă puteți arăta obiectele de amintire. Puteți plasa orice televizor de dimensiuni în acest design de prezentare TV în India. Cel mai recent model de prezentare TV vă oferă un obiect de mobilier puternic și plăcut, care vă va rezista mult timp. Durabilă și elegantă, această unitate merită cheltuiala.

15. Proiectarea vitrinei din oțel:

frumos design vitrina

Încercați acest design de vitrină din oțel dacă doriți un obiect de mobilier ușor, dar diferit. Oțelul folosit în această vitrină este puternic. Mobilierului i se adaugă un strop de culoare pentru a-l înveseli. Puteți alege dintre diverse nuanțe disponibile pe piață. Dulapul are multe rafturi pentru păstrarea obiectelor. Sertarele închise sunt minunate pentru a plasa și lucruri importante. Acest design de vitrină metalică este un design de vitrină excelent pentru dormitor, unde poate doriți să vă păstrați produsele cosmetice și alte documente importante sub cheie. Așadar, verificați această combinație roșie și gri.

16. Design modern de prezentare TV:

modele de vitrine de casă indiană

Un alt design modern pentru o unitate TV este această piesă uimitoare care este plasată în colțul unei camere. Utilizează atât de bine spațiul din colț și face camera mai compactă. Acest design al vitrinei de televiziune este realizat din lemn de finisaj deschis care luminează camera. Această vitrină de design interior funcționează bine pentru casele mici în care fiecare spațiu este important. Dulapurile de pe părțile laterale și inferioare ale acestei unități pot găzdui multe articole. Panourile albe contrastante conferă unității un aspect elegant. Așa că alegeți acest design de prezentare cu LED-uri pentru casa dvs. dacă spațiul este primordial.

17. Dulap vitrina dormitor:

modele de casă vitrine india

O vitrină frumoasă pentru dormitor este una care nu numai că vă permite să afișați articole, ci vă oferă și spațiu pentru a vă păstra hainele. Acest dulap cu design vitrina este o altă idee minunată pe care o puteți adăuga în dormitor. Are rafturi deschise pentru păstrarea cărților, șmecherilor, produselor cosmetice etc. Are, de asemenea, un dulap atașat pe lateral, unde vă puteți păstra hainele și lenjeria. Cele mai de sus dulapuri ale acestei vitrine sunt dulapuri cu ușă închisă unde puteți așeza unele articole rare. În acest fel, ele rămân curate și ordonate și conferă camerei un aspect îngrijit.

CITESTE MAI MULT: Modele de prezentare pentru dormitor

18. Design vitrina pentru camera de zi:

imagini de proiectare vitrina

Un design dramatic al vitrinei LCD poate schimba aspectul unei camere de zi. Această unitate de mobilier are un dulap pentru păstrarea televizorului. Are două panouri laterale cu uși de sticlă și lumini în interior. Designul vitrinei din lemn și sticlă este perfect pentru casele moderne. Un mini raft deasupra televizorului completează setul. Acesta este un design de vitrina de mobilier cu toate elementele necesare în el. Setul complet merită prețul. Puteți alege și combinația de culori a acestui set în funcție de alegerea dvs. Pentru a vedea dacă această unitate se potrivește cu cerințele dvs. de factură și buget.

19. Proiectarea vitrinei de designer:

design vitrina indiană

Aruncați o privire la acest design al ușii vitrine cu o temă elegantă. Vitrina este amplasată într-un spațiu neutilizat și are dulapuri ascunse și rafturi deschise. Puteți așeza cărți pe rafturile deschise, în afară de articolele de afișare. Acest design de mobilier vitrina folosește lemn de calitate superioară pentru a obține un finisaj excelent, neted și de lungă durată. Puteți alege acest design de vitrină din lemn pentru o casă în care spațiul ar putea fi o constrângere. Profitați la maximum de spațiul mic și adăugați în această piesă creativă. Această piesă de prezentare de designer merită efortul de instalare și hardware.

20. Proiectarea vitrinei de bucătărie:

prezintă imagini model

Un must-have în bucătărie este o vitrină de bucătărie îngrijită. Acest design vitrina de bucătărie vă poate ajuta să afișați toate vesela și piesele de epocă preferate. Proiectarea vitrinei pentru bucătărie ar trebui să includă dulapuri din sticlă care să permită oamenilor să vadă diferitele articole expuse. Ajută la menținerea veselei curate și curate și disponibile pentru utilizare directă atunci când este necesar. Aici modelul vitrinei din sticlă albă are un cadru din lemn. Puteți așeza această vitrină deasupra spațiului contorului pentru regăsirea rapidă a articolelor. Culoarea dulapului este strălucitoare și aduce lumină în spațiul bucătăriei.

CITESTE MAI MULT: Modele de vitrine de bucătărie

21. Design vitrina pentru sufragerie:

imagini de proiectare a vitrinei de acasă

A avea un design de vitrina de sufragerie are sens dacă aveți veselă și obiecte de păstrat aproape de masa de cină. Designul vitrinei oglinzii are sticlă oglindită pe panoul din spate al vitrinei. Acest lucru luminează camera și reflectă și lumina. Există câteva rafturi în vitrină pentru a afișa articole precum sticle de vin, pahare de vin, tacâmuri, veselă, obiecte din sticlă etc. Puteți alege să aveți acest design de vitrina de sufragerie în sala de mese, unde devine ușor să obțineți articole pentru o cină . Oaspeților le va plăcea să vadă gama largă de articole pe care le-ați adunat de-a lungul anilor.

CITESTE MAI MULT: Modele de vitrine de sufragerie

22. Proiectare vitrină divizor:

proiectarea vitrinei camerei

Iată o minunată idee de prezentare a camerei de zi care funcționează ca un separator într-un spațiu mare. Vitrina este sub formă de rafturi care pot fi așezate într-un spațiu compactat sau deschise ca o carte. Acest model de prezentare din lemn este destul de unic și atrăgător. Designul vitrinei sufrageriei Designerilor de interior din India le place să experimenteze idei noi. Aceasta este o piesă uimitoare care poate acționa ca o opțiune de pauză într-o cameră. Alegeți această vitrină pentru efectul dramatic pe care îl are asupra camerei. Aveți mai multe rafturi mici și colțuri pentru a plasa o mulțime de articole pentru expunere.

23. Proiectarea vitrinei labirintului:

vitrina de design

Vrei un obiect de mobilier magic? Atunci acest design de labirint este potrivit pentru dvs. Viermilor de carte le va plăcea să aibă acest ultim design de vitrină din lemn care arată ca un labirint. Veți obține mai multe straturi de rafturi unde puteți stoca cărți și alte artefacte. Culoarea albă a acestei unități este uimitoare și se combină bine cu alte articole de mobilier. Aceasta este o vitrină perfectă pentru salon, care va funcționa excelent și ca opțiune de cadou. Așadar, dacă cineva își renovează casa sau cunoașteți un cuplu proaspăt căsătorit, atunci alegeți acest cadou pentru ei. Va dura o viață și va fi prețuit și el.

24. Vitrină de perete de designer:

vitrina casei

O vitrină de designer este una care iese în evidență de la obișnuit și stabilește o temă în cameră. Acest design de vitrină de perete pentru stilul de living indian este unul dintre cele mai noi modele populare. Proiectarea implică rafturi care plutesc pe perete plasate la diferite niveluri. Imaginile și cadrele sunt punctate pe toate rafturile pentru a crea o temă magică. Puteți avea rafturile în culoarea lemnului închis sau chiar negru pentru acel design puternic. Acesta este un design frumos de vitrina pentru salon, unde oaspeții pot vizualiza diferitele fotografii ale familiei dumneavoastră.

25. Designul vitrinei rotunde:

ultimul design al vitrinei

O altă notă de design rece este această vitrină rotundă pentru cameră. Acest design vitrina pentru salon India este uluitor. Cadrul rotund din lemn ocupă spațiul de perete și are mai multe rafturi în interior. Majoritatea imaginilor din vitrina din salon sunt cu unități dreptunghiulare. Dar acesta este diferit. Acest lucru vă va deosebi casa de celelalte. Designul elegant este destul de fermecător și sofisticat. Artefacte mari și mici pot fi așezate cu ușurință pe rafturi. De asemenea, puteți adăuga rafturi din sticlă în loc de rafturi din lemn la fiecare nivel al acestei vitrine.

Noul design al vitrinei poate fi complicat și descurajant pentru noua casă. Aceste modele de prezentare pentru casă sunt create pentru a atrage persoana. Așa că alegeți cel mai bun design pe care îl doriți pentru casa dvs. pe baza anumitor criterii. Proiectarea vitrinei și a vitrinelor din sticlă pentru hol sunt câteva dintre tipurile de vitrine din care puteți alege. Lista este nesfârșită, iar alegerile sunt numeroase. Deci, în funcție de camera pe care trebuie să o mobilezi, alege-o pe cea potrivită și verifică calitatea materialului folosit. Fiecare dintre desenele pe care le-am enumerat mai sus este cel mai bun din lot și acest lucru vă va oferi o idee înainte de a selecta o vitrină pentru casa dvs..