20 cele mai recente modele de uși de siguranță cu imagini în 2021

O casă ne oferă un sentiment de siguranță! Cu toate acestea, odată cu creșterea furturilor și a spargerilor, este perfect logic să investiți în ușile de siguranță puternice. Împreună cu protejarea proprietăților noastre de intruși, aceste uși ne protejează intimitatea și ne oferă o liniște sufletească. În funcție de cerințele dvs. și de bugetul disponibil, există o serie de modele de uși de siguranță disponibile pe piață.

Nu numai că acționează ca bariere fizice în calea casei dvs., dar unele dintre ele chiar îmbunătățesc atracția vizuală generală. În acest articol, vom analiza unele dintre diferitele modele de uși de siguranță ale casei pentru a vă ajuta să cumpărați altceva decât cel mai bun!

Cele mai bune modele de uși de siguranță din India:

Mai jos este prezentată o listă cu câteva uși de siguranță simple și moderne pentru case și apartamente cu imagini care vă ajută să alegeți mai bine.

1. Ușă metalică de siguranță pentru apartamente:

Uși de siguranță din metal pentru apartamente

Verificați acest design principal al ușilor de siguranță pentru apartamente care pot preveni intrările nedorite ale vecinilor nebuni. Poarta metalică robustă este greu de intrat și acționează ca primul strat de securitate pentru casa ta. Balustrada îngustă de pe poartă face dificilă accesarea șurubului interior și oferă o protecție superioară împotriva furturilor. Chiar și în timp ce sunteți acasă, vă puteți bucura de o anumită intimitate, ținând această poartă închisă fără a închide ușa principală.

2. Ușa de siguranță a designerului:

Ușa de siguranță a designerului

Dacă nu doriți să dați un aspect închisorii casei dvs., alegeți unul dintre aceste modele unice de uși de siguranță. Poarta exterioară este proiectată pentru a se potrivi cu ușa de intrare și pentru a face un set perfect. În acest fel, trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește securitatea sau aspectul general al punctului dvs. de intrare. Puteți chiar să o faceți la comandă utilizând sisteme similare de lambriuri și blocare din lemn.

3. Proiectarea ușii de siguranță a placajului:

Designul ușii de siguranță din placaj

Când aveți un buget limitat, dar visați la un punct de intrare generos, alegeți placaj. Designul ușii de siguranță din placaj cu panouri este acoperit într-o cearșaf luxos de lampă deco pentru a face o intrare impresionantă. Observați cum este creat un orificiu de aerisire îngust pentru a găzdui barele metalice care conferă o rezistență superioară ușii. Un mâner modern cu un sistem de blocare intern asigură intimitate și confort.

4. Proiectarea ușii de siguranță Sunmica:

Proiecte de ușă de siguranță Sunmica

Sunmica este una dintre cele mai populare mărci de laminat din țară, renumită pentru calitatea și gama sa. Aici este văzut un astfel de design de ușă de siguranță din lemn, care este acoperit cu o foaie de mica maro închis. Ușa groasă vine, de asemenea, cu un grătar de siguranță din lemn pentru acces ușor la exterior. Mânerele foarte mari și sistemul de blocare ascuns merită o investiție.

5. Proiectarea ușii de siguranță a balconului:

Proiectare ușă de siguranță pentru balcon

Instalarea ușilor de siguranță pentru balcon este esențială pentru a vă asigura casa de intrușii umani și animale. Nu numai atât, dar aceste uși pot oferi, de asemenea, acces în lumea exterioară și permit o aerisire adecvată în interior. În funcție de dimensiunea balconului, puteți opta pentru uși de siguranță articulate, glisante sau pliante pentru a optimiza spațiul disponibil.

6. Proiectarea ușii de siguranță din oțel ușor:

Proiectare ușă de siguranță din oțel ușor

Ușile ușoare de siguranță din oțel sau MS sunt rezistente la coroziune și durabile. Sunt greu de străpuns și oferă cea mai mare protecție împotriva vandalilor. Suprafața este acoperită cu pulbere pentru a rezista incendiilor accidentale. Aceste uși sunt, de asemenea, ușor de întreținut și pot fi proiectate în diferite dimensiuni și modele pentru a satisface nevoile dvs. unice.

7. Proiectarea ușii de siguranță din oțel inoxidabil:

Proiectare ușă de siguranță din oțel inoxidabil

Dacă sunteți în căutarea unui design ușă de siguranță față cu întreținere redusă pentru casa dvs., atunci nu puteți ignora beneficiile oțelului inoxidabil. Acest material nu este doar ușor pe buzunar, ci are și o durată lungă de viață. Suprafața netedă este ușor de curățat, iar acoperirea cu pulbere o protejează de daunele provocate de intemperii. Iată o astfel de idee de ușă dublă de siguranță SS pentru exterior, care vine într-un model unic de grătar cu mâner de ușă de blocare.

8. Design de ușă de siguranță Jali:

Ușă de siguranță Jali Design

Aruncați o privire la acest design elegant al grătarului de ușă de siguranță, care servește unui scop dublu – oferind frumusețe punctului dvs. de intrare și asigurându-vă proprietatea. Cadrul este realizat din lemn de tec robust, iar grătarul interior este realizat din metal solid. Spre deosebire de o ușă de siguranță tradițională care are o „închisoare” intimidantă ca aspectul, această ușă pare mai primitoare pentru oaspeții dvs.!

9. Proiectare ușă dublă de siguranță:

Proiectare ușă dublă de siguranță

Iată un alt design de ușă de siguranță de intrare pentru a răspunde punctelor largi de intrare. Avantajul acestui sistem cu două uși este că puteți controla intrarea pentru oaspeții dvs. Grătarul central larg permite o lumină și o ventilație mai bune acasă, împreună cu un aspect elegant exteriorului. Un mâner cu un sistem de blocare vă protejează confidențialitatea!

10. Proiectarea ușii de siguranță cu panouri:

Proiectare ușă de siguranță cu panouri

Dacă sunteți în căutarea unei uși de securitate king-size care să vă facă și punctul de intrare mare, pur și simplu nu puteți trece de acest ultim design de ușă de siguranță pentru casă. Rezistența unei uși obișnuite cu lambriuri din lemn este combinată cu rezistența unui grătar metalic pentru a vă asigura casa ca nimeni altul. Puteți utiliza, de asemenea, acest lucru pentru a aeriza interiorul fără a fi nevoie să vă compromiteți confidențialitatea.

11. Ușă de siguranță din lemn cu șurub:

Ușă de siguranță din lemn cu șurub

Această ușă de siguranță este în fruntea listei, deoarece are capacitatea de a menține o declarație de modă bună și, în același timp, oferă casei dvs. un mediu foarte bine protejat. Partea superioară are un grătar metalic bine proiectat, care oferă rezistență și stabilitate ușii. Această ușă articulată are un sistem convențional de blocare a șuruburilor.

12. Proiectarea ușii de siguranță din fier pentru casă:

Proiectare ușă de siguranță din fier pentru casă

Dacă securitatea este preocuparea dvs. principală, atunci nu puteți ignora proprietățile unei uși metalice. Poarta poate fi atașată după montarea în ușa dvs. și va oferi cu siguranță un mediu excelent și sigur pentru casa dvs. Acest grătar de ușă de siguranță pentru case poate fi proiectat personalizat în funcție de alegerea și dimensiunea punctului de intrare.

13. Proiectarea ușii de siguranță a designerului:

Proiectare ușă de siguranță

O casă de tip palat merită cu siguranță această magnifică ușă de siguranță din metal și sticlă. Designul bogat și elegant al ușii duble are un cadru din lemn cu un grătar metalic și o sticlă mată pentru a ascunde interiorul. Ideea este de a face exteriorul cât mai generos posibil, ținând cont de scopul de bază al unei porți de siguranță.

14. Ușă de siguranță cu grătare:

Ușă de siguranță cu grătare

Grătarele de siguranță care pot fi atașate extern la ușa dvs. oferă casei dvs. siguranță maximă. Aceste grătare sunt puternice și rezistente la rugină, condiții meteorologice și daune fizice. Un element interesant al acestei uși este ușa articulată îngustă laterală, care poate restricționa intrarea. Acest lucru vă permite să țineți vecinii nebuni în afara tărâmului.

15. Proiectarea ușilor de siguranță din fier forjat:

Proiectare ușă de siguranță din fier forjat

Fierul forjat este, fără îndoială, unul dintre cele mai puternice metale disponibile pentru noi. Acesta este motivul pentru care este alegerea numărul unu pentru ușile de siguranță la domiciliu. Această ușă de siguranță fabricată pentru sarcini grele oferă, de asemenea, un aspect palat la intrarea dvs. și stârnește curiozitatea privitorilor cu privire la cât de frumoase ar putea fi interioarele. Acest metal poate fi folosit singur sau combinat cu lemn.

16. Proiectarea ușii de siguranță a ecranului:

Proiectarea ușii de siguranță a ecranului

Ușile cu ecran sunt, de asemenea, o ușă de siguranță excelentă pentru casa ta. Ușa trebuie atașată extern la ușa din față sau din spate pentru a restricționa accesul în proprietate. De obicei, ușile ecranate au un grătar deschis cu o vedere clară a spațiului intern. Deci, dacă doriți să evitați oamenii care privesc în zona dvs., puteți acoperi grătarul cu o foaie de plastic.

17. Ușă de siguranță exterioară cu lacăt:

Ușă de siguranță exterioară cu lacăt

După cum sugerează și numele, ușa de siguranță exterioară este instalată în afara incintei pentru a preveni intrările. Văzută aici este o astfel de idee care folosește o combinație de ușă solidă și ușă cu fereastră. În acest fel, puteți obține cu ușurință o vedere a zonei exterioare fără a fi nevoie să deschideți poarta. Un sistem de lacăt vă permite să vă păstrați proprietatea în siguranță și în siguranță.

18. Ușă de siguranță din lemn de tec cu grătare de fier:

Ușă de siguranță din lemn de tec, cu grătar de fier

Această ușă nu amintește de casele tradiționale indiene? Ușa de siguranță cu panouri din lemn de tec vine ca un model de ușă dublă cu grătare de fier în partea superioară. Îl puteți folosi pentru a permite aerului proaspăt și luminii să intre în camera de zi și să vă bucurați de intimitate în același timp. De asemenea, utilizarea lemnului de tec oferă o rezistență de neegalat ușii și necesită o întreținere minimă.

19. Proiectarea ușilor de siguranță din lemn și sticlă:

Proiectarea ușilor de siguranță din lemn și sticlă

Iată o altă ușă modernă de siguranță care combină lemnul și sticla pentru eleganță și siguranță. Utilizarea sticlei de proiectare mată restricționează accesul vizual la interior fără a compromite ventilația. Ușa opulentă din lemn de tec oferă o senzație bogată punctului de intrare. Cu toate acestea, acest design este ideal pentru casele cu un sistem de securitate privat.

20. Proiectarea ușilor de siguranță cu plasă:

Ușă de siguranță cu plasă

O ușă de siguranță Mesh ca aceasta oferă mult mai mult decât să vă protejați casa. Poate ține departe dăunătorii și chiar vânzătorii. Designul ornamentat pe plasă este obținut folosind o tehnologie de tăiere cu laser pentru precizie. Se recomandă utilizarea acestei uși împreună cu o ușă de intrare din lemn masiv pentru a obține o securitate cu două straturi.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune modele de uși de siguranță de luat în considerare pentru casa ta. Înainte de a investi într-unul, analizați cu atenție nevoile dvs. actuale de securitate, dimensiunea intrării și chiar bugetul. Vizitați un magazin din apropiere pentru a înțelege diversele materiale disponibile și cele mai noi modele care oferă un aspect bun cu siguranță premium!