15 cele mai bune topuri de tunici indiene cu gâturi diferite

O îmbrăcăminte pentru femei destul de la modă în zilele noastre este topul tunicii. Bluzele tunicii sunt doar o perspectivă modificată a vechii priorități vestimentare grecești și romane cunoscute sub numele de chiton. Sunt bluze lungi sau vârfuri până la genunchi, care se potrivește. În antichitate, bărbații și femeile obișnuiau să o poarte. Astăzi este cunoscut pe scară largă sub numele de kurta pentru bărbați și topuri pentru femei.

Cele mai bune topuri de tunici indiene cu gâturi diferite

Cele mai recente topuri de tunici în diferite modele în scurt și lung:

Bluzele de tunică pentru femei sunt purtate destul de mult pentru verile toride. Următoarele sunt câteva modele purtate pe scară largă de bluze de tunici.

1. Tunica simplă:

Tunică largă, simplă 1

Un design lung de bluze de tunică pentru femei este destul de renumit în rândul femeilor între 40 și 50 de ani. Deoarece partea superioară este subțire și lungă, este confortabil pentru ei să o transporte. Partea superioară are un final triunghiular care îi ajută să meargă ușor.

2. Tunica simplă albă:

Tunică albă simplă 2

Destul de trend, topul tunicii albe este popular printre femei, mai ales în veri. Tunica fără mâneci este confecționată din material dublu care combină bumbacul și sifonul pentru un aspect minunat.

3. Tunica cu mânecă lungă completă:

Tunică cu mânecă lungă3

Bluzele tunicii pentru jambiere sunt destul de la modă în rândul fetelor de la facultate. Partea superioară se potrivește până la talie și apoi veste slabă cu mâneci lungi. Este confecționat dintr-un material extensibil, cu bază de bumbac. Este destul de preventiv în veri și ierni cu o gamă largă de culori.

4. Tunici pentru iarnă:

Tunici pentru iarnă 4

Căutați ceva unic pentru îmbrăcămintea dvs. de iarnă! Optați pentru o tunică cu mânecă lungă, cu material gros din bumbac, pentru prevenirea iernilor reci. Tunicii i se oferă și două buzunare pentru un aspect elegant. Este selectat pe scară largă în țările reci ca jachetă, deoarece este foarte slab de la umeri până la capătul de mai jos.

5. Tunica legată la gât:

Tunică cu gât legat 5

Un design simplu și sofisticat al gâtului pentru topurile de tunică pentru femei este cel care are un design al gâtului cu panglici mărginite. Designul oferă un design larg al gâtului similar cu modelul net. Mânecile au și ele elastic la capăt pentru a da un efect spumos.

6. Tunica scurta alb-negru:

Tunică scurtă alb-negru 6

Doriți să aveți un aspect plin de farmec pentru o petrecere sau doriți să arătați pur și simplu confortabil pentru nopțile de weekend! Încercați un design pentru bluze de tunică pentru femei, cu un design negru și mărginit. Blatul este realizat din material elastic de sifon cu pete alb-negru pentru un aspect unic. Este scurt din față și puțin mai lung din spate, ceea ce îl face uimitor pe blugi, în special blugi cu talie joasă.

7. Tunica cu design floral:

Tunica cu design floral7

Vrei să faci cumpărături pentru ceva plăcut de purtat în această vară! Încercați un design de tunici de top cu modele florale. Tunica din sifon are un gât în ​​formă de V mărginit cu design floral. Fundul este, de asemenea, decorat cu un design similar pentru un aspect plăcut.

8. Bluză lungă de tunici cu design lung pentru fete:

Tunica lungă cu cecuri 8

Căutați ceva simplu, dar cu o notă elegantă! Luați o tunică de bumbac lungă. Tunica are design cu cecuri. Partea din față poartă nasturi complet, care este inspirată de cămășile formale ale bărbaților sau femeilor. Astfel de tunici sunt purtate pe scară largă în scopuri oficiale. În afară de asta, topurile tunicii pentru jambiere sunt purtate și la petreceri de weekend sau la picnicuri.

9. Tunica strâmtă cu șold:

Tunica strâmtă la șold 9

O tunică albastră simplă, care este slăbită de la umăr până la talie, dar care devine strânsă la porțiunea șoldului, este destul de modernă pentru blugi în zilele noastre. Ținuta este confecționată din material poliesteric din bumbac, care conferă un defect frumos sunt talia și mânecile. Este purtat pe scară largă ca uzură obișnuită pentru birou, petreceri, picnicuri și multe altele.

10. Top tunica cu plasă și șifon pentru femei însărcinate:

Tunică din plasă și sifon 10

Trecând prin cea mai bună perioadă de maternitate din viața ta! Avem și rochii favorabile pentru tine. Un bluză de tunică, cu gât și mâneci, oferă un aspect uimitor, chiar dacă aveți o burtă mare. De fapt, rochia largă îți ascunde burtica într-o mare măsură pentru un aspect minunat. Acestea îi ajută să fie mamă să aibă o zi confortabilă în timp ce călătoresc pentru cumpărături sau picnicuri.

11. Tunica cu mâneci batwing:

Tunica cu mâneci batwing 11

Un design funky în bluze de tunici este cel care are cu el mâneci de batwing. Tunica este confecționată cu imprimare batik și material care poartă modele uimitoare. Partea superioară este îmbrăcată, dar poartă, de asemenea, o curea cu ea, care se potrivește de la talie pentru un aspect diferit și senzual. Designul este purtat pe scară largă în colegii și birouri.

12. Tunică dublă:

Tunică dublă top 12

Un aspect elegant și confortabil este adoptat odată ce purtați acest bluză dublă. Bluzele de tunică pentru femei au două îmbrăcăminte. Partea interioară este un tricou din bumbac, în timp ce pânza superioară este una tricotată, care are aspectul cu un pas înainte. Mânecile largi de umăr adaugă la frumusețea sa.

13. Tunica Frock:

Tunică Frock 13

Doriți să aveți un aspect feminin! Aici ai un design minunat pentru bluze de tunici. Topul tunicii are o fiting de la umăr la talie. De acolo, rămâne cu un efect de curgere, care este inspirat de vestimentația fetelor mici. Oferă un aspect generos pentru petreceri, pub-uri sau relaxări.

14. Top tradițional cu șifon lung din sifon:

Tunică lungă din sifon 14

Un top lung de tunica din sifon cu material din sifon este destul de uimitor de purtat. Tunica are un design minut, care este realizat cu fire de lucru Kashmiri. Șifonului ușor i se oferă un material din bumbac pentru confort. Partea tunicii are un model tricotat, care este destul de la modă.

15. Topul tunicii tăiate cu măr:

Tunica tăiată măr 15

Căutați ceva senzual de purtat la petreceri și întâlniri! Selectați un top pentru tunici tăiat măr pentru femei, potrivit pentru orice blugi, Capri sau pantaloni scurți. Tunica are un capăt circular de dedesubt de pe ambele părți. Este disponibil în mâneci scurte și lungi. De asemenea, puteți opta pentru tunici de cap care sunt atașate la acesta.

Bluzele tunicii sunt acum disponibile într-o gamă largă de modele, culori și dimensiuni. Acum sunt, de asemenea, tricotate cu lucrări Kashmiri, lucrări Rajasthani, imprimate cu desene florale, cusături cu ciupituri și multe altele. Acestea oferă confort la un nivel excelent în timpul călătoriilor și, prin urmare, sunt mai preferate.