Umerașe pentru pânză – Importanță, utilizări și sfaturi pentru alegerea umerilor

Atârnarea hainelor într-un mod mai bun uneori se dovedește a fi o provocare. Găsind un loc adecvat, agățându-l acolo într-un mod care ar putea fi folosit mai târziu, toate acestea se complică puțin. Așadar, știind puțin mai multe despre umerașe poate ajuta la practica agățării. Îmbrăcați-vă când este scos de pe umeri și lăsat în altă parte decât umerașele, se presupune că are un aspect neîndemânatic. Factorul „Poate fi folosit mai târziu” este mai puțin probabil din cauza cutelor din acesta. Pentru ca un dulap să arate destul de curat, contează modul în care sunt suspendate hainele și modul în care este aranjată. Umerașele de pânză sunt proiectate în așa fel încât să ușureze eforturile în păstrarea hainelor fără riduri. Forma lui asemănătoare umărului ajută la agățarea hainelor și păstrarea formei originale a acesteia. În timp ce dulapurile împiedică îmbrăcămintea de praf, umerașele o protejează împotriva apariției cutelor. Umerașele de sârmă cântăresc mai puțin și nu sunt potrivite pentru haine de cântărire grele, cum ar fi paltoane și jachete. Acestea fiind spuse, fiecare umeraș este proiectat cu un scop specific. Umerașele, în general, servesc scopului de a atârna haine; aspectul de remarcat este calitatea cuierelor.

Diferite tipuri de umerase pentru haine:

Cuierele! Indiferent de cum arată, dacă ar putea atârna o cârpă este bine; dar spre surprinderea noastră, umerașele merg pe o gamă de la umerașe simple din sârmă sau metal până la cele de design elegant și confortabil. Materialul, designul și greutatea variază pentru fiecare umeraș pentru a-și îndeplini scopul. Iată câteva dintre tipurile populare din care puteți alege …

Umerase din lemn:

Umerașele din lemn sunt suficient de rezistente pentru a ține hainele grele. Designul este realizat în consecință pentru a atârna paltoane și jachete. Cele de designer sunt realizate chiar și cu umerașe din lemn, culoarea este modificată și se adaugă unele caracteristici suplimentare pentru a îmbunătăți aspectul.

Cârlige de sârmă:

Umerașele de sârmă cântăresc mai puțin. Este realizat din cabluri metalice subțiri și este acoperit cu plastic. Caracteristica sa mai puțin cântăritoare îl face capabil să țină haine ușoare. Deoarece cuierul este acoperit cu plastic, nu provoacă pete pe haine. Este unul dintre umerașele de pânză ușor de făcut.

Suporturi din plastic:

Umerașele din plastic sunt într-un fel mai uimitoare, materialul este suficient de puternic pentru a ține hainele grele, dar nu este recomandat pentru o utilizare îndelungată. Arată mai uimitor, deoarece nu există nicio scuză cu culorile. Materialul este disponibil în mai multe culori și așa vor fi și umerașele. Nu doar umerașele albe și negre, nici măcar umerațele elegante și de designer.

Clip Hanger:

Suporturile pentru clipuri arată puțin diferit de restul, deoarece are cleme și structura aliniată orizontal. Clemele au rolul de a ține acele haine care nu puteau fi agățate; să zicem, de exemplu, fuste. Hainele de pe umeri pot fi agățate cu ajutorul cuierelor.

Cuiere metalice:

Umerașele metalice sunt într-un fel mai puternice decât acele cuiere din sârmă și oțel. Este posibil să nu fie orbitor să arate și nu sunt designeri. Umerașele metalice îndeplinesc scopul, dar nu atrag atenția.

Multi Hanger:

Multi umerașe sunt proiectate cu căptușeli orizontale suplimentare pentru a agăța toate într-un singur umeraș, să zicem; paltoane, stole, pantaloni, etc. Mai multe umerașe se pot spune altfel ca umerase care economisesc spațiu; în loc să atârneți haine pe umerașe separate și să ocupați mai mult spațiu, umerașele multiple sunt utile pentru a agăța multe într-un singur umeraș.

Suporturi de catifea:

Umerașele din catifea sau umerașele antiderapante sunt special concepute pentru a atârna haine ușoare de catifea. Textura mătăsoasă și moale a cârpei alunecă ușor din umeraș; cuierul de catifea împiedică alunecarea hainelor cu scobitori de ambele părți ale acestuia. Umerașele din pâslă și umerașele flocate sunt proiectate în același mod.

Umerase căptușite:

Umerele căptușite vin cu tampoanele moi din satin peste cuiere. Tampoanele moi împiedică îmbrăcămintea de pliuri și riduri. Hainele cu cute sunt iritabile și, de asemenea, într-o situație gravă, aceasta refuză întreaga stare de spirit. Umerele căptușite își asumă rolul de a preveni îmbrăcarea hainelor.

Cedar Hangers:

Umerele din cedru sunt cuiere parfumate care absorb puturile de pe haine și mențin hainele proaspete de purtat. Umerele din cedru sunt similare cu cele din lemn, dar sunt parfumate. Cârpele umede, atunci când sunt agățate pe umerase pentru o lungă perioadă de timp, împuțesc, iar acest lucru ar putea fi depășit cu utilizarea umerarelor din cedru.

Ușoare mici:

Umerașele mici permit să fie agățate haine mici pe ea. Hainele pentru bebeluși, atunci când sunt agățate de umerașe de dimensiuni normale, se întind și pierd elasticitatea. Umerașele mici împiedică stricarea hainelor.

Cuierele fanteziste:

Umerașele fanteziste sunt cele cu unele caracteristici adăugate. Cu margele, vopsite, înfășurate cu panglică etc. Umerașele fanteziste adaugă o oarecare frumusețe locului în care sunt agățate. Adesea nu este mult intenționat, dar poate fi avut pentru a înfrumuseța garderoba.

Cuiere de economisire a spațiului:

Umerașul pentru economisirea spațiului este conceput cu noțiunea de a atârna mai multe haine folosind un singur umeraș. O singură buclă suspendată conține mai multe căptușeli orizontale cu structură asemănătoare umărului. Fiecare căptușeală orizontală este capabilă să atârne pe haine. Acest lucru economisește în mod vizibil spațiu pe dulap.

Joy Hanger:

Umerașele Joy sunt acele umerase simple din plastic concepute cu o caracteristică care împiedică alunecarea hainelor. Umerașele Joy satisfac utilizarea umerașelor din fetru și catifea. Hainele moi atârnate pe umerașe din plastic sunt mai susceptibile de a aluneca, dar umerile de bucurie împiedică alunecarea acesteia.

Cuiere antiderapante:

Umerașele antiderapante sunt aceleași cu acele umerașe din plastic, dar suprafața este puțin grosieră, ceea ce împiedică hainele să alunece cu ușurință. Hainele fără mâneci cu bretele subțiri cad mai des și utilizarea umerașelor antiderapante le poate opri din cădere.

Traverse grele:

Umerașele grele sunt cele utilizate pentru agățarea hainelor grele de cântărit, de exemplu, paltoane și jachete, haine umede și grele. Jachetele de lucru pentru foc și celelalte jachete din piele cântăresc greu, iar umerașele pentru sarcini grele sunt suficient de puternice pentru ao ține.

Slim Hangers:

Umerașele subțiri sunt similare cu cele din plastic, dar sunt verticale plate și subțiri. Este potrivit pentru haine rigide, în timp ce celelalte umerașe pot strica forma, umerașele subțiri păstrează forma.

Sfaturi pentru alegerea și utilizarea umerilor:

Stabilitatea oricărui produs se bazează pe calitatea și metoda de utilizare a acestuia, la fel și în cazul umerașelor. Dacă este utilizat la o scară adecvată, poate dura mult timp.

  • Umerașele de sârmă trebuie folosite pentru a atârna haine ușoare, cum ar fi stole, eșarfe etc..
  • Hainele umede pot fi agățate de umerașe din plastic; cuierele metalice și cele din lemn pot pata hainele.
  • Agățatoarele pentru agrafe pot fi folosite pentru agățat pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece agrafele pot pune semne peste haine dacă sunt agățate pentru o perioadă lungă de timp.
  • Hainele cu elasticitate ar trebui să fie agățate liber de umerașe; agățându-l puțin mai strâns poate strica elasticitatea cârpei.
  • Designul cuierului nu este la fel de important ca stabilitatea acestuia.
  • Umerașele de pânză fanteziste ar putea părea orbitoare, dar nu sunt garantate pentru îndeplinirea scopului.
  • Umerașele subțiri pot fi utilizate pentru agățarea cravatelor.
  • Hainele de culoare deschisă pot fi agățate pe umerașe din plastic și sârmă, deoarece umerașele din lemn și metal pot pata hainele.
  • Umerașele albe ar trebui folosite pentru haine de culoare deschisă, deoarece hainele colorate atunci când sunt agățate de umerașe albe pot provoca pete de culoare pe umerașe.

Hainele atârnate tocmai de umerașele din dulapuri, iar hainele așezate neîndemânatic au diferențe. Contează în persoana unei persoane să-și păstreze locul îngrijit și ordonat. Alegerea umerașelor potrivite și a hainelor agățate se încheie cu un dulap frumos. Plierea hainelor este un pic mai grea și durează mult timp liniștea, agățându-le în schimb este mai ușoară și, desigur, economisește timp. Așadar, nu vă mai faceți griji cu privire la îngrijirea îmbrăcămintei, pur și simplu agățați-le de hangout.