Cum să creați propriul tatuaj?

Tatuajul a început în polinezian în secolul al XVIII-lea. Tatuajele anterioare se fac prin crenguțe prin pregătirea culorilor din natură. Pe măsură ce schimbarea tehnologiei s-a schimbat și tatuajul. Deoarece tatuajul este o marcă permanentă pe corp, purtătorii de tatuaje doresc să coloreze modele frumoase cu stiluri diferite, deoarece arată foarte la modă și la modă. În acest fel, ele au devenit comune pentru toți oamenii.

Un tatuaj este o formă de modificare a unui corp care se face prin introducerea cernelii necomestibile pe stratul de derm al pielii pentru a schimba pigmentul. Deci, o mulțime de tatuaje sunt pictate pe piele. Tatuajele pot fi de diferite tipuri, de exemplu, pot fi modele de flori, arte, nume de persoane, etc. De asemenea, există o mulțime de designeri de tatuaje disponibile.

Tatuajele generale care sunt pătate de tatuatori sunt de lungă durată. O persoană își poate face un tatuaj pentru o perioadă temporară. Poate fi realizat prin produsele disponibile în magazinele și magazinele din apropiere. Aceste produse nu sunt dăunătoare, deoarece sunt deja utilizate de noi în scopuri zilnice.

Cum să creați propriul tatuaj

Cum să creați propriul tatuaj:

Câteva dintre metodele de a crea propriul tatuaj care pot fi realizate de dvs. și colorate de noi înșine sunt după cum urmează

1. Tatuaj pentru dermatograf:

Cum să creați propriile tatuaje 1

Aceasta este una dintre metodele de pregătire a tatuajului acasă de noi înșine. Unele procese care trebuie urmate pentru a pata un tatuaj. În primul rând, tatuajul trebuie să fie proiectat pe o hârtie. Trebuie să obțineți idei despre tipul de tatuaj care urmează să fie colorat. Trebuie practicat foarte bine, deci va fi mai ușor să-l colorați pe piele. Pentru ca tatuajul să arate îndrăzneț cu linii simple, se folosește eyeliner. Eyelinerul trebuie să fie nou de lungă durată și fără pete. Creionul de ochi negru va fi izbitor. Alte culori ale ochilor adaugă, de asemenea, unele culori tatuajului. Este mai bine să evitați eyelinerul lichid. Este desenat pe pielea cu mai puțini păr. Spray fixativ pe design. Face tatuajul să se lipească câteva ore.

2. Stencil Tattoo:

Cum să creați propriile tatuaje 2

Prin intermediul tatuajelor cu șablon, apar aspectele profesionale pentru tatuajele temporare. Luați o carte index tăiați designul tatuajului care urmează să fie colorat. Alături se iau markeri permanenți, care nu conțin substanțe chimice. Aplicați tatuajul pe partea selectată a pielii. Colorează forma cu markerul. După finalizare, lăsați marcatorul să se usuce. Îndepărtați tatuajul cu apă caldă sau apă cu săpun.

3. Tatuaj de hârtie:

Cum să creați propriile tatuaje 3

Cumpărați hârtia cu tobogan de apă. Acestea sunt disponibile pe piețe. Aceste tatuaje temporare sunt imprimate pe hârtie cu diapozitive de apă. Aceste hârtii sunt adezive pe o parte. Designul tatuajului este imprimat cu cerneală pe adeziv. Proiectează tatuajul pe care vrei să-l pătezi pe piele. Alegeți culori uniforme care să fie potrivite pentru culoarea tonului pielii.

Acesta trebuie să fie proiectat în sens invers, deoarece în timpul tatuajului, tatuajul va fi invers pe piele. Așezați hârtia cu diapozitiv de apă pe partea selectată a corpului în care este pătat tatuajul. Așezați hârtia cu diapozitiv de apă în direcția corectă a modului în care trebuie să fie prezent tatuajul. Apăsați-l cu o cârpă sau un prosop de hârtie. Țineți prosopul de hârtie timp de 30 de secunde. Acest tatuaj va fi susținut timp de o săptămână.

4. Tatuaj Sharpie:

creați propriul tatuaj

Aceasta este o metodă de colorare temporară a tatuajului timp de mai multe zile. Pentru a face acest tatuaj, materialele necesare sunt culoarea ascuțită, pudra pentru bebeluși și spray de păr. Desenați tatuajul cu sharpie pe locul tatuajului, apoi frecați tatuajul cu pulbere pentru bebeluși. Pulverizați ușor sprayul de păr pe tatuaj și tamponați cu bumbac. Acest tatuaj durează o lună.