Cele mai bune 7 modele și semnificații ale tatuajelor Fernando Torres

Fernando Torres este un cunoscut fotbalist spaniol care joacă rolul atacantului echipei spaniole Chelsea. Este cunoscut pentru aparițiile sale fermecătoare și pentru că a făcut în mod popular șapte goluri la meciurile de fotbal. Este genial, priceput și profesionist.

Tatuajele sale sunt uimitoare de privit și fiecare dintre ele spune ceva semnificativ despre personalitatea sa. Există multe vedete în lume care au tatuaje cernelite, dar tatuajele lui Fernando sunt diferite și unice în comparație cu restul.

design de tatuaj fernando torres

Noi tatuaje Fernando Torres:

Cele mai bune tatuaje ale sale au fost înscrise în următoarele câteva paragrafe.

1. Numele tatuajului soției iubite pe brațul stâng:

Numele tatuajului soției iubite

Fernando Torres are un tatuaj frumos pe brațul stâng, pe care numele soției sale, Olivia, este inscripționat. Vestea dragostei lor a fost descoperită în anul 2001 și au decis să se căsătorească în anul 2009. Tatuajul este special și semnificativ, deoarece acesta a fost modul său de a-și arăta iubirea soției sale.

2. Tatuajul lui Fernando Elber’s Mysterious Word pe antebraț:

Misterios Elv_s Word Fernando Tattoo

Acest tatuaj a fost observat și pe brațul stâng al lui Fernando Torres. Este foarte dificil să recunoaștem limba în sine, deoarece aproape mulți oameni nu o pot citi. Tatuajul pare misterios, deși arată o perspectivă spectaculoasă și foarte atrăgătoare.

3. Tatuajul lui Fernando Daughter pe mâna dreaptă:

Fernando Daughter Tattoo pe mâna dreaptă

Fernando Torres are o fiică pe nume Nora, care este foarte specială pentru el. S-a născut în anul 2009 și este primul copil din viața lui Fernando și Olivia. Pe brațul drept, a inscripționat numele fiicei sale care arată foarte frumos. Semnifică relația minunată pe care o împarte cu micuța lui dragă.

4. Tatuajul lui Fernando Torres Son:

Fernando Torres Son Tattoo

După ce fiul lui Fernando, Leo, s-a născut pe 6 decembrie 2010, a mai făcut un tatuaj pe numele său. Avea atâta dragoste pentru fiul său, încât a ratat jocul său important cu Aston Villa. Tatuajul este un simbol al dragostei și grijii părintești pe care Fernando îl simte pentru cel mai tânăr membru al familiei sale, Leo.

5. Tatuajul lui Fernando Torres numărul 9:

Fernando Torres Numărul 9 Tatuaj

Fernando Torres are, de asemenea, numere înscrise pe brațul drept. Este o imagine simplă a numărului 9 și are un motiv interesant în spate. Fernando susține că iubește numărul 9, deoarece este evident numărul scris în spatele uniformei sale. Tatuajul reprezintă un simbol al angajamentului lui Fernando față de fotbal.

6. Fernando Torres Tatuaj picior-Roman Numere 7:

Fernando Torres Tattoo picior-Numere Romane

Fernando Torres are și tatuaje pe picior. Are inscripționate numere romane pe care este scris numărul 7. Se pare așa – „VII”.

Numere romane 7 tatuaje de două ori:

Fernando Torres are o întâlnire scrisă pe picior. Conține două „șapte” s, toate scrise cu cifre romane. Sunt foarte atrăgători și par să spună ceva foarte semnificativ.

Numărul Roman 2001 Tatuaje:

În general, acest tatuaj este citit ca „7.7.2001”. Aceasta este data morții bunicii lui Fernando. Deși este greu să ne dăm seama de motivul real, deoarece aceasta a fost și data la care Torres a jucat primul său meci de la clubul de fotbal numit „Atletico Madrid”.

7. Design complet pentru tatuaj Fernando Torres:

Design complet pentru tatuaj Fernando Torres

Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje de Fernando Torres. Se află pe brațul lui și își etalează mușchii într-un mod glorios. Întregul braț este plin de citate și cuvinte care au o mare semnificație și importanță în viața sa. Arată grozav la el și îi oferă, de asemenea, un aspect foarte fermecător. Expresia sa feroce se adaugă frumuseții acestui tatuaj și îl face să arate ca un jucător de fotbal neînfricat și îndrăzneț. El este cu adevărat cel mai bun.

Published
Categorized as Tatuaj