Cele mai bune 15 modele și semnificații ale tatuajelor egiptene

Egiptul este una dintre țările bine cultivate și civilizate din lume. Pământul misterios, care este bogat în istoria și mediul său cultural, și-a redat multe dintre caracteristicile sale. Unul, au păstrat-o, sub forma unor tatuaje frumoase, care au folosit diferite hieroglife și simboluri. Tatuajele sunt diferite de alte modele obișnuite de tatuaje care sunt urmate în țara Egiptului.

Modele și semnificații ale tatuajelor egiptene

Modelele egiptene de tatuaje sunt bogate în aspect și cele mai populare în istoria mondială a tatuajelor. În zilele noastre, majoritatea tinerilor nebuni după aceste tatuaje egiptene. Unele dintre colecțiile selectate manual și la modă de simboluri egiptene de tatuaje care vă vor duce în istoria legendară a Egiptului.

Modele de tatuaje egiptene

Modele și semnificații ale tatuajelor egiptene:

Iată câteva dintre cele mai bune modele de tatuaje egiptene cu semnificațiile și imaginile lor pentru bărbați și femei, care vă pot ajuta să vă decorați corpul cu tatuaje.

1. Modelele de tatuaje egiptene Sphinx:

Sphinx Designuri de tatuaje egiptene

Sfinxul cuprinde un caracter mistic în care capul este al omului și al corpului de leu și este poate varianta egipteană a Griffonilor celtici. Semnificația exactă a acestui personaj mistic este încă un mister, dar încrederea numeroasă a fost intenționată să fie un paznic asupra domnitorului care a fost odată așezat în piramida adiacentă. În funcție de cât de expansiv ai nevoie de Sfinxul tău, el ar putea sta pe diferite game de pe corp. Un Sfinx cu imagini complete ar putea fi o piesă completă din spate, în timp ce un cap mai mic și umerii ar putea fi pe brațul superior sau pe umăr. Acest tatuaj este o asemănare a puterii, prin urmare poate fi unul dintre cele mai bune tatuaje egiptene pentru bărbați și femei.

2. Tatuaj egiptean cu simboluri multiple:

Tatuaj egiptean cu simboluri multiple

Plan minunat și design general cu acest pic de măiestrie. Florile lipsite de umbrire implică ceva anume, însă ar putea fi pierdut pentru toată lumea, cu excepția meșterului însuși. Acest tatuaj egiptean este încărcat cu imagini. Soarele înseamnă că asigură orice atingere a razelor sale. Ochiul implică calitate și forță. În cazul în care aveți cu voi un dolar verde de un dolar din Statele Unite, scoateți-l și investigați-l. Este același ochi. De asemenea, piramidele conotează forță și putere.

3. Tatuaje jeroglifice egiptene:

Tatuaje egiptene hieroglifice

Hieroglifele alcătuiesc unul dintre cele mai experimentate tatuaje cu simboluri egiptene din lume și sunt considerate încă astăzi satisfăcătoare și captivante. Ele transmit o anumită calitate a enigmei. Într-adevăr, chiar și un nume simplu ar face un tatuaj interesant. La fel de mult ca hieroglifele au ținut cercetătorii ocupați pentru o perioadă considerabilă de timp, încercând să-și desfacă enigmele, îi vei face pe oameni să se întrebe despre importanța misterioasă a tatuajului tău. Puteți comunica cu tatuajele hieroglifice egiptene prin alegerea imaginilor și alegerea înțelegerilor fonetice sau a logo-ului gram, inclusiv umbrirea, alegerea din ce curs ar trebui să fie analizat tatuajul și coordonarea imaginilor în tatuaje mai mari. Există rezultate imaginabile ale hoardelor.

Citeste mai mult: Tatuaje de animale

4. Tatuaje egiptene din dealul primordial:

Tatuaje egiptene din dealul primordial

Panta primordială este un tatuaj simbol egiptean, care este imaginea a două aranjamente de trepte care se întâlnesc la un nivel deasupra. Imaginea simbolizează obscuritatea ulterioară pantei despre care se spunea că se ridică din dezordine pentru a face o zonă uscată. Forma vorbește în plus cu cea mai remarcabilă minune compozițională a egipteanului, piramidele. Gândurile de tatuaj pentru panta primordială încorporează răspândirea piesei în cruce peste ambele oase ale umerilor sau folosirea ei ca o bandă în jurul brațului sau a piciorului inferior. Panta primordială se împrumută, de asemenea, bine pentru a face parte dintr-o scenă, incluzând poate și o imagine uraeus (un șarpe).

5. Phoenix:

Pasarea Phoenix

Această legendară creatură egipteană a fost acuzată că a ieșit din propriile sale tăciuni pentru a începe din nou viața. Numeroși pasionați de tatuaje îl folosesc ca indiciu al învierii sau al cuceririi unor mari greutăți de-a lungul vieții. Acordați spațiului Phoenix pentru a se răspândi; localizați unul pe brațul superior sau răspândiți-vă pe spate. Acesta este unul dintre cele mai frumoase modele de tatuaje egiptene pentru totdeauna.

6. Tatuajele scarabei fără aripi:

Scarabii erau celebrele ornamente din Egiptul antic. Acestea se datorează în număr mare și, prin gravurile și tipologia lor, sunt un izvor esențial de date pentru arheologi și specialiști în istorie din lumea veche. Acestea sunt în plus reprezentarea clasică a meșteșugului vechi egiptean. Pentru egipteni, scarabea a fost baza bruscății. Ar fi decolat de oriunde era când se potrivea. În plus, a fost o imagine a învierii.

Scarabe fără tatuaje de aripi

Designul cool al tatuajelor egiptene pentru scarabeu încorporează utilizarea bug-ului ca tatuaj de șold sau tatuaj mic pe partea din spate a gâtului. De asemenea, ar merge plăcut pe încheietura mâinii. În cazul în care foarte înfrumusețat, scarabeul ar funcționa în mod plăcut și pe partea mică a spatelui.

7. Tatuajul egiptean Ba:

Cuvântul ba este în mod normal descifrat ca „suflet”. Oricum ar fi, ba este probabil mai bine descifrat ca o „indicație profundă”. Ba este unul dintre segmentele particulare ale individului, așa cum este cuprins în gândirea egipteană. În Noul Regat, ba era o parte a lumii a persoanei care a supraviețuit sau a apărut la moarte. A fost investit cu distincția și identitatea individului. Ba, întâmplător, s-a întors la mormântul celor pieriți, pentru că trupul mort era casa sa legitimă.

Tatuaj egiptean Ba

Ba este un tatuaj simbol egiptean al unei creaturi zburătoare care este tipic identității și neobositului. După cum spune legenda, Ba ar termina comisioanele în mijlocul zilei care precedea revenirea continuă în timpul serii. Egiptenii au avut încredere că o imagine Ba ar putea proteja un om care are grijă de moarte. Gândurile de tatuaj pentru Ba încorporează consolidarea creaturii cu pene într-o scenă de sanctuar egiptean sau utilizarea ei ca element central al unei mâneci.

8. Modele de tatuaje pentru pisici egiptene:

Modele de tatuaje pentru pisici egiptene

Diverse tatuaje pot fi găsite pe pisicile egiptene, cărora li s-a dat o mare importanță în civilizație. Pisicile aveau trăsături deosebite, iar tatuajele le-au capturat cu succes pe toate. Folosiți negru pentru tatuaj împreună cu auriu. Această combinație bogată ar face ca orice tatuaj egiptean să iasă în evidență.

9. Tatuaj de scarabe egiptene:

Tatuaj Scarab egiptean

Acesta este tatuajul unui gândac scarabeu. Acești gândaci au fost încorporați cu ochii lui Ra și cu acesta se pot crea tatuaje inovatoare și frumoase. Oamenii îi adaugă și aripi. comprimarea acesteia din punct de vedere al dimensiunii îi poate fura frumusețea, deci este o opțiune mai sigură de a menține o dimensiune standard în timp ce lucrați la aceasta. Puteți să-l păstrați în monocrom sau să adăugați diverse culori pentru a face acest tatuaj egiptean viu.

10. Anubis Design de tatuaj egiptean:

Anubis Design de tatuaje egiptene

Acesta este un tatuaj abstract al zeului morții pe nume Anubis. Acesta vă oferă flexibilitatea de a face față diferitelor culori și dimensiuni, afectându-i importanța sau efectul. Tatuajele de pe Anubis sunt de obicei de culoare neagră. Acesta este unul dintre modelele perfecte de tatuaje egiptene pe spate pentru bărbați și femei.

11. Tatuajul Regelui Egiptului:

Tatuajul Regelui Egipt

Tatuajul unui faraon este un design strălucitor dacă doriți să acoperiți o suprafață mare. Utilizați auriu, galben și argintiu cu alb-negru pentru toate detaliile mici de pe tatuaj. Accentuați-vă ochii și acest lucru va face tatuajul să funcționeze. Este un semn al puterii și al dominației. Acesta este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje egiptene pentru bărbați cu curaj. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje egiptene pentru bărbați.

12. Tatuaje de animale egiptene:

Tatuaje cu animale egiptene

Utilizarea hieroglifelor animate este o idee strălucită dacă doriți să lucrați cu modele și modele inovatoare de tatuaje. Aceste tipare sunt rare și nu sunt adesea văzute. Așadar, folosirea diferitelor culori pentru aceasta este o idee bună. Tatuajul animalelor pe brațe este cea mai bună idee pentru a fi cernelit.

13. Tatuaj egiptean cheie:

Tatuaj cheie egiptean

Simbolul se numește Ankh și este cheia care reprezintă viața. Este, de asemenea, un simbol al Nilului fiind sursa vieții în Egipt și simbolul dătătorului de viață. Acest design simplu de tatuaj egiptean ankh poate fi pictat oriunde. Dar poți folosi un ton de aur pentru a-l evidenția. Este cel mai bun tatuaj mic egiptean.

14. Design de tatuaj egiptean pentru ochi:

Design egiptean pentru ochi

Ujatul sau ochiul este simbolul folosit pentru a exprima vindecarea și protecția. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de ochiul orelor. Femeile poartă cel mai frecvent acest tatuaj egiptean. Acest ochi al lui Ra este, de asemenea, simbolul bogăției, puterii, prosperității și înțelepciunii. Încercați să utilizați cerneală aurie pentru a evidenția ochiul sau pentru a crea un fundal cu alte modele sau modele egiptene care completează tatuajul. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje egiptene pentru femei.

15. Modele de tatuaje ale lui Dumnezeu Egiptean:

Modele de tatuaje egiptene

Tatuajele zeilor egipteni sunt, de asemenea, foarte populare. Erau un semn al puterii supreme și simbolul cunoașterii. Cel mai comun este al lui Ra, zeul soarelui. Aceste tatuaje complexe au semnificații și interpretări profunde. Folosiți culori albe și aurii pentru aceasta. Acest tatuaj egiptean trebuie să iasă în evidență.

Tatuajele egiptene sunt frumoase de purtat, așa că alegeți și tot ce trebuie să faceți este să le imprimați. În cazul în care prețuiți istoria, imagini sau pur și simplu păstrați speculațiile, luați în considerare obținerea unuia dintre numărul mare de tatuaje hieroglifice egiptene. Asociați-vă propriile ideograme particulare pentru a încadra un aranjament de gândire sau încercați să definiți un cuvânt cu imagini fonetice din orice purtare, posibil în limitele unei margini înfrumusețatoare..

Published
Categorized as Tatuaj