9 stiluri diferite de tatuaje de marinar cu imagini

Tatuajele de marinar sunt tatuajele, care au diferite simboluri ale marinarilor, cum ar fi tatuarea Ancorei, Dragonului, rândunelelor, frânghiei în jurul încheieturii mâinii și multe altele. Aceste tatuaje sunt foarte frecvente în armata și marina americană. Tatuajele de marinar au reprezentat ceva și scopul lor a fost să înregistreze unele evenimente și experiențe ale vieții marine.

Stiluri de tatuaje de marinar cu imagini

Tatuajele au devenit acum o tradiție populară printre marinari cunoscuți ca tatuaje tradiționale de marinar. Fiecare tatuaj marinar are o semnificație.

Cele mai bune și elegante tatuaje de marinar:

Iată câteva dintre modelele de tatuaje de marinar pentru moda și eleganță.

1. Tatuaje tip marinara ancoră:

Tatuaje tip marină ancoră

Un singur tatuaj de ancoră de marinar înseamnă că marinarul a navigat peste Atlantic sau a rămas membru al marinei comerciale. Este un simbol al siguranței și stabilității. Un astfel de stil de tatuaj este renumit și la tineri.

2. Tatuaje Hula Girl Sailor:

Tatuaje Hula Girl Sailor

Tatuajele cu fete marinare sunt doar uimitoare și sunt atât de atractive. Fetele Hula înseamnă că marinarul a fost în Hawaii. Aceste tatuaje au o culoare minunată și acestea sunt cele mai bune stiluri de tatuaje. Pot avea poze cu o sirenă sau o fată în corabie. Acest design este puțin unic și simbolizează un model diferit.

3. Coroana în jurul tatuajului încheieturii mâinii:

Coarda în jurul tatuajului încheieturii mâinii

Simbolizează un marinar ca un om de punte care întreține corpurile, punțile și manipularea încărcăturii. Aceste tatuaje pot fi purtate și de oamenii obișnuiți, personalizându-le prin imagini iconice, cum ar fi busole și ceasuri. În loc de brățară sau lanț, puteți încerca acest design pe încheietura mâinii.

4. Tatuaj Golden Sailor Sailor:

Tatuaj de marinar de dragon de aur

Dacă marinarul a trecut Linia Internațională de Date, atunci simbolizează un tatuaj cu dragon de aur. Acesta este un design clasic pentru marinari mereu.

5. Tatuaj de marinar pe navă:

Tatuaj de marinar complet echipat

Acesta poate fi un tatuaj al navei complet echipate de la atâtea vârste. Înfățișează că marinarul fusese în jurul Capului Horn. Este realizat pe partea din spate a unui corp.

6. Tatuaj marin marinar stil stil:

Tatuaj marinar stil nautic

Este simbolul marinarului care își găsește întotdeauna drumul spre casă. Seamănă cu un trandafir de busolă. Este creat ca o stea cu cinci vârfuri în nuanțe întunecate și deschise. Dacă sunteți bine cu un design normal, dar captivant, obțineți acest design pentru a atrage atenția prietenilor dvs..

7. Tatuaj marinar tip înghițitură:

Tatuaj marinar tip înghițitură

Acest tatuaj este plăcut de marinari, deoarece simbolizează faptul că a ajuns întotdeauna la țărm și apoi a ajuns acasă în siguranță, în confortul celor dragi. Acest stil de model este preferat în rândul fetelor; au o privire bună la acest design.

8. Țineți tatuajul Fast Sailor:

Țineți Fast Sailor Tattoo

Este un tatuaj cu noroc pe care marinarii speră să le aducă noroc. Țineți-vă repede înseamnă că marinarul nu va lăsa linia să meargă indiferent de ce. Acesta este un design semnificativ, încercați acest lucru pentru a vă arăta atitudinea.

9. Tatuaj marinar cu model roz de busolă:

Tatuaj marinar cu model roz de busolă

Este un alt tatuaj cu noroc care simbolizează sau implică faptul că marinarul își va găsi drumul de a merge acasă în siguranță. Aceste tatuaje urmează marele design la fel ca busola magnetică. Tinerilor le place să încerce acest tatuaj, obțineți o recenzie bună despre acest design.

Tatuajele de marinar oferă sau ajută la păstrarea culturii superstițiilor marinarilor. Deși tatuajele de marinar sunt vechi, totuși au un adevărat sens. Tatuajele cu mâneci nautice sunt un mod unic de a onora toți strămoșii Marinei și de a sărbători, de asemenea, spiritul adevăratului aventurier care nici nu se teme de furtuna înaltă, nici de monștrii din ele. Când găsiți un bun artist de tatuaje, atunci discutați despre viitoarele modele viitoare privind modelele de tatuaje în stil marinar.