9 modele de tatuaje Medusa frumoase și înfricoșătoare!

În mitologia greacă, Medusa era o femeie Gorgon. Medusa are o față de monstru, iar părul ei este format din gustări. Se spune că oricine face contactul ochi cu ochii cu ea ar fi transformat în piatră. Medusa era copilul lui Ceto și Phorcy. Medusa este considerată o emblemă și o inspirație pentru artă, filme, desene animate, jocuri și chiar cărți.

Modele de tatuaje Medusa frumoase și înfricoșătoare

Modele elegante de tatuaje Medusa:

Tatuajul Medusa are multe semnificații și multe modele diferite, pe care le puteți alege …

1. Imaginea tradițională a Medusei:

Tablou tradițional al Medusei

Această imagine tradițională a tatuajului arată toate detaliile ei dintr-o privire. Ochii ei furioși sunt gata să se încarce asupra ta și capul furtunii cu coroana și bijuteriile la gât. Acest tatuaj tradițional Medusa arată ca o fecioară frumoasă sau o femelă îngrozită.

2. Modele puternice de tatuaje Medusa:

Modele puternice de tatuaje Medusa

Arta mai puternică și uimitoare a tatuajelor este acest tatuaj cu piept Medusa. Acest tatuaj arată că persoana nu este ușor accesibilă și ar trebui să stați departe. Acest tatuaj Medusa pe piept arată cantitatea de putere pe care o are persoana.

3. Modele uimitoare de tatuaje Medusa:

Modele uimitoare de tatuaje Medusa

Acest tatuaj poate fi frumos sau îngrozitor. Cu acest tatuaj, puteți arăta ambele părți, bune și rele. Acest frumos tatuaj Medusa prezintă o bună parte a personalității tale cu o atitudine. Natura ei îndrăzneață este să înfrunte lumea.

4. Modele de tatuaje Medusa de tip rău:

Tipul rău Medusa Tattoo Designs

Acest tatuaj îngrozit și malefic arată latura întunecată a vieții tale. Că ai avut un trecut foarte întunecat și ai venit la el. Acest tatuaj Medusa pe mânecă arată că te-ai deplasat înainte și îți va aminti întotdeauna greșelile tale din trecut.

5. Cele mai adorabile modele de tatuaje Medusa:

Cele mai frumoase modele de tatuaje Medusa

Pentru a reprezenta feminismul, tatuajul Medusa este cel mai bun mod. Acest tatuaj reprezintă iubirea, protecția, precum și înțelepciunea feminină. De aceea acesta este cel mai bun tatuaj Medusa. Șerpii din jurul ei arată puterea de a ataca, iar fețele inocente arată dragoste.

6. Modele de tatuaje Medusa Scary Pattern:

Modele de tatuaje Medusa Scaryp attern

Acest design de tatuaj de cap Medusa pe coapsă este terifiant și periculos. Dar, deoarece acest tatuaj este pe coapsă, nu este întotdeauna vizibil. Arată că sunt un om normal din exterior, dar există câteva lucruri diferite despre mine care sunt ascunse. Arată personalitatea unei persoane.

7. Modele speciale de tatuaj pentru mâna Medusa:

Medusa Mână încheietura mâinii modele speciale de tatuaje

Acest tatuaj de craniu Medusa pe încheietura mâinii arată putere și libertate. Arată că nu sunt vulnerabil. Este un mic tatuaj la încheietura mâinii, dar arată personalitatea unei persoane. Acei ochi albi arată foarte îngroziți și se furișează cu gura deschisă gata să se încarce asupra ta.

8. Modele de tatuaje rotunjite Medusa:

Modele de tatuaje rotunjite Medusa

Este un mic tatuaj Medusa într-o formă rotundă care arată o doamnă puternică cu foc în ochi. Este gata pentru toate obstacolele vieții și pentru a sta cu putere și demnitate. Acest tatuaj îl puteți avea și cu culori.

9. Modele artistice de tatuaje Medusa:

Stil artistic Designuri de tatuaje Medusa

Aceasta este cea mai bună creație artistică a tabloului Medusa. În aceasta, Medusa arată ca o regină cu o coroană și o piatră mare pe frunte. Ochii mari se umplu de foc. Această artă de tatuaj Medusa din spate arată uimitoare. Arată cum ești.

Prezentare generală:

Aceste tatuaje Medusa erau foarte faimoase la bărbat înainte, dar în zilele noastre este foarte faimos la femeile care își reprezintă puterea, spiritul de luptă și forța, chiar și gândurile lor rele. Depinde de o persoană din ce motiv și-a pus un tatuaj. Puteți avea acest tatuaj pe mână, încheietură, mânecă, piept, picior sau spate.