9 frumoase modele, idei și semnificații de tatuaje cu stele căzătoare

Modelele de tatuaje cu stele căzătoare pot fi, de asemenea, una dintre cele mai bune opțiuni pentru a fi cernelite pe corp. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de stea căzătoare, în cazul în care o persoană dorește să cadă stea. Se consideră norocos să vezi o stea căzătoare, conform percepției, dar adevărul este că este un mesaj de la Dumnezeu. Semnificația tatuajului stelei căzătoare este noroc. Reprezintă un spirit liber și cineva care este unic.

Stelele ca schiță pot fi stabilite cu imaginație, cu mai multă decizie, precum și umbrire. Aceste tipuri de design le plac cel mai mult fetelor, le arată bine atunci când proiectează pe încheietura mâinii sau pe orice parte vizibilă a corpului, cum ar fi spatele sau gâtul.

Proiectări, idei și semnificații pentru tatuaje cu stele căzătoare

Cele mai bune idei, modele și semnificație pentru tatuajul stelelor filante:

Aruncați o privire câteva tatuaje menționate în partea de sus a stelelor căzătoare,

1. Stele în spatele urechii:

Stele la Ear Back

Este un strat al tatuajului celor trei stele căzătoare din spatele urechii, începând de la dimensiuni mari până la dimensiuni mici. Stelele sunt pe jumătate umplute cu cerneală neagră și jumătate cu cerneală gri. Realizarea unui tatuaj cu cerneală pe această parte a corpului este un apel greu.

2. Tatuaj 3D cu stea:

Tatuaj 3D Stea

Este o imagine 3D a tatuajelor stelelor căzătoare pe încheietura mâinii, unde este sculptat atât de real încât pare că este atașat un autocolant. Aici stelele sunt conectate între ele și toate stelele sunt colorate.

3. Lanțul stelelor căzătoare:

Lanțul stelelor căzătoare

Este vorba despre tatuaje foarte mari ale stelelor căzătoare pe braț, unde toate stelele mari sunt în multicolor. Și au și un model umbrit cu puncte. Toate celelalte stele sunt fie complet negre, fie sunt păstrate goale. Acest tatuaj acoperă întregul braț inferior al unui bărbat.

4. Steaua Căzătoare Tradițională:

Steaua Căzătoare Tradițională

Este un tatuaj de stea roz pe umăr, ceea ce înseamnă că dorește farmec norocos. Numărul de dimensiuni neuniforme ale stelelor căzătoare este, de asemenea, cu raze, ceea ce înseamnă că stelele cad din cer. Este realitatea stelelor căzătoare

5. Tatuaj stea arzătoare:

Tatuaj Stea Arzătoare

Arde modele de tatuaje de stele căzătoare pe brațul bărbaților. Chiar de la umăr jumătate a mâinii este umplută cu stele albe și negre. Zona de odihnă este proiectată cu culoare roșie, așa cum este plasat un foc. Arată uluitor.

6. Tatuaj cu numele stelei:

Tatuaj Nume Stea

Există o combinație de note muzicale în acest tatuaj de stea căzătoare cu nume. În mijloc, numele unei persoane este sculptat cu stele în jur. Acest tatuaj este atrăgător la îndemână și arată cu atât mai atractiv.

7. Tatuaj colorat cu stea:

Tatuaj colorat stea

Este un tatuaj drăguț și colorat de stea căzătoare pe jos. Există o grămadă de mici modele de stele căzătoare pe picior de diferite culori și razele sale cad. Tatuajul va fi remarcat chiar și cu încălțăminte.

8. Tatuaj cu grup de stele căzătoare:

Tattoo Star Cluster Tattoo

Această idee mică de tatuaje cu stea căzătoare este una unică. Un întreg grup este format din stele căzătoare și între un alfabet este scris. Când vedem sistemul solar, ceva asemănător acestei imagini continuă cu toate culorile strălucitoare.

9. Tatuaj pe gât pentru bărbați:

Tatuaj pe gât pentru bărbați

Acestea sunt tatuaje masculine de stele căzătoare sculptate pe gât. Există un design de stea cu două culori, cu toate razele care merg în sus. Această poziție a gâtului va fi întotdeauna deschisă, astfel încât nu puteți ascunde acest tatuaj. Cu siguranță va fi observat.

O serie de stele cad zilnic și astfel își lasă urmele în mintea celor câțiva norocoși care ajung să le vadă. A avea un astfel de tatuaj pe corp reprezintă personalitatea ta optimistă. Acest tatuaj arată bine pe gleznă, braț și picior și chiar în spatele urechii.

Published
Categorized as Tatuaj