15 modele de tatuaje cu flori de frezie care te fac să flip-in 2021

Designuri de tatuaje Freesia

Cine nu dorește o gamă largă de opțiuni de culoare pentru tatuajele lor? Colorarea strălucitoare, petalele bicolore ale frumoaselor frezii le fac o alegere perfectă pentru tatuaje grozave. Specialitatea designului tatuajului Freesia este că veți putea obține cinci până la zece flori pe suprafața dvs., făcându-le să arate destul de elegante.

Adesea asociate cu căsătoria și aniversările, tatuajele de frezie fac un tatuaj comemorativ extraordinar. Odată ce decideți ce înseamnă aceste flori pentru dvs., puteți justifica tatuajul în mai multe moduri.

Să parcurgem acest articol pentru cea mai bună modalitate de a încorpora frumos un design de tatuaj de frezie pe corpul tău.

15 modele inspirate de tatuaje Freesia:

Cultivate în diferite stiluri, aceste tatuaje de frezie arată minunat pentru toată lumea. Permiteți-ne să luăm un moment pentru a aprecia culorile realiste, acuarelă și vii utilizate în aceste tatuaje pentru a alege cea potrivită pentru dvs..

1. Idei elegante de tatuaj Freesia:

Idei elegante de tatuaj Freesia

Acesta este un frumos tatuaj bi-colorat de flori de frezie, care are un aspect mic, dar elegant. Amestecul de frunze verde-albăstrui adaugă frumuseții designului, făcându-l să pară realist. Deși acest tatuaj poate părea puțin girly, este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Puteți recrea întregul tatuaj cu culori diferite, după alegerea dvs. Acest tatuaj arată cel mai bine atunci când îl gravați pe gleznă sau pe încheietura mâinii.

2. Tatuaj de frezie galbenă pe braț:

Tatuaj de frezie galbenă pe braț

Tatuajele de frezie galbene strălucitoare de pe antebraț arată ca o zi însorită strălucitoare, cu culoarea sa vibrantă. O serie de flori mici de frezie nu numai că arată frumos, dar nu creează prea multă agitație. Acest tatuaj poate fi o opțiune perfectă pentru persoanele care iubesc modele drăguțe și simple. Aceste tatuaje sunt opțiunea ideală pentru fetele tinere și puteți recrea designul utilizând alte opțiuni de culoare pentru flori.

3. Tatuaj mic de frezie lângă degetul mare:

Tatuaj mic de frezie lângă degetul mare

Acest tatuaj alb-negru cu flori de frezie începe de la degetul mare și se termină la osul degetului ascuțit, formând o frumoasă îndoire. Floarea mare este urmată de o serie de flori mici de frezie care se termină cu un mugur care subliniază creșterea vieții. Recreerea tatuajului poate fi atractivă prin adăugarea unui strop de culori poate fi, de asemenea, o opțiune atractivă. Aceste tipuri de tatuaje sunt potrivite pentru ambele sexe și arată perfect în dimensiuni mici până la medii.

4. Tatuaj minunat cu flori de frezie pe cot:

Minunat tatuaj de flori de frezie pe cot

Acest tatuaj de frezie cu un dreptunghi vertical în fundal poate fi un mod perfect de a descrie un design tradițional de tatuaj geometric. O grămadă de flori de frezie iese în evidență în ceea ce privește fundalul negru umbrit, creând un aspect frumos. Deși tonul monocrom arată perfect, puteți adăuga câteva culori pentru a ridica designul în continuare. Acest tatuaj este potrivit pentru bărbați și femei și arată ideal în mărime medie.

5. Design elegant de tatuaj Freesia pe gât:

Design elegant de tatuaj Freesia pe gât

Acest tatuaj de frezie cu umplutură roză ușoară în floare și muguri este o opțiune perfectă de tatuaj pentru femeile de toate vârstele. Conturul negru îndrăzneț ridică frumos tatuajul, mărind coeficientul de stil pentru purtător. Puteți adăuga fie o dată, fie un nume la design, care adaugă o notă personală și arată cel mai bine în dimensiuni medii. Deși acest tatuaj este impresionant ca atare, puteți utiliza diferite opțiuni de culoare conform alegerii dvs. personale.

6. Tatuaj grațios de frezie:

Tatuaj grațios de frezie

Culoarea galbenă strălucitoare și vibrantă a acestui tatuaj de frezie pare realistă și o opțiune perfectă pentru persoanele care iubesc desenele florale elegante. Ciorchina de frezii galbene cu frunze verzui-aurii adaugă frumuseții designului elegant – cel mai bun loc pentru a face acest tatuaj gravat în zona bicepului, gleznei și încheieturii mâinii. Fetele tinere preferă aceste tatuaje, dar nu există nicio restricție în ceea ce privește sexul.

7. Design de tatuaj cu flori de frezie pe gleznă:

Design de tatuaj cu flori de frezie pe gleznă

Dacă sunteți un fan al tatuajelor mici, acest design este opțiunea perfectă. Tulpina subțire cu două flori de frezie și muguri atașați creează un model frumos și simplu potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aceste tipuri de tatuaje arată uimitor atunci când le faci gravate în dimensiuni mici. Glezna, gâtul, încheietura mâinii sunt punctele perfecte pentru a obține acest design gravat pe corp.

8. Tatuaj de frezie violet pe antebraț:

Tatuaj de frezie violet pe antebraț

Tatuajele cu frezie pot fi gravate în mai multe culori, dar modelele de tatuaje cu frezie violet sunt printre opțiunile populare disponibile. Micile frezii înfloresc cu frunziș verde nu numai că arată frumos, dar atrăgător în mod natural. Puteți recrea tatuajul folosind diferite opțiuni de culoare sau într-un ton monocrom. Acest tatuaj arată cel mai bine atunci când este făcut în dimensiuni mici până la mijlocii, iar locul perfect pentru acest model este antebrațul, cotul, vițelul.

9. Superb tatuaj de frezie pe spate:

Superb tatuaj de frezie pe spate

Tatuajul luminos și frumos de frezie cu o tulpină verde este o modalitate perfectă de a-ți reprezenta dragostea pentru floare și ceea ce înfățișează elegant. Punctul ideal pentru a obține gravat acest tatuaj este curba care unește umărul și spatele. Se potrivește perfect spațiului, dar culorile înveselesc și stilul purtătorului. Puteți recrea designul utilizând diferite opțiuni de culoare conform alegerii dvs. Este înclinat mai mult spre femei.

10. Design fermecător de tatuaj Freesia la încheietura mâinii:

Design fermecător de tatuaj Freesia la încheietura mâinii

Acesta este încă un mic tatuaj de frezie cu flori roșii-portocalii cu frunziș verde, făcând tatuajul mai realist. Acest design acoperă frumusețea florii originale în design, făcându-l o opțiune perfectă pentru persoanele care iubesc opțiunile de tatuaj cu aspect natural. Recreerea acestui design cu alte culori poate fi o opțiune încurajatoare și arată cel mai bine atunci când este gravată pe încheietura mâinii, gleznei și spatelui. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

11. Design de tatuaj cu flori de frezie:

Freesia Design de tatuaje cu flori

Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje dacă sunteți interesat de o singură floare care descrie frumusețea florii elegant. Petalele purpurii strălucitoare ale florii cu linii albe de-a lungul designului conferă tatuajului un aspect realist și adaugă un coeficient de stil purtătorului. Aceste tipuri de structuri sunt de obicei înclinate mai mult spre femei și arată cel mai bine la dimensiuni medii. Punctul perfect pentru a face gravat acest tatuaj este antebrațul, partea din spate a gâtului.

12. Tatuaj de frezie cu un șarpe senzual:

Tatuaj de frezie cu un șarpe senzual

Tatuajul cu șarpe simbolizează fertilitatea și, atunci când îl combini cu frumusețea florii de frezie, devine una dintre cele mai bune opțiuni pentru un tatuaj. Florile de culoare galben strălucitor ies în evidență pe șarpele slab, care arată destul de realist, târându-se pe un creion. Contrastul culorilor face ca designul tatuajelor să iasă în evidență, oferind purtătorului un aspect unic, dar elegant. Pentru a ridica frumusețea tatuajului, puteți să-l gravați pe vițel sau pe antebraț.

13. Tatuaj de frezie pe talie:

Tatuaj de frezie pe talie

Acesta este un tatuaj unic de flori de frezie, care arată frumos cu umbrele sale portocalii și frunzele verzi. Singurul lucru despre acest tatuaj este culoarea care vă permite să experimentați cu diferite opțiuni de culoare. Designul elegant și subțire al tatuajului este înclinat mai mult spre femei și arată perfect în dimensiuni medii până la mari: locul ideal pentru a face acest tatuaj gravat în talie, umăr, spate sau coapsă. Conturul îndrăzneț și negru al acestui design ridică elegant tatuajul.

14. Design sofisticat de tatuaj Freesia:

Design sofisticat de tatuaje Freesia

Acest tatuaj sofisticat de frezie poate fi o opțiune perfectă pentru persoanele care iubesc desenele complexe și elegante. Conturul negru și îndrăzneț al designului ridică complet umplutura gri a umbrelor tatuajului. Brațul, vițelul și umărul pot fi punctele perfecte pentru a face gravat acest tatuaj. Deși arată perfect într-un ton monocrom, puteți juca cu diferite opțiuni de culoare în funcție de alegerea dvs. Acest tatuaj este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

15. Tatuaj de frezie cu o pasăre frumoasă:

Tatuaj de frezie cu o pasăre frumoasă

Cine nu iubește o combinație de păsări și flori? Acest tatuaj poate fi un mod perfect de a descrie relația frumoasă dintre acești doi. Deși frezia galbenă este o floare destul de obișnuită, descrierea realistă a păsării creează un aspect complet nou, dar natural designului. Pasărea se ține de floare și se îndreaptă spre cot, umăr, partea din spate a gâtului, care este mai înclinată atât spre bărbați, cât și spre femei.

Gânduri finale:

Cu frumoasele modele de tatuaje cu frezie prezentate în acest articol, veți avea o idee destul de bună despre tipul de tatuaj pe care îl doriți și unde îl doriți – diferite stiluri, culori și modele care vă fac să apreciați și mai mult arta corpului. Nu uitați să ne anunțați cum acest articol v-a ajutat să faceți această alegere.