15+ Cele mai populare modele și modele de tatuaje chinezești!

Caligrafia chineză este una dintre formele alese pe scară largă de modele de tatuaje, care folosesc un set de simboluri pentru a descrie un anumit sentiment sau pentru a obține numele lor gravat capricios. Tatuajele chinezești sunt un mod modern de a-și exprima sentimentele folosind caractere gravate cu atenție. Pentru cei cărora le place să-și păstreze mesajele voalate, tatuajele chinezești sunt cele mai bune pentru tine. În acest articol, vom explora unele dintre cele mai bune tatuaje cu simboluri chinezești și semnificațiile lor asociate.

Istoria și semnificația tatuajelor chinezești:

Dacă te uiți la istoria Chinei, tatuajele au fost întotdeauna tratate ca semne de pedeapsă. Cuvântul chinezesc pentru un tatuaj este „Ci Shen”, care înseamnă „Puncția trupului”. Tatuajele sunt considerate a fi forme brutale de artă, care duc la defăimarea corpului. Cu toate acestea, odată cu schimbarea timpurilor, arta tatuajelor este încet îmbrățișată de generația tânără. Chinezii și oamenii din întreaga lume preferă desenele de tatuaje în stil chinezesc pentru a scrie mesaje folosind simboluri și modele exotice. De la caligrafie la dragoni, arta chineză are numeroase modele din care să aleagă.

Modele de tatuaje chinezești

Modele și semnificații ale tatuajelor chinezești:

Următoarele sunt cele mai populare și mai bune modele de tatuaje în stil chinezesc, cu imagini și semnificațiile lor pentru bărbați și femei; puteți selecta cea mai bună alegere dintre ele.

1. Tatuaje de caligrafie chineză pe spatele mâinii:

modele de tatuaje chinezești la îndemână

Dacă sunteți destul de pasionați de caligrafia chineză, atunci acest stil de tatuaje chinezești ar fi cel mai bun pentru dvs. Caligrafia chineză este considerată una dintre cele mai înalte forme de artă chineză, iar această formă de tatuaje poate avea orice cuvânt, caracter sau formă de text în formă de caligrafie. Puteți alege orice stil și culori pentru a face să pară frumos, echilibrat, jucăuș și unic. Puteți să-l numiți fonturi de tatuaje chinezești pentru mâneci.

2. Tatuaje cool cu ​​o singură scrisoare chineză:

Tatuaje cool cu ​​o singură scrisoare chineză

Tatuajele chinezești cu o singură literă sunt cel mai obișnuit dintre toate modelele de tatuaje chinezești. Sunt simple, dar elocvente. Literele chinezești, spre deosebire de cele englezești, simbolizează emoții și concepte puternice singular. O singură scrisoare poate însemna prietenie, dragoste, animozitate, curaj, destin, lume și așa mai departe. deci tot ce trebuie să faceți este să alegeți o emoție sau un gând pe care doriți să-l marcați pe corp, să-l traduceți în litera chineză perfectă și să vă faceți tatuajul! Puteți considera că acest lucru este un tatuaj cu font chinezesc.

3. Tatuaje populare cu nume de animale chinezești:

Tatuaje cu nume de animale chinezești

Adesea, oamenii aleg să obțină numele chinezesc al tatuajelor lor de animale zodiacale. Apoi, din nou, oamenii aleg să se tatueze numele animalelor pentru diferitele trăsături pe care le reprezintă. Poate chiar să-și arate dragostea față de un anumit animal alegând să-și tatueze numele chinezesc. Aceste tatuaje pot fi făcute mai atractive și mai frumoase prin adăugarea de curbe și desene în cuvintele chinezești. Acesta este un adorabil nume de tatuaj chinezesc al animalelor.

4. Modele de tatuaje chinezești pe umăr:

Modele chineze de tatuaje pentru femei pe umăr

Dacă doriți, puteți alege chiar și frumosul design de tatuaj pentru femeie chineză. Aceste modele pot fi folosite pentru a simboliza pierderea cuiva important sau pot fi folosite pur și simplu pentru calitatea lor atractivă. În acest tatuaj, puteți utiliza, de asemenea, culori vibrante pentru a-l face să arate unul captivant. Acest tatuaj afișează chiar emoția unei persoane. Acesta este unul dintre modelele unice de tatuaje chinezești pentru bărbații care sunt îndrăgostiți profund. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje chinezești.

5. Tatuaj înger chinezesc pe mâna superioară:

Tatuaj înger chinezesc pe mâna superioară

Îngerii din vremuri străvechi sunt considerați mesagerii zeilor și au fost un design modern al tatuajelor în fiecare generație, deoarece acest tatuaj afișează credința sau credința ta în Dumnezeu. Tatuajele cu înger concepute cu aripi sau mâini sunt, de asemenea, elegante și, în general, fetelor le plac foarte mult aceste tatuaje, deoarece seamănă cu aceeași caracteristică a unui tatuaj cu înger. Tatuajul înger chinezesc, dacă este descris frumos, arată foarte grațios și arată bine pe spate.

6. Tatuaje de nume chinezești la îndemână:

Tatuaje cu nume chinezesc la îndemână

Unele modele de tatuaje cuprind traducerea în chineză a numelui cuiva. Unii oameni își tatuează numele, în timp ce alții își fac numele celor dragi. Puteți adăuga culori, astfel încât să devină mai atrăgătoare pentru ochii săi și cei dragi să fie atrași rapid de el. Puteți adăuga chiar și câteva motive mici pentru a face să pară atractiv și frumos. Aici alfabetele din nume sunt foarte frumos tatuate pe brațe. Acesta este unul dintre celebrele modele de tatuaje chinezești.

7. Modele de tatuaje chinezești pește Koi pe spate:

Modele de tatuaje chinezești pește Koi pe spate

În cultura chineză, peștele koi deține o poziție importantă. Simbolizează curajul necesar pentru a depăși obstacolele din viața cuiva și pentru a atinge un singur scop. Tatuajul peștilor koi poate fi realizat în două forme, fie în amonte, fie în aval. Dacă este în aval, înseamnă că persoana respectivă a depășit deja dificultățile cu care se confruntă. Dacă este în amonte, înseamnă că acea persoană încă se luptă cu problemele sale. Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje chinezești pentru băieți.

8. Tatuaje de dragon chinezesc pe corp:

Tatuaje de dragon chinezesc pe corp

Dragonii reprezintă, în general, curaj, putere și independență. Tatuajele dragonului sunt de obicei disponibile într-un număr mare de variante. Puteți alege fie o siluetă neagră clasică, fie o puteți face vibrantă prin culori. Aceste tatuaje sunt purtate în general de bărbați pe biceps pentru a atrage oamenii din jurul lor. Pot fi mari sau mici. Puteți alege un dragon scuamoasă sau unul mic cu aripi, respirând foc. Tatuajele chinezești cu dragon nu au sfârșit de diferite modele.

9. Modele de tatuaje chineze Buddha:

Tatuaje chineze Buddha

Buddha care râde a fost pentru totdeauna un simbol al prosperității. Deși aceste tatuaje sunt alb-negru, acesta va atrage atenția pozitivă. Buddha chinezesc este în general însoțit de simbolul clasic al yin și yang. Sunt plăcute de privit și o alegere neobișnuită. Aceste tatuaje sunt, de asemenea, simboluri ale pozitivității și norocului, pe care mulți oameni doresc să le poarte pentru totdeauna cu ele în body art.

10. Tatuaje chinezești cu flori:

Tatuaje chinezești cu flori

Dacă fascinați florile chinezești, atunci este una dintre cele mai bune idei pentru a obține stilul tatuajelor florilor chinezești. Puteți chiar însoți aceste tatuaje de flori cu cuvinte chinezești semnificative, care ar adăuga mai multă profunzime acestui tatuaj și va arăta frumos și atractiv. Puteți adăuga chiar și câteva culori blânde, care vor da un aspect izbitor. Aceste tipuri de tatuaje oferă de obicei un aspect feminin.

11. Modele de tatuaje realizate de chinezi:

Modele de tatuaje realizate de chinezi

Există câteva modele de tatuaje pe care maeștrii chinezi din designul artei tatuajelor. Semnificația și simbolistica lor sunt cunoscute numai de către creatorii lor. Acești producători de tatuaje chinezi refuză să facă replici ale acestor modele uimitor de frumoase, făcându-le unice. Acesta este unul dintre cele mai groase modele de tatuaje chinezești pentru brațe cu artă complicată. Sunt destul de complexe și au nevoie de expertiza pentru a le proiecta.

12. Tatuaj chinezesc de floare de cireș pe gât:

Tatuaj chinezesc de floare de cireș pe gât

Florile de cireș sunt una dintre cele mai frumoase flori. Flori de cireș sunt un site comun în China și formează o parte importantă a culturii chineze. Dacă sunteți un mare fan al modelelor și modelelor florale, puteți alege să vă tatuați aceste flori chinezești pe spate. Modelele de cireșe sunt, de asemenea, semne de mortalitate. Ele reprezintă cum să ne scurtăm viața și cât de important este să ne bucurăm la maximum de viața dvs. înainte ca aceasta să se termine. Sunt modele alese pe scară largă în tatuajele gâtului chinezesc.

13. Simbolul tatuajelor muzicale chinezești:

Simbolul tatuajelor muzicale chinezești

Unii oameni sunt foarte pasionați de muzică. Vor să exprime lumii că viața lor este dedicată muzicii. Așadar, proiectarea simbolurilor muzicii chinezești este o modalitate excelentă de a te exprima fără să deschizi măcar gura. Aceste tipuri de tatuaje sunt stilate în general pe brațe, umeri sau chiar sau pe gât. Puteți adăuga chiar și câteva miniaturi mici, cum ar fi stelele, pentru a da un aspect frumos. Tatuajele muzicale sunt unul dintre cele mai bune modele din tatuajele mici chinezești.

14. Tatuaj tribal chinezesc pe față:

Tatuaj tribal chinezesc pe față

Multe minorități etnice din China urmează încă tradiția tatuajului. Ei își proiectează un tatuaj pe față la vârsta de 12 ani ca simbol al maturității. Aceste tatuaje sunt făcute între sprâncene și în jurul gurii cu niște creaturi mici. Unele dintre tatuajele tribale reprezintă, de asemenea, mustața. Acum este dificil să găsești un tatuaj tribal original. Oamenii i-au modificat și au început să se coafeze în funcție de alegerea lor.

15. Tatuaj simbol simbol tigru chinezesc:

Tatuaj cu simbolul tigru chinezesc

Unul dintre tatuajele chinezești populare este un tatuaj cu tigru. Tigrul este unul dintre animalele zodiacului chinezesc și al treilea animal din ciclul de 12 ani al zodiacului chinezesc. Seamănă cu curajul, plin de speranță, zadarnic, prietenos, încrezător în sine și îi lipsește atenția și grija. Deci, persoana care posedă aceste caracteristici creează în general un tatuaj de tigru chinez pe mâini sau pe brațe.

16. Design tatuaj chinezesc pe picior:

Design de tatuaj chinezesc pe picior

Picioarele sunt unul dintre cele mai preferate locuri pentru tatuaje chinezești. Mai ales la sportivi și femei care au mușchii bine tonifiați în picioare, aceste tatuaje arată uimitor. Puteți alege de la modele complexe la modele complexe, cum ar fi acest design de războinic chinez, care este realizat cu atenție pentru a surprinde fiecare detaliu. Cele mai populare tatuaje chinezești pentru picioare sunt dragonii, caligrafia și teme precum Buddha.

17. Tatuaje chinezești la încheietura mâinii:

Tatuaje chinezești la încheietura mâinii

Încheietura mâinii este o parte importantă a corpului, cu nervii centrali conectați la inimă. Efectuarea unui tatuaj gravat pe încheietura mâinii este un proces dureros, datorită nervilor delicati de sub el. Cele mai frecvente tatuaje la încheietura mâinii sunt numele și simbolurile Zodiac, care sunt aproape de inima lor. Numele și detaliile cuiva pe care îl iubești cu drag pot fi gravate pe încheietura mâinii pentru a-ți dezvălui cele mai profunde sentimente față de ei și pentru a dovedi ce înseamnă pentru tine.

Ultima colecție:

Modele de tatuaje chinezești

Modele de tatuaje chinezești

Modele de tatuaje chinezești

Modele de tatuaje chinezești

Modele de tatuaje chinezești

Modele de tatuaje chinezești

Tatuaje chinezești

Font tatuaj chinezesc

Modele de tatuaje chinezești

Modele de tatuaje chinezești

Sfaturi suplimentare pentru modele de tatuaje chinezești:

  • Dacă intenționați pentru un design de tatuaj chinezesc, aceste sfaturi vă pot ajuta să obțineți un model mai bun și perfect:
  • Dacă intenționați un tatuaj de nume în chineză și artistul dvs. nu știe limba, puteți utiliza instrumentul generator de nume chinezesc pentru a obține designul.
  • Puteți folosi, de asemenea, citate chinezești dacă doriți un tatuaj mai lung, aproape de ideologia voastră.
  • Dacă sunteți în căutarea unui design care să nu utilizeze litere sau simboluri, următoarele cele mai bune modele sunt dragoni și tigri. Majoritatea artiștilor tatuatori pot face bine aceste modele.
  • În timp ce alegeți un caracter chinezesc, asigurați-vă că sunteți pe deplin conștienți de semnificația și simbolismul acestuia în loc să îl alegeți orbește.

Gânduri finale:

Sperăm că acest articol v-a inspirat să vă faceți propriul tatuaj chinezesc. În timp ce desenele de tatuaje chinezești sunt destul de frecvente, puteți alege dintre mai multe modele creative pentru a ieși în evidență din mulțime. Ar fi de ajutor dacă ți-ai aminti că modelele chinezești sunt complicate, iar un accident vascular cerebral poate schimba sensul. Deci, trebuie să vă asigurați cu adevărat că designul este exact așa cum doriți. Deci ce mai aștepți? Alegeți dintre aceste modele și împodobiți-vă corpul cu aceste tatuaje chinezești capricioase! N