15 cele mai bune modele de tatuaje de stele pentru bărbați și femei!

Tatuajele cu stele nu simbolizează neapărat semnificații profunde. În general, joacă roluri suplimentare în desenele de tatuaje. Frumusețea stelelor este frumusețea cerului și, prin urmare, tatuajele cu stele sunt în general alese pentru atracția lor estetică. Pot fi făcute mici și simple sau mari și colorate. Ciorchini mari de stele dau aspectul unor galaxii frumoase, iar aceste imagini cernelate pe pielea ta te fac să dai peste o fecioară frumoasă sau un domn frumos.

Cele mai bune modele de tatuaje stelare pentru bărbați și femei

Chiar și atunci, tatuajele cu stele sunt în general optate pentru femei. Nu mulți bărbați pot purta un tatuaj de stea, dar aceștia pot arăta mai bine decât ceilalți.

Cele mai bune modele de tatuaje stelare pentru bărbați și femei:

Aici oferim cele mai bune 15 modele de tatuaje de stele pentru bărbați și femei și imagini și semnificații pentru înțelegerea dvs..

1. Tatuaj Rihanna Stars pentru fete:

Tatuaj Rihanna Stars Pentru Fete

Un șuvoi de stele, unele mari, altele mici, arată ca o galaxie strălucitoare unde plouă stele. Aspectul general este magic și frumos pentru fete. Puteți păstra stelele negre și simple sau le puteți face colorate, făcându-le să arate mai vibrante!

2. Steaua din spate inferioară cu tatuaje cu modele în spirală:

Steaua din spate inferioară cu tatuaje cu modele în spirală

Doar stelele arată frumos, dar pot fi făcute să arate și mai bine adăugându-le înfrumusețări precum modele în spirală. Aceste modele de tatuaje arată excelent cu cerneală pe talie sau pe spate. La fel ca toate celelalte modele, ele arată minunat în negru, precum și în alte culori.

3. Stele cu cuvinte Arta tatuajului la îndemână:

Stele cu cuvinte Arta tatuajului la îndemână

Stelele au un aer eteric în jurul lor. Sunt magici și de altă lume. Astăzi știm că stelele pe care le vedem sclipind pe cer seamănă mult cu soarele nostru, doar mai departe. Cu toate acestea, când oamenii nu erau atât de bine echipați cu astfel de cunoștințe în vremurile de demult, obișnuiau să țese povești fantastice despre stele. Cumva, de-a lungul anilor, fanteziile țesute în jurul stelelor încă nu au murit. Ei încă se află dincolo de îndemâna noastră, răspândiți în necunoscut, și asta le oferă prețioasa lor enigmă. Astfel, cu anumite cuvinte, cele mai potrivite înfrumusețări sunt stelele.

4. Stele în formă de infinit:

Stele în formă de infinit

Stelele se află dincolo de înțelegerea noastră, doar lumina lor ajungând la noi prin infinit. Deci, ce obiecte mai bune pentru a reprezenta infinitul decât stelele în sine? Un tatuaj de lună și stea în formă de simbol al infinitului este astfel frumos de privit și foarte semnificativ în același timp. Este unul dintre cele mai bune și simple tatuaje de stele pentru fete.

5. Design de tatuaje pentru stele și inimi:

Design de tatuaje pentru stele și inimi

Stelele și inimile sunt cele două obiecte de înfrumusețare cele mai utilizate în tatuaje. Astfel, un design cu doar inimi și stele, deși nu este semnificativ, este cu siguranță minunat de privit.

6. Steaua încheieturii mâinii plină de spirale:

Steaua încheieturii mâinii plină de spirale

Acest design de tatuaj stea încheietura mâinii are un aspect tribal mai abstract. Spiralele și buclele suplimentare din stea îl fac să arate ca un simbol arhaic. Acest aspect poate fi îmbunătățit prin umbrirea meticuloasă și utilizarea culorii corecte.

7. Tatuaje nautice de stea:

Tatuaje nautice de stea

Steaua nautică se referă la forma asemănătoare stelei care caracterizează compasurile. Acest design este perfect pentru marinarii avizi și pentru alții cu o dragoste profundă pentru mare. Marea și stelele împărtășesc acea enigmă care apare din necunoscut.

8. Un design drăguț de tatuaje de lună și stele:

Un design drăguț de tatuaje de lună și stele

Unde sunt stele, trebuie să existe o lună! Stelele drăguțe și designul lunii ar cuprinde caricaturistul cu aspect lunar, cu o expresie adorabilă și stele galbene strălucitoare care îl înconjoară. nu poți face invers și să faci stelele mai mari cu expresii pe față!

9. Un tatuaj de stea mică pe picior:

Un tatuaj de stea mică pe picior

Modelele de tatuaje cu stele mici sunt foarte frecvente și sunt în general cernelite pe interiorul încheieturii mâinii sau pe gleznă sau undeva pe jos. Poate fi cernelit pe orice suprafață a corpului, dar fiind mic, arată cel mai bine în părțile menționate mai sus. Tatuajul său negru și simplu arată și adaugă doar o notă de răzvrătire aspectului tău.

10. Tatuaje cu stele înaripate:

Stele înaripate

O stea cu aripi magnifice de ambele părți este o poveste încă de spus. Acest tatuaj scoate în evidență latura mistică a dvs. dacă ați optat pentru o idee de tatuaj. Adesea antebrațul sau umărul din spate ar fi un loc ideal pentru tatuaj. Acestea sunt modelele perfecte de tatuaje stelare pentru fete și pot fi întotdeauna adăugate un pic de viață prin încorporarea culorilor în ele, la fel ca designul tatuajului prezentat aici.

11. Tatuaje cu stele căzătoare pentru picior:

Tatuaje cu stele căzătoare pentru picior

Tatuajele cu stele pentru femei nu vin mai bine decât asta. Tatuajul stelei căzătoare însoțește un steag de curse care zboară galant în spatele stelei, care ar putea fi întruchiparea perfectă pentru cursorul din tine. Un biceps rupt cu un tatuaj de stea cu steag de curse ți-ar spune despre pasiunea ta de moarte pentru curse. Condimentați acest tatuaj cu puțini stropi de culoare, înconjurând doar steaua și faceți din acest tatuaj un ochi.

12. Design triplu 3D cu stea încorporată pentru bărbați:

Design triplu 3D cu stea încorporată

Semnificațiile tatuajului stelelor variază de la o persoană la alta și, deși unii pot crede într-un concept, ar putea fi un sens complet diferit pentru alții. Un exemplu clasic al unei astfel de ambiguități poate fi văzut în acest tatuaj care prezintă trei stele toate în textură 3D care acoperă zona pieptului, întruchipând un sentiment mai dur, dar eteric. Sentimentul pământesc al acestui tatuaj te face să te simți mai întemeiat și prezent pentru astăzi. Acest tatuaj de stea este perfect potrivit pentru băieții care iubesc stelele și cerul. Este unul dintre cele mai bune tatuaje de stele pentru bărbați.

13. Designuri simple de tatuaje de stele tribale Deep Border:

Design simplu de tatuaj de stea la frontieră profundă

Acesta este un tatuaj potrivit care întruchipează perfect adevăratul sens al desenelor de tatuaje stele simple, dar împuternicitoare. În acest tatuaj, vedem un tatuaj normal de stea tribală cu margini puternice care simbolizează cât de puternic ești cu adevărat. Granițele arată constituția puterii tale, făcându-l un tatuaj foarte simplu, dar împuternicit. Acesta este tatuajul perfect pentru a obține dacă sunteți în căutarea unui prim tatuaj.

14. Designul tatuajelor naturii și stelelor:

Designul tatuajelor naturii și stelelor

Încă o dată, folosim natura ca semn al pacificării, păsările și stelele reunindu-se pentru a face lumină asupra minunilor pe care ni le poate oferi natura. Acest tatuaj arată în mod clar două păsări sportive angajate în distracție și înfricoșare, pe măsură ce steaua proeminentă dintre ele cedează loc unor stele capricioase ici și colo, creând o noapte perfectă înstelată. Aceasta este o scenă nocturnă perfectă care prezintă liniștea.

15. Design de tatuaj 3D pentru piele crăpată:

Design de tatuaj 3D pentru piele crăpată

Acest design fantastic de tatuaj 3D este un tratament absolut dacă știți cine poate să-l scoată mai bine. Tatuajul arată că toate ideile tale sunt încorporate adânc în tine și le arată oamenilor că vrei să spui ce spui și ce simți. Este un tatuaj perfect pentru a obține, deoarece îmbină design-uri complicate cu simplitate.

Prezentare generală:

Tatuajele cu stele sunt adesea cea mai bună opțiune pentru începători și sunt întotdeauna o soluție bună pentru cineva care dorește să prezinte o semnificație a celorlalte conținuturi din arta tatuajului lor. Cu fiecare tatuaj vine un sens atașat, la care se poate lega toate.