Cele mai bune 10 multivitamine pentru femei: ce să luați, surse alimentare și multe altele!

Deficitul de vitamine este un scenariu destul de comun pentru femeile de mai multe grupe de vârstă. De la calciu la minerale și vitamine, femeile pierd adesea aceste doze pentru o sănătate bună. Fie că este vorba de boli și boli ale corpului, sau de restricții dietetice și diete speciale, sau de stres și de programe de viață ocupate, având în vedere presiunile din carieră, lipsa vitaminelor afectează destul de des starea generală de sănătate a femeilor. De aceea ar trebui să știm importanța multivitaminelor pentru femei!

Mai multe studii și cercetări au dovedit că vitaminele, nutrienții și mineralele sunt esențiale pentru bunăstarea generală a femeilor (1). Așadar, iată ghidul pentru a înțelege ce vitamine ar trebui să ia femeile, cum să le obțineți din sursele potrivite și multe altele.

De ce sunt necesare vitamine și care sunt vitaminele și mineralele esențiale de care au nevoie femeile ?:

Vitaminele și mineralele sunt esențiale și vitale pentru bunăstarea generală. Există un total de 13 vitamine esențiale, care sunt cruciale pentru o bună sănătate și energie în corpul nostru. Aceste vitamine și minerale împreună ajută la reducerea probabilităților de boală, menținându-ne sănătoși, reducând infecțiile, protejând împotriva cheagurilor de sânge și pierderii și cresc imunitatea (2). Având în vedere că mai multe cercetări au arătat că femeile sunt mai predispuse la deficit de vitamine în comparație cu bărbații (3), iată de ce sunt vitale pentru o viață sănătoasă. Iată lista nutrienților esențiali necesari femeilor:

 • Bună viziune și piele – Vitamina A.
 • Generarea de energie – Vitamina B1 (cunoscută și sub numele de tiamină).
 • Protejarea organismului împotriva radicalilor – Vitamina B2 (Riboflavină).
 • Protejarea și ajutorul împotriva riscurilor cardiace – Vitamina B3 (niacină).
 • Creșterea puterii de imunitate – Vitamina B5 (acid pantotenic).
 • Produce mielină și protejează celulele – Vitamina B6 (piridoxină).
 • Metabolism mai bun și sănătatea pielii – Vitamina B7 (Biotină).
 • Sistem nervos mai bun – Vitamina B9 (folat).
 • Celule roșii adecvate din sânge – Vitamina B12 (Cobalamină).
 • Creșterea țesuturilor corpului – Vitamina C.
 • Calciul și oasele mai puternice – Vitamina D.
 • Puterea imunității – Vitamina E.
 • Sănătate mai bună a inimii și a oaselor – Vitamina K.
 • Sănătate tiroidiană și sarcină bună – Iod.
 • Ajutorarea funcțiilor biochimice ale corpului – Magneziu.
 • Acizi grași Omega 3 pentru sănătatea creierului.
 • Calciul pentru sănătatea oaselor și prevenirea diabetului.
 • Fier pentru prevenirea anemiei.
 • Colină pentru funcțiile ficatului.

Surse alimentare pentru vitaminele esențiale:

Iată surse de hrană de top și accesibile care pot ajuta femeile să pună mâna pe majoritatea acestor vitamine cruciale în fiecare zi. Cea mai ușoară modalitate de a obține aceste vitamine în organism este de a avea o dietă echilibrată și sănătoasă și curată. Aceasta implică fructe bune, mai multe legume, cereale integrale, produse lactate și proteine ​​cu conținut scăzut de grăsimi. Primele alimente care pot fi o sursă excelentă a acestor nutrienți sunt (4),

Surse alimentare pentru vitaminele esențiale

Cele mai bune 10 multivitamine pentru femei – 2020:

În ciuda acestor alimente, există condiții care pot necesita utilizarea multivitaminelor pentru o mai bună bunăstare. Iată primele zece produse multivitaminice și tablete esențiale pentru femei, care sunt apreciate astăzi pe piață.

1. Inlife Multivitamine și suplimente minerale pentru femei:

Inlife Multivitamine și minerale Formula Suplimente pentru femei

CUMPĂRĂ ACUM

Această cutie de 60 de capsule de suplimente multivitamine și minerale Inlife pentru femei este printre cele mai populare de pe piață. Are 24 de vitamine esențiale și alte formule naturale, cum ar fi semințe de struguri, afine și ginseng, ajutând la creșterea imunității, susținând și ajutând imens la sănătatea oaselor și a inimii. Bilanțul global al nutrienților este îngrijit cu aceste capsule.

2. Multivitamine pentru femei peste 50 de ani pe zi:

Multivitamine pentru femei peste 50 de ani pe zi

CUMPĂRĂ ACUM

Compania One A Day este o capsulă destul de populară în vest, în special în Statele Unite și acum a intrat chiar și pe piața indiană și în alte țări. Aceste vitamine bune pentru capsule pentru femei sunt utile în mod special pentru cei cu vârsta peste 50 de ani și au bunătatea tuturor vitaminelor și mineralelor din interior. Aceste capsule nu conțin îndulcitori artificiali și conservanți sau siropuri, ceea ce le face să fie cele mai căutate suplimente de pe piață pentru femeile cu o sănătate generală..

3. Multivitamine pentru proteine ​​și ierburi OZiva pentru femei:

Multivitamine pentru proteine ​​și plante medicinale Oziva pentru femei

CUMPĂRĂ ACUM

Multivitaminele de la Oziva conțin nu numai bunătate de multivitamine, ci și plante naturale precum ghimbir, tulsi, Shatavari. Pentru toți cei care sunt obișnuiți și activi în viața sportivă și de antrenament, aceste capsule sunt perfecte, având în vedere ajutorul pe care îl fac în furnizarea de proteine ​​mari și îmbunătățirea metabolismului.

4. Nature Made Multi pentru ea cu fier și calciu:

Natura a făcut-o multi pentru ea cu fier și calciu

CUMPĂRĂ ACUM

Această capsulă de la Nature Made este un supliment alimentar care conține 23 de substanțe nutritive în ele, pentru un sprijin nutrițional general zilnic. Acestea sunt tablete multivitamine populare pentru femei, cu fier și calciu încărcate în interior și nu includ arome artificiale. Pe lângă nutrienții naturali, are și alte bunătăți ale mineralelor, cum ar fi gelatina, glicolul, sodiul și celuloza.

5. Tableta multivitaminică pentru femei Rainbow Light:

Tabletă multivitaminică pentru femei Rainbow Light

CUMPĂRĂ ACUM

Multivitaminele Rainbow Light pentru femei conțin nu numai bunătate de multivitamine și substanțe nutritive, ci și fructe, legume și probiotice naturale care ajută la susținerea sănătății generale a inimii și a oaselor. Acestea nu conțin gluten și sunt cele mai bune pentru a spori puterea sistemului imunitar și susține un sistem osos sănătos.

6. Codul vitaminelor Gradina vietii pentru femei:

Codul vitaminelor Garden Of Life pentru femei

CUMPĂRĂ ACUM

Capsulele Vitamin Code de la Garden of Life sunt capsule vegetariene special create pentru îmbunătățirea sănătății inimii, a sistemului reproductiv mai bun și a bunăstării femeilor. Pe lângă substanțele nutritive și mineralele naturale, produsul are și fructe și legume organice precum sfeclă roșie, broccoli, măr, spanac, roșie, căpșuni, mure, castraveți, țeline și alte legume verzi. Ajută la furnizarea de antioxidanți organismului și susține sistemul imunitar general.

7. Centrum Silver Adult 50+ Multivitamine pentru femei:

Centrum Silver Adulți peste 50 de ani

CUMPĂRĂ ACUM

Capsula Centrum Silver este o altă multivitamină populară și cea mai bună pentru femeile cu vârsta peste 50 de ani. Capsulele conțin toate vitaminele și mineralele, împreună cu antioxidanți pentru a ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate și a bunăstării, la creșterea nivelului de energie și la sprijinirea imunității pentru sănătatea inimii și a oaselor.

8. Comprimate zilnice multivitamine Kirkland:

Tablete multivitaminice Kirkland Daily

CUMPĂRĂ ACUM

Capsulele multivitamine și minerale Kirkland zilnice sunt populare pentru furnizarea de nutrienți și antioxidanți necesari organismului. sunt populare chiar și ca suplimente alimentare și ajută la oferirea unei diete echilibrate, cu niveluri de energie și imunitate. Aceste capsule ajută femeile să obțină o sănătate bună a oaselor și a inimii, cu niveluri mai mari de energie în viața de zi cu zi.

9. Multivitaminele adevărate de bază pentru femei:

True Basics Femeile multivit

CUMPĂRĂ ACUM

Multivitaminele și capsulele True Basics pentru femei ajută la un stil de viață mai bun și activ, crescând nivelul de energie și oferind sprijin bunăstării și sănătății generale. Pe lângă toate vitaminele și mineralele, capsulele de bază adevărate au și extract de semințe de struguri, rodie și alți antioxidanți pentru a crește nivelul imunității și puterea. De asemenea, ajută la o mai bună sănătate a părului și a pielii prin ingrediente precum ceaiul verde și soia din ele.

10. Health Kart Multivitamin pentru femei:

Health Kart Multivitamine

CUMPĂRĂ ACUM

Această capsulă multivitaminică specifică pentru femei de Health Kart are potențial mai multe minerale și substanțe nutritive, alături de ingrediente naturale precum ginseng, soia, licopen și Ginkgo Biloba. Acești nutrienți naturali, împreună cu vitaminele și mineralele sănătoase, ajută la creșterea nivelului de energie, la creșterea sistemului imunitar, la facilitarea circulației sângelui și la promovarea ființei sănătoase. Sunt cele mai bune multivitamine pentru femeile de peste 40 de ani.

În afară de aceste capsule date, altele populare și remarcabile includ cea pentru femei de culoare curcubeu, capsulele energetice pentru femei în viață, vitaminele gumă pentru femei vitafusion, ultivitul pentru femei swisse, multivitaminele pentru femei olly și capsulele pentru femei cu recompense naturale ale naturii.

Când este necesar un multivitamin?

Pot exista mai multe cazuri în care capsulele multivitaminice, cum ar fi acestea, pot fi necesare pentru a ajuta corpul. Unii dintre factorii care pot cere o cerință a acestor multivitamine sunt,

 • Boală corporală și probleme precum anemie, deficit de vitamine.
 • Subponderalitate.
 • Sistem specific de dietă.
 • Vârsta peste 60 de ani.
 • Etapa de sarcină și reproducere.

Cu toate acestea, este vital să consultați un medic și un medic înainte de a lua un apel pentru a lua în considerare aceste capsule de vitamine de unul singur.

Trebuie să rețineți că, în timp ce luați acest multivitamin pentru capsule pentru femei, trebuie întotdeauna să faceți rost de o dietă echilibrată și sănătoasă pentru bunăstarea generală. Acestea sunt doar suplimente care pot ajuta și crește nivelul de energie și pot crește sistemul imunitar, dar nu pot fi o alternativă pe termen lung. Așadar, ne sfătuim întotdeauna să urmăm un stil de viață sănătos și curat pentru o sănătate mai bună.

Declinare de responsabilitate: Întotdeauna faceți un punct pentru a vă consulta furnizorul de servicii medicale înainte de a decide să luați oricare dintre aceste comprimate multivitamine și minerale. În funcție de starea dumneavoastră corporală și de problemele de sănătate specifice, medicul vă poate sfătui cu privire la alternative sau opțiuni mai bune, după cum este necesar.

Întrebări frecvente:

1. Care pot fi beneficiile consumului regulat de multivitamine??

Există mai multe beneficii ale administrării în mod regulat de multivitamine, cum ar fi creșterea nivelului general de sănătate și imunitate, creșterea nivelului de energie, reducerea oboselii și oboselii, ajutarea la somn și ajutarea sistemului reproducător.

2. Cât durează să funcționeze cele mai bune multivitamine pentru sănătatea femeilor?

În general, una ar necesita cel puțin două până la patru săptămâni pentru ca capsulele multivitamine să funcționeze și să înceapă să vă arate rezultatele.

3. Când este momentul potrivit să luați multivitamine în ziua respectivă?

Nu luați niciodată multivitamine cu stomacul gol. Puteți lua întotdeauna în considerare administrarea acestor capsule pentru a posta masa zilnică.