Top 10 Saloane de tatuaje din Hyderabad

Realizarea de tatuaje permanente devine foarte populară în aceste zile în Hyderabad. Dacă doriți să obțineți ceva personalizat în funcție de adecvarea dvs., va trebui să acoperiți cheltuielile suplimentare, dar puteți obține ceva care se potrivește confortului dvs. și coeficientului dvs. de stil. Există, de asemenea, multe alte considerații pe care o persoană ar trebui să le aibă în vedere înainte de a merge pentru acestea. Prin urmare, ar trebui să mergeți la un salon profesionist care vă poate oferi îndrumări și, de asemenea, vă poate colora designul în mod corespunzător.

Cei mai buni artiști de tatuaje din Hyderabad:

Mai jos sunt primele 10 saloane de tatuaje din Hyderabad și de unde puteți obține cerneala de design.

1. Studio de tatuaje înger în Hyderabad:

Designuri de tatuaje Locuri în Hyderabad1

Acesta este un salon foarte profesionist de unde vă puteți realiza designul. Acesta este cel mai bun studio de tatuaje din Hyderabad. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor http://www.angeltattooz.com/.

2. Studio de tatuaje și salon Amrutha:

Amrutha Tattoo And Salon Studio

Acești oameni sunt specializați pe diferite tipuri de modele de tatuaje 3D și pe scară largă. Prin urmare, dacă doriți ceva care să fie foarte artistic cu detalii, atunci puteți merge la acest salon și faceți asta. Adresa este parcela nr. 23, magazinul nr. 1, Seshadri Heights, vizavi de ICICI Bank, Prashanth Nagar Colony. Puteți obține mai multe informații pe site-ul lor www.amruthasalon.com.

3. Studio de tatuaje Joysen din Hyderabad:

Studio de tatuaje Joysen din Hyderabad

Aceștia sunt artiști pregătiți profesional, care pot realiza desene personalizate pentru dvs. De asemenea, puteți obține îndrumări adecvate cu privire la culorile pentru design. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor http://www.joysentattoostudio.com/tattoo-parlours-hyderabad.html.

4. Salonul de tatuaje Aalim al lui Hakim:

Salonul de tatuaje Aalim al lui Hakim

Dacă doriți să obțineți un design permanent realizat cu culori adecvate și, de asemenea, într-un mediu amabil, atunci acesta este magazinul în care ar trebui să mergeți. Este unul dintre cele mai bune saloane de tatuaje din Hyderabad. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor http://www.hakimsaalim.com/.

5. Sana’s Tattoo Studio:

Sana’s Tattoo Studio

Aceștia sunt oameni profesioniști și creativi. Dacă le puteți spune în mod corespunzător designul pe care îl doriți, atunci îl pot desena personalizat pentru a vă simți mai confortabil purtându-le. Adresa este etajul 2, parcela nr. 41, D V Colony, vizavi de casa D V 2, magazinul de deasupra croitorilor Arzoo.

6. Studioul de tatuaje Vikram’s din Hyderabad:

Vikram’s Tattoo Studio In Hyderabad

Acest nume este destul de cunoscut, iar artistul profesionist este Vikram, care face aceste modele. Acesta este un artist foarte bine instruit și el și asistenții săi vă pot ajuta să obțineți designul adecvat pe care îl căutați. Este cel mai bun tatuator din Hyderabad. Puteți obține mai multe informații despre desenele realizate deja de artist și taxele de pe site-ul lor web. http://tattoos-in-hyderabad.blogspot.in/ .

7. Studio de tatuaje Sabby sau Saurabh Pardeshi:

Sabby sau Saurabh Pardeshi’s Tattoo Studio

Acesta este un studio foarte profesionist de unde vă puteți realiza desenele. Acesta este deținut și administrat de Saurabh Pardeshi sau Sabby. Acesta este unul dintre cele mai bune saloane de tatuaje din Hyderabad. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor http://www.sabbystattoostudio.com/.

8. Dow Tattoo Studio:

Dow Tattoo Studio

Acesta este un studio foarte profesionist. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor web http://dowtattoo.blogspot.in/. Oamenii care fac proiectele aici sunt mult instruiți și pot face orice design doriți și vă pot oferi, de asemenea, îndrumare și procedură pentru îngrijirea ulterioară a acestora..

9. Studio de tatuaje de invidie:

Studiul de tatuaje Envy

Acesta este un studio foarte popular pentru orice tip de artă corporală, fie că este vorba de modele permanente sau chiar de piercing. Adresa este Jawahar Nagar Colony. Deci, dacă doriți ca oamenii creativi și profesioniști să vă facă designul, îl puteți realiza de la acest magazin.

10. Lloyd Tattoo Studio:

Lloyd Tattoo Studio

Dacă doriți modele colorate care arată foarte elegant, atunci ar trebui să le obțineți pe cele de la acest magazin. Adresa acestui magazin este Gautam Enclave, Sikh Village, Drumul nr. 12.