Top 10 celebre salonuri de tatuaje din Delhi

Tatuajul este o artă la modă și o tendință de creștere. Puteți obține aproape orice formă de modele și, de asemenea, puteți face modele personalizate dacă doriți să cheltuiți bani în plus. Unele numeroase magazine și artiști oferă aceste servicii.

Saloane de tatuaje în Delhi

Cei mai buni artiști de tatuaje din Delhi:

Mai jos sunt primele 10 saloane de tatuaje din Delhi de unde puteți obține un design permanent realizat de artiști profesioniști.

1. Inkinn Tattoo Studio:

saloane de tatuaje din Delhi

Acesta este un faimos studio de cerneală din Delhi. Puteți găsi profesioniști experți în acest loc. Acest lucru este, de asemenea, bine cunoscut pentru diferitele sale opere artistice. Acești oameni sunt, de asemenea, specializați în japoneze și alte tipuri de modele. Puteți găsi o varietate de modele din care să alegeți. Puteți obține modele koi și, de asemenea, puteți obține modele de fonturi de aici. Acest studio face deseori lucrări dintr-o varietate de modele colorate și negre cu cerneală. Puteți realiza modele personalizate potrivite gustului dvs. din acest studio. Acesta este situat la etajul al doilea al coloniei de apărare B-87, lângă Flyover. Puteți obține informații mai detaliate pe site-ul lor web: www.inkinn.com

2. Tatuaje Hawk:

Designuri de tatuaje Locuri în delhi2

Acesta este un studio foarte cunoscut, care are multe puncte de vânzare. Puteți merge la diferitele lor magazine care sunt situate în tot orașul. Acești oameni realizează diferite tipuri de modele. De asemenea, pot face modele personalizate și modele tribale pentru dvs. Dacă doriți ceva temporar, cum ar fi un autocolant, atunci acestea vând multe autocolante de transfer de apă diferite și alte tipuri de modele temporare. Au câteva magazine populare. Există alte puncte de vânzare și, pentru mai multe informații, un client își poate verifica site-ul web: http://www.hawktattoo.in/

3. Hanul de tatuaje Scorpion:

Modele de tatuaje tribale cu jumătate de mânecă

Acest studio are artiști care pot realiza orice modele pentru dvs. Dacă doriți ceva tribal sau doriți să vă acoperiți vechile modele, atunci puteți verifica magazinul lor. Puteți cere artistului Deven să facă modele tribale pentru dvs. și veți obține alt design. Acesta este situat la C-7, numărul magazinului este 61, iar acesta este în sectorul 7. Puteți verifica pagina acestora pentru mai multe informații. Este unul dintre salonele de tatuaje din Delhi.

4. Tatuajele lui Devilz:

Designuri de tatuaje Locuri în Delhi4

Acesta este un loc foarte cunoscut pentru desenele cu cerneală din Delhi. Puteți verifica diversele lor opere de artă pe site-ul lor web. Acesta este unul dintre cele mai populare studiouri. Site-ul lor web este la http://www.tattoosnewdelhi.com/. El este cel mai bun tatuator din New Delhi.

5. Cheeno Studio:

tatuaje-în-Delhi-5

Acesta este situat în Noida. Acesta este un salon la modă. Puteți obține mai multe informații despre modele și despre prețurile magazinului lor, care se află în Noida, vizavi de Sony Center.

6. Tatuaje de Mike:

Designuri de tatuaje Locuri în delhi6

Acesta este un studio popular și puteți obține o varietate de modele din magazinul lor. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor la http://www.tattoosbymike.com/.

7. Vila pentru tatuaje:

Designuri de tatuaje Locuri în delhi7

Acesta este un studio foarte bine cunoscut de unde puteți obține cerneala desenelor. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor web la http://www.tattoovilla.com/. Acesta este unul dintre cele mai bune saloane de tatuaje din Delhi.

8. Tatuaje de Dev:

Designuri de tatuaje Locuri în delhi8

Acești oameni pot face o varietate de modele de tatuaje pe care le puteți obține în diferite poziții, conform confortului dvs. Puteți obține mai multe informații de la http://www.tattooartistdev.com/tattoos_by_dev.html El este cel mai bun artist de tatuaje din Delhi.

9. Tatuaje de Mohit:

tatuaje-în-Delhi-9

Acesta este un loc la modă unde puteți obține designul. De asemenea, puteți obține modele personalizate, după gust. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor web. http://www.tattoosbymohit.in/

10. Studio de tatuaje de neșters în Delhi:

Designuri de tatuaje Locuri în Delhi10

Acesta este un salon popular din Delhi pentru a obține designul dvs. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor web la http://tattoosnewdelhi.in/home.html