Cele mai bune modele și modele Rangoli realizate manual

Rangoli este o formă esențială de artă care se practică în India de câteva decenii. Acestea sunt legate de religia hindusă și în timpul festivalurilor; le veți găsi făcute la intrarea casei sau la locul evenimentului. Ele nu reflectă doar abilitățile artistice ale țării, ci și reflectă obiceiurile și tradițiile. Rangoli este fabricat manual de cele mai multe ori și, dacă sunteți în căutarea unor sugestii, am listat primele nouă pentru dvs. în următoarele paragrafe.

Modele simple Rangoli realizate manual:

Iată cele mai populare modele de rangoli realizate manual cu imagini.

1. Design fascinant Rangoli realizat manual:

Design fascinant realizat manual de Rangoli

Pentru a crea fascinantul design Rangoli realizat manual, nu veți avea nevoie decât de culori strălucitoare, trandafiri și ajutor de la un senior. Creați modele simple și tradiționale și umpleți desenele cu culori unice. Înconjoară-l cu trandafiri de plastic, deoarece va face ca rangolii tăi simpli să arate mai plini de viață și distracție. Designul este perfect pentru orice ocazie

2. Design modern Rangoli realizat manual

Design modern Rangoli realizat manual

Designul dvs. Rangoli poate fi modern dacă utilizați modele și stiluri noi și îl evidențiați cu o sclipire excelentă. Folosiți culori frumoase și asigurați-vă că utilizați suficient spațiu pentru a crea o capodoperă. Dacă sperați să creați ceva pentru o competiție Rangoli, aceasta este cu siguranță cea pe care ar trebui să o utilizați.

3. Design simplu Rangoli realizat manual

Design simplu Rangoli realizat manual

Nu trebuie să folosiți întotdeauna modele fanteziste și fastuoase pentru a vă face Rangoli să arate special, puteți folosi și un model floral simplu și să-l faceți să arate la fel de minunat ca restul. Utilizați culori strălucitoare, cum ar fi roz și violet, și adăugați niște frunze verzi frumoase în jurul său. De asemenea, puteți plasa niște Diyas pentru a-i evidenția frumusețea.

4. Rangoli simplu realizat manual Ganesha:

Rangoli simplu Ganesha realizat manual

Rangolis-ul tău manual poate lua orice formă sau model. Puteți chiar să creați o imagine a Lordului Ganesha pentru a face să pară de bun augur. Faceți un cerc bine definit și creați o imagine mică a lui Ganesha. Puneți un semn Om în mijloc pentru a accentua farmecul și frumusețea acestuia. Acesta vă va aduce cu siguranță complimente.

5. Rangoli violet manual:

Violet Rangoli manual

Puteți face un design atractiv Rangoli folosind culoarea violet. Faceți un cerc cu o culoare purpurie solidă și desenați modele fanteziste. Albul este cea mai bună culoare pe care o puteți folosi pentru aceasta. În centru puteți face mai multe modele. Acest lucru vă va face cu siguranță Rangoli să arate semnificativ și autentic.

6. Design profesional Rangoli realizat manual:

Design profesional Rangoli realizat manual

Un Rangoli Handmade care a fost creat sub supravegherea unui expert este garantat să arate elegant și extravagant. Cu siguranță va fura spectacolul și vă va aduce un număr mare de complimente. Folosiți un număr mare de modele și asigurați-vă că utilizați tipul corect de culori, deoarece tipul greșit de culori vă poate strica Rangoli.

7. Zeita Lakshmi Design manual Rangoli:

Zeita Lakshmi Design manual Rangoli

În timpul următorului Lakshmi Puja, puteți crea un frumos design Rangoli folosind imaginea acestei prețioase Zeițe înconjurând-o cu elefanți eleganți. De asemenea, puteți adăuga părțile laterale Diyas pentru a face să pară cu atât mai atractiv. Asigurați-vă că o faceți pe Zeita să stea pe un lotus, deoarece aceasta va spori frumusețea Rangoli.

8. Rangoli realizate manual roșu și alb:

Rangoli realizate manual roșu și alb

Designul Rangoli realizat manual roșu și alb este potrivit pentru orice ocazie și poate fi realizat folosind modele, modele și culori simple. Nu necesită mult spațiu și poate fi creat fără mari dificultăți.

9. Design manual Rangoli Diwali:

Design manual Rangoli Diwali

Diwali Handmade Rangoli folosește culori diferite și un model atractiv.