5 modele impresionante Rangoli cu 14 puncte cu imagini

Bine ați venit la oaspeți este cheia principală pentru indicarea rangoli; rangoli dă efect pozitiv pentru a-i întâmpina pe zeița Laxmi să intre în casa noastră. În satul indian, în fiecare dimineață devreme, iubirea femeilor de a atrage rangoli lângă poarta casei. În India, fiecare stat al cărui proprietar are o alegere culturală și utilizarea unui alt tip de material în rangoli își poate prezenta bine cultura. Modelele cu ranguri de 14 puncte sunt benefice pentru spații mari în orice ocazie sau festival. 14 puncte rangoli pot fi utilizate conform frumoasei noastre creații.

Cele mai bune modele Rangoli cu 14 puncte cu imagini:

Iată top 5 ranguri de 14 puncte, încercați aceste modele de rangoli în locurile dvs., veți obține cea mai bună apreciere de la alții.

1. 14 pe 14 Rangoli:

14 cu 14 Rangoli

Puține modele au nevoie de spațiu plat simplu sau puține modele sunt foarte atractive și în spații mici, atunci când încercăm să realizăm un design strălucitor, dar simplu pentru festivalurile noastre sau orice altă ocazie, atunci designul rangoli cu 14 puncte va fi o idee bună. Să presupunem că dacă aveți un spațiu mic și dacă nu sunteți un designer de nivel expert în modelul rangoli, atunci utilizarea curbelor și a liniilor paralele vă poate oferi un rangoli strălucitor conform ideilor dvs. Încercați acest design folosind nisip închis de culoare albă și folosind o culoare diferită pentru a umple spații goale. 14 cu 14 puncte pot da o rotundă pătrată completă și de la mijloc dacă începeți să faceți linii sau curbe paralele, vă puteți folosi creativitatea pentru a finaliza acest design. Folosiți o culoare diferită pentru a umple spațiile și a face un echilibru în proiectare.

2. Festival special 14 puncte Kolam Rangoli:

Festival special 14 puncte Kolam Rangoli

În cea mai mare parte „kalash” și „diva” sunt partea cea mai măsurabilă în festivaluri, de ce nu putem folosi această idee în rangoli. Dacă sunteți în căutarea unui design rangoli tradițional, atunci acest design va fi o idee bună și doar trebuie să utilizați degetele în mod corespunzător pentru a face curbe și linii. Puneți 14 puncte și 14 linii pentru a încerca acest design, începeți de la mijloc și proiectați patru diva cu curbe frumoase. Când veți termina acest design, puteți face vase Kalash pe colțul rangoli. Folosiți degetele corespunzătoare pentru a face linii adecvate. Acest design poate atrage cu siguranță atenția spectatorilor.

3. Model colorat Rangoli:

Model colorat Rangoli

Acesta este de la 14 la 14 puncte rangoli, care este un design de bază pentru începători, util pentru modelul de timp mai mic realizat. Acest rangoli de 14 puncte realizat folosind culori albastru și catifea. Puteți desena acest model pe o suprafață plană în fața intrării ușii, apoi puteți obține nisip de culoare albă pentru a crea un model gros pe el. Folosind doar linii paralele puteți realiza acest design. Faceți un pătrat în mijloc, apoi din fiecare punct puteți trage numai linii conform designului. Începeți pentru fiecare colț și mijloc în stea, puteți desena pătrate, în funcție de disponibilitatea culorii, puteți umple casetele. Albastrul și catifeaua vor fi o alegere bună pentru acest design.

4. Flori simple și ușoare 14 puncte Rangoli:

Flori simple și ușoare 14 puncte Rangoli

Puțini rangoli sunt cei mai buni pentru rutina zilnică la intrarea în ușă; puteți încerca câteva modele simple pentru 14 puncte. Aceasta va fi o alegere bună pentru arta dvs. obișnuită în rangoli. Acest lucru este simplu, dar destul de ușor de realizat un design în rangoli, dacă sunteți începător și sunteți gata să faceți rangoli în timpul liber, apoi obțineți modele de flori la început. Nu este nevoie de eforturi suplimentare, pur și simplu puneți 14 puncte drept și, conform cerințelor dvs., puteți adăuga sau mai puțin punctele. A face singura floare și a umple diferite culori în ea vă poate oferi cel mai bun aspect pentru intrarea în ușă. Acesta este și un tip chukki de rangoli.

5. 14 Pulli kolam:

14 Pulli kolam

Puține modele de rangoli sunt ușor de realizat și puțini își iau mai mult timp pentru a face un design conform ideilor și creativității noastre, obțineți modelul și culoarea preferată pentru a face un kolam rangoli special cu orice ocazie. Acest design poate fi realizat folosind făină colorată, puteți utiliza desenul în funcție de disponibilitatea materialului. Acest design definește tradiția Indiei și acest tip de design realizat în cea mai mare parte în Gujarat și Maharashtra. Realizarea modelelor de flori și frunze va fi o idee plăcută de pus. 14 puncte de rangoli folosind mișcare pătrată pot da cu siguranță un aspect bun pentru o intrare în casă.

Dacă doriți să creați un rangoli mare într-un mod adecvat, atunci 14 puncte vor fi o idee bună cu o atenție spațială mare. Folosirea mai multor materiale precum făina, nisipul și orezul colorat pot da cea mai bună atingere pentru rangoli, 14 puncte vor fi cea mai bună idee pentru a-ți impresiona oaspeții sau rudele..