Cele mai bune 25 de creme de retinol pentru acnee, riduri și cercuri întunecate

Folosirea cremelor hidratante, serurilor și a altor produse pe piele este importantă, dar ceea ce este important este să vă asigurați că aceste produse conțin ingredientul potrivit pentru pielea dumneavoastră. Un astfel de ingredient care este obligatoriu dacă pielea ta se confruntă cu semne timpurii de îmbătrânire, cum ar fi ridurile, matitatea, acneea și petele este retinolul. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune creme și seruri de retinol disponibile pe piață pentru a vă ajuta să atingeți pielea pe care o meritați..

Cele mai bune creme de retinol disponibile pe piața indiană:

Să găsim primele 25 de produse retinol disponibile pe piața indiană.

1. Sf. Botanica Retinol 2,5%:

Un ser cu o prezență decentă de 2,5% de retinol și vitamina C și E, St. Botanica Ser de retinol este perfect pentru a obține o piele fără riduri. Serul vine în diferite varietăți potrivite pentru persoanele cu diferite tipuri de piele, cum ar fi pielea plictisitoare și pielea îmbătrânită.

 • Pro & Contra: Conține 2,5% Retinol, precum și Vitamina C și Vitamina E, ceea ce îl face foarte bun pentru piele.

2. Reformați serul de vitamina C:

Serul este noul produs perfect pentru piele, dar acest produs este doar un alt produs pentru piele, dacă nu conține ingredientele potrivite. Serul de vitamina C reformat conține retinol și vitamina C, făcându-l foarte potrivit pentru îmbătrânirea pielii și ajută pielea să devină mai fermă și mai sănătoasă.

 • Pro & Contra: Conține ingrediente esențiale care ajută la eliminarea semnelor de îmbătrânire și stres.

[Vezi mai mult: Produse pentru Dark Armpits]

3. Hidratant de noapte pentru repararea rapidă a ridurilor Neutrogena:

Neutrogena hidratant de noapte pentru repararea ridurilor rapide

Se spune că somnul nu este doar esențial pentru mintea noastră, ci și pentru corpul nostru, corpul nostru intră într-o etapă în care începe să proceseze lucrurile într-un mod mai bun, de exemplu digestia. În mod similar, o cremă hidratantă aplicată pe timp de noapte ne ajută să ne reparăm pielea într-un mod mai bun. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night Hidratant este un astfel de produs care vă ajută pielea să facă minuni noaptea.

 • Pro & Contra: Crema de noapte perfectă pentru femeile de peste 20 de ani și peste.

4. Proderme Retino C Cream:

Proderme Retino C Cream

Pentru oricine caută o cremă pe bază de retinol, crema ProdermeRetino C este o opțiune excelentă. Această cremă pe bază de retinol este perfectă pentru toate tipurile de piele și conține ingrediente precum Vitamina C care face minuni pe pielea noastră și o face să fie strălucitoare și sănătoasă.

 • Pro & Contra: Nu există consecințe semnificative ale acestui produs, este potrivit pentru toate tipurile de piele.

5. Ser anti-îmbătrânire Vacos:

Ser anti-îmbătrânire Vacos

Dacă vă confruntați și asistați la semne timpurii ale îmbătrânirii pe piele datorită stresului, vieții sau doar a genelor, Serul antiaging Vacos este tot ceea ce aveți nevoie pentru a face parte din rutina zilnică pentru a obține o piele sănătoasă strălucitoare. Serul ajută la ușurarea petelor și a semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile, cu ajutorul Retinolului.

 • Pro & Contra: Produsul este mai potrivit pentru femeile de peste 20 de ani și peste.

6. Crema Rocco Revitalize Retinol:

Crema Rocco Revitalize Retinol

Un alt produs de încredere de pe piață care vine cu retinol și are rezultate pozitive este Rocco Revitalize Retinol Cream. Viața aduce diferite circumstanțe care ne stresează din când în când, crema Rocco vă ajută să vă revitalizați pielea, perfecționând încet și constant orice semne de stres..

 • Pro & Contra: Nu există consecințe semnificative ale acestui produs.

7. Serul de vitamina C din codul H:

Cod H Vitamina C Ser

Un produs care își câștigă reputația pe piață într-un ritm rapid, Codul H este produsul dvs. pentru acnee, tonuri inegale ale pielii sau riduri. Serul conține retinol și vitamina C, care sunt ingrediente extrem de esențiale pentru a face pielea să arate sănătoasă și tânără.

 • Pro & Contra: Este un ser potrivit pentru toate tipurile de piele.

8. Vaselină sănătoasă albă completă:

Vaseline Healthy White Complete

O loțiune care vă ajută corpul să mențină un ton uniform, care are și un preț moderat? Sună neadevărat, dar Vaseline Healthy White Complete face exact asta, plus câteva modificări. Această loțiune poate fi aplicată pe toate părțile corpului și este potrivită pentru toate tipurile de piele. Crema hidratantă vă ajută să vă albiți și să vă lumineze pielea afectată de soare.

 • Pro & Contra: Poate fi folosit pe tot corpul și are un preț moderat, ceea ce îl face accesibil pentru mase.

9. Ser Phytosil Retinol pentru piele:

Ser Phytosil Retinol pentru piele

Phytosil, cuvântul sună chiar dintr-o carte științifică, dar pe cât de științific numele este atât de științific este produsul. Făcut cu asistență și precizie de către experți, Serul Phytosil Retinol pentru piele este tot ce aveți nevoie o dată sau de două ori pe zi pentru a vă menține pielea sănătoasă și strălucitoare.

 • Pro & Contra: Acest produs nu are consecințe semnificative.

10. MixifyUnloc Ser de față pentru strălucirea pielii:

MixifyUnloc Skin Glow Face Serum

O mulțime de produse vin cu unele sau altele beneficii, dar un produs care asigură că pielea va începe să strălucească, nu multe. MixifyUnloc Skin Glow Face Serum este tot ce ai nevoie pentru a obține acea strălucire pe care ai pierdut-o undeva adulând înapoi la viața ta. Produsul este delicat cu pielea și oferă un aspect sănătos și suplu pielii.

 • Pro & Contra: Nu există consecințe semnificative ale acestui produs.

11. Cremă de noapte RoC Retinol Correxion Deep Rid:

RoC Retinol Correxion Cremă de noapte pentru riduri profunde

O cremă de noapte ar trebui să aibă toate calitățile ascunse acolo de care lipsește crema de zi, ar trebui să lucreze la repararea tuturor uzurii pe care o suferă pielea ta în timpul vieții cotidiene stresante. RoC retinol Crema Correxion funcționează pe toate semnele îmbătrânirii imediat după ce o aplicați pe față și adormiți.

 • Pro & Contra: Deoarece este o cremă de noapte, efectele acestei creme sunt ușor vizibile.

12. Ser Nx Cart Vitamina C pentru față:

Nx Cart Ser de vitamina C pentru față

Este posibil ca serurile să fi câștigat recunoaștere în rândul maselor în ultima vreme, dar pentru clase serurile și uleiurile au făcut întotdeauna parte din rutina lor zilnică de îngrijire a pielii. Un ser protejează și repară pielea. Formează un strat între pielea goală și toate produsele care pot fi dăunătoare pielii în orice mod posibil.

 • Pro & Contra: Conține vitamina C care ajută la întinerirea și strălucirea pielii.

13. Ser anti-îmbătrânire Asutra Ultrapotent:

Ser anti-îmbătrânire Asutra Ultrapotent

Un ser care vă ajută să oferiți pielii toate hrana și nutrienții de care are nevoie, eliminând în același timp semnele îmbătrânirii, un astfel de produs poate suna ca un vis, dar serul anti-îmbătrânire Asutra Ultra oferă toate acestea și multe altele. Serul ajută la menținerea tenului bine tonifiat și suplu.

 • Pro & Contra: Aplicarea ușoară a unui produs care oferă toți nutrienții.

14. Serul anti-îmbătrânire al copacului vieții:

Ser anti-îmbătrânire Tree of Life

Un ser natural care elimină semnele îmbătrânirii și oferă, de asemenea, un parfum foarte răcoritor, menținând în același timp frumusețea naturală a pielii, este serul anti-îmbătrânire Tree of Life. Serul ajută la protejarea pielii de orice fel de pete și riduri și face pielea fermă.

 • Pro & Contra: Strânge treptat pielea, făcând-o să pară mai sănătoasă și mai vie.

15. Crema Rococo Revitalize cu acid hialuronic:

Crema Rococo Revitalize cu acid hialuronic

O cremă care îți revitalizează pielea în timp ce lucrezi, aceasta este crema cu acid hialuronic Rococo. Hialuronicul din cremă vă ajută să vă păstrați pielea limpede, având grijă de acnee și alte sebumuri și pete, în timp ce retinolul acționează și asupra acneei, precum și a altor semne ale îmbătrânirii.

 • Pro & Contra: Face minuni pentru pielea predispusă la acnee și, de asemenea, are grijă de semnele timpurii ale îmbătrânirii.

16. Cremă de noapte anti-îmbătrânire biologie pură:

Cremă de noapte Pure Biology Anti-Aging

Cremele de noapte ar trebui să facă parte din rutina zilnică de îngrijire a pielii a fiecăruia, deoarece pielea este mai relaxată noaptea și orice tip de proces funcționează mai bine în acest timp. Crema de noapte anti-îmbătrânire Pure Biology este un astfel de produs care ar trebui să devină o parte a rutinei zilnice de îngrijire a pielii.

 • Pro & Contra: Este crema de noapte perfectă pentru orice tip de piele.

17. Parabeni anti-îmbătrânire și cremă de noapte cu ulei mineral WOW:

WOW Parabeni anti-îmbătrânire și cremă de noapte cu ulei mineral

Un alt brand care câștigă o oarecare recunoaștere pentru produsele pentru păr și piele este Wow. Crema de noapte WOW parabeni anti-îmbătrânire și ulei mineral este unul dintre cele mai iubite produse ale mărcii datorită conținutului care vă ajută să vă mențineți pielea bine hidratată și hrănită.

 • Pro & Contra: Conține ingrediente precum parabeni, ulei mineral și retinol care sunt foarte bune pentru piele.

18. Hidratant organic premium pur:

Hidratant organic premium premium

O cremă hidratantă pentru tot corpul produsă organic, hidratantul Pure Organic Premium este exact ca și cum ar fi un nume; un produs de calitate premium. Produsul este favoritul multor persoane cărora le place să ofere pielii lor ceva mai mult decât ingredientele obișnuite.

 • Pro & Contra: Poate fi aplicat pe tot corpul și este potrivit pentru toate tipurile de piele.

19. LilyAna Naturals Retinol Cream:

LilyAna Naturals Retinol Cream

Crema de retinol Lily Ana Naturals nu este la fel de faimoasă ca alte produse de retinol de pe piața indiană, dar rezultatele obținute folosind această cremă sunt la fel de bune ca și altele. Crema este perfectă pentru toate tipurile de piele care doresc să obțină o piele mai tânără și mai sănătoasă.

 • Pro & Contra: Nu există consecințe ale utilizării acestui produs, deoarece conține conținut majoritar natural.

20. Ser retinol Joyal Beauty:

Ser retinol Joyal Beauty

Un ser care poate fi aplicat o dată sau de două ori pe zi este serul Joyal Beauty Retinol. Serul poate fi aplicat pe față pentru a obține o piele care arată suplă, întinerită și mai tânără prin doar câteva aplicații.

 • Pro & Contra: Produsul nu este ușor disponibil, dar poate fi găsit la farmacii de top.

21. Ser retinol pentru clinici avansate:

Advanced Clinicals Ser Retinol

Un produs care conține substanțe chimice care se concentrează în mod eficient pe lucrul asupra uzurii pielii și furnizarea acesteia cu toate substanțele chimice necesare este serul de retinol Advanced Clinicals.

 • Pro & Contra: Produsul este creat de experți în îngrijirea pielii și oferă rezultate foarte bune.

22. Cremă hidratantă BaeBody Retinol pentru zona feței și a ochilor:

Cremă hidratantă BaeBody Retinol pentru zona feței și a ochilor

Întotdeauna trebuie să cumpărăm separat o cremă hidratantă și o cremă pentru ochi, deoarece se spune că zona ochilor fiind sensibilă necesită o soluție mai blândă. Crema hidratantă Baebody retinol pentru zona feței și a ochilor ne face munca mai ușoară și ne ajută, de asemenea, să economisim niște bani, deoarece produsul este o cremă două într-unul.

 • Pro & Contra: Potrivit pentru față, precum și zona ochilor, foarte delicat cu pielea.

23. Ranbaxy Yugard Retinol Cream:

Ranbaxy Yugard Retinol Cream

Ranbaxy este un brand bine cunoscut, produsele lor de îngrijire a pielii / asistență medicală sunt bine cunoscute pentru componentele lor. Un astfel de produs celebru al mărcii este Ranbaxy Yugard Retinol Cream care conține ingredientul de frumusețe retinol în cantitate bună.

 • Pro & Contra: Acesta este un produs cosmetic / de îngrijire a pielii, fără consecințe majore.

24. Loreal Revitalift:

Loreal Revitalift

Loreal a lansat o nouă rutină de îngrijire a pielii, mai bine cunoscută sub numele de Revitalift. Ca un brand cunoscut pentru satisfacerea tuturor nevoilor de îngrijire a pielii și de sănătate, noua gamă a Loreal a câștigat faima pentru că este din nou potrivită pentru femeile care se luptă să lupte împotriva semnelor de stres și îmbătrânire.

 • Pro & Contra: Gama de produse poate fi cam scumpă pentru mase.

25. Miracolul vârstei iazurilor:

Miracolul Vârstă a iazurilor

Dacă sunteți în căutarea unui produs ușor de încredere pe un produs care este, de asemenea, accesibil și care nu vă provoacă o bătătură în buzunar, atunci miracolul Ponds age este produsul potrivit pentru dvs. Cu retinol infuzat în el, produsul este ușor de combatut semnele îmbătrânirii și, de asemenea, ajută la strălucirea pielii.

 • Pro & Contra: Un brand ușor de bazat pe un produs accesibil.

Folosind un produs pe bază de retinol, trebuie să intrați în etapele stresante ale vieții după începutul anilor ’20. Orice povară emoțională și mentală are un efect direct sau indirect asupra sănătății noastre pe care îl putem ascunde, dar corpul nostru nu. Astfel, utilizarea unui produs pe bază de retinol este o necesitate pentru a vă menține pielea sănătoasă și revitalizată.

Întrebări și răspunsuri frecvente:

1. Unde pot cumpăra produse pe bază de retinol?

Cremele și serurile pe bază de retinol pot fi găsite la o farmacie sau la magazinele de produse cosmetice atât online, cât și off-line.

2. Sunt scumpe produsele care conțin retinol??

Produsele cu o cantitate mare de retinol pot fi ușor scumpe în comparație cu hidratantele și serurile normale.

3. În ce fel diferă serurile de retinol de cremele de retinol?

Diferența dintre cremă și ser se poate face din consistența lor, precum și din etapele de aplicare. Serul se aplică de obicei direct pe pielea proaspăt spălată, în timp ce crema este adesea utilizată pe toner, ser sau ceață de față.