Cele mai bune și mai elegante modele de portofel triplu pentru bărbați din piele

Un portofel este un loc în care puneți lucrurile noastre de bază în orice moment plecați de acasă. În afară de capacitatea sa, un portofel participă cu adevărat la realizarea imaginii proprietarului. Oricum ar fi, aranjamentul este foarte simplu: tot ce aveți nevoie este doar un portofel triplu pentru bărbați. Folosind un contur din 3 piese, Portofelele Trifold au punctul de vedere vizibil preferat de a avea capacitatea de a transmite mult mai multe lucruri în comparație cu portofelul bifold.

Cele mai recente și diferite tipuri de portofele triplate pentru bărbați:

Iată cele 9 modele de portofele tip piele triplă pentru bărbați, după cum urmează.

1. Portofel triplu fosil:

portofel fosil-triplu

Fossil este cele mai renumite mărci dintr-o listă de mărci. A purta oricare dintre accesoriile sale vă va face să arătați elegant și alcoolic. Portofelul Fossil este cel mai bun portofel triplu. Are două buzunare cu fermoar și poate ține până la 10 cărți.

2. Portofel Trifold pentru bărbați Carhartt:

carhartt-mens-trifold-wallet

Cusutul portofelului Trifold din piele se realizează extrem de bine, iar colțurile portofelului sunt întărite cu textură de bumbac pentru a rămâne în formă ca laută în multe condiții. Deschiderile cărților sunt făcute marginal imense pentru a permite un tratament simplu și rapid al lucrurilor tale.

3. Portofelul triplu Michael Kors:

portofel michael-kors-trifold

Acumularea triplă Kors încorporează numeroase completări de la neted la provincial și de la mat la sclipitor. Toate sunt din piele de vacă cu căptușeală din interior din poliester. Trecută decizia de castan sau întuneric, linia de portofel nu oferă prea multe în metoda de sortiment. Michael Kors oferă șapte deschideri de spectacole MasterCard și patru spații diferite pentru facturi, chitanțe și carduri de trecere.

4. Portofel triplu cu capacitate suplimentară:

portofel triplu cu capacitate suplimentară

Acest portofel are o cameră de depozitare în general substanțială în clasă. Materialul fundamental este pielea, prin urmare se simte cu adevărat delicat și neted, dar extrem de solid, ceea ce îl face să rămână convingător pentru o perioadă considerabilă de timp. În cazul în care trebuie să transmiteți în mod regulat arhive nenumărate și conexe, acest portofel Trifold din piele pentru bărbați actual este exact ceea ce aveți nevoie.

5. Portofelul Cambridge Trifold:

portofel-triplu-cambridge

Tripla Cambridge evidențiază un spațiu cu ferestre pentru acces rapid la permisul de conducere sau orice alt card utilizat în mod regulat. Există nouă spații pentru carduri de încărcare și patru buzunare suplimentare ascunse pentru fotografii sau din când în când cărți utilizate. Cambridge oferă, de asemenea, două buzunare de bani pentru a separa secțiuni substanțiale și mici.

6. Portofel tri compartimentat cu opt compartimente:

portofel cu trei compartimente

Acest portofel triplu pentru bărbați este foarte gata să îndeplinească majoritatea dorințelor dvs. pentru un portofel triplu. Cu 8 compartimente într-un profil puțin similar, puteți stoca o cantitate considerabilă de lucruri care formează carduri, bani în rapoarte și chitanțe sau alte lucruri de care aveți nevoie. Toate se vor potrivi fără efort datorită deschiderii fiecărui compartiment.

7. Portofelul ghicește:

ghici-triplu-portofel

GUESS Cruz folosește oile și pielea de oaie și deține până la opt cărți într-un aranjament vertical pentru a păstra un contur subțire. În plus, are ferestre pentru fotografii pentru persoanele cărora le place să transmită fotografii pe hârtie.

8. Portofel cu blocare RFID din piele pentru bărbați Trifold:

portofel-blocare-din-piele-pentru-bărbați-trifold

Cu până la 7 spații pentru carduri RFID, 2 alunecări, 2 compartimente de dimensiuni mari și o fereastră de identificare, puteți stoca o mulțime de lucruri fără niciun stres în ceea ce privește probabilitatea ca acestea să fie neputincioase împotriva filtrării neaprobate.

9. Portofelul triplu pentru bărbați Levi’s:

portofel levis-mens-levis-trifold

Portofelul folosește piele de vacă onestă până la bunătate. Cu 3 deschideri pe fiecare dimensiune, o fereastră simplă pentru hârtie de identitate în centru și un buzunar pentru bani, o cursă de acțiune a morii echipată pentru a pune la o parte toate lucrurile de bază.

Un portofel este unul dintre acele lucruri care pot recompensa sau frecventa cumpărătorul destul de mult timp. Deși este de bun augur să cumpărați cea mai bună calitate, achiziționarea unui portofel care nu reușește în orice regiune poate fi un motiv pentru o măsură considerabilă de dezamăgire.