9 portofele subțiri simple și reci pentru bărbați

Aproximativ 95% din alegerea bărbaților este un portofel din piele subțire, confortabil, neted, rezistent la zgârieturi și de lungă durată. În cazul în care pielea nu este accesibilă, a doua alegere este o formă netedă. Întrebarea este – de ce este esențial un portofel? Anterior, moneda nu era un mediu pentru cerința lucrurilor, o necesitate. La nașterea biletului la ordin mediu, adică moneda fiecărei țări, portofelul este ca o gardă a biletului la ordin de hârtie și în zilele noastre, garda monedei din plastic.

Cele mai bune și noi modele de portofele subțiri netede pentru bărbați:

Bărbații aleg deseori un portofel subțire și confortabil de transportat. Aceste portofele au un design simplu și elegant.

1. Portofelul Radix One Slim:

portofele subțiri

Portofelul subțire Radix One are o cerință strictă în ceea ce privește calitatea, designul și funcțiile. Nu îl puteți folosi ca multi-titular. În acest portofel se poate pune un singur lucru. Este portofelul mai subțire în comparație cu altele de pe piață. Nu puteți obține cu ușurință un singur card de care aveți nevoie, deoarece trebuie să scoateți toate cardurile, deoarece are un singur slot. Trebuie să fii foarte atent în timp ce folosești acest portofel.

2. Portofele subțiri pentru cărți de credit pentru bărbați:

portofel-card de credit

Deși este mic și subțire, îți asigură tot esențialul tot timpul. Este cusut foarte îndemânatic de către un profesionist. În buzunarul cu fermoar, vă puteți păstra banii în siguranță. Și în secțiunea de cărți, puteți pune multe cărți, deoarece multe secțiuni sunt prevăzute pentru cărți. Puteți pune cu ușurință în buzunarul pantalonului și îl puteți purta oriunde. Acesta pare a fi un design subțire și elegant.

3. Portofel subțire din piele pentru bărbați:

portofel de piele

A fost întotdeauna prima alegere a bărbaților în timp ce cumpăra un portofel pentru el, astfel încât să își poată păstra lucrurile zilnice foarte confortabil. Acest tip de material oferă cu siguranță o durabilitate îndelungată, indiferent cât de greu îl folosiți. Include un buzunar mare și câteva sloturi pentru a vă păstra cardurile de credit. Acest design a devenit foarte frecvent în rândul bărbaților.

4. Portofel cu clemă de bani subțire:

portofel-clemă de bani

Este portofelul din piele super subțire pentru bărbați disponibil pe piață. Este o opțiune ideală pentru a vă păstra toate cărțile esențiale în siguranță. Acesta îmbrățișează robustețea și armonia. Are o agrafă pentru ascunderea și securizarea monedei, care are un design pull-tab. Puteți să vă aranjați în siguranță toate cardurile de credit în portofel și să le scoateți cu ușurință pe cel de care aveți nevoie.

5. Portofel metalic subțire din aluminiu:

portofel aluminiu-metal

Portofelul metalic al acestui aluminiu nu numai că arată elegant în mână, ci asigură și speranța de viață lungă. Cu aceasta, veți obține un sentiment de profesionalism. Permite utilizatorului să stocheze câte cărți are. Puteți scoate cu ușurință cardul dorit din acest portofel. Îl puteți păstra în buzunarul cămășii sau în buzunarul interior al pantalonului. Este ușor să obțineți zgârieturi la suprafață dacă nu sunteți atent.

6. Cele mai subțiri portofele din plastic:

portofel din plastic

Este alcătuit din plastic importat, în mod clar bun pentru carduri. Este foarte subțire și ușoară. Trebuie să vă aranjați toate cărțile și ușor vizibile. Puteți scoate rapid cardul de care aveți nevoie dintr-un portofel din plastic. Este ușor de transportat cu dvs., deoarece nu are prea multă greutate și este extrem de confortabil.

7. Portofel cu fermoar Dimensiune mică:

portofel cu fermoar

Alcătuit din piele naturală, organizați-vă cu ușurință moneda, cardurile și ID-urile. Puteți pune banii în buzunar cu fermoar, astfel încât să nu aveți șanse să-i pierdeți. Dovada ID poate fi depozitată într-o secțiune de buzunar din plastic. Chiar și toate cărțile dvs. pot fi aranjate în secțiunea zip. Vă puteți ascunde cu ușurință lucrurile de oamenii din acest portofel cu fermoar.

8. Portofel telefonic:

portofel telefonic

În zilele noastre, chiar și o carcasă pentru telefon vine cu un design de portofel în care puteți stoca banii și alte carduri. Trebuie doar să purtați un singur lucru, în interiorul căruia să fie stocate toate lucrurile. Niciun alt lucru separat de reținut nu vă transportă telefonul și toate lucrurile vă vor fi alături. Cardurile și banii dvs. sunt în siguranță în interiorul acestui portofel, deoarece se blochează cu un buton. Foarte rar este utilizat, deoarece bărbații nu sunt capabili să facă acest lucru.

9. Portofele subțiri pentru bărbați bifold:

portofel bi-fold

Acest portofel bi-fold vă poate proteja banii și alte lucruri necesare de străini. Are un protector excelent pentru cardul de credit, perfect pentru a se potrivi fie cu blugi, fie cu pantaloni formali. Vă puteți păstra cu ușurință banii, cardurile de credit și dovezile de identitate în timp ce ieșiți într-o călătorie sau în vacanță. Anterior, toți bărbații obișnuiau să păstreze acest design de portofel, deoarece erau foarte confortabili cu utilizarea acestuia.

Anterior, nu existau atât de multă nebunie și alegere în portofel. Părinții noștri obișnuiau să aibă la dispoziție un singur tip tip de portofel. Dar acum tendința s-a schimbat. Bărbații au atât de multe opțiuni, design, mărci și alegeri în portofel. Le place întotdeauna să aibă un portofel elegant și atrăgător, care le poate impresiona cu ușurință pe doamne. Cei care sunt pasionați de portofele folosesc diferite portofele și continuă să cumpere noile soiuri din portofel.