9 pietre prețioase rare și norocoase în ultimele modele

Pietrele prețioase se găsesc în mod natural și unele dintre ele apar rar pe pământ. Mai jos sunt prezentate câteva dintre listele de pietre prețioase rare care apar pe pământ cu prețul unora dintre ele. Cumpărați oricare dintre ele pentru dorințele voastre.

Pietre prețioase rare cu imagini:

Aici, uitați-vă la cele mai importante 9 inele Lucky Rare din piatră prețioasă din cele mai recente modele. Selectați dintre aceste pietre prețioase rare, în funcție de dorința dvs..

1. Piatra prețioasă a stelei roz:

Piatra prețioasă a stelei roz

Piatra prețioasă este o piatră rar întâlnită din cauza prezenței unei stele, care se datorează numărului mic de pietre extrase în lume. Rozul este unul dintre cele mai frecvente găsite și, în timp ce cumpărați o astfel de piatră, nu uitați să nu vă preocupați doar de greutate, ci și de culoarea corpului, vizibilitatea și intensitatea terismului..

2. Piatra prețioasă albastră tanzanită:

Piatra prețioasă albastră tanzanită

Aceasta este o bijuterie foarte apreciată care se găsește la poalele Kilimanjaro din nordul Tanzaniei. Disponibilitatea sa este limitată și probabil va fi exploatată în 20-30 de ani. Acesta este motivul pentru care piatra este atât de dorită, iar această culoare este foarte strălucitoare și atractivă.

3. Piatră prețioasă taaffeită:

Piatra prețioasă taaffeită

Taaffeitul este numit după gemologul Richard Taaffe, care a descoperit un exemplar tăiat și lustruit din această piatră. Doar o mână de pietre prețioase au fost găsite, ceea ce le face o adevărată bijuterie de colecție. Sunt disponibile în numeroase culori, de la incolore la lavandă și se găsesc de obicei în srilanka și Tanzania. Este una dintre cele mai rare și valoroase pietre prețioase din lume.

4. Piatra prețioasă a Opalului Negru:

Piatra prețioasă a Opalului Negru

Cel mai rar tip de opal este opalul negru care se găsește în Australia în creasta fulgerului, New South Wales. Piatra are un joc strălucitor de culoare, foc, în pietrele întunecate, împreună cu lipsa lor, le face să merite peste o cantitate mare.

5. Piatră prețioasă Benitoite:

Piatra prețioasă benitoită

Acesta se găsește lângă râul San Benito din California, Benitoite este o piatră prețioasă de la albastru la violet. Dă o culoare albastră strălucitoare sub luminile UV. Este bijuteria oficială a Californiei și se vinde în bijuterii, dar este disponibilă în dimensiuni limitate.

6. Piatră prețioasă Bixbite:

Piatră prețioasă Bixbite

Piatra este, de asemenea, cunoscută sub numele de smarald stacojiu și se găsește de obicei în Utah și noul Mexic, iar singura mină comercială pentru piatră se găsește în munții wahwah din Utah. O bijuterie foarte scumpă și rar găsită, aceasta a fost evaluată ca fiind de 1000 de ori mai valoroasă decât aurul. Chiar și pietrele tăiate sunt vândute la un preț de până la 10.000 $ per carat.

7. Piatră prețioasă Alexandrită:

Piatră prețioasă Alexandrită

Piatra prețioasă este numită după steaua Alexandru 2 din Rusia, aceasta este minată din depozitele din munții urali din Rusia. Este o piatră prețioasă care schimbă culoarea, culorile trecând de la roșu la verde. Unele țări îl au pe piață, dar este încă una dintre cele mai rare pietre.

8. Piatră prețioasă jadeită:

Piatra prețioasă de jadeit

Această piatră prețioasă are o culoare verde adâncă, translucidă și este o bijuterie valoroasă și rareori găsită în unele părți din Myanmar. Jadeitul imperial a fost vândut la un preț de milioane la multe dintre licitațiile organizate.

9. Piatră prețioasă Musgravite:

Piatra prețioasă musgravită

Culoarea pietrei variază de la gri verzui la violet. A fost descoperit în Australia și este încă găsit în părți ale aceluiași continent, făcându-l o piatră rar întâlnită în lume și, de asemenea, la prețul de aproximativ 3500 $ per carat..

Lista este pentru a vă face conștienți de inelele rare de pietre prețioase din lume și vă va permite să le cumpărați cu siguranță pentru a vă decora casa cu antichități, în cazul în care acestea intră în lista dvs. accesibilă!