Cum se face o mască de gălbenele pentru o piele strălucitoare?

O piele vibrantă fără cusur este un vis al oricărei femei. Pentru a atinge acest obiectiv, încercăm toate produsele disponibile pe piață. Unele dintre ele funcționează bine, iar altele nu. Cheltuim atâția bani pe produse de înfrumusețare artificială. Dar putem face mască de față acasă, care ajută la obținerea unei piele impecabilă. Să încercăm ceva natural. Floarea de gălbenele pentru față este foarte bună pentru a obține un rezultat mai bun.

Cum să faci o mască de gălbenele pentru o piele strălucitoare

Beneficiile de gălbenele pentru piele

  • Gălbenele au proprietăți anti-bacteriene, antiinflamatoare și antiseptice. Deci, vă protejează pielea de o infecție.
  • Previne ridurile prin stimularea producerii de colagen.
  • Controlează uleiul din piele.
  • Gălbenele are proprietăți anti-oxidante, astfel încât vă ajută să vă curățați pielea prin îndepărtarea impurităților.
  • Ajută la întinerirea pielii.

Puteți folosi această floare uimitoare pentru a obține o piele vibrantă. Măștile de față cu gălbenele sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și sunt ușor de făcut acasă.

Cum se face și se folosește masca de gălbenele:

Consultați câteva liste populare de pachete de gălbenele.

1. Pachet de față cu gălbenele:

Pachet de gălbenele cu miere

Pentru a face acest pachet de față aveți nevoie de pastă de gălbenele, cremă de lapte și miere. Această mască de față este potrivită pentru pielea uscată

Cum se face / Cum se aplică / Cum se folosește?

Luați 1 lingură de pastă de flori de gălbenele. 1 linguriță de lapte proaspăt și ½ linguriță de miere. Amestecați-le bine într-un castron și apoi aplicați-le pe față și țineți-le până se usucă. După 20 de minute frecați această mască de față printr-o mișcare circulară și îndepărtați-o spălându-vă fața cu apă..

De ce funcționează

Acidul lactic și mineralele din crema de lapte sporește tenul. Hidratează pielea și ajută la îmbunătățirea texturii pielii. Mierea ajută la anti-îmbătrânire și, de asemenea, vă hidratează pielea.

Prudență

Aplicați acest amestec pe o zonă mică a pielii pentru a verifica iritarea pielii.

Beneficii

Acest pachet de miere de gălbenele vă oferă o față clară și liberă.

2. Mască de față cu iaurt de gălbenele:

Mască de față cu iaurt de gălbenele

Conține pastă de gălbenele, iaurt, suc de lămâie și apă de trandafiri. Acest pachet de gălbenele pentru față îți oferă o piele curată, cu strălucire naturală.

Cum se face / Cum se aplică / Cum se utilizează?

Se amestecă 1 lingură pastă de flori de gălbenele, 1 linguriță iaurt, ½ linguriță suc de lămâie și 1 linguriță apă de trandafiri într-un castron. Se amestecă bine pentru a face o pastă fină. După aplicarea acestui pachet de față, trebuie să așteptați puțin pentru a vă usca pachetul pe față, apoi, după 15 minute, spălați-vă fața cu apă. Aplicați această pastă de 2 ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

De ce funcționează acest lucru

Acidul lactic și acidul hidroxil alfa din iaurt ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și previne spargerea. Apa de trandafiri ajută la menținerea echilibrului PH al pielii. De asemenea, îți hidratează și hrănește pielea. Sucul de lămâie are proprietăți de plajă și este bun pentru tenul gras.

Prudență

Acest pachet de gălbenele pentru față este potrivit pentru toată pielea. Deci nu va provoca iritarea pielii

Beneficii

Această mască de față îndepărtează ridurile și liniile fine și vă întinerește pielea. Deci, acesta este pachetul pentru gălbenele pentru pielea strălucitoare.

3. Pachet de față de făină de gălbenele:

Pachet de gălbenele pentru făină Gram Flour

Ingredientele principale din acest pachet de față sunt laptele crud, pasta de gălbenele, pasta de gălbenele. Acesta este un pachet de față excelent pentru pielea normală.

Cum se face / Cum se aplică / Cum se folosește?

Se amestecă 1 lingură de pastă de flori de gălbenele, 1 linguriță de făină Gram și 1 linguriță de lapte crud într-un castron pentru a face o pastă fină. Curățați-vă fața și aplicați această pastă pe fața și zona gâtului. Lăsați-l să se usuce și spălați-vă fața după 20 de minute. Puteți face acest lucru de 3 ori pe săptămână pentru a obține un rezultat bun.

De ce funcționează

Făina de gram este foarte utilă pentru îngrijirea pielii. Îți face pielea moale și netedă. De asemenea, elimină celulele moarte ale pielii. Vitamina e, acizii alfa hidroxilici, calciul și alți antioxidanți din laptele crud hrănesc pielea.

Prudență

Nu este potrivit pentru tenul gras.

Beneficii

Acest pachet pentru flori de gălbenele hidratează pielea și îți oferă o piele tânără și vibrantă.

Acestea sunt câteva pachete de gălbenele eficiente pentru pielea strălucitoare. Dacă nu poți merge la spa pentru tratamentul feței, ia-ți acest pachet de gălbenele pentru a-ți reîmprospăta pielea mai bine.