Parcuri celebre din Pondicherry cu imagini

Pondicherry a păstrat frumos chintesența aromei franceze care emană din arhitecturile coloniale în stil francez. Un oraș extrem de bine planificat, bine întreținut și împodobit cu unele dintre cele mai rafinate parcuri și grădini pe care le veți întâlni vreodată în India.

Pondicherry a păstrat, de asemenea, prospețimea și liniștea culturii indo-franceze, care este sinonimă cu clădirile viu colorate împotriva apelor albastre limpezi, la fel ca o pagină dintr-un basm romantic. Iată selecția noastră dintre cele mai vizitate parcuri și grădini din singurul teritoriu al uniunii în care cea mai vorbită limbă este franceza.

Parcuri frumoase din Pondicherry cu imagini:

Grădini botanice:

parcuri în pondicherry

Amplasat în stilul francez împodobit de copaci tăiați, paturi de flori superbe și cărări căptușite cu pietriș și corpuri de apă, intrarea în sine te va captiva. Francezii au introdus peste 1500 de specii de plante, făcând din aceasta o floră bio-diversă și cea mai bună din sudul Indiei. Are un spectacol special de lumină și sunet, cu o fântână în mijlocul grădinii.

Parcul Bharathi:

parcuri-în-pondicherry-bharathi-park

Acest petic verde delicios din mijlocul orașului este o ușurare foarte necesară față de razele mocnite ale soarelui în timpul verilor. Există bănci de granit pentru ca oamenii să se așeze și să se relaxeze în timp ce copiii se joacă în parc sau în zonele de deal și se răsfrâng în apa iazului. Acesta este un loc frumos în care sunt filmate chiar și filme. Un loc public foarte popular în oraș.

Iluminatul Aayi Mandapam se află distinct în mijlocul parcului, care adaugă orizontului său umil. Este o comemorare de către coloniștii francezi a unei curtezane care a făcut un rezervor din propria ei casă din Puducherry.

Chunnambar Backwater:

parcuri-în-pondicherry-chunnambar-backwater

La aproximativ 8 km de orașul principal, acest paradis tropical are un pârâu care curge calm pe o parte. Navigați în aval pârâul până la nisipuri și mergeți la camping într-un cort confortabil. Alternativ, rezervați casele de copaci și savurați-vă în aer liber cu cei mai buni din ecoturism. Aceste case de copaci sunt o atracție de top pentru picnicurile de familie și recluse pe îndelete. Faceți o excursie la mare pentru a asista la atracții ale delfinilor jucăuși care călăresc în jurul habitatului lor natural.

Aurobindo Ashram:

parcuri-în-pondicherry-aurobindo-ashram

În timp ce ashramul este dovada moralei simple de viață și de înaltă gândire a lui Sri Aurobindo, curtea este înzestrată cu copaci verzi superbi. Florile frumoase, atât colorate, cât și parfumate, împodobesc Samadhi în centru și se întind pe tot complexul. Senin, liniștit și liniștit sunt cele mai bune cuvinte pentru a descrie acest loc.

Statuia lui Dupleix:

parcuri-în-pondicherry-statuie-de-dupleix

Ca un omagiu potrivit legendarului Francois Dupleix, fost guvernator general al așezărilor franceze din India, statuia sa a fost ridicată ca recunoaștere a serviciilor sale, postum de către guvernul francez. Un fundal frumos are vedere la un parc colorat pentru copii de la capătul sudic al bulevardului Goubert Avenue, bine întreținut.

Statuia Ioanei de Arc:

parcuri-în-pondicherry-statuia-joan-of-arc

Teritoriul Uniunii din Pondicherry este binecuvântat cu peisaje naturale pitorești. Colonia franceză din trecut abundă, de asemenea, în istoricitate, dovadă fiind numeroasele statui istorice precum cea a statuii Ioanei de Arc.

Statuia Ioanei de Arc, înălțată în marmură curată glorioasă, înconjurată de o grădină frumos îngrijită, în fața L ’Bisericii Notre Dame des Anges. Războinic celebru, avangardă franceză și credincioasă în Hristos, a fost curaj și încredere personificată. Unul este inspirat în mod adecvat de atmosfera creată cu această grădină, care este o liniște retrasă după o zi obosită de muncă.

Orașul are ceva pentru toată lumea, în principal cu scopul de a vă relaxa și de a trăi în fiecare zi după cum vine. Cu înțelepciunea lui Sri Aurobindo, curajul și vitejia Ioanei de Arc, semnificațiile istorice și frumusețea naturală de neegalat a lui Pondicherry, nu putem decât să prețuim fiecare minut al acestuia.