9 modele simple și ușoare de unghii cu flori pentru începători

Artele florale de unghii sunt o alegere foarte populară printre artele de unghii pentru fete. Ele arată dulce și pot fi create cu ușurință folosind fie decalcomanii de apă, vopsele acrilice sau alte materiale deco. Astăzi vom prezenta cele mai bune 9 arte uimitoare ale unghiilor cu flori pe care le-am întâlnit până acum. Cu sfaturile noastre, sperăm că puteți recrea cu ușurință aceste modele frumoase pe unghii.

Nail Art Designs de flori:

Iată o listă cu 9 modele frumoase de artă de unghii cu flori care încearcă să ofere un aspect minunat unghiilor lor pentru toate vârstele.

1. Unghii acrilice cu flori de mână liberă:

Unghii acrilice cu flori de mână liberă

Acest gen de artă frumoasă a unghiilor florale poate fi creat cu ușurință dacă aveți mâini bune pentru pictură. Veți putea face cu ușurință acest model cu alegerea selectivă a culorilor și o pensulă plată. Trebuie să luați două culori pe pensula dvs. plată la un moment dat și anume. Roz și alb, alb și albastru deschis și violet și alb. Trebuie să rotiți cu atenție peria plată în așa fel încât să se creeze petalele. Realizarea acestui design complet pe o bază de culoare deschisă, cum ar fi albul, îl va face mai proeminent. Sper că veți încerca acest lucru.

2. Sfaturi franceze cu design floral:

Sfaturi franceze cu design floral

Tipurile de artă de unghii cu vârf francez sunt foarte populare, care arată foarte sofisticate. Acest design de unghii este deosebit de bun pentru femeile care merg la birou sau sunt lucrătoare corporative. De obicei, nu pot purta prea multe arte decorative pentru unghii pentru birou. Pentru ei, unghiile cu vârf francez sunt o alegere clasică. Puteți avea unghiile dvs. franceze obișnuite decorate cu modele florale de mână liberă, precum cea de mai sus.

3. Unghii florale cu buline:

Arte de unghii florale cu buline

O artă de unghii precum cea de mai sus poate fi creată folosind o vopsea goală de culoare deschisă și anume. Roz și apoi îi puteți oferi niște buline cu instrumentul dvs. de punctare sau cu scobitoarea capătului contondent. Acoperiți o porțiune diagonală a unghiilor cu culoare albă și lăsați-o să se usuce. După ce este uscat, puteți lucra la crearea florilor de trandafir cu ușurință, cu capătul tocit al scobitorilor. Utilizați roz închis și roșu pentru trandafiri și verde pentru frunze.

4. Motiv floral multicolor:

Multicolor model floral

Acest tip de model floral multicolor poate fi recreat folosind instrumente de punctare sau scobitori și diverse culori.

5. Design gratuit lalea florală de mână:

Design gratuit lalea florală de mână

Acest tip de mână liberă, ușor de realizat, poate provoca foarte ușor aspectul normal al ojelor. Puteți încerca să încercați acest tip de artă de unghii chiar dacă nu aveți abilități excelente de desenare cu mâna liberă. Vopsiți-vă unghiile cu un lustru închis în albastru sau negru și folosiți vopsele acrilice pentru a desena modelul floral pe acesta. Incearca!

6. Modele florale cu decalcomanii de apă:

Designuri florale cu decalcomanie de apă

O decalcomanie cu apă este alegerea lucrurilor pentru artele de unghii atunci când doriți un design minunat și nu aveți timp sau energie pentru a atrage totul. Puteți cumpăra decalcomanii cu apă pentru unghii de la magazinele de înfrumusețare sau de la magazinele online de unghii. Acestea pot fi ușor transferate pe unghii peste o vopsea de bază de culoare deschisă, folosind doar apă. Finalizați cu un lustruit transparent.

7. Modele de floarea-soarelui florale de mână gratuite:

Modele de floarea-soarelui florale de mână gratuite

Acest tip de design floral poate fi creat peste o culoare de bază sclipitoare ca cea pe care o vedeți mai sus. Va trebui să aveți o pensulă de unghii pentru liniile fine și definițiile florilor. Finalizați cu un lustruit transparent.

8. Ștampilarea unghiilor florale:

Ștampilarea florală a unghiilor

Ștampilarea este un alt mod excelent de a crea cu ușurință diferite modele pe unghii. Puteți încerca cu truse de ștampilare pentru unghii pentru începători pentru a începe practica.

9. Modele de marmorare florală de mână liberă:

Modele de marmorare florală de mână liberă

Se pot crea modele de marmorare gratuite cu doar câteva culori și o bucată de plastic sau o foaie de ambalare. Puteți recrea cu ușurință modelul pe care îl vedeți mai sus. Pentru detalii și definiții ale florilor, folosiți pensula de unghii și culorile la alegere.

Sper că ți-a plăcut acest articol și vei încerca aceste arte de unghii. Lasă-ne feedbackul tău!