6 cele mai bune modele de unghii de aur

Distingem aurul și argintul de toate celelalte culori prezente în întregul univers, dar verificând originalitatea, culoarea aurie este cunoscută și ca parte a grupului de culori galbene, care este de fapt o versiune mult mai lustruită a galbenului și care are a fost format prin alierea multor alte culori. Designurile de unghii de aur sunt arte de unghii care au vopsea de unghii de culoare aurie sau vopsele de unghii cu sclipici aurii folosite pe ele, pentru efectul de aur.

Ultimele modele de unghii de aur cu imagini:

1. Modele simple de unghii aurii:

Modele simple de unghii aurii

În imaginea de mai sus, vedem o vopsea de unghii aurie simplă folosită pentru a colora unghiile, care le conferă un aspect strălucitor și o notă aurie. Culorile pe care le folosiți cu vopselele de unghii aurii ar trebui să fie în mare parte întunecate, deoarece fac efectul auriu să arate mult mai proeminent decât cele mai deschise.

2. Design de unghii roșii și aurii:

Design de unghii roșii și aurii

Auriu și roșu se completează reciproc. Unghia pe care o vedeți mai jos este foarte ușoară. Vopsiți-vă toate unghiile, cu excepția uneia, care trebuie ținută deoparte pentru a aplica vopseaua aurie pentru unghii în întregime, așa cum vedeți în imagine. Aplicați roșu pe restul unghiilor, păstrând marginile goale pentru a pune stratul auriu pe ea după ce vopseaua roșie se usucă și ați terminat cu un aspect fascinant.

3. Nail Art de aur cu vopsea lucioasă pentru unghii:

Nail Art de aur cu vopsea de unghii lucioasă

Vopsiți-vă toate unghiile în vopsea lucioasă și lăsați-o să se usuce. Luați o perie elegantă și tamponați-o cu vopsea aurie pentru unghii și faceți mișcări puțin sub marginea unghiei, sau puteți chiar să lipiți un băț auriu pentru unghii exact așa cum vedeți în imagine și să arate așa. Păstrați o unghie numai cu vopsea lucioasă pentru a pune vopsea aurie strălucitoare. Această vopsea de unghii trebuie să fie maximă pe margini și apoi să se estompeze încet de la mijloc până la capăt. Acest lucru ar avea unghiile tale un aspect curat și sofisticat.

4. Design de unghii de aur verde de mare:

Design de unghii aurii de culoare verde mare

Aveți nevoie de vopsea de unghii verde marină și, desigur, de o vopsea de unghii aurie pentru a face acest gen de artă de unghii. Mai întâi vopsiți toate unghiile cu culoarea verde mare ca bază și lăsați-o să se usuce. Scoateți din sticlă pensula aurie elegantă de unghii și creați forme de fulgere sau o formă de stea tăiată pe jumătate, așa cum puteți vedea în imagine. Pentru a face acest lucru, vopsiți un colț al cuiului drept în jos în formă de V cu capul în jos, faceți încă două sau trei V cu capul în jos pentru a obține această formă cu precizie..

5. Design de unghii negru și auriu:

Design negru și auriu pentru unghii

Așa cum am menționat mai devreme, desenele de unghii aurii ar trebui să fie realizate cu culori închise. Negrul este cel mai întunecat dintre toate și aurul se potrivește cel mai bine cu el. Pentru ca cei doi să se unească într-o artă de unghii vopsiți mai întâi toate cele cinci unghii de pe deget cu culoarea aurie. Luați o pensulă neagră subțire și colorați o parte dintr-o parte cu ea, pe verticală. Faceți-o pe două unghii alternative. Apoi luați o perie mai subțire și faceți două inimi nu neapărat într-un loc similar. Adăugați lovituri cu pensula neagră pentru a da un aspect, așa cum vedeți în imagine.

6. Vopsea de unghii cu sclipici negru și auriu:

Vopsea de unghii cu sclipici negru și auriu

Nu puteți explica cât de bine negrul și aurul se completează reciproc cu un exemplu mai bun și mai ușor decât acesta. Ai nevoie de vopsea neagră pentru unghii și o vopsea cu unghiile aurii sclipitoare pentru a face acest lucru. Mai întâi, colorați unghiile cu negru pentru bază și apoi luați vopseaua cu sclipici și colorați marginea unghiilor mai ales și faceți-o să se estompeze spre mijloc. Dacă nu aveți forme de hexane în vopseaua de unghii sclipitoare, lipiți-le, înainte ca vopseaua să se usuce.