Miracolele lui Kundalini Mudra și pașii pentru a o realiza

Viața modernă este plină de stres. Presiunile la locul de muncă, problemele legate de stilul de viață și anumiți factori de sănătate vă pot umple viața cu probleme de anxietate. Problemele sexuale se adaugă problemelor, care pot fi destul de frustrante. Una dintre mudrele care vă pot ajuta să treziți forțele sexuale este Kundalini Mudra. Kundalini Mudra este o postură de mână care simbolizează unitatea feminității și masculinității. Simbolizează unirea individului cu universul. Persoanele cu probleme sexuale, cum ar fi lipsa de interes, orgasmul timpuriu și probleme de reproducere, pot fi benefice cu practica Kundalini Mudra. Consultați acest articol pentru a cunoaște mudrele Kundalini Yoga, beneficiile și pașii lor de realizat.

Kundalini Mudra și pașii pentru ao efectua

O viață sexuală sănătoasă este cheia fericirii. Imaginați-vă dacă nu aveți o viață sexuală sănătoasă, cum v-ați trezi dimineața și vă veți descurca la birou. Veți rămâne doar cu un sentiment iritant și nimic mai mult.

Kundalini Mudra Semnificație, pași și beneficii:

Deci, iată-ne cu semnificația Kundalini mudra, pașii de îndeplinit și beneficiile care vă vor ajuta să scăpați de aceste tensiuni sexuale.

Kundalini Hand Mudra Semnificație:

Ai auzit vreodată de Kundalini Mudra? Ei bine, este o practică veche, care este asociată cu trezirea și activarea plăcerilor sexuale din corpul tău. Va energiza forțele sexuale și va elimina toate astfel de tensiuni sexuale din corpul vostru. Multe școli de yoga, centre de instruire în arte marțiale și chiar ginecologi au recomandat această mudra yoga Kundalini. Kundalini mudra este ca o fuziune sau asociere între forțe masculine și feminine.

Deci, acum s-ar putea să vă interesați cu toții cum să faceți acest mudra Kundalini? Ei bine, nu vă faceți griji, suntem cu toții conștienți de faptul că acest mudras Kundalini yoga a devenit o parte esențială a stilului de viață de zi cu zi. Cazurile de tensiuni sexuale au crescut ca niciodată. Și este mai bine să luați ajutorul unor tehnici pe bază de plante și pe tot parcursul vieții decât să apelați la unele medicamente.

Cum se face Kundalini Mudra:

 • Așezați-vă într-o poziție confortabilă de jumătate de lotus. Puteți sta pe un covor ușor sau pe orice covor obișnuit. Mulți experți au sfătuit insistent să nu stea direct pe podea. Acest lucru se datorează faptului că se crede că există unele radiații de pe podea care nu vor fi bune în timp ce practicați orice formă de yoga sau mudra. Puteți sta cu ochii închiși și puteți deschide complet alegerea, dar ochii închiși vă pot ajuta să vă concentrați mai bine.
 • Ambele mâini ar trebui să aibă forma unui pumn slăbit.
 • Acum, extindeți treptat degetul arătător stâng în pumnul drept de jos și plasați-l pe tamponul degetului mare drept.
 • Celălalt deget al mâinii drepte trebuie să acopere degetele de sus. Trebuie să-i placă o mănușă slabă și cărnoasă de degete de sus.
 • Acum, trebuie să păstrați această poziție cât mai mult posibil în fața abdomenului inferior.

Asta este despre pașii mudrei. Nu a fost foarte simplu ?? Puteți face acest lucru în orice moment al zilei. Fie că este dimineață sau seară. Timpul nu este restricția. În ceea ce privește frecvența, faceți-o de trei ori pe zi timp de cel puțin cincisprezece minute.

Beneficiile Kundalini Mudra:

Există un număr imens de beneficii mudra Kundalini. Unele dintre beneficiile majore sunt enumerate mai jos:

1. Ștergeți în tensiunile și anxietățile sexuale.

2. Trezește forța sexuală sau energia din interiorul tău.

3. Ajută la realizarea orgasmului natural și sănătos.

4. Aduce un nou set de regenerare și energie în tine.

Efectele secundare ale Kundalini Mudra:

Kundalini Mudra are unele efecte secundare spirituale și fizice care includ:

 • Energiile
 • Scuturări sau mișcări involuntare
 • Căldură sau frig intens
 • Depresie
 • Conștientizarea bruscă a iubirii
 • Emoții dominante pentru o perioadă scurtă de timp
 • Viziuni sau sunete ale chakrelor

Kundalini Mudra are numeroase beneficii atunci când este efectuat în mod regulat. Vă poate ajuta să obțineți o sănătate sexuală sporită și un sistem reproductiv sănătos. Pentru persoanele care au probleme sexuale cu partenerul lor, Kundalini Mudra poate fi destul de plină de satisfacții. Practica regulată a mudrei poate duce la o eliberare bruscă de energie, care vă poate trezi dorințele sexuale. Veți observa un orgasm sănătos și natural. Trebuie să știm că mudrele nu sunt simple posturi de mână. Fiecare postură are un scop specific și poate ajuta la canalizarea fluxului de energie din corp. Sperăm că ați înțeles avantajele uimitoare ale mudrelor, care vă pot ajuta să rezolvați atât probleme fizice, cât și psihologice.