30 de designeri de modă celebri din India guvernează industria modei

India este o destinație de modă de top la nivel global, care se mândrește cu o piscină incredibil de talentată de designeri de modă precum Sabyasachi, Manish Malhotra etc. De la proiectarea de costume în filmele din Bollywood până la prezentarea talentului lor pe covoarele roșii, acești designeri au stabilit noi standarde în moda globală industrie. Asta nu e tot! De asemenea, acestea joacă un rol cheie în stimularea creșterii pieței locale a modei prin inovarea de noi modele, angajarea de artizani locali și deschiderea de noi canale pentru designerii în devenire. Acest articol enumeră cei 30 de designeri de modă celebri din India care au sfidat toate șansele de a pune țara noastră pe harta mondială a modei!

Lista celor mai buni 30 de designeri de modă din India:

Consultați toate informațiile despre creatorii dvs. de modă preferați din țară.

1. Sabyasachi Mukherjee:

Sabyasachi Mukherjee

Sabyasachi Mukherjee este unul dintre cei mai importanți designeri de modă din India, renumiți pentru realizarea unei colecții de haine care sărbătoresc sensibilitățile indiene. Sabya s-a născut în 1974 în Kolkata, Bengalul de Vest. Și-a început eticheta omonimă în 1999 după ce a absolvit NIFT și a ajuns la știri prezentând colecția sa de îmbrăcăminte etnică la Săptămâna modei indiene. Hainele lui Sabya sunt puternic influențate de tradițiile culturale ale femeilor bengaleze și de stilul de îmbrăcăminte pe care l-a cunoscut în anii tineri.

Colecția sa de îmbrăcăminte de mireasă este cea mai căutată de cei bogați și bogați, alături de vedete precum Anushka Sharma, Priyanka Chopra, Deepika Padukone și societate. Ținutele prezintă broderii elaborate, coloranți naturali, țesături vintage și măiestrie rafinată.

2. Manish Malhotra:

Manish Malhotra

În ultimii ani, Manish Malhotra a devenit sinonim cu moda indiană. Este un designer de modă as care a proiectat multe filme din Bollywood, Tollywood și chiar Hollywood. Manish s-a născut în 1966 și și-a început cariera ca model de pistă. Designerul născut în Mumbai și-a lansat eticheta omonimă „Manish Malhotra” în 2005 și a deschis mai multe magazine în țară.

Linia de îmbrăcăminte a lui Manish prezintă o doză generoasă de glamour prin utilizarea culorilor sale contemporane, a broderiilor moderne și a desenelor nervoase. Celebrități populare din Bollywood, cum ar fi Alia Bhatt, Jhanvi Kapoor, Kareena Kapoor etc., preferă Manish Malhotra în fața altor designeri pentru ținutele sale moderne și senzuale. De asemenea, a câștigat „Premiul pentru cel mai bun costumator” de mai multe ori pentru creațiile sale uimitoare în multe filme iconice precum „Kal Ho na Ho”, „Kabhi Kushi Kabhi Gham” etc..

3. Tarun Tahiliani:

Tarun Tahiliani

Tarun Tahiliani este primul designer de modă din India care și-a creat un nume în arena mondială a modei. Cariera sa în proiectare a început în 1987 după ce a cofondat Ensemble, primul butic multi-designer din India împreună cu soția sa, Shailaja Tahiliani. Într-un interval scurt de timp, Tarun a apărut ca unul dintre cei mai mari designeri ai țării și a lansat mai multe colecții care variază de la siluete tradiționale la ansambluri occidentale.

În ultimii ani, Tarun și-a creat, de asemenea, o marcă pentru el în segmentul Indian Wear pentru mirese. Linia sa de îmbrăcăminte prezintă o mulțime de opulență aurită prin diverse tehnici de broderie și țesături care rezonează cu gusturile în evoluție ale clientelei sale.

4. Ritu Kumar:

Ritu Kumar

Ritu Kumar este un renumit designer indian care a intrat în afacerea de proiectare în anii 1960, când a existat un vid grav în domeniu. Până în 1999, firma de designeri a lui Ritu Kumar avea sucursale la Paris, Londra și New York și chiar înregistra o cifră de afaceri estimată la 10 miliarde INR, cea mai mare de către orice designer indian. Linia de îmbrăcăminte a lui Ritu prezintă sensibilitățile indiene adânc înrădăcinate și dragostea ei pentru meșteșugurile tradiționale indiene, cum ar fi blocuri, broderii etc..

Prin colecțiile sale, Ritu a combinat eleganța indiană cu perspectiva occidentală. În afară de eticheta ei omonimă „Ritu Kumar”, ea conduce și alte etichete precum „Ri”, „Ritu Kumar Home” și „LABEL Ritu Kumar”. Ea a câștigat Padma Shri în 2013 pentru contribuțiile sale la industria modei din India și a primit, de asemenea, Premiul Achievement la L’oreal Paris Femina Women’s Awards în 2012.

5. Rohit Bal:

Rohit Bal

Rohit Bal este un renumit designer de modă indian, cel mai bine cunoscut pentru această utilizare a motivelor tradiționale indiene, cum ar fi Lotus, Peacock etc., în îmbrăcămintea sa. Rohit s-a născut în Kashmir în 1961 și și-a început cariera în 1986 în New Delhi cu segmentul de îmbrăcăminte pentru bărbați. Curând și-a extins colecțiile la îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, cum ar fi ochelari, genți etc. Rohit este renumit pentru că folosește țesături bogate și opulente, cum ar fi brocarturi, catifea etc..

Clientela sa internațională include celebrități populare precum Cindy Crawford, Pamela Anderson și Uma Thurman, care își poartă în mod regulat desenele pe covoarele roșii. Rohit a câștigat, de asemenea, mai multe premii precum „Designerul anului” în 2001 și 2006 și a câștigat Lakme Grand Finale Designer pentru 2012.

6. Abu Jani și Sandeep Khosla:

Abu Jani și Sandeep Khosla

Abu Jani și Sandeep Khosla sunt cei mai populari duo de designeri din India care au fondat „ASAL”, un joint venture. Provenind din medii similare, Abu și Sandeep au descoperit un interes și o pasiune comune pentru proiectare și lipire reciprocă în ultimii 30 de ani plus. Abu este un maestru desenator care poate crea broderii uimitoare pentru ca maeștrii karigari să le graveze pe ținute.

Abu și Sandeep sunt bine-cunoscuți pentru reînvierea artei moarte a broderii Chikankari prin colecțiile lor uimitoare. De la Jaya Bachchan la Aishwarya Rai, multe vedete de top preferă să poarte ținute din această etichetă pentru design-urile lor estetice și sofisticate.

7. Anita Dongre:

Anita Dongre

Anita Dongre este cea mai faimoasă designeră de modă din India, cea mai importantă fondatoare a casei de modă, „Anita Dongre”. Se inspiră de la mama ei, care obișnuia să proiecteze și să cusute haine pentru Anita și cei patru frați ai ei în copilărie. Anita a urmat o diplomă în design de modă de la colegiul SNDT din Mumbai și deține în prezent trei mărci – AND, Global Desi și ANITA DONGRE.

Anita Dongre, în afară de restul designerilor, este angajamentul ei față de mediu, durabilitate și forme de artă locale. Prin amestecarea tehnicilor meșteșugurilor tradiționale în ținute contemporane, Anita a jucat un rol cheie în păstrarea abilităților meșterilor, împreună cu asigurarea acestora cu un mijloc de trai..

8. Neeta Lulla:

Neeta Lulla

Neeta Lulla este o creatoare de modă de top din țară, renumită pentru clienții ei de filme elaborate și rochiile de mireasă. Neeta s-a născut în 1965 în Mumbai și a lucrat ca designer de costume pentru aproximativ trei sute de filme. După ce a gustat succesul cu filme precum Devdas, Jodha Akbar, fredonează Dil De ChukeSanam etc..

Ansamblurile ei de nuntă pentru Aishwarya Rai Bacchan creează o senzație destul de mare în acele vremuri și i-au adus o popularitate uriașă. Puterea lui Neeta constă în reinventarea ținutelor indiene pentru a se potrivi gusturilor miresei contemporane fără a pierde esența tradițională.

9. Masaba Gupta:

Masaba Gupta

Masaba Gupta este fiica actriței indiene Neena Gupta și a celebrului cricketer din India de Vest, Vivian Richards. S-a născut în 1989 și și-a început cariera cu un bang, arătându-și colecția la Lakme Fashion Week din Mumbai, când avea doar 19 ani. Masaba este specializată în crearea de modele unice și imprimeuri neconvenționale pe care niciun designer nu le-a încercat până acum.

Masabahas a colaborat cu multe mărci mari precum Tribe, Game of Thrones, Puma India, Nykaa, Raga etc., ceea ce i-a permis să se aventureze adânc în zona de proiectare. De asemenea, a câștigat credit pentru crearea de modele inovatoare precum sare Hijab. Masaba are, de asemenea, un fler pentru a captura obiecte de zi cu zi, cum ar fi vaci, palme etc., în imprimeuri la modă.

10. Anamika Khanna:

Anamika Khanna

Anamika Khanna este un influent designer de modă din India, care își asumă meritul de a fi primul indian care a lansat o etichetă internațională numită „Ana Mika”. Această designer multi-talentată s-a născut în 1971 și și-a operat magazinele în Kolkata. Cariera lui Anamika a început în 1998, de unde graficul ei a fost menținut constant. A participat la multe evenimente globale de modă și a primit acoperire exclusivă în cadrul evenimentelor internaționale.

Multe celebrități precum Sonam Kapoor, Sonakshi, Karishma Kapoor etc. au uimit în creațiile Anamika de pe covorul roșu. De asemenea, a conceput costume pentru multe filme din Bollywood, cum ar fi Fashion, Aisha, etc..

11. Manish Arora:

Manish Arora

Manish Arora este un designer de modă din Delhi, renumit pentru utilizarea paletelor de culori izbitor de îndrăznețe și a motivelor kitsch care transformă piesele vestimentare în piese de artă purtabile. Manish și-a început cariera în proiectare în 1997 după ce a absolvit NIFT, New Delhi și și-a lansat eticheta „Manish Arora”. Și-a extins afacerea lansând magazinul său emblematic, „Manish Arora Fish Fry”.

Experții în modă îl consideră adesea pe Manish Arora drept „Regele Avangardei” pentru designurile sale sofisticate și moderne. Amprentele sale psihedelice combinate cu modele bizare exemplifică gustul și sensibilitățile sale unice. În afară de îmbrăcarea celebrităților indiene, Manish a conceput și ținute pentru celebrități internaționale precum Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry etc..

12. Ritu Beri:

Ritu Beri

Ritu Beri este unul dintre eminenții designeri de modă din India care și-a lansat eticheta în 1990. Este prima din multe aspecte, inclusiv primul designer indian care a apărut în PROMOSTYL, o revistă de stil, primul designer indian care a prezentat o prezentare de modă la Paris și primul asiatic care a devenit șeful unui brand francez de modă.

Ritu a fost, de asemenea, protejata legendei franceze Francois Lesage, iar talentul ei creativ a fost aplaudat de mulți designeri de modă de top din lume. De asemenea, a fost menționată ca „Prima Doamnă a Modei în India” de Time Magazine, indicând statura sa în industria modei. Ritu este renumit pentru că dă o expresie indiană îmbrăcămintei contemporane și le-a transformat în ansambluri plăcute clientului.

13. Bibhu Mohapatra:

Bibhu Mohapatra

Bibhu Mohapatra s-a născut în Odisha în 1972 și s-a mutat în Statele Unite în 1996 pentru a urma un master. După ce a lucrat pentru câteva firme americane, Bibhu și-a lansat eticheta „Bibhu Mohapatra – Purple Label” și și-a prezentat colecțiile în orașele de top ale lumii. Chiar și după ce și-a creat o bază puternică în SUA, Bibhu nu și-a pierdut legătura cu estetica sa indiană, care este în prim plan în toate ținutele sale..

Printre clientele sale apreciate se numără cine este cine din Londra, Paris și New York, cum ar fi Jennifer Lopez, Lupita Nyong, Hilary swank etc. Chiar și prima doamnă, Michelle Obama, a fost clientă la Bibhu. Acest designer indian din New York este bine-cunoscut pentru aceste rochii de seară elaborate și blănuri opulente, care sunt foarte apreciate în rândul mulțimii de elită.

14. Asmita Marwa:

Asmita Marwa

Asmita Marwa este unul dintre cei mai buni designeri internaționali din India, cu sediul în Hyderabad. A câștigat numele de a fi prima designeră Hyderabadi care a proiectat costume pentru multe filme din Tollywood, cum ar fi Manmadhudu, Gharshana, Arjun etc..

Asmita crede cu tărie în conceptul de durabilitate, iar colecțiile sale reflectă ideologiile sale. Linia ei de îmbrăcăminte prezintă forme de artă tradiționale precum Kalamkari, Telugu Calligraphy etc., care sunt amestecate estetic cu moda contemporană. Alegerile ei de culori se îndreaptă spre tonuri pământești și nuanțe profunde, care se potrivesc foarte bine cu țesăturile precum bumbacul și mătasea.

15. Sanjay Garg:

Sanjay Garg

Sanjay Garg este omul din spatele celebrei etichete de saree „Raw Mango”. Este unul dintre cei mai respectați designeri de modă din țară pentru că a jucat un rol cheie în revigorarea țesăturilor tradiționale precum Chanderi, Brocade Banarasi etc. Sanjay mai deține o altă etichetă, „Sanjay Garg”, prin care se adresează purtătorilor non-saree prin transformarea țesăturilor în ținute purtabile.

Fundația din spatele liniei de îmbrăcăminte a lui Garg este destul de simplă și simplă – renașterea culturii și a mâinilor indiene. Este interesant de văzut cum, chiar și după 10+ ani în industrie și câștigând reputația de unul dintre cei mai mari designeri din India, Sanjay păstrează încă sufletul acestei etichete intact și foarte viu!

16. Gaurang Shah:

Gaurang Shah

Gaurang Shah este un alt designer de modă indian remarcabil, care a contribuit la revigorarea diferitelor țesături de patrimoniu, cum ar fi Jamdani, mătase Kanchipuram etc. . Gaurang Shah este cunoscut pentru reinventarea țesăturilor vechi de țesătură manuală pentru a crea versiuni de fuziune precum Kanchi-Kalamkari, Kanchi-Organza, Kanchi-Khadi și Kanchi-Tussar.

Desenele lui Gaurang reflectă dragostea și adorația sa pentru moștenirea indiană și prezintă motive și modele tradiționale ale templelor inspirate de cultura noastră. De asemenea, a experimentat o mulțime de tehnici de broderie precum Parsi, Kutch, Chikankari etc. și le-a adăugat un fler contemporan.

17. Payal Singhal:

Payal Singhal

Payal Singhal este un designer de modă indian de vârf care și-a început călătoria de proiectare la doar cincisprezece ani. Ea provenea dintr-o familie de designeri și antreprenori și a moștenit aceleași gene. Payal și-a lansat eticheta omonimă „Payal Singhal” în 1999 și s-a străduit să-și păstreze desenele relevante pentru vremurile actuale și accesibile pentru diferite secțiuni de oameni.

USP-ul Payal constă în capacitatea sa de a îmbina îmbrăcămintea tradițională indiană cu elemente contemporane. Majoritatea creațiilor sale surprind stilul și sensibilitatea adevărate a femeilor moderne, cărora le place să încerce articole de îmbrăcăminte moderne, fără să se aventureze mult din rădăcinile lor..

18. Ridhi Mehra:

Ridhi Mehra

RidhiMehra este un renumit designer de modă indian care a redefinit pansamentul tradițional indian. Ansamblurile ei sunt ascuțite, nervoase și distinctiv moderne. Ridhi își are sediul în New Delhi și și-a lansat eticheta de îmbrăcăminte pentru femei „RidhiMehra” în 2012. Într-un interval scurt de timp, s-a transformat într-un couturier celebru care aduce influențele ei europene în îmbrăcămintea indiană..

Ridhi preferă să utilizeze țesături moderne și palete de culori pentru a oferi o perspectivă proaspătă și o perspectivă contemporană vestimentației indiene. Sare-urile și lehengele ei prezintă un indiciu de dramă și o abordare de modă care le face atemporale!

19. Raghavendra Rathore:

Raghavendra Rathore

Numele „Raghavendra Rathore” a devenit sinonim cu luxul și aristocrația. Raghavendra s-a născut în fosta familie regală din Jodhpur în 1967, iar educația sa regală îi influențează puternic linia vestimentară. Raghu a absolvit Școala de Design Parsons din New York și a lucrat cu Donna Karan la marca de modă globală DKNY.

Raghavendra este acum principalul designer din segmentul de îmbrăcăminte de lux pentru bărbați, iar colecțiile sale combină farmecul lumii vechi cu sensibilitățile new-age. De la Sherwanis la Achkans și semnătura sa Velvet Bandhgala, eticheta lui Rathore satisface nevoile sartoriale ale omului modern.

20. Rajesh Pratap Singh:

Rajesh Pratap Singh

Rajesh Pratap Singh este unul dintre cei mai buni designeri de modă din țară care și-a cunoscut îmbrăcămintea contemporană rafinată cu estetica tradițională indiană. Rajesh s-a născut în Rajasthan în 1969 și a absolvit NIFT, New Delhi. El și-a lansat eticheta omonimă în 1997 pentru a răspunde atât bărbaților, cât și femeilor. Succesul etichetei sale constă în atenția sa pentru detalii minuscule, jocul fin al țesăturilor și lucrul la modele curate.

Stilul de semnătură al lui Rajesh folosește șnururi, care sunt utilizate pe scară largă în cămăși, bluze etc. Îi place, de asemenea, să experimenteze o varietate de culori, care variază de la neutrele sobre la nuanțe strălucitoare. Eticheta Rajesh „Ensemble” se concentrează pe realizarea de produse exclusiv pentru indieni, ca parte a mișcării Make in India.

21. Cu siguranță Goel:

Cu siguranță Goel

Desigur, Goel este un renumit designer de modă și costumier pentru multe filme din Bollywood, cum ar fi Salaam Namaste, Saawariya etc. După ce a studiat designul de modă la FIDM din Los Angeles, Surily și-a lansat eponimul „Surily G” în 2003. Și-a prezentat colecțiile în magazine multi-brand precum Aza și Fiza..

Cu siguranță a jucat mulți actori și actrițe precum Preity Zinta, Rani Mukherjee, Genelia D’Douza, Hrithik Roshan în diferite filme de la Bollywood cu buget ridicat. Are un șir lung de clienți ai listei A, majoritatea socialități și animale de petrecere, care strălucesc în ținutele ei.

22. Shilpa Reddy:

Shilpa Reddy

Shilpa Reddy, un designer din Hyderabad, este o față cunoscută în circuitul social al orașului. Shilpa și-a început călătoria ca model și mai târziu a absolvit Academia de Design din Toronto. De asemenea, a câștigat titlul de doamnă India în 2004 și a fost chiar inclusă în calendarul Kingfisher. În afară de succesul degustării în domeniul modelării, Shilpa și-a lansat și eticheta omonimă „Shilpa Reddy”.

Modelele Shilpa sunt curate, rafinate, moderne și bine construite. Ea preferă să lucreze cu țesături durabile, ecologice provenite din grupurile de clustere manuale. Shilpa a devenit, de asemenea, primul designer indian care și-a prezentat colecția pe structura iconică a Parisului, turnul Effiel.

23. Gauri și Nainika:

Gauri Și Nainika

Gauri și Nainika sunt surori care și-au lansat eticheta „Gauri &Nainika ”în 2002. Duo-ul din Delhi este cunoscut pentru rochiile lor de seară capricioase, rochiile de cocktail avangardiste și ținutele high-on-glamour. Au conceput ținute pentru multe celebrități precum Kareena Kapoor și mirese ale familiilor de elită.

Linia vestimentară de la această etichetă este influențată de farmecul romantic al culturii americane și europene, la care surorile au fost expuse în timp ce creșteau. Designurile au un echilibru perfect de dramă și eleganță subevaluată, care au o durată de valabilitate ridicată pe piața dinamică a modei.

24. Shantanu Nikhil:

Shantanu Nikhil

Shantanu Mehra și Nikhil Mehra dețin marca populară de modă „Shantanu & Nikhil ”, lansat în 2000. Principala ideologie din spatele acestui brand este crearea de ținute care sărbătorească India modernă. Ținutelor li se oferă o doză bună de dramă, exagerare și detalii complicate care creează povești vizuale convingătoare. Tehnicile tradiționale țesute manual din India sunt răsucite cu o doză puternică de grandoare modernă, care este vibrantă, dar nu exagerată.

Marca se adresează segmentului de îmbrăcăminte de lux, de ocazie, ales de oamenii bogați ai țării. Unii dintre clienții lor notabili includ Shilpa Shetty, Shahid Kapoor, Hrithik Roshan, Ranveer Singh etc..

25. Anju Modi:

Anju Modi

Anju Modi este doamna din spatele costumelor uimitoare de frumoase din filme precum Syra Narsimha Reddy, Bajirao Mastani și GoliyonkiRaslila – Ram Leela etc. Anju a intrat în industria modei indiene în 1990 și și-a creat un nume de marcă unic cu colecțiile sale care celebrează moștenirea indiană.

Anju a jucat un rol cheie în revigorarea vechilor tehnici de țesut și tipărire indiene. Hainele ei prezintă broderii vechi, vopsele vegetale și țesături tradiționale cu o nuanță de magie contemporană. Multe vedete precum Sonam Kapoor, Kareena Kapoor, KanganaRanaut, Madhuri Dixit etc., au purtat ținutele lui Anju la evenimentele majore.

26. Suneet Verma:

Suneet Verma

Suneet Verma este unul dintre designerii de modă notabili din India care și-a început cariera în 1964. A lucrat la casa de modă franceză de lux, Yves Saint Laurent, înainte de a-și înființa propria afacere. Suneetverma a fost, de asemenea, asociat cu multe mărci de ultimă generație, cum ar fi Swarvoski, Judith Leiber etc..

Îmbrăcămintea Verma prezintă o mulțime de elemente capricioase, cum ar fi plase delicate, înfrumusețări, cristale și tăieturi curate. Designurile sunt inspirate și influențate de istoria europeană la care a fost expus Verma în vremurile mai tinere.

27. Prathyusha Garimella:

Prathyusha Garimella

Pratyusha Garimella este un designer de modă din Hyderabad, cunoscut pentru colecțiile sale bogate și elaborate de îmbrăcăminte etnică indiană. Pratyusha și-a început eticheta în 2013 și, de atunci, și-a sculptat o nișă în industria dinamică a modei din țară. Preferă să lucreze cu siluete indiene și să le ofere o perspectivă modernă.

Colecțiile Pratyusha au culori vibrante, broderii frumoase și detalii complicate, care au un aspect regal și sofisticat. În afară de lehengas și sarees, marca oferă și colecții chic de fuziune și îmbrăcăminte occidentală pentru a satisface toate tipurile de public.

28. Archana Rao:

Archana Rao

Archana Rao este un eminent designer de modă din Hyderabad cunoscut pentru creativitatea și talentul său în proiectare. Ea crede în a face ținute practice și funcționale, mai degrabă decât doar elemente de teatru limitate la pistă. Ținutele ei sărbătoresc frumusețea și feminitatea femeilor indiene sub formă de organe stricate, pasteluri liniștitoare și croieli elegante.

Acest tânăr designer de modă a făcut-o destul de mare într-un interval scurt de timp și a luat un loc lângă unii dintre marii jucători ai țării. În afară de eticheta omonimă „Archana Rao”, ea deține și un sub-brand numit „FrouFrou”, specializat în accesorii și opere de artă.

29. Anupama Dayal:

Anupama Dayal

Anupama Dayal este un designer de modă talentat al țării care și-a lansat eticheta în 2004. Colecțiile ei au fost bine primite, atât acasă, cât și internațional, și a fost numită și „noul cel mai bun prieten al Londrei”. Anupama este specializată în ansambluri Boho chic și fusion care prezintă croieli clasice, țesături în nuanțe de bijuterie și o mulțime de tehnici de brodare vechi.

De asemenea, și-a extins afacerea la proiectarea de accesorii, mobilier pentru casă și chiar interioare. Produsele ei au un apel internațional cu un suflet care este în esență indian!

30. Namrata Joshipura:

Namrata Joshipura

Namrata Joshipura este un renumit designer de modă indian care proiectează colecții care depășesc limitele. Este considerată „Regina Pretului” și a fost unul dintre primii designeri indieni care au introdus conceptul de rochii de seară în circuitul de modă al țării. Namrata a absolvit NIFT și și-a lansat eticheta de îmbrăcăminte în 1996.

Ea a fost distinsă cu „Designerul Anului” în 2013. Ținutele sale prezintă experiențele sale multi-orașe din India și SUA, care sunt traduse în siluete contemporane. Namrata este, de asemenea, pasionată de înfrumusețări pe care le infuzează cu generozitate în colecțiile sale.

Nu vă inspiră acești 30 de creatori de modă indieni cu poveștile lor minunate? Puteți explora colecțiile lor pe site-urile web oficiale sau în mărci de mai mulți designeri precum Aza Fashions, Pernia’s Popup Shop etc. Deci, cine este designerul dvs. de modă preferat și de ce? Anunțați-ne!