Cele mai bune 9 idei și modele de design pentru meșteșuguri din fetru pentru adulți și copii

Meșteșugurile din pâslă sunt articolele meșteșugărești care sunt realizate cu ajutorul materialului textil. Obiectul meșteșugăresc este realizat prin mată, presare și condensare a fibrelor împreună, cum ar fi lână, fibre sintetice, bumbac, raion din pastă de lemn și multe altele. Țesătura din pâslă este realizată atunci când fibrele de lână sau acrilice sunt împletite sau încâlcite, astfel încât acestea fac o textură groasă. Popular printre toate este fibrele amestecate care pot fi ușor modelate pentru forma dorită.

Idei și modele de proiectare a diferitelor meserii din pâslă pentru adulți și copii:

Iată câteva idei de ambarcațiuni rapid simțite care sunt folosite pentru a vă face ambarcațiunile preferate,

1. Con de înghețată:

Con de înghețată

Artizanatul din lână simțit atunci când i se oferă designul unei înghețate oferă cel mai bun decor pentru petreceri de aniversare sau camere. Conul este realizat cu culori duale și margele colorate pe partea de sus pentru decorare.

2. Cranii Mayo:

Cranii Mayo

Acest tip de meșteșuguri din fetru pentru adulți este foarte popular pentru decorarea lunii de Halloween. Craniile sunt realizate din material cu decorațiuni cusute pentru a-l face unic în diferite culori.

3. Perne de bufniță:

Perne de bufniță

Bufnițele au fost meșteșugurile ușor de simțit, care sunt realizate într-o varietate de modele drăguțe. Umplute cu burete moale în ele, acestea sunt în general utilizate în scopuri de decor pentru canapele sau pe pereți.

4. Decorațiuni pentru pomul de Crăciun:

Decoratiuni pentru brad

Meșteșugurile de pâslă de Crăciun au fost utilizate pe scară largă pentru a decora pomii de Crăciun cu un număr mare de modele și forme. De asemenea, li se oferă diverse decorațiuni fermecătoare cu ajutorul stelelor, mărgelelor, panglicilor etc..

5. Panglică de păr din pâslă:

Panglică de păr din pâslă

Panglicile de păr au fost cele mai bune meșteșuguri din fetru pentru copii pentru a face benzi decorative pentru păr. Poate fi realizat folosind diferite forme, cum ar fi inima, pepene verde, cercuri, bile, etc. formând o bandă.

6. Genți de petrecere Angry Bird:

Genți de petrecere Angry Bird

Doriți să oferiți cadouri de întoarcere într-o pungă decorativă la petrecerea copilului dvs.! Aici sunt meșteșuguri din hârtie din pâslă care sunt realizate sub formă de pungi pentru depozitarea obiectelor de cadou. Inspirați de păsările furioase, acestea sunt foarte apreciate. Puteți oferi acest tip de meșteșuguri ca cadouri de întoarcere pentru prietenii copiilor dvs..

7. Forme realizate cu pâslă:

Forme realizate cu pâslă

Doriți să oferiți copilului dumneavoastră un nou mod de a învăța forme! Formele de pâslă pentru meserii realizate cu diferite culori vă ajută să faceți acest lucru. Formelor li se oferă și culori diferite pentru jocul de recunoaștere.

8. Pungile de inimă pentru cadou:

Pungă de inimă pentru cadou

Vrei să-i oferiți fetei ceva diferit în acest Valentine! Aici sunt modele de artizanat din pâslă care sunt folosite pentru a realiza pungi cu deschideri în formă de inimă și alte modele. Pot fi folosite și pentru decorarea pereților de frumusețe. Obțineți acest meșteșug pentru a vă oferi iubitei dvs. în orice zi obișnuită sau în ziua specială a Sfântului Valentin.

9. Felt Kitty:

Felt Kitty

Jucăriile pentru pisici realizate cu materiale de pâslă au fost preferate ca cadouri, brelocuri, urs de birou și astfel de utilizări. Este realizat din lână și decorat cu alte farmece pentru a-i conferi un aspect decorativ. Îi poți oferi aceste minunate meșteșuguri dragului tău, va fi o creativitate bună să îți petreci timpul liber în muncă.

Acest tip de ambarcațiuni realizate în cea mai mare parte pentru ziua tradițională, puțini oameni doresc să proiecteze această ambarcațiune din pâslă pentru marketingul lor turistic. Șosetele din pâslă sunt făcute special pentru ziua de Crăciun, acesta este un cadou special pentru cineva la următoarea sărbătoare de Crăciun. Ideile meșteșugărești din pâslă au fost cele mai bune modele de cadouri pentru copii și în special pentru copii mici. Sunt lavabile și, prin urmare, sunt cele mai bune de păstrat ca obiecte decorative acasă. În majoritate sunt acoperite cu bumbac sau material din lână pentru a da o atingere perfectă.

Sursă imagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.