9 Cele mai recente și populare modele Gol Tikka Mehndi

Modelele Mehndi sunt disponibile într-o varietate de modele care includ modele de mango, modele de frunze, modele de păun etc. Cu toate acestea, printre toate, proiectarea tikki mehndi este considerată a fi originea modelelor mehndi. Fără îndoială, designul este destul de tradițional, este încă îndrăgit de fete și doamne, deoarece oferă modele simple, dar elegante.

Cele mai recente și populare modele Gol Tikka Mehndi

Designuri elegante și frumoase Gol Tikka Mehndi cu imagini:

Iată o adorabilă colecție de design tikka mehndi care vă poate captura inima la o singură vedere.

1. Înapoi Floral Mehndi:

Înapoi Floral Mehndi

Unul dintre desenele populare din desenele gol tikka mehndi este cel care formează modelul unei flori. Designul este realizat prin combinarea diferitelor puncte de diferite dimensiuni. Vârfurile degetelor au, de asemenea, un aspect similar. Acest tip de mehndi preferat de fetele tinere cărora le place să facă un design într-un mod simplu, dar cu un aspect atrăgător.

2. Tikka în stil arab Mehndi:

Tikka în stil arab Mehndi

Modelele Gol tikki mehndi, atunci când sunt realizate cu atingerea desenelor arabe, dau un model minunat. Mehndi este asemănător plantei de înfășurare în diferite forme, formând modele.

3. Design Mehndi Payal pentru picioare:

Design Mehndi Payal pentru picioare

Doriți să aveți un design de farmec plătit pe picioare! Designurile Mehndi Tikki vă vor oferi cu siguranță cel mai bun. Mehndi conține farmecul unei flori mari în centru cu jingle proiectat în jurul picioarelor.

4. Design Mehndi în formă de ochi:

Design în formă de ochi Mehndi

Un model unic tikh de design mehndi realizat cu ajutorul mai multor etichete întunecate pe acesta, are o formă de ochi pentru a-l face mai frumos. Designul este realizat cu diferite modele care se combină pentru a forma un design asemănător cu cel floral.

5. Mehndi de mireasă Rajasthani:

Mireasa Rajasthani Mehndi

Desenele Rajasthani mehndi tikka sunt destul de la modă printre mirese, deoarece oferă modele minuscule și complete. Realizate cu con subțire și căptușeli, mâinile, palma și degetele sunt umplute cu modele similare pentru a da un aspect plin de farmec. Ajută la atragerea atenției în timpul ceremoniei de nuntă.

6. Angajare Mehndi Design:

Logodna Mehndi Design

Un design care poate fi folosit în ceremoniile de logodnă este realizat folosind mehndi tikka, oferind forme precum floare rotundă, păun și o brățară. Mehndi oferă un design elementar cu vârfuri similare pentru degete. Acest design unic este un model clasic care oferă un aspect finisaj cu o structură adecvată.

7. Designul tradițional Mehndi:

Design tradițional Mehndi

Vrei să dai un aspect tradițional mâinilor tale! Iată un model care este realizat cu o combinație de flori și dungi care realizează un design net. Designul oferă un efect de culoare umbrită mâinilor. Acesta este un design puțin întunecat și gros, care a preferat orice funcții tradiționale.

8. Negru cu design Mehndi de culoare roșie:

Negru cu design Mehndi de culoare roșie

Negrul și roșul oferă modele glorioase mehndi tikka 2020. Mehndi se aplică folosind două culori, unde negru este folosit pentru a face margini, în timp ce roșu este folosit pentru a umple modele minuscule și zone întunecate. Acest tip de modele sunt în tendințele viitoare în zilele noastre.

9. Design de bijuterii Mehndi:

Design de bijuterii Mehndi

Fetele folosesc acum modele tikka mehndi pentru a face modele de bijuterii pe mâini. Un design similar este realizat pe partea din spate a mâinii, cu o floare circulară ca brățară și diverse inele cu flori punctate conectate la ea.

Modele populare de mehndi tikka realizate în zilele noastre sunt designul brățării stil tikka, modelul rotund arab mehndi negru, desenele florale, desenele încrucișate, designul stil frunze tikka, designul eid tikka circular și multe altele. În timp ce realizează astfel de modele pentru mirese, sclipici sunt, de asemenea, adăugate la design pentru a-l face mai încântător.