125+ modele simple și ușoare Mehndi pentru începători 2021!

Îți amintești melodia din trecut de Bollywood „Mehndi LagakeRakhna, Doli Sajak keRakhnaa …”? Aproximativ se traduce prin „Pune-ți Mehendi-ul, decorează-ți Palanquinul, deoarece Prințul tău este pe cale să te ia cu el”! Accentul se pune mai mult pe Mehendi, deoarece este primul pas pentru a începe o sărbătoare tradițională de nuntă. Există, de asemenea, credințe că cu cât designul Mehendi este mai pigmentat, cu atât va fi mai bună viața ta de căsătorie! Fie că sunt simple povești sau fapte, aplicarea chiar și a unui design simplu Mehandi oferă numeroase beneficii pentru sănătate, în afară de faptul că mâinile noastre arată frumos!

Modele Mehndi simple și ușoare

Dar, când și unde a început totul această tradiție a artei corporale Henna? Arta de a decora pielea umană cu Henna a fost menționată în vechile Vede hinduse, care indică cât de veche este această formă. În secolul al XII-lea, Mughals au introdus modele complexe Mehndi pe mâini și picioare pentru a decora corpurile. Cu timpul, tiparele și tehnicile s-au schimbat pentru a ține pasul cu gusturile contemporane.

Dacă ați crezut că Mehendi este exclusiv pentru mirese, vă înșelați! Puteți practica această artă inspirându-vă din aceste modele simple Mehendi!

Modele Mehndi simple și ușoare pentru începători:

Simți că aplicarea Mehndi este o sarcină complexă și nu doar ceașca ta de ceai? Ei bine, nu este o știință a rachetelor dacă o practici în fiecare zi. Începeți cu modele de bază și continuați să adăugați complexități pe măsură ce câștigați încredere. Puteți să o faceți singur sau să solicitați prietenului dvs. să-și piardă ceva timp și să-i dea mâinile pentru o vreme. Odată ce ați terminat, puteți crea un model elegant și frumos în mai puțin de 30 de minute. Ești pregătit pentru asta? Iată câteva imagini cu modele Mehndi simple și frumoase pentru început:

1. Arta indo-arabă de Amrita:

Design simplu Mehndi

Dacă sunteți un fan al modelelor arabe, atunci de ce să nu începeți practica cu ele? Aruncați o privire la acest ultim model care combină mai multe elemente pentru a decora palma. Primele motive florale sunt desenate pe partea laterală a mâinii, care este dezvoltată în continuare cu elemente geometrice, cum ar fi linii încrucișate, vârtejuri, puncte, linii etc. Puteți lua idei de aici și puteți crea propria declarație Mehendi art!

 • Ocazie potrivită: Este ideal pentru evenimente mici, precum reuniuni de familie, Pujas tradiționale sau chiar nunta unui prieten apropiat. Designul este elaborat, dar nu copleșitor. Deci, nu trebuie să așteptați ocazii!
 • Amplasarea proiectării: Fața și spatele mâinilor. Puteți încerca și pe picioare.
 • Ton de piele adecvat: Orice ton de piele, deoarece palmele sunt de obicei de culoare deschisă decât restul corpului.
 • Ornamente asortate: HaathPhool, brățări sau inele de declarație.

2. Easy Lotus Mehndi Design:

Lotus Easy Mehndi Design

În afară de flori simple în imagini mehndi ușoare pe care le vedem adesea, lotusul este o altă floare destul de simplu de realizat. Și atunci când acest motiv lotus este umbrit în continuare, dă un aspect mai tradițional. În acest design simplu mehndi, frunzele de lotus și mango sunt frumos folosite pentru a oferi un aspect simplu complet.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri și petreceri de familie
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinii
 • Ornamente asortate: Combinati cu o tinuta etnica si traditionala

3. Verifică arta designerului Nashwah Khan:

Frumos design Mehndi

Cecurile sunt modele veșnic verzi și nu ies niciodată din modă! Sunt simple, dar foarte elegante! Iată o astfel de idee în care stilul controalelor convenționale este dus la un nivel cu totul nou. Începe cu un design drăguț în formă de inimă în centrul mâinii, înconjurat de un model ușor de mandala. Laturile sunt impodobite cu diferite tipuri de linii diagonale pentru a face sa arate frumos fara efort.

 • Ocazie potrivită: Acest design în stil arab poate fi aplicat pentru ceremoniile pre-mirese, cum ar fi angajamentele și alte ritualuri. Arată minunat pentru adunări de familie și festivaluri precum Diwali!
 • Amplasarea proiectării: Modelul funcționează bine pe spatele palmelor
 • Ton de piele adecvat: Tonurile de piele deschise și medii, pentru pigment, trebuie să apară pe mâini
 • Ornamente asortate: Brățară simplă, bijuterii florale sau manșete cu declarație.

4. Design simplu Mehndi în trei părți:

Design simplu Mehndi în trei părți

Acesta este un design Mehandi simplu, frumos și elegant, realizat în trei părți pe palmă. Nu există niciun motiv special utilizat în acest design. În schimb, părți ale palmei au fost umplute cu detalii complicate și apoi conturate cu un contur uniform al frunzei pe toate cele trei părți.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinii
 • Ornamente asortate: Acest design se potrivește numai cu ținutele tradiționale etnice și grele.

5. Arta trandafirilor artistului Nashwah:

Trandafiri Artă a artistului Nashwah

Dacă doriți să măriți complexitatea cu o crestătură, acest design unic inspirat din dantelă funcționează foarte bine. În partea din spate a mâinii, începeți prin gravarea câtorva trandafiri și frunze, folosind curbe simple. Umpleți-le cu pastă de henna pentru a le face să pară solide. Acum desenează un model cu plasă în jurul lor folosind un design fagure de miere și termină-l cu un model curbat la exterior. Utilizați verificări diagonale și vârtejuri pe degete pentru un aspect complet!

 • Ocazie potrivită: Acest design poate fi încercat pentru petreceri de ziua de naștere, adunări de familie, festivaluri și chiar Sangeeth.
 • Plasarea corpului: Este potrivit pentru partea din spate a mâinii
 • Ton de piele adecvat: Cel mai bun pentru tonuri de piele corecte și mai deschise
 • Ornamente asortate: Inele stivuite, brățări din piatră și bijuterii florale

6. Elaborate Leg Mehendi de Amrita Kale:

Elaborate Leg Mehendi De Amrita Kale

Acest design uimitor Mehendi nu este atât de dificil pe cât pare! Odată ce ați însușit loviturile de bază, devine foarte ușor să le aduceți împreună. Mai întâi, trageți o linie pentru a indica punctul de început al proiectului. Puteți face acest lucru la nivelul gleznei sau puțin sub genunchi, așa cum se arată. Folosind aceasta ca bază, continuați să adăugați lovituri mai mici și multiplicați-le pentru a acoperi întreaga zonă. Combinați diferite tehnici, cum ar fi linii groase, linii subțiri, diagonale, cupole, frunze de betel, flori etc., pentru a decora picioarele până la degetele de la picioare..

 • Ocazie potrivită: Designul este cel mai bun pentru mirese în zilele nunții lor. Pentru evenimente mai mici, puteți minimiza dimensiunea modelului.
 • Amplasarea proiectării: Este cel mai potrivit pentru picioare și, în funcție de ocazie, îl puteți crea doar pe picior sau de la nivelul genunchiului.
 • Ton de piele adecvat: Cel mai bun pentru femeile cu tonuri mai deschise
 • Ornamente asortate: Alegeți Payal metalic gros cu inele Polki.

7. Artă ornamentală manuală din paradisul Henna:

Artă ornamentală manuală din paradisul Henna

Încercați acest design ușor Mehendi pe care îl puteți crea într-o clipă! Tot ce trebuie să faceți este să exersați curse groase, curbe și cercuri și voilă! Ești gata să o faci cu conul tău. Porniți-l pe partea din spate a mâinii și conturați centrul până la degetul mijlociu. Acum umpleți acest spațiu cu elemente mai mici și extindeți-l până la capătul degetului. Faceți-l să pară mai spațios și mai curat pentru un aspect minimalist!

 • Ocazie potrivită: Acest lucru este cel mai bun pentru ocazii simple, cum ar fi întâlniri, petreceri la colegiu și ieșiri casual și funcționează mai mult ca un tatuaj cu Henna decât un tradițional Mehendi.
 • Plasarea corpului: Potrivit pe spatele palmei
 • Ton de piele adecvat: Arată mai bine pe tonurile de piele echitabile și medii
 • Ornamente asortate: Evitați brățările și brățările. Alegeți un inel cu diamante pentru a evidenția designul.

8. Lovely Swirls and Lines Art By Sarala Arvind:

Lovely Swirls and Lines Art By Sarala Arvind

Turbini și linii sunt unul dintre cele mai ușoare modele Mehendi cu mâna liberă. Cu o simplă răsucire a mâinii, puteți crea un model frumos fără efort ca acesta. Cel mai bun mod de a începe este să desenați contururile majore și să utilizați restul spațiului pentru a completa. Adăugați detalii minuscule, cum ar fi puncte, folosind capătul conului pentru un aspect captivant. Utilizați un model diferit pentru fiecare dintre degete pentru a adăuga o notă dramatică.

 • Ocazie potrivită: Încercați acest design pentru următoarea dvs. întrunire de familie sau petrecere la facultate și așteptați să apară complimente!
 • Amplasarea proiectării: Acest model funcționează pe dosul mâinii
 • Ton de piele adecvat: Ideal pentru tonuri mai deschise ale pielii, deoarece roșeața este mai vizibilă pe ea
 • Ornamente asortate: Purtați bijuterii strălucitoare pentru a vă face designul să iasă în evidență!

9. Arta florală de plată a designerului Kale:

Floral Payal Art de designerul Kale

Experimentați cu un design Mehendi picior cu acest model frumos! Este inspirat de frumusețea Payal sau de chei purtate pentru ocazii speciale. Începeți cu un motiv floral central folosind cercuri concentrice. Decorează fiecare dintre ele cu detalii minuscule, cum ar fi curbe, puncte și linii. Acum, creați o versiune mai mică a acestui design pe glezne și trageți linii de legătură pentru a semăna cu lanțurile de glezne. De ce să lăsați degetele de la picioare goale? Folosiți doar vârful conului de henna pentru a desena aceste pliante mici.

 • Ocazie potrivită: Acest design rafinat este potrivit pentru funcții de nuntă și nunți. Puteți încerca, de asemenea, pentru evenimente speciale, cum ar fi Karva Chauth, pentru a vă impresiona omul!
 • Plasarea corpului: Cel mai bine se face deasupra piciorului și a gleznelor
 • Ton de piele adecvat: Tonurile de piele netede și de grâu pot arăta bine pigmentul.
 • Ornamente asortate: Payal, inele de extras de la picioare, lanțuri simple pentru gleznă

10. Designul Lotus Paisley de la Orlando Artist Kale:

Design Lotus Paisley de la Orlando Artist Kale

Încercați acest design pe o viitoare mireasă și câștigați-i recunoștința pentru totdeauna! Acest model artistic conține toate simbolurile importante ale hinduismului, cum ar fi Lotus, Mango Paisley, flori, frunze etc. Acesta combină toate elementele simple pentru a produce această artă Mehendi uimitor de frumoasă. Pornind de la partea încheieturii mâinii, desenați motivele preferate în ordine aleatorie și completați detaliile folosind vârtejuri, puncte groase și linii drepte. Asta e tot!

 • Ocazie potrivită: Acesta este special creat pentru nunți și ocazii de bun augur, cum ar fi Diwali, Durga Pooja etc..,
 • Plasarea corpului: Puteți utiliza modelul principal din partea frontală a palmei și extindeți-l mai departe pe partea dorsală.
 • Ton de piele adecvat: Dacă este pe partea palmară, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nuanța pielii.
 • Ornamente asortate: Poartă brățări tradiționale de temple, ornamente Lakshmi Kasu.

11. Arta de frumusețe simetrică a artistului Henna SUA:

Arta de frumusețe simetrică a artistului Henna SUA

Pentru a stăpâni arta lui Mehendi, trebuie să înveți și nuanțele fine ale simetriei. Iată un exemplu în care motivul central Mandala este împodobit pe cele patru laturi cu modele simetrice. În partea superioară, puteți folosi designul tradițional arab în degetele dvs. Acum, îți amintești motivul Lotus? Adăugați câteva dintre aceste frumuseți pe încheietura mâinii și detaliați-le cu linii diagonale. Pentru o atingere finală, desenați o semi mandala pe zona încheieturii mâinii!

 • Ocazie potrivită: Încercați acest lucru pentru nunți de familie, festivaluri și adunări majore. Cu siguranță veți crea un trend!
 • Plasarea corpului: Acest lucru arată minunat în partea din față a palmei, acoperindu-vă degetele.
 • Ton de piele adecvat: Designul arată frumos pe tonuri de piele echitabile
 • Ornamente asortate: Alegeți brățări de oglindă sau accesorii pentru fire de mătase pentru a adăuga ceva culoare

12. Artă de mână liberă contemporană de la Mumbai Artist Khan:

Artă manuală gratuită de la Mumbai Artist Khan

Mehendi cu mâna liberă este cel mai bun mod de a vă explora creativitatea și de a vă bucura de libertatea experimentării. În primul rând, exersați elementele de bază, cum ar fi cecuri, puncte, flori simple, cupole și frunze. Acum începeți din colțul de jos al palmei cu un cerc și continuați să-l umpleți cu modele alternative. Dezvoltați ideea în continuare până când se completează toate golurile. Evitați aglomerația și rămâneți la un finisaj îngrijit.

 • Ocazie potrivită: Acest design de bază se potrivește unor evenimente precum reuniuni sociale, festivaluri, nunți de prieteni sau întâlniri casual.
 • Plasarea corpului: Folosiți palma pentru a face acest design. Puteți lua unul sau două elemente și puteți umple și partea din spate.
 • Ton de piele adecvat: Tonurile de piele echitabile până la medii pot duce bine acest design.
 • Ornamente asortate: HaathPhool, Brățări cu lanț și 2 inele

13. Motive opuse cu design simplu Mehndi:

Motiv opus model simplu Mehndi modele

După cum puteți vedea, pentru acest design mehndi ușor și răcoros, același model a fost inversat și desenat din nou. Deci, odată ce desenați modelul, ar trebui să vă fie mai ușor pentru a doua oară. Veți rămâne cu cel mai curat design dacă conul dvs. de mehndi cooperează.

 • Ocazie potrivită: Acest lucru este potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute indiene sau tradiționale pentru a adăuga aspect.

14. Mughlai-Arabic Easy Mehndi Design:

Mughlai-Arabic Easy Mehndi Design

Acesta este un design mehndi simplu mai sofisticat, dar nou, care poate părea dificil, dar este destul de ușor de aplicat. Tot ce trebuie să știți este cum să înțelegeți un con, care poate necesita un efort perfect, dar asta este. Dacă știi să folosești un con, această henna pe bază de flori îți va fi foarte ușoară.

 • Ocazie potrivită: Cel mai potrivit și potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe picioarele palmei și pe partea din spate a mâinii.
 • Ornamente asortate: Poate fi asociat doar cu îmbrăcăminte etnică și bijuterii.

15. Design stil Mehandi simplu inel:

Stil de inel Modele Mehandi simple

Un design simplu excelent pe care fiecare începător trebuie să îl încerce cu siguranță este acest design. Designul cu modelul său de lumini de zână arată foarte creativ și atrăgător simultan cu buchetul de flori. Arată ca o bijuterie de mână foarte frumoasă. Degetele, pe de altă parte, au fost păstrate simple.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și chiar petreceri obișnuite.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute indo-western sau tradiționale pentru a adăuga aspectul. Nu aveți nevoie de haine bogate pentru acest design.

16. Design simplu Mehendi greu:

Design simplu Mehendi greu

Acesta este cel mai recent design simplu mehndi. Un design care este iubit de toate tinerele suflete creative de acolo. Modelele arabe sunt amestecate aici cu modele mehndi în stil Mughlai pentru a obține un aspect foarte elegant al mehndi, care poate necesita o anumită practică.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute de interior sau vestimentație etnică împreună cu bijuterii pentru a adăuga aspectul și aspectul.

17. Easy Mehandi Design al perfecționarului:

Perfecționistul Easy Mehandi Design

Aceasta este alegerea perfecționistului ideal pentru designul simplu mehndi. Modelul este împrăștiat într-o curbă perfectă care se întinde pe partea din spate a mâinii cu mai multe modele utilizate ca umplutură, inclusiv verificări cu puncte care acoperă vârfurile fiecărui deget.

 • Ocazie potrivită: Cel mai potrivit pentru funcții de familie și festivaluri sau întruniri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinii.
 • Ornamente asortate: Pereche cu haine etnice și îmbrăcăminte bogată pentru aspect.

18. Modele simple Mehndi pentru copii:

Mehndi simplu pentru copii

Acesta este un design destul de potrivit și potrivit pentru copii, deoarece acoperă majoritatea palmelor cu henna mică. Asta se ocupă de răspândirea hennei peste tot din cauza neglijenței. Granițele trebuie făcute cu atenție. După aceea, trebuie doar să completați bine henna. După ce ați terminat, lăsați-l să se usuce și faceți degetele dacă copilul dumneavoastră are răbdare. De asemenea, puteți încerca acest design mehndi pentru dvs. dacă aveți o familie mică care se adună pentru un pre-festival sau o mică ceremonie puja acasă. Vă veți încadra complet în forma tradițională cu Mehandi, fără să încercați prea mult.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru ocazii minuscule, cum ar fi festivaluri și întâlniri de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Acest design poate merge bine doar cu ținutele indiene

19. Design complex Mehndi simplu:

Design complex Mehndi simplu

Acest design special este, de asemenea, cel mai recent design simplu mehndi care poate necesita un pic mai mult efort datorită complexității sale, dar nimic nu puteți realiza. Designul este simplu și subtil, cu modele repetitive ca principal punct culminant și completat cu degete complicate cu detalii.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Acest lucru ar trebui asociat doar cu îmbrăcămintea etnică, cu bijuterii și accesorii bune, cum ar fi brățări, pentru a adăuga aspectul.

20. Două motive Easy Mehendi Design:

Design cu două motive ușor Mehendi

Un design mehndi frumos, dar foarte simplu, simplitatea sa stă în motivele sale. Motivele păunului și florile cu vârfuri rotunde sunt realizate pe tot partea din spate a mâinii pentru a forma o bandă excelentă care se întinde de la încheietura mâinii și până la degetul arătător.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și adunări minuscule.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau cu orice ținută la alegere.

21. Design Mehndi simplu de inspirație turcă:

Design Mehndi simplu de inspirație turcească

Un design simplu mehndi care conține toate stilurile de modele și motive care sunt o parte esențială a mai multor culturi este designul perfect pentru a vă perfecționa abilitățile mehndi. Modelele de inspirație turcești și motivele arabe, iar un trandafir la sfârșitul designului îl fac unic.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și adunări, de asemenea, cu evenimente și ocazii de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinii.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu haine tradiționale prețioase și îmbrăcăminte etnice, deoarece acestea sunt cele mai potrivite și se potrivesc numai cu acele ținute.

22. Tatuaj uimitor pentru picioare:

Design tatuaj picior mehndi

Picioarele au un aspect delicat atunci când desenele mehndi ka sunt tatuate pe ele. Frumoasele modele de mango pe el cu ramuri de cine îi conferă o feminitate și delicatețe. Astfel de tatuaje sunt purtate pe rochii de designer care îți fac picioarele vizibile.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și întâlniri regulate.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-occidentale sau chiar cu îmbrăcăminte etnică; adăugați capace bune pentru a arăta.

23. Modele tradiționale de henna cu flori ușoare:

Modele tradiționale de henna cu flori ușoare

Această floare tradițională design simplu mehndi și este foarte ușor de realizat. În partea din spate a palmei se creează o floare mare, care este apoi detaliată cu modele minuscule sau umbrite. Degetele unui astfel de design sunt umplute cu un design simplu mehndi care poate completa designul palmelor.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie, ocazii minuscule și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Pereche cu ținute etnice

24. Design simplu Mehandi cu flori mari:

Big Flower Mehndi Design

Având în vedere centrul, aceste flori mari, atunci când sunt aplicate în centru, dau un aspect funky. Floarea ar trebui să fie curată în acest design foarte simplu mehndi și să permită umbrarea petalelor sale.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri și petreceri normale
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a mâinilor, ceea ce poate adăuga eleganță aspectului.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western și casual

25. Modele Mehndi drăguțe pentru nuntă:

Modele drăguțe Mehndi pentru nuntă

Vă puteți lăsa partea din spate liberă de modelele și motivele complicate din acest design simplu mehndi dacă aveți alte bijuterii de purtat pe acele părți. În nunțile indiene, în general, fetele sunt încărcate și cu bijuterii grele, ceea ce uneori face puțin dezordonat. Deci, mai bine evitați să aplicați mehndi pe acele părți în care ați planificat să purtați bijuterii.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și evenimente minuscule.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și picioare.
 • Ornamente asortate: Pereche cu kurtas etnice și ținute tradiționale

26. Modele simple Mehndi pentru mâini:

MEHENDI SIMPLE PENTRU MÂINI

Dacă intenționați să obțineți un design simplu Mehandi care să poată merge ușor cu ținuta dvs. grea, acest design este potrivit pentru rezolvarea unor astfel de probleme. Puteți vedea cât de frumoase sunt florile create în acest design mehndi cu păun și mici motive de lacrimă.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri și petreceri
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, brațe, dosul mâinilor și picioarelor.
 • Ornamente asortate: Pereche cu ținute indo-western

27. Modele circulare simple Mehndi:

PROIECTE CIRCULARE MEHNDI

Dacă sunteți o fată care lucrează și trebuie să mergeți la birou cu mâinile curate, puteți folosi pur și simplu aceste tipuri de modele de fete. Păstrând spatele complet curat, trebuie doar să aplicați aceste motive circulare simple pe degete. Acest ultim și simplu design mehndi va funcționa bine dacă doriți să vă oferiți un aspect la modă.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru ocazii și petreceri ocazionale.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe degete
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu oricare dintre ținutele dvs. preferate, deoarece acest lucru poate merge bine cu toate ținutele

28. Frunze simple și flori Mehndi Design:

Frunze simple și flori Mehndi Design

Nu numai că pene sunt bune ca modele de tatuaje atunci când sunt combinate cu modele florale, dar sunt și unele dintre cele mai frumoase modele simple mehndi. Acestea sunt, probabil, modele iraniene de artă cu henna și sunt acum iubite de oameni peste tot. Acestea sunt bogate, la modă și mai puțin frecvente, astfel încât să puteți încerca una dintre acestea în acest sezon de nunți. Acestea pot fi mari sau mici în funcție de alegerea dvs., iar florile pot fi mai artistice. Frunzele fac modele mai moi și, așadar, desenele mehndi perfecte pentru noua mireasă.

 • Ocazie potrivită: Poate fi cel mai potrivit pentru festivaluri și petreceri în casă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute de interior sau vestimentație etnică pentru aspect.

29. Design Mehendi diferit pentru mâna din față:

Design diferit Mehendi pentru mâna frontală

În acest simplu & imagine ușor de proiectat Mehandi, lăsând modelul obișnuit, a fost aplicată o formă diferită. Designul mehndi acoperă palma, dar este conectat cu un deget doar cu un deget mare și un deget mic. Întunecarea marginilor desenelor cu trei foi a făcut ca acest design să arate mai plin de farmec.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri și petreceri
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe partea din spate a mâinii și pe picioare.
 • Ornamente asortate: Poate fi îmbrăcat cu ținute indo-western

30. Sun Floral Mehndi Design pentru mâna din spate:

Sun Floral Mehndi Design pentru mâna din spate

Puteți pur și simplu să vă păstrați porțiunea de palmă curată de mehndi pentru a crea mai mult contrast pe modelele simple de palmier mehndi. Puteți folosi puncte simple și modele mari de flori de soare pentru a vă umple mâinile. Și puteți umbri florile sau le puteți umple complet, deoarece umplerea florii poate schimba întregul aspect al designului.

 • Ocazie potrivită: Acest design este potrivit pentru festivaluri și funcții de familie
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmă și pe dos
 • Ornamente asortate: Se asortează bine cu ținute indo-occidentale și etnice

31. Diferite culori Mehndi Designs:

Diferite culori Mehndi Designs

Acesta este un design mehndi foarte ușor și simplu realizat cu flori, motiv păun și puncte răspândite uniform. Puteți utiliza și mehndi negru pentru a adăuga mai multe detalii și contrast la designul dvs. Vârfurile degetelor au fost acoperite complet cu puncte în formă de s, iar unghiile sunt vopsite, potrivindu-se cu ținuta.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru petreceri pentru copii și bătrâni, ocazii de familie și evenimente
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu îmbrăcăminte etnică pentru a adăuga eleganță.

32. Modele Mehndi Glitter simple:

PROIECTARE GLITTER MEHNDI

Dacă credeți că designul dvs. sobru și simplu de henna nu vă oferă satisfacția dorită, îl puteți glamura folosind adeziv sclipitor temporar. Trebuie doar să fiți specific cu privire la faptul că nu aplicați sclipici suplimentar pe designul dvs. simplu, deoarece uneori trece cu vederea și designul.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru petreceri de familie și casual. Poate fi aplicat și pentru utilizare regulată.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a mâinilor
 • Ornamente asortate: Poți alege să te împerechezi cu oricare dintre ținutele tale preferate

33. Modele cool Zigzag Mehandi:

Modele cool Zigzag Mehandi

Acest design ușor mehndi este pentru acele fete care nu se pricep să facă flori și frunze. În acest design, cercurile sunt unite între ele pentru a crea un efect asemănător lanțului. Degetele sunt folosite pentru modele în zigzag, care completează și designul. Doar câteva frunze de nuci de betel au fost folosite în porțiunea inferioară.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie apropiată și evenimente de nuntă
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Acest design poate fi asociat cu ținute tradiționale și etnice

34. Modele simple Mehndi arabe:

modele mehandi simple pentru mâini

O fată care iubește florile și nu știe exact cum să le folosească în designul mehndi poate lua un indiciu excelent din această imagine de mai sus. Lotusul mic a fost creat în direcția opusă unul altuia. Acest design simplu mehndi păstrează mâinile aproape clare, iar floarea oferă un aspect dulce și sobru.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri și funcții casual, sau pentru îmbrăcăminte obișnuită
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinilor
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau cu oricare dintre dulapurile dvs. preferate.

35. Design frumos Mehandi pentru toate ocaziile:

Design Mehandi pentru toate ocaziile

Acesta este unul dintre cele mai ușoare dar mai frumoase modele mehndi simple. Mâna este menținută curată, incluzând doar câteva flori de dimensiuni diferite. Florile sunt detaliate foarte fin, umbrind și petalele. Degetele sunt folosite pentru un design mare mehndi cu câteva încrucișări și motive pe jumătate de flori. Punctele au fost folosite pentru a defini granițele mai clare.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și picioare.
 • Ornamente asortate: Acest design merge bine atunci când este asociat cu ținute indo-occidentale

36. Modele Mehndi pentru petreceri de birou:

Proiecte Mehndi pentru petreceri de birou

Puteți urmări în mod similar aceleași tipare în designul dvs. simplu mehndi, așa cum se arată în imaginea de mai sus. Se folosește doar o parte a degetelor, iar restul degetelor și palma sunt lăsate curate. Astfel de modele funky sunt potrivite pentru unele petreceri de birou, deoarece pot funcționa și ca accesoriu. Dar aveți grijă să completați motivele și să le umbriți. Nu uitați să adăugați mici detalii precum punctele.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru orice sesiuni de antrenament sau evenimente casual
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru și pe palme și brațe
 • Ornamente asortate: Acest design poate merge bine cu orice ținută vestică sau etnică

37. Modele islamice simple Mehndi pentru mâini:

modele mehendi simple pentru mâini

Acest nou design simplu mehndi ar putea să vă dea o idee că este greu de realizat, dar este un design foarte simplu dacă aruncați o privire mai atentă. Liniile drepte, câteva încrucișări, cutii, modele semi-circulare și câteva puncte. Acesta este un design simplu, dar elegant, care acoperă întreaga palmă. Puteți chiar umbri câteva cutii și motive circulare, care vor ajuta la realizarea designului perfect perfect.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și evenimente de logodnă
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau tradiționale pentru cel mai bun look

38. Design simplu pentru mână în spate:

Modele simple Mehndi

Acest design este un amestec de flori, inimă și design tradițional. Mehndi este purtat frumos pe partea din spate a mâinii, unde inima vine în centru. De asemenea, puteți adăuga un nume în centrul inimii.

 • Ocazie potrivită: Acest design este cel mai potrivit și merge bine pentru funcțiile de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Se poate alege să împerecheați acest lucru cu îmbrăcămintea etnică.

39. Design simplu floral Mehndi pas cu pas:

Design simplu floral Mehndi pas cu pas

În general, am văzut că desenele mehndi încep cu degetul arătător. Dar, pentru o schimbare, puteți începe și proiectarea de la degetul mijlociu, așa cum se arată în imaginea de mai sus. Aici se folosesc motive de flori similare, dar acestea diferă prin dimensiuni. Începând de la vârful degetului mijlociu, dimensiunea florii crește treptat spre încheietura mâinii. Umbrirea florii și desenarea câtorva cercuri goale completează acest design.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri religioase sau evenimente minuscule în familie
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și picioare.
 • Ornamente asortate: Acest lucru poate fi asociat cu ținute și kurtas în interiorul vestului.

40. Designuri drăguțe Mehndi deget:

Modele drăguțe deget Mehndi

Se poate aplica, de asemenea, un design simplu cu henna bazat pe designul lor de pânză / ținută. În imaginea de mai sus, designul mehndi este destul de complementar cu designul pânzei. Punctele au fost folosite pentru a conecta modelele degetelor cu palma.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a mâinii
 • Ornamente asortate: Asociați acest design cu ținute în interior sau vest tradiționale pentru cea mai bună utilizare.

41. Curse de design grele Mehndi:

PROIECTARE GREU MEHNDI

Pentru a crea un design atât de ușor, deși greu, trebuie să fii atent la noile lovituri simple mehndi. Conul mehndi ar trebui să aibă o mică incizie asemănătoare unui pin, astfel încât cursele să poată fi extrem de subțiri. Cu ajutorul loviturilor mai subțiri, chiar și un design simplu mehndi poate arăta plin de farmec. În imaginea de mai sus, frunzele sunt centrul principal al designului. Frunzele mai mici sunt întotdeauna cea mai bună opțiune pentru reținerea degetelor. Și pentru o diferențiere clară a fiecărui design, a fost utilizat conturul dublu.

 • Ocazie potrivită: Acest design mare și greu este cel mai potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute de interior sau vestimentație etnică, cum ar fi lehengas, pentru cel mai bun aspect.

42. Modele simple de mireasă Mehndi:

SIMPLE BRIDAL MEHNDI

Dacă este nunta ta și vrei să mergi într-un mod tradițional complet, poți folosi modele circulare mari de palmier pentru a-ți completa aspectul clasic. Degetele sunt pe jumătate umplute cu un design simplu mehndi cu puține incizii de flori în interiorul lor.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri. Poate fi folosit și pentru evenimente simple de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți alege să aplicați acest lucru pe palme și picioare.
 • Ornamente asortate: Aplicați un design pentru a merge bine cu ținutele tradiționale

43. Modele liniare Mehndi:

Modele liniare Mehndi

Modelele de acest tip pot fi o parte a listei de modele mehndi simple, dar faptul este că sunt niște margini adecvate atunci când doriți să realizați modele grele, cum ar fi modele de mireasă. Uneori puteți utiliza aceste modele și ca benzi și să faceți o varietate dintre acestea doar una după alta, lăsând spații mici în mijlocul a două pentru a le face să arate ca niște panglici lipite pe palmă și în spate. Ele arată foarte la modă dacă doriți să mergeți la muncă a doua zi și doriți ca palma să fie curată, deoarece acestea se pot face doar și în partea superioară.

 • Ocazie potrivită: Acest design simplu este cel mai potrivit pentru funcțiile de familie și evenimente.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmele și zona încheieturii mâinii
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau kurtas etnice pentru cel mai bun aspect

44. Modele tradiționale gujarati ușoare Mehndi:

Modele tradiționale gujarati ușoare Mehndi

Acestea sunt desenele mehendi ușoare care pot fi realizate pentru orice ocazie. Petalele de flori, așa cum facem noi în timpul Rangolis, pot arăta bine și ca modele independente, dacă sunt făcute în mijlocul palmei, deoarece pot acoperi aproape întreaga sa. Florile circulare cu petale rotunde sunt unele dintre celelalte modele mehndi simple realizate tot timpul și servesc pur și simplu scopului „shagun” atunci când vă epuizați timpul, dar și mehndi trebuie făcut.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și orice festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și picioare.
 • Ornamente asortate: Se asortează cel mai bine cu ținute indiene și etnice

45. Modele bogate de flori și păun Mehndi:

Modele bogate de flori și păun Mehndi

Colecția absolută de mireasă include modele mehndi bogate precum acestea. Cele mai frumoase modele mehndi au aceleași modele de flori, plase și puncte pentru a nu lăsa niciun gol pe mâini. Aceste modele pot fi făcute și în partea de sus a picioarelor și, de asemenea, spre cot, deoarece nu doriți doar modele de palmier în ziua cea mare, nu? Există mai puține șanse ca aceste modele să meargă prost, dar asigurați-vă că duza conului mehndi nu este tăiată prea mare, deoarece avem nevoie doar de fire subțiri pentru mai multă complexitate.

 • Ocazie potrivită: Acest design este cel mai potrivit pentru ceremonii de nuntă și logodnă sau evenimente uriașe
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinii
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu o ținută tradițională grea pentru cel mai bun aspect și aspect.

46. ​​Modele florale diagonale Mehndi:

Modele diagonale florale Mehndi

Acestea sunt cele mai ușoare dintre toate modelele mehndi simple și frumoase, deoarece nu aveți nevoie de complicații. Astfel de modele sunt în special pentru cei cărora le place să-l păstreze curat și ar dori doar un design de bandă pe palmă și partea de sus a mâinilor. Acestea sunt modele diagonale care pot începe de la încheietura mâinii și degetul mijlociu sau poate degetul inelar. Restul degetelor pot fi lăsate așa cum este pentru cel mai curat design, sau decorați-le cu puncte și colorați vârfurile degetelor.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri. Poate fi aplicat și ocaziilor de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute etnice și de nuntă pentru cel mai bun look

47. Bandă florală Mehandi Design:

Benzi florale Mehandi Design

Acestea sunt mai mult ca tatuaje și mai puțin ca modele bogate de mehndi. Și, de asemenea, acestea sunt unele dintre cele mai bune modele simple mehndi pentru cei cărora le place să-l păstreze la modă. Acestea sunt ca niște benzi verticale simple sau rakhis, care pot avea o linie de trei sau mai multe flori care diferă ca mărime. Mai degrabă decât să le folosiți ca modele mehndi, le puteți folosi pentru a vă face tatuaje cu henna pe spate sau sub gât, poate. În afară de asta, aceste modele pot fi folosite și pentru degete și încheieturi, în cel mai bun mod posibil, atunci când doriți să le păstrați îngrijite cu câteva modele elegante..

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri și petreceri. Poate fi aplicat și pentru evenimente informale, care pot adăuga un aspect ținutei tale.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe spatele mâinilor și pe picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute de interior, deoarece acest design este luxos, dar la modă.

48. Design 3D de flori și frunze de către artistul Mehendi Divya Patel:

Design 3D de flori și frunze de către artista Mehendi Divya Patel

Acest design inversat Mehendi este destul de simplu de creat. Începeți cu un model floral făcut delicat și adăugați ciorchini de frunze în jurul său. Repetați aceeași structură lăsând un spațiu de inch. Acum, începeți să umpleți zona goală cu linii fine asemănătoare unui model de plasă. Recreați acest lucru în partea superioară, dar folosiți în schimb curse groase. Folosiți tehnica umbrelor pentru a aduce realismul 3D!

 • Ocazie potrivită: Acest design modern Mehendi este ideal pentru petreceri de seară, Sangeeth și întâlniri sociale.
 • Plasarea corpului: Acest model este potrivit pe partea din spate a mâinii
 • Ton de piele adecvat: Deoarece implică multe accidente delicate, tonurile mai deschise ale pielii răspund bine la culoare.
 • Ornamente asortate: Bijuterii tematice florale coordonate, cum ar fi brățări și brățări

49. Mehndi Doodles Art:

Mehndi Doodles Art

Modele bogate și, de asemenea, formând unele dintre desenele simple mehndi, acestea arată bine cu orice ocazie. Acest lucru este pur și simplu ca o doodling în partea din spate a notebook-ului dvs., când vi se pare că cursurile facultății sunt foarte plictisitoare, dar trebuie să rămâneți în clasă. Vă puteți umple mâinile întregi cu aceste modele frumoase sau le puteți pune doar pentru a umple golurile dintre diferite modele realizate pe mâinile voastre. Aceste modele mehndi vor arăta, de asemenea, foarte frumoase pe picioarele tale și le poți încerca cu siguranță pentru nunta ta sau o poți face pentru cineva care se căsătorește în acest sezon..

 • Ocazie potrivită: Acest design poate părea bun pentru funcțiile de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu îmbrăcăminte etnică și kurtas pentru a da un look îmbrăcămintei.

50. Modele circulare Mehndi:

Modele circulare Mehndi

Acesta este unul dintre desenele simple mehndi cu un cerc de tip Rangoli pe mijlocul palmei și apoi făcând tot ceea ce doriți în el. De asemenea, puteți face petale mici în jurul circumferinței exterioare a cercului exterior pentru un aspect elegant. Astfel de modele circulare mehndi simple au straturi, ceea ce înseamnă că există un cerc mai mic în fiecare cerc până când ajungeți la un punct în care găsiți că cercul este suficient de mic pentru a se întuneca. Această artă mehndi poate fi, de asemenea, utilizată ca un design care trebuie realizat deasupra mâinilor sau a vârfului picioarelor, dacă sunteți viitoarea mireasă.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri. Poate fi aplicat și la ocazii mari.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmele, spatele mâinilor și picioarelor.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau tradiționale sau chiar cu haine de nuntă

51. Design izolat Mehandi:

Design izolat Mehandi

Acestea sunt probabil modele mehndi pakistaneze care sunt utilizate pe scară largă în scopuri de nuntă pentru a decora mâinile și picioarele miresei. Cele mai multe văzute în nunțile musulmane, aceste modele independente sunt unele dintre cele mai bune modele mehndi simple și au un aspect conic. Puteți începe de sub încheieturi și apoi vă puteți deplasa spre vârful degetelor. Doar asigurați-vă și vedeți cu atenție că aceste modele nu ajung complet la vârful degetelor, la fel ca modelele florale diagonale.

 • Ocazie potrivită: Potrivit doar pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme și pe dos
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute etnice și tradiționale pentru cel mai bun look.

52. Design abstract Mehndi floral:

MÂNĂ FATA ȘI SPATE MEHNDI

Unele dintre desenele superbe sunt, de asemenea, numite „modele de bază”, deoarece acestea sunt aceleași modele care sunt făcute la început atunci când artistul începe dintr-un colț al palmei. Odată realizat un astfel de model Mehendi, jumătate din palmă este deja acoperită și aveți și porțiuni umbrite în aceste modele. Arată superb și formează automat baza altor modele extinse, dacă doriți. Acestea pot fi făcute și pe partea de sus a mâinilor și pot servi drept unele dintre cele mai comune modele de mehndi.

 • Ocazie potrivită: Acest design de bază este cel mai potrivit pentru evenimente mici și ocazii de festival.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinilor
 • Ornamente asortate: Se asortează cel mai bine cu îmbrăcămintea din interiorul vestului sau etnică pentru aspect

53. Ultimul design de mireasă Mehndi:

Design final Mehndi pentru mireasă

Cele mai bogate dintre toate, aceste modele Mehendi simple, etnice și florale, arată cel mai bine în timpul funcțiilor mari. Designul este atât de bogat încât nu există un singur decalaj între oricare dintre modele. Acestea arată superb și sunt de obicei utilizate ca modele mehndi cu mâna întreagă. Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase modele mehndi și pot impresiona orice mireasă care le dorește în mod unic. Distracția este că, după ce culoarea iese, când ți-ai uscat mâinile, nimeni nu poate găsi nici măcar o greșeală din cauza complexității sale.

 • Ocazie potrivită: Acest design poate merge bine cu o nuntă sau o ceremonie de logodnă
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și picioare, deoarece acest lucru este greu și adaugă aspect
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute tradiționale grele datorită designului luxos din interior.

54. Designuri Mehndi ușoare pentru copii:

Proiecte Mehndi ușoare pentru copii

Uneori sunteți confuz cu privire la modul în care ar trebui să extindeți și să camuflați designul de bază Mehandi pe care l-ați făcut deja pe mâini. Soluțiile pentru o astfel de problemă sunt modele simple mehndi pentru copii, cum ar fi cele din imaginea dată. Acestea sunt modele de blocuri cu motive largi și fără dificultăți. Puteți să le întindeți împreună cu orice design principal ați făcut și să faceți ca totul să arate minunat.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru copii pentru funcții familiale mici și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Se asortează cel mai bine cu ținute etnice sau casual

55. Circular spiralat Mehandi Design:

Înapoi Spiral Circular Mehandi Design

Vorbind despre lista de modele ușoare Mehandi, acestea ar fi în fruntea listei. Acestea nu sunt altceva decât flori și frunze care formează blocuri și cercuri spiralate care umple orice goluri sunt acolo. Când știi că desenele complexe și bogate de mehndi nu sunt ceașca ta de ceai, aceste modele drăguțe de mehndi îți pot salva ziua cu o scrisoare as pentru tine. Faceți doar flori într-un model în zig-zag și apoi lăsați-le pe fiecare colț alternativ. Când ați terminat complet, faceți doar spirale în forme circulare și ați terminat.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri sau petreceri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmele, brațul și partea din spate a palmelor.
 • Ornamente asortate: Combinați cel mai bine cu ținute etnice și kurtas.

56. Mehndi simplu și ușor pentru începători:

Mehndi simplu și ușor pentru începători

Acestea sunt unele dintre cele mai bune modele simple mehndi, în principal pentru că sunt simple, bogate și cu aspect complicat. Principalele camuflări ale acestor modele mehndi sunt cu ajutorul modelelor de petale, punctelor și liniilor. Trebuie doar să faceți desene ondulate mehndi și apoi să le decorați cu linii și puncte și rotunde mari și mici. Singurele lucruri de reținut sunt proporțiile acestor modele. De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu exagerați niciunul dintre aceste modele, deoarece forma și cea mai simplă dintre ele poate merge greșit.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri sau afaceri obișnuite sau chiar pentru mici ocazii de familie și adunări.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Acest design se potrivește numai cu uzura etnică.

57. Modelele inelului unic Mehendi:

modele circulare Mehndi

Acesta este un model mehndi simplu și ușor, care este cel mai potrivit pentru porțiunea centrală a palmei. Trebuie doar să faci un cerc inelar și apoi să faci marginile frumos și cu atenție. Interiorul va fi un decalaj pe care va trebui să îl faceți mai târziu. Apoi, trebuie să faceți restul desenelor Mehendi pe degete și în partea de sus a mâinii și apoi, din nou, începeți să umpleți golurile. Odată ce ați terminat complet, trebuie să vă întoarceți la inel și să începeți să faceți desene în centrul inelului pentru a-l umple frumos.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu haine vestice sau indiene.

58. Peacock Mehndi Designs on Back Hand:

PROIECTARE PEACOCK MEHNDI

Vorbește despre un Rangoli sau o broderie tradițională din pânză sau chiar un design mehndi, iar păunii formează cele mai bune modele mehndi dintre toate. Iată câteva dintre frumoasele modele mehndi de păun pe care le puteți folosi ca modele de bază pentru mehndi. De asemenea, le puteți utiliza ca sortimente și adăugiri la modelele de bază deja realizate. Deoarece acestea sunt lungi, acestea sunt cele mai potrivite pentru a fi trase sub încheietura mâinii până la partea interioară a cotului și a altor porțiuni.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a mâinilor pentru a adăuga un aspect elegant.
 • Ornamente asortate: Acest design se potrivește cel mai bine numai cu uzura etnică.

59. Petale din Lotus Mehandi:

Lotus Mehandi Designs

Câteva flori mari ca un lotus cu multe petale în centrul palmei este, de asemenea, o idee minunată pentru acest design simplu mehndi. Cu acest tip de design, nu este nevoie să umpleți porțiunile degetelor. Puteți umbri și petalele lotusului, pentru detalii suplimentare.

 • Ocazie potrivită: Acest design este potrivit pentru festivaluri și petreceri normale
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și picioare
 • Ornamente asortate: Acest design merge bine atunci când este asociat cu ținute casual

60. Modele drăguțe Mandala Mehndi:

Modele drăguțe Mandala Mehndi

Probabil că ați auzit termenul „mandala” în timp ce căutați modele Rangoli, dar acestea fac și unele dintre cele mai frumoase modele Mehendi. Acestea pot fi lungi sau scurte, dar vorbind în mod specific despre acest tip; sunt întotdeauna verticale. Este întotdeauna mai bine să le folosiți ca benzi și chenare, iar acestea sunt puțin dificile decât restul. Sfatul pentru a face frumos aceste modele mehndi este să scoateți designul pe hârtie și apoi să desenați același stilou portocaliu pe palmă. Odată ce ați terminat cu partea de schiță, puteți începe cu designul real Mehendi cu conul de henna. Asigurați-vă că ați acoperit toate liniile pe care le-ați făcut cu stilourile; în caz contrar, va arăta prost.

 • Ocazie potrivită: Potrivit doar pentru funcții de familie și festivaluri sau adunări
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau kurtas pentru aspect.

61. Modele de mireasă Rajasthani Mehandi:

RAJISTANI BRIDAL MEHNDI

Cele mai bune modele mehndi din toate acestea sunt utilizate în principal în scopuri de mireasă. Arată bogat și superb și au nevoie, de asemenea, de mâini expert pentru a le completa. Dacă încă i-ai promis celui mai bun prieten că vei face mehndi pentru ea, este întotdeauna bine să fii în siguranță și să încerci toate trucurile posibile. Pentru aceasta, ați dat jos designul și l-ați practicat de câteva ori înainte de a începe cu lucrarea principală. Luați acum un stilou nou, portocaliu sau maro, cu vârful ascuțit și faceți întregul design mehndi pe palmele prietenului dvs. Când ați terminat, puteți începe exagerarea cu henna pentru a acoperi liniile făcute cu stiloul.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri. Acest lucru poate fi aplicat și evenimentelor de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și dosul mâinilor.
 • Ornamente asortate: Acest design bogat poate fi folosit doar cu ținute grele și cu uzura tradițională.

62. Flori și frunze Mehndi Design:

Flori și frunze Mehndi Design

Dacă îți place foarte mult să faci acele modele florale, dar ai timp scurt, acest design ideal pentru tine va avea grijă de fetișul tău. Doar asigurați-vă că spațierea florilor de pe ambele părți ale frunzelor este realizată corect.

 • Ocazie potrivită: Se potrivește cel mai bine cu funcțiile de familie și festivalurile.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute de interior sau vestimentație obișnuită, deoarece toate vor merge bine cu acest design.

63. Tip simplu filet Mehndi Design:

Tip simplu filet Mehndi Design

Ei bine, nu se poate scăpa de frumusețea lui Mehandi în aceste zile. Pentru a începe cu creativitatea dvs., încercați acest simplu mehndi. După ce stăpânești pașii bebelușului cu aceste modele simple mehndi și în curând te vei trezi cu cele mai dificile arte ale hennei. Acesta, în special, este foarte ușor de desenat. Doar urmați schița și acoperiți detaliile interioare pe măsură ce lucrările dvs. creative. Puteți prezenta acest mehndi pentru o experimentare ulterioară prietenilor dvs. și puteți cere părerea lor. Cele trei degete rămân fără un design. Numai degetul roz are o extensie a Mehandi simplu în palmă, ceea ce face mai puțin consumator de timp pentru proiectare.

 • Ocazie potrivită: Potrivit doar pentru funcții de familie și festivaluri
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe dosul mâinilor pentru a adăuga eleganță.
 • Ornamente asortate: Acest lucru merge bine cu ținutele din interiorul vestului sau cu kurtele etnice.

64. Motiv floral interior Mehndi:

Model interior interior Mehndi

Pentru a evita un model de flori prea complicat, vă puteți concentra pe modele mehndi ușoare ca acesta. Nu este doar atrăgător pentru ochi, ci și ușor de conturat. Modelul floral interior este un model gros, mehndi. Este realizat în mod tradițional și va merge pentru toate ocaziile. Degetele au toate același design, simplificându-vă și mai mult sarcina. Puteți doar să vă concentrați asupra palmei și să o faceți să arate bine cu spațiul și conturul. Asta ar trebui să facă truc.

 • Ocazie potrivită: Acest design este cel mai potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Se asortează bine cu haine indo-occidentale și etnice.

65. Spirale arabe neobișnuite Design Mehndi:

Spirale arabe Mehndi Design

Acesta nu este tocmai cel mai frumos model pe care îl veți întâlni, dar sigur pare atrăgător pentru ochi datorită unicității sale. Designul nu are niciun motiv de bază ca cel al unei flori sau frunze. S-a spiralat, îndeosebi făcând treaba de a face mâna să arate elegantă cu henna pe ea. Designul nu este deloc complicat. Este unul dintre modelele pe care copilul tău și tu îl puteți realiza împreună.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri. De asemenea, puteți aplica pentru zile casual.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Se asociază cu oricare dintre ținutele indo-occidentale

66. Model Floral Picături de ploaie Easy Mehandi Design:

Rain Drops Easy Mehandi Design

Acesta este un design mehndi superb pentru începători. Puteți vedea singur cum modelul floral aduce toată atenția asupra palmei dvs. atât de frumos. Degetele și încheietura mâinii au un model cu frunze, care oferă o abordare diferită la modă a mehndi. Este cel mai potrivit pentru ocazii precum Rakhi sau Eid sau chiar mici întâlniri de familie. Cea mai bună idee pentru ca acest design să iasă în evidență ar fi să lucrați mai întâi la spațiu și câtă atenție la detalii doriți să acordați în prealabil.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme, pe spatele mâinilor și pe brațe.
 • Ornamente asortate: Acest design se potrivește numai cu ținutele indiene și îmbrăcămintea etnică.

67. Model Mehandee unilateral:

model simplu Mehndi

Aceasta este o abordare foarte artistică a designului floral obișnuit pe care l-ați văzut până acum. Este diferit, deoarece toate motivele sunt concentrate doar pe o parte, nu doar pentru degete, ci și pentru palmă. Designul este uimitor și ușor de conturat dacă ai ideea de bază. Începeți cu prima floare de pe palmă, apoi păstrați distanța uniformă și continuați să desenați mai mult. Lăsați-l să se usuce, apoi adăugați detaliile interioare, dacă doriți.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și ocazii minuscule, cum ar fi festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau kurtas pentru cel mai bun look.

68. Design clasic arab Mehndi ușor:

Design clasic Mehndi Arabian

Pentru acest design simplu mehndi, trebuie să păstrați centrul palmei curat, așa că concentrați-vă asupra modului în care trebuie ajustată distanța. Apoi, așezați spiralele și apoi adăugați un punct. Umpleți-vă degetele cu acest model clasic. Apoi, în palmă, alege colțul opus al degetului mare și repetă. Spațiul simplu pe care l-ați plasat poate schimba întreaga dinamică a modului în care apare Mehandi.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții normale de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor pentru a adăuga un aspect.
 • Ornamente asortate: Acest design simplu, dar elegant, poate fi bine îmbrăcat cu haine tradiționale și kurtas.

69. Design simplu cu henna pentru medalii pentru picioare:

Henna Design pentru picioare

Un model în zig-zag a fost folosit în spirală pe deget, în timp ce celelalte degete ale picioarelor au un design diferit cu care să lucreze. Acest design simplu mehndi are nevoie de puțin mai mult timp, având în vedere că trebuie să aveți grijă ca degetele să nu se suprapună reciproc între modelele lor prin atingere accidentală. Continuarea hennei degetului mare pe picioare are un singur motiv care arată ca o pană. Puteți ține cont de acel contur atunci când desenați, iar acest lucru vă va face dreptate.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe picioare.
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute de interior sau vestimentație etnică.

70. Modele simple Mehndi pentru mâini:

Modele Mehndi simple pentru mâini

Când căutați imagini mehndi simple, aceasta este una dintre cele mai simple din lot. Este la fel de ușor de realizat pe cât arată. Deși ați putea crede că un design care pur și simplu nu va aduce deloc laude, trebuie să vă amintiți că scopul experimentării cu mehndi este foarte mare. Puteți adăuga pietre, sclipici, puteți folosi henna de diferite culori pentru a completa designul. De ce să renunți la toată distracția asta și să pierzi timpul cu o artă cu henna mai greu de stăpânit?

 • Ocazie potrivită: Cel mai potrivit pentru festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute de interior sau vestimentație etnică.

71. Design simplu Mehndi inspirat de floarea soarelui:

DESIGN FLORI MEHNDI

Acest design foarte simplu Mehandi scoate în evidență floarea din centru care arată foarte asemănător cu o floarea-soarelui realizată manual cu petale mai precise decât cele naturale. Restul designului este realizat pur și simplu din cercuri, puncte și picături de lacrimă împrăștiate într-un mod și un mod foarte uniform.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și chiar întâlniri regulate, poate fi cel mai bun pentru acest design.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-occidentale sau chiar cu îmbrăcăminte etnică, deoarece toate ținutele pot merge bine cu acest design.

72. Design Mehndi pentru tocuri:

Design Mehndi pentru tocuri

Indiferent de modelul pe care vi-l arată, frunze sau fluturi, dacă sunteți în călătorie, dați-i un drum. Acesta va atrage atenția asupra recentelor picioare tratate cu pedichiură și va strânge curiozitatea cu privire la pantofii tăi. Desigur, Mehandi în sine pare inevitabil atât de ușor de făcut și atât de superb. Puteți încerca cu ușurință aceasta dacă aveți abia o jumătate de oră pentru a vă așeza. Cea mai bună parte a acestui design este că nu trebuie să stai într-un loc toată ziua. Puteți continua activitățile dvs. independent.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru mici evenimente de familie și adunări.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe picioare pentru a adăuga aspectul.
 • Ornamente asortate: Acest lucru se potrivește cu îmbrăcămintea tradițională și tocurile înalte.

73. Flori circulare arabe ușoare Mehndi:

design simplu mehndi arab

Este unul dintre cele mai ușoare modele mehndi de pe listă, cu doar un cerc cu motive de diferite dimensiuni care face runda pe mâini. Totuși, nu arată bine? Puteți oricând să vă arătați creativitatea și să adăugați mai mult conținut la ceea ce creați pentru modelul din cercul dvs. Cu toate acestea, ideea de bază este să încercuiți cu diferite circumferințe în timp ce coborâți linia spre încheietura mâinii. Puteți începe amândoi din palmă și apoi ajungeți în jos sau de la deget, după cum doriți.

 • Ocazie potrivită: Acest design simplu poate fi aplicat chiar și pentru uzura zilnică obișnuită și ocazii casual.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Acest design poate merge bine cu orice ținută.

74. Design Rakhi Mehendi:

Rakhi Mehendi Design

Inutil să spun că acesta arată perfect pentru ziua Rakhi, deoarece cercurile arată doar ca afacerea. Poate fi creat cu ușurință pentru a arăta perfect atât în ​​mâinile copiilor, cât și a adulților. Gama poate fi mai mare decât numărul de flori; chiar depinde de tine. Restul palmei poate fi decorat cu alte motive care completează acest design.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Cel mai bine asociat cu ținute indo-western

75. Mehandi frumos cu o singură mână:

Easy Single Hand Mehandi

Uneori, aplicarea gorintaku pe ambele mâini singur poate fi o sarcină plictisitoare și trebuie supravegheată bine. Acesta, dimpotrivă, vorbind literal, este perfect pentru situațiile în care trebuie să țineți dupatta sau pallu și, prin urmare, o mână este acoperită. Întreaga idee este să începeți cu florile și să vă deplasați designul în timp ce mergeți. Nu uitați să legați toate motivele împreună folosind o linie comună sau un alt motiv comun. Dezlănțuiți-vă creativitatea și asigurați-vă că rezultatul bun va ieși din ea.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare. Poate fi aplicat și pe spatele mâinilor.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute de interior sau vestimentație etnică pentru a adăuga aspectul.

76. Design remarcabil Palm Mehndi:

NOI MODELE MEHANDI

Acest design simplu mehndi este atât de superb, în ​​ciuda utilizării unui motiv și design atât de puțin. În cea mai mare parte are un contur de bază al jumătății de muguri de modele de flori. Pentru început, începeți cu mugurul pe jumătate și apoi faceți spiralele care îl înconjoară. Pentru a-i oferi un aspect mai dramatic, puteți face întotdeauna valuri de tip petală în loc de spirale prezentate aici. Ambele vor arăta la fel de superbe. Dacă doriți, puteți încerca ambele în diferite ocazii și puteți vedea cum merge.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți alege să aplicați acest design pe palme și pe partea din spate a mâinilor
 • Ornamente asortate: Cea mai potrivită și asociată doar cu îmbrăcămintea etnică.

77. Design geometric Mehndi:

Design Mehndi geometric

În ciuda cât de greu pare, acest Mehandi este ușor de realizat după ce înțelegeți cum funcționează. Faceți mai întâi liniile suprapuse Crisscross. Nu tratați rombul așa cum arată, ci tratați mai întâi totul ca o rețea de linii. Lasă-l să se usuce puțin până la următoarea mutare. După aceasta, întunecați marginile celor pe care intenționați să le lăsați goale alternativ și adăugați solzi asemănători peștilor la rest. Iată, noul dvs. design este gata.

 • Ocazie potrivită: Acest design este potrivit pentru funcții de familie și întâlniri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Combinați cel mai bine acest lucru cu îmbrăcămintea tradițională și etnică.

78. Motiv rotund Easy Mehndi:

Motiv rotund Easy Mehndi

Dacă te-ai plictisit de modelele florale obișnuite pe care le-ai desenat, acest motiv trebuie să te păcălească. Uită-te la cât de frumos arată designul. Păstrați-vă atenția asupra palmei, deoarece degetele nu au prea multe detalii. Scopul final este de a face ca designul general să arate perfect. Încercați să faceți cercul cât mai rotund posibil și să vă faceți treaba pe jumătate. Acesta ocupă primul loc în lista designurilor mehndi perfecte și ușoare, cu un model inteligent, care se potrivește în totalitate pentru

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western pentru a adăuga aspectul.

79. Design elaborat Mehedi de flori:

design simplu Flower Mehndi

Mehendi este conceput în cea mai mare parte cu curse singulare, ceea ce îi conferă aspectul fără linii întrerupte. Acesta este un pas important pentru ca designul să arate cât mai impecabil posibil. La urma urmei, atunci când modelul este mai spațiat, găsirea defectelor devine mai ușoară. Accentul dvs. ar trebui să rămână pe motivul palmei și veți ajunge să perfecționați henna.

 • Ocazie potrivită: Acest design este potrivit pentru funcțiile familiale și, de asemenea, pentru utilizarea zilnică ocazională.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a mâinilor
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute de interior sau chiar cu îmbrăcăminte etnică care se pot potrivi cel mai bine.

80. Bold Peacock Mehndi Design ușor pentru încheietura mâinii:

Design ușor de păun mehandi

Cine a spus că toate tiparele de păun sunt limitate și sunt concepute pentru modele complicate? Acesta vă va dovedi greșit. De la picioare la încheietura mâinii și chiar umeri sau spate, în funcție de ținuta pe care o purtați pentru ocazie, puteți face ca motivul să funcționeze oriunde. Designul este atât de versatil, dar sofisticat, încât va arăta perfect până la sfârșit.

 • Ocazie potrivită: Acesta este un design casual zilnic obișnuit pe care îl poți purta oricând.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe spatele mâinilor sau palmelor
 • Ornamente asortate: Se poate împerechea cu orice haină și ținută.

81. Modele tradiționale simple Mehandi Palm:

Palm Simple Mehandi Designs

Dacă doriți să vă lăsați palma goală, atunci acest stil trebuie să vă facă trucul. Acest design mehndi este frumos creat și are cele mai ușoare linii și modele de desenat. Trebuie doar să verificați care linie îndeplinește ce capăt și așa mai departe. Veți ajunge cu superba Mehandi în cel mai scurt timp!

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri. Poate fi inclus și în ocazii și evenimente de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Pereche cu ținute etnice sau tradiționale

82. Design Easy Mehendi modern:

Design ușor Mehendi

În cazul în care modelele florale nu sunt chiar lucrurile tale, surprinde-i pe toată lumea cu acest frumos mehndi. Este ușor de realizat și folosește majoritatea liniilor și spiralelor. Exersați de câteva ori într-o foaie aspră pentru a face spiralele perfect distanțate pe degete. Acest lucru va face rezultatul și mai bun.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, brațe și dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Acest lucru poate fi asociat bine atât cu uzura etnică simplă, cât și cu hainele grele.

83. Design simplu Mehandi indian:

Design indian Mehandi ușor

Fii atent cu conul tău mehndi pentru acesta, deoarece o singură lipsă de precizie ar putea însemna o mulțime de greșeli, iar acest lucru ar putea sfârși prin a face ca designul să arate neîngrijit. Păstrați-vă atenția și răbdarea, iar acest lucru vă va simplifica lucrurile.

 • Ocazie potrivită: Cel mai potrivit pentru funcții de familie și întâlniri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Se poate împerechea acest design cu orice ținută, deoarece se potrivește cu tot felul de haine.

84. Frumoase modele asiatice Mehndi:

PROIECTE UȘOARE MEHNDI

Aceste modele au fost clasificate drept unele dintre cele mai bune modele Mehandi, simple pentru toate ocaziile. Acestea sunt bogate și relativ simple, deoarece bogăția trece cu vederea complexitatea. Ceea ce face ca aceste modele să fie și mai frumoase este că unele părți ale acestor modele sunt întunecate prin umplerea golurilor, iar celelalte părți sunt doar doodling simple, ceea ce devine superb. Când Mehandi se usucă, efectul maro portocaliu și închis arată uimitor, deoarece există nuanțe peste tot. Acestea sunt părți bune pentru modele de mireasă, dar este întotdeauna bine să încerci astfel de modele numai dacă ai mâini bune.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri. Poate fi aplicat și evenimentelor de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare, după cum doriți.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau kurtas pentru a adăuga un aspect.

85. Design colorat Mehndi pentru căsătorie:

PROIECTE BRIDAL MEHENDI

Când este ziua ta specială și chiar și cele mai bune modele mehndi ți se par prostite, poți încerca ceva nou. Încercați oricare dintre cele mai frumoase modele de henna și părțile îmbunătățite ale desenelor cu diferite culori sau vopsele pentru corp. Spuneți designerului Mehandi despre alegerea dvs. și lăsați-l să facă restul personalizării. Doar asigurați-vă că nu puneți prea multă culoare, deoarece acest lucru poate depăși bogăția și frumusețea mehndi-ului autentic, dar o nuanță mai mare de luminozitate nu dăunează..

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru ceremonii și ocazii de nuntă
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe mâini pline.
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute tradiționale grele pentru aspect și aspect.

86. Modele de picioare Modele ușoare Mehandi:

Picioare Model Easy Mehandi Designs

Acest design ușor de mehndi ar trebui să fie o bucată de tort pentru dvs. dacă știți cum să țineți bine conul și să mențineți fluxul de henna uniform. Acest lucru va merge perfect cu ținuta tradițională și tocurile înalte pentru a accentua designul în imaginea de ansamblu.

 • Ocazie potrivită: Acest design poate fi folosit zilnic pentru întâlniri de familie sau casual.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe picioare pentru a adăuga eleganță și aspect
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute indo-western și tocuri înalte pentru a da un aer.

87. Ultimul design simplu Mehndi arab:

Arabă Ultimul design simplu Mehndi

Acesta este cel mai recent design simplu mehndi potrivit pentru nunta unui prieten de familie perfect. Este ușor de aplicat și foarte frumos de privit, mai ales cu unele unghii de artă ciudate. Designul este înclinat pe partea degetului mare, lăsând cealaltă parte goală, făcându-l să pară unic și special.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau cu orice ținută la alegere.

88. Palmier lateral și spate Mehendi:

SIDE PALM MEHNDI DESIGNS

Acest tip de design ușor Mehendi este realizat pe palmă, dar pe jumătate. În același timp, restul se efectuează pe partea din spate. Designul tradițional în palmă și designul floral pe spate îi conferă un aspect minunat. Astfel de modele sunt la modă pentru funcții mici.

 • Ocazie potrivită: Puteți aplica acest design pentru funcții de familie și întâlniri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Acest lucru poate fi cel mai bine asociat cu îmbrăcămintea etnică.

89. Mehendi de mireasă simplă și colorată:

Simplu mireasă colorată Mehendi

Acest design mehndi este văzut mai ales pe mâinile mirilor pentru funcții de logodnă. Designul simplu are o textură colorată pentru a-i spori farmecul. Designul floral cu frunze și ramuri de vin conferă un aspect plin de farmec atât mâinilor, cât și picioarelor. Puteți, de asemenea, combinațiile de culori care se potrivesc cu ținuta dvs. De asemenea, pentru decorarea Mehandi pot fi folosite diferite pietre colorate și diamante imprimate florale.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau chiar cu haine tradiționale.

90. Majestic Dancing Peacock Design by Artist Hayat:

Majestic Dancing Peacock Design de artistul Hayat

Pur și simplu nu puteți să nu vă îndrăgostiți de acest superb motiv de păun. Pasărea regală este creată folosind cele mai fine detalii pentru a o aduce la viață. Puteți face și acest lucru, folosind câteva sfaturi. Mai întâi, schițați conturul păsării pe centrul palmei. Acum, utilizați mișcări mici pentru a umple spațiul gol din mijloc. Utilizați o combinație de flori, linii, puncte și alte accese repetate pentru a da un aspect grandios. În cele din urmă, adăugați mai multe detalii precum ciocul, ochii etc., pentru a-l termina.

 • Ocazie potrivită: Acest design minimal funcționează bine pentru evenimente mici, cum ar fi festivaluri, angajamente, întâlniri de familie etc..,
 • Plasarea corpului: Pentru a face vizibile toate detaliile, folosiți palma pentru a face acest lucru.
 • Ton de piele adecvat: Ideal pentru tonuri de piele echitabile până la medii.
 • Ornamente asortate: Accesorii inspirate de păun precum brățări, brățări, mansete etc..,

91. Design simplu pentru brățară cu diamant:

Design simplu pentru brățară cu diamant

Doriți să aveți un aspect de tip brățară cu modele mehndi ka. Alegeți astfel de modele desenate pe dosul mâinii. Designul în formă de diamant îi conferă un aspect simplu, dar atrăgător. Punctele simple desenate care leagă diamantele îi conferă un aspect de lanț cu perle mici. Frunzele curbate și designul se adaugă la frumusețea sa.

 • Ocazie potrivită: Cel mai potrivit pentru ocazii zilnice obișnuite și obișnuite.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor
 • Ornamente asortate: Poate fi asociat cu multe ținute.

92. Design floral întunecat:

Design mehndi floral întunecat

Acest design floral întunecat realizat pe dosul mâinii arată foarte elegant. Este realizat prin realizarea de modele de flori cu ramuri și frunze încântătoare de viță-de-vie curbate. Un astfel de design este purtat pe scară largă pentru micile ocazii sau iubitorii de mehndi. Este un design de rutină pentru a da mâinii un aspect de brățară deget floral.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu îmbrăcăminte tradițională și etnică pentru a adăuga aspectul.

93. Tatuaj simplu la umăr cu henna:

Tatuaj simplu pe umăr cu henna

Modelele de tatuaje henna sau mehndi au devenit populare în aceste zile. De obicei, se desfășoară în funcții, petreceri sau nunți. Ele sunt tatuate într-un astfel de loc vizibil, chiar dacă purtați o bluză frumoasă sau o rochie de designer. În general, astfel de tatuaje optează adesea pe umăr, spate sau talie. Acestea sunt purtate frumos cu designul ramurilor de viță de vie, modele florale sau tradiționale Mehendi.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru ieșiri și petreceri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe zonele gâtului.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western cu bluză sau bluză adâncă cu gât, care pot adăuga aspect.

94. Arta Henna cu o singură palmă:

Singur Palm Henna Art

Există doar palma pe care trebuie să vă concentrați, deoarece degetele sunt doar mehndi acoperite în ansamblu. Dacă motivul circular de pe palmă este perfect, va sigila afacerea și va face ca laudele tuturor să vină în curând. Este una dintre cele mai bune zile în urmă, cu modele mehndi simple și ușoare pentru toate evenimentele.

 • Ocazie potrivită: Acest design poate fi potrivit în scopuri regulate și, de asemenea, pentru petreceri mici și evenimente / întâlniri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmele dvs. pentru a adăuga la aspect
 • Ornamente asortate: Acest design poate fi asociat cu ținute etnice.

95. Modele de tatuaje Henna Heart:

Modele de tatuaje inima cu henna

Picioarele oferă în general o privire grațioasă pentru desenele mehndi. Acestea pot fi asemănătoare cu ramurile de viță de vie care urcă pe picioare. Acest design rămâne inima oricui. Inimilor iubitoare cu diferite forme li se dau aripi pentru a da un aspect de înger. Purtătorul unui astfel de design are semnele libertății, iubirii și eternității.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru adunări mici sau petreceri și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe picioare.
 • Ornamente asortate: poate fi asociat cu ținute occidentale și tradiționale cu toc înalt.

96. Floral Back Mehendi Design:

Înapoi Mehendi Design

Acest design henna mehndi surprinde atracția privitorului într-un singur aspect. O floare mare cu mai multe ramuri curbate și micul model floral arată seducător pentru îmbrăcămintea designerului pentru orice funcție de cuplu sau căsătorie. De asemenea, poate fi proiectat cu culori pentru a da un aspect diferit.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe zona gâtului sau pe brațe.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute de interior sau vestimentație tradițională.

97. Simple Leaves Mehandi Design:

design simplu mehandi

Frunzele și ramurile de viță de vie au atras mereu mirii proaspăt căsătoriți pentru a da un aspect simplu și unic. De asemenea, este un simbol că mireasa este dedicată noii relații și este pregătită pentru noile surprize. Acest design oferă, de asemenea, o bandă pentru degetul încheieturii mâinii. Poartă toată grația pe care o nouă mireasă ar trebui să o aibă în designul său curbat.

 • Ocazie potrivită: Acest design poate fi potrivit pentru îmbrăcăminte obișnuită și ocazii casual.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-western sau cu orice ținută la alegere.

98. Design Mehndi arab și tradițional:

ARABIC Mehndi Design

Acesta este un design unic care combină atât designul mehndi arab, cât și cel tradițional. Mehndiul exterior este gros, iar umplutura interioară este realizată cu modele tradiționale. Minunatul design de mango arată sofisticat, cu ramuri curbate pline de diverse modele și puncte. Un astfel de design simbolizează începutul proaspăt al unei noi vieți cu fericire.

 • Ocazie potrivită: Poate fi cel mai potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Combinati doar cu uzura etnica.

99. Design de mână în spate Paisley:

Design de mână înapoi Paisley

Modelele mehndi Paisley inspiră acest design minunat. Decorează reversul oricărei fete, oferindu-i un aspect unic. O combinație de ramuri realizate dintr-un design spiralat și modele florale laterale îi conferă un aspect minunat. De obicei, este purtat ca un design la modă henna pe ținute tradiționale la modă.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru orice întâlniri sau ocazii ocazionale.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a mâinilor și palmelor.
 • Ornamente asortate: Poate fi cel mai bine asociat cu ținute obișnuite sau chiar cu orice ținută la alegere.

100. Design Mehandi din piatră din spate:

Design din spate de mână Mehandi

Acest design vă oferă o privire asupra designului tradițional tribal. Acest design poate fi numit și un design Mehendi scut. I se oferă un aspect de ramură cu mai multe frunze mici care ies din ramuri. Pentru a-l face mai atractiv, se folosesc pietre albe, care dau un aspect de picătură de rouă. Acest design mehndi înseamnă pur și simplu protecție.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu ținute indo-occidentale sau ținute tradiționale, deoarece se potrivește cu toate.

101. Pene de păun Design Mehandi:

Peacock Feather Design Mehandi

Acest design arab simplu Mehandi a câștigat popularitate în rândul miresei care doresc să aibă mehndi groși dând un aspect și o culoare fabuloase. Unii folosesc, de asemenea, mehndi negru pentru a realiza astfel de modele. Designul are un aspect de pană de păun care formează o brățară de încheietură și un inel cu un deget cu plasă. Păunul simbolizează puritatea, dragostea, grija și credința, la fel și sensul unui astfel de design.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și brațe.
 • Ornamente asortate: Se asociază bine cu haine indiene sau ținute grele.

102. Trendy Double Color Mehendi:

Trendy Double Color Mehendi

Un design Mehndi cu două culori arată uimitor atunci când este purtat la nunți, precum și unele funcții religioase. Designul arab este realizat cu Mehendi negru și mehndi normal cu henna. Formele exterioare sau ramurile lungi de viță sunt făcute din mehndi negru. Umpluturile cu diferite modele se fac cu henna mehndi. De asemenea, puteți purta designul invers. Designul floral din mijloc și designul circular pe spate arată atrăgător.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și ocazii sau evenimente de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinii
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute etnice sau tradiționale pentru a arăta.

103. Designuri simple Mehandi pentru tineri:

Modele Mehndi simple pentru tineri

Acum, aplicarea hennei de o zi devine o parte a unei tendințe în care nu este necesar un motiv. Multe societăți sau colegii școlare au început să-l păstreze pe Mehandi în proiectarea concursurilor. Acest tip de eveniment îi ajută pe tineri să-și prezinte creativitatea și să-i sporească în continuare. Designurile ușoare Mehendi devin populare zi de zi. Mehndi este unul dintre cele mai importante elemente pentru înfrumusețarea mâinilor și picioarelor fetelor sau femeilor.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Ornamente asortate: Pereche cu ținute indo-western

104. Designuri simple Mehndi cu flori:

Flori simple Mehndi Designs

Deoarece copiilor le place, de asemenea, să încerce Mehndi pe palmele lor mici, imaginea de mai sus este potrivită. Nu este atât de plin și este ușor de creat cu multe flori simple. Sau altfel lăsați-i să aplice designul la alegerea lor! Acesta este unul dintre excelentele modele mehndi pentru începători, care este foarte potrivit pentru toate festivalurile.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru aplicații regulate sau evenimente mici în familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a palmelor.
 • Ornamente asortate: Se asortează bine cu îmbrăcăminte etnică și kurtas.

105. Design simplu Mehndi cu lungimea brațului lung:

Design simplu Mehndi lungime braț lung

Pentru a avea un design simplu, dar lung, pentru brațe, se pot folosi motive florale. Puteți folosi mai multe flori pentru a vă umple mâinile. Includeți câteva frunze și puncte pentru a face designul complet. Începeți proiectarea cu jumătate de flori, apoi faceți treptat câteva flori complete. Se pot chiar umbri florile și frunzele pentru a da un aspect mai dramatic. Acesta este unul dintre acele modele mehndi foarte, foarte simple.

 • Ocazie potrivită: Poate fi potrivit pentru funcții de familie și alte evenimente mici.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe spatele palmelor și brațelor.
 • Ornamente asortate: Pereche cu ținute indiene.

106. Amândouă părțile laterale din spatele modelelor Mehandi:

Proiectări Mehndi pentru ambele mâini

Acesta este unul dintre desenele simple mehndi care pot face mâna fiecărei fete frumoasă. Dacă cineva nu este atât de pasionat de flori, ei pot încerca să aibă câteva modele de linii încrucișate. În designul de mai sus, vârfurile degetelor sunt principalul accent. Deci, menținerea zonei palmelor libere și a degetelor sunt folosite pentru a îndeplini acest design simplu și ușor de mehndi.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru orice festival sau eveniment de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a mâinii.
 • Ornamente asortate: Pereche cu îmbrăcăminte etnică și kurtas.

107. Designuri ușoare Mehandi pentru fete:

Proiecte Mehndi ușoare pentru fete

Evitând modelele florilor, puteți elabora pur și simplu diferite dimensiuni și modele de frunze în designul dvs. simplu mehndi. Designul mehndi de mai sus prezintă frunzele ca element principal. Frunzele complet acoperite și umbrite fac acest design simplu și elegant atât de girly, dar atât de tradițional.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru utilizare regulată, chiar și pentru petrecerea timpului liber.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a palmelor.
 • Ornamente asortate: Asociați-vă cu oricare dintre ținute, indiferent dacă este vorba de ținute indo-western sau tradiționale.

108. Design semicircular Mehndi simplu:

Semi-circular Mehndi Design simplu

Acest design este simplu, deoarece nici nu există flori, frunze sau motive de pasăre. Liniile simple cu margini semi-circulare fac ca acest design să pară complicat, dar este foarte ușor de recreat. Acest tip de design simplu mehndi completează bijuteriile de mână de nuntă.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri sau ocazii minuscule.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe mâini și pe spatele palmelor.
 • Ornamente asortate: Pereche cu îmbrăcăminte etnică.

109. Floare frumoasă Simplu design Mehendi:

Floare simplă Mehendi Design

Acesta este un alt design simplu, dar superb, bazat pe flori. Puteți vedea cum sunt folosite motivele florilor în centrul palmei pentru a crea acest design frumos. Degetele sunt lăsate curate, ceea ce dă o mână să arate mai modern. Acest ultim design simplu mehndi este potrivit pentru ocazii simple și mici.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru festivaluri și ocazii similare.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și, de asemenea, pe picioare.
 • Ornamente asortate: Puteți alege să împerecheați acest design simplu mehndi cu ținute obișnuite sau kurtă etnică.

110. Modele Mehndi de curse singulare:

design simplu Mehndi pe partea din spate

Aici, în acest design simplu mehndi, se folosesc motive mari de flori, după ce sunt întunecate. Aceste tipare sunt apoi umplute cu mișcări singulare, făcându-le mai artistice. Cel mai bine este să lăsați degetele curate și goale pentru astfel de modele, deoarece umplerea lor ar putea părea complexă.

 • Ocazie potrivită: Acest lucru poate fi ideal pentru funcții de familie și evenimente similare.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, brațe, dosul mâinilor și picioarelor.
 • Ornamente asortate: Combinați cu ținute indo-occidentale sau tradiționale / etnice.

111. Flori mici Mehendi Design:

Design simplu Mehendi

Uneori devine foarte dificil să aplici Mehandi pe partea din față a mâinii. Deci, ar trebui să vă simțiți liber să vă creați designul ușor mehndi în funcție de zona dvs. de confort. La fel ca în această imagine, designul nu începe de la degete. Designul este început cu crearea unei flori mici și simple, iar designul sa încheiat în porțiunea încheieturii mâinii.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru ocazii regulate.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe spatele palmelor.
 • Ornamente asortate: Combinați atât cu îmbrăcăminte etnică, cât și vestică.

112. Design simplu Henna pentru începători:

Design simplu Henna pentru începători

Iată din nou unul dintre cele mai simple și simple modele mehndi pe care le poți obține vreodată. Floarea poate fi greu de desenat, dar acest design semn de întrebare este ușor pentru toată lumea. Doar cu câteva semne de semn de întrebare, acest design arată complet și vă oferă un aspect decent. Puteți să vă detaliați semnele de întrebare adăugând câteva puncte.

 • Ocazie potrivită: Potrivit pentru sesiuni de antrenament casual sau petreceri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe partea din spate a mâinilor.
 • Ornamente asortate: Poate fi asociat cu orice tip de ținută.

Mai multe modele Mehndi Ultima colecție:

Ultimul design Mehndi

Noul model Mehndi

Modele Mehndi simple și ușoare

Modele Mehndi pentru picioare

Modele Mehndi simple și ușoare

Proiecte Mehndi ușoare

Modele Mehndi simple și ușoare

Design negru cu henna

Modele Mehndi simple și ușoare

Heart Mehndi Design

Modele Mehndi simple și ușoare

Modele Mehndi simple și ușoare

Modele Mehndi simple și ușoare

Modele Mehndi simple și ușoare

Simplu Mehendi

Model floral Mehndi

Modele Mehndi simple și ușoare

Modele Mehndi simple și ușoare

Picioare Mehndi Design

Modele Mehndi simple și ușoare

Floral Mehndi

Modele Mehndi simple și ușoare

Design Full Mehndi

Mehndi Aplicarea sfaturilor pentru începători:

Dacă sunteți un începător al lui Mehendi, aceste hack-uri încercate și testate vă vor ușura cu siguranță:

 • Utilizați conuri mai mici cu vârfuri mai ascuțite, deoarece sunt ușor de manevrat și desenează modele complicate.
 • Fiind practica ta pe o hârtie sau o cârpă pentru a te simți încrezător și a-ți mișca mâna liber.
 • Porniți întotdeauna Mehendi pe mâini curate și uscate. Evitați utilizarea oricăror creme sau uleiuri, deoarece acestea pot bloca pigmentul hennei.
 • Nu vă copleșiți cu designuri complexe la prima încercare. Luați-l încet, pas cu pas, stăpânind mai întâi elementele mai mici.
 • Odată ce ați obținut-o, schițați cu atenție designul la alegere și păstrați-l curat.
 • Lăsați Mehendi mai mult timp pentru petele mai întunecate. Păstrați-l timp de cel puțin 2 ore, pentru ca vopseaua să se elibereze.
 • De asemenea, puteți aplica amestec de zahăr și lămâie, fum de cuișoare sau ulei de cocos pentru a întuneca Mehendi.
 • Odată uscate, îndepărtați urmele de Henna din mână și evitați să le spălați cu apă sau săpun timp de cel puțin 24 de ore.

Gânduri finale:

Deci fetelor! Sperăm că ți-au plăcut aceste modele ușoare Mehandi. În zilele în care nu vă puteți permite un artist profesionist Mehendi din lipsă de timp sau buget, vă puteți baza pe propriile abilități. Doar descărcați aceste imagini și măriți-le pentru ca detaliile să apară. Schițați-le pe hârtie folosind un stilou și încercați să le urmăriți folosind un con Mehendi. Cu un mic efort, sunteți sigur că o veți lăsa pe cosmeticiana din cartier să alerge pentru banii ei!