110+ Cele mai versatile colecții de modele arabe Mehndi 2021!

Arabic Mehndi Design este designul mehndi perfect pentru orice ocazie. Designurile sunt atât de versatile încât pot fi schimbate doar cu schimbarea poziției motivelor. Modelele arabe de henna sunt utilizate în mod obișnuit ca accesoriu pentru femeile din țările din Golf.

Modele arabe Mehndi

În ultima vreme, aceste stiluri creative arabe de modele Mehendi au devenit preferate printre femeile indiene. Aceste modele se potrivesc și arată bine la orice festival sau funcție. Modelele arabe de henna au câștigat multă popularitate în întreaga lume în ultimii ani, așa că să verificăm câteva dintre cele mai recente modele arabe Mehndi și să le înțelegem modelele.

110+ modele simple și ultime arabe Mehndi:

În acest articol, am enumerat mai jos câteva modele frumoase și populare arabe Mehandi din ultimii ani, împreună cu imagini, care sunt perfecte pentru orice eveniment de nuntă și festival cu orice rochie. Așadar, încercați să decorați aceste modele arabe mehndi ușoare pe mâini și picioare și arătați special în acest 2021.

1. Design captivant arab Mehndi pentru jumătate de mână:

Design full Mehendi arab arab

Acest design contemporan mehndi este împodobit cu grație cu motive florale și linii încrucișate. Este întrețesut cu puncte delicate. Umbrele din modelul în carouri se remarcă. Motivele florale emană, de asemenea, eleganță în nuanțe duble și contururi îndrăznețe. Fiecare vârf al degetului are un vârtej de modele diferite și modele delicate. Acest design mehndi este potrivit pentru tot felul de ocazii. Cel mai bine este asociat cu ținute tradiționale precum lehengas, fuste lungi sau shararas.

2. Design simplu Mehndi din spate:

Modele simple Mehndi arabe

Acest design arab de formă rotundă mehndi este un design vintage. Poate fi personalizat și extins în funcție de ocazie. Poate fi rafinat folosind motive la alegere ca extensie la designul principal. Cu toate acestea, acest design de bază pe partea din spate a mâinii poate fi aplicat în timpul ocaziilor casual, cum ar fi petreceri de ziua de naștere etc. Ar trebui să fie asociat cu o ținută tradițională, de preferință.

3. Designul tradițional Mehendi Full Hand:

Modele tradiționale arabe Mehandi

Acest design este unul de epocă și are o mandală în centrul spatelui mâinii. Motivele florale de pe vârfurile degetelor sunt destul de atrăgătoare. Modelul în carouri de la încheietura mâinii este unic, deoarece are motive florale în golurile intermediare. Designul circular care se întinde de la modelul în carouri arată frumos și simetric. Poate fi împodobit în timpul funcțiilor de familie și nunți. Poate fi asociat cu un top și un lehenga sau un saree.

4. Design arabă de mână de trandafir:

Ultimul design arab Mehndi

Acest design este extrem de modern, dar elegant. Prezintă motive mari de trandafir cu detalii întunecate în contururi. Fundalul motivelor de trandafir este format dintr-un model delicat de dantelă format dintr-o nuanță mai deschisă de mehndi. Marginile festonate și modelul în carouri de pe vârfurile degetelor emană o eleganță pură. Este potrivit pentru tot felul de ocazii și poate fi purtat cu toate ținutele.

5. Modele clasice arabe Mehndi cu jumătate de mână:

Designuri arabe clasice la jumătate de mână

Cât de uimitor este acest design simplu, dar elegant, cu design Mehendi? Diferitele modele geometrice în carouri, împreună cu frumoase motive florale, adaugă farmec acestui design. Așezarea simetrică a liniilor, împreună cu motivele delicate de mango și frunze, nu este nimic mai puțin decât uimitoare. Ambele mâini au fluxul liber al diferitelor modele, ceea ce este unic. Poate fi purtat în orice ocazie obișnuită, precum angajamente și recepție. Împerecheați-o cu o rochie lungă sau o fustă pentru oomph suplimentară!

6. Designul Mehandi arab cu jumătate de mână florală umbrită:

Floral Design arab arab

Acest design este de natură neo-tradițională. Are trandafiri mari siluetați, cu răsuciri frumoase și bucle circulare între ele. Modelul în carouri din dantelă, în diferite forme geometrice, conferă o notă elegantă designului. Motivele florale delicate dintre toate aceste accidente îndrăznețe adaugă și mai mult farmec acestui design. Este potrivit pentru petreceri cool de birou și poate fi asociat cu formale sau blugi. Adăugați bijuterii de designer și sunteți gata să străluciți!!

7. Frumos design arab Mehendi pentru picioare:

Frumos design arab Mehendi pentru picioare

În acest design, modelul floral de pe picioare este plin de accidente îndrăznețe ca frunzele și buclele și răsucirile complicate. Modelul în carouri este elegant, cu puncte în golurile intermediare. Frunzele întunecate și îndrăznețe adaugă o notă creativă designului. Este potrivit pentru ceremonii casual de familie, cum ar fi ceremonia mehndi etc..

8. Designul arab în carouri moderne:

Design modern arab Mehndi

Acest design arab mehndi pe jumătate este simplu și spectaculos. Este simplu de realizat și ocupă foarte puțin timp. Fluturașul floral din mijloc este realizat din flori diferite, cu contururi îndrăznețe. Cele două modele diferite în carouri de pe ambele părți ale modelului floral sunt elegante și sunt realizate cu accentuate curse întunecate pentru a spori efectul. Este potrivit pentru birou și petreceri răcoroase. Poate fi asociat cu blugi și un kurta sau un salwar kameez ușor.

9. Design simplu Mehendi arab cu jumătate de mână:

Design arab Mehendi

Acest design pe jumătate de mână este un exemplu de modele geometrice în mehndi. Modelele îngrijite și îndrăznețe împletite pe degete cu accidente mari sunt un exemplu de creativitate. Marginile tăiate și curbate evidențiază restul designului. Modelul în carouri, pe de o parte, cu puncte în mijloc și modelul de dantelă, pe de altă parte, sunt bine finisate. Este potrivit pentru petreceri interesante, cum ar fi întâlniri de birou. Poate fi asociat cu o ținută indo-western și cercuri ca cercei pentru a crea un aspect la modă.

10. Design arab Peacock la jumătate de mână:

Half Arab Peacock Arab Design

Acest design simplu dar elegant are un păun delicat în centru. Detaliile complicate din interiorul păunului și contururile îndrăznețe întunecate evidențiază păunul în centrul palmei. Modelul în carouri adiacent este încrustat cu inimi mici și arată foarte drăguț. Atenția la detalii este uimitoare în partea umbrită a designului. Fiecare vârf al degetului are un design diferit și adaugă o notă unică. Deoarece păunii simbolizează fertilitatea și bucuria, pot fi împodobiți în timpul nunților și al dușurilor pentru copii. Poate fi asociat cu un lehenga grozav sau un sharara.

11. Design simplu arab Peacock:

Design simplu arab Peacock

Acesta este un design arab extrem de simplu, cu pauni pe picioare. Acesta implică două modele de păun pe două capete cu un model delicat în carouri între ele. Punctele din mijlocul modelului în carouri se remarcă frumos. Schițele păunilor au fost făcute în linii îndrăznețe, în timp ce umplutura se face cu o nuanță mai deschisă pentru mai multe contraste. Acest design este potrivit pentru tot felul de ocazii și poate fi asociat cu ținute.

12. Designul tradițional arab Mehndi cu picioare complete:

Design arab Mehndi cu picioare complete

Acest design arabic tradițional pe picioare pline implică formele de artă tradiționale ale liniilor încrucișate, motive florale, linii, modele cu frunze, etc. Mandalele florale și modelele cu frunze de mozaic de pe picioare sunt fascinante, cu o mulțime de detalii complicate. Acest design este potrivit pentru ceremoniile mehndi tradiționale. Ar trebui să fie asociat cu un lehenga ușor sau sharara și bijuterii etnice.

13. Design inimă arabă Mehndi:

Design arab Mehendi din spate

Acest design mehndi invers este extrem de elegant și modern. Lanțul inimilor interconectate, cu motive de trandafir delicat, merită să se lase. Modelele florale delicate adaugă un plus de farmec designului, cu o atenție deosebită la detalii. Lanțurile care se extind până la vârful degetelor conferă designului un aspect modern. Vârfurile degetelor sunt realizate minimal, dar frumos. Lanțul de puncte care se extinde din inimi într-o manieră curbată emană o eleganță pură. Este un design care lasă falca potrivit pentru nunți și ceremonii de familie. Ar trebui să fie asociat cu ținute etnice și bijuterii.

14. Design modern al picioarelor arabe:

Design modern al picioarelor arabe

Acesta este un design arab, simplu, dar destul de modern, pentru picioare. Modelul său este conceput să semene cu coșurile picioarelor, dar într-un fundal floral. Motivele florale și plantele cu frunze care se extind de la ele sunt elegante și îngrijite. Modelele simple umbrite și punctate de pe vârfurile degetelor conferă un farmec designului. Este potrivit pentru funcții ocazionale, precum angajamente și petreceri de ziua de naștere. Poate fi asociat cu ținute indo-occidentale, cum ar fi palazzo și fuste.

15. Design simplu arab cu mână completă:

Design simplu arab cu mână completă

Modelele geometrice din acest design pe mână sunt veșnic verzi. Modelul în carouri din centru și modelele circulare care se extind de la ele conferă un aspect estetic designului. Designul este plin de linii îndrăznețe și diferite modele geometrice. Unele dintre contururi sunt întunecate pentru a-i oferi un aspect mistic și lustruit. Acest design poate fi împodobit în timpul festivalurilor de bun augur precum Teej, Diwali, Dussehra etc..

16. Design arab simplu la jumătate de mână:

Design arab simplu la jumătate de mână

Modelele diagonale remorcate cunoscute sub numele de „bel” sunt o parte exclusivă a desenelor arabe. Floarea din inimă din centru conferă simplitate designului. Modelele continue ale belului, împreună cu motivele florale intermediare, sunt uimitoare. Loviturile îndrăznețe utilizate în remorcile cu frunze evidențiază designul. Este cel mai potrivit pentru petreceri cool, cum ar fi o zi de naștere sau petreceri de birou și copii. Poate fi asociat cu tot felul de ținute.

17. Design floral simplu în umbra din spate:

Design floral simplu în umbră

Farmecul desenelor arabe se dublează atunci când are 2 trasee florale distincte. Aici cele trei flori petalate sunt realizate în contururi îndrăznețe întunecate și umbrite ușor. Tăietorul cu frunze, cu mișcări îndrăznețe ca frunze, iese în evidență în acest design. Micile motive cu frunze de pe vârfurile degetelor se adaugă farmecului rustic al designului. Este potrivit pentru funcții ocazionale precum logodna și recepție. Poate fi asociat cu tot felul de ținute.

18. Designuri arabe cu mână florală în spate:

Designuri arabe cu umbre florale din spate

Acest design este sigur că îi va face pe toți să alerge! Limitele îndrăznețe ale motivelor florale merită remarcate, la fel și detaliile complicate din motive. Loviturile îndrăznețe și jucăușe diferențiază acest design de restul. Toate vârfurile degetelor cu modele diferite arată absolut îngrijite și cochete. Acest design este potrivit pentru tot felul de ocazii. Cel mai bine este asociat cu ținute tradiționale și bijuterii simple.

19. Design modern simetric arab Mehndi:

Design arab simetric modern

Acest design este cea mai bună alegere dacă doriți un aspect simplu, dar elegant. Designul unghiular din centru care acoperă modelul simplu în carouri este destul de captivant. Modelul floral repetitiv care se extinde spre vârfurile degetelor de la marginile festonate adaugă o notă estetică designului. Modelul în carouri cu motive florale la încheietura mâinii și modelele florale cu flori cu detalii minutii emană eleganță pură. Acest design este potrivit pentru tot felul de ocazii. Cel mai bine este asociat cu o fustă lungă sau palazzos.

20. Design arab arab elegant:

Design elegant arab Mehndi

Uită-te la frumoase modele geometrice și trasee florale, împreună cu modele în carouri de-a lungul designului. Designul în formă de V de pe antebraț arată extrem de elegant. Completarea cu detalii complicate și margini ascuțite arată sofisticată și drăguță. Acest design este potrivit pentru toate ocaziile. Cel mai bine este asociat cu un salwar kameez sau un saree.

21. Design simplu arab Mehendi:

Design simplu arab Mehendi

Acest design arab ar putea arăta simplu, dar este prea drăguț pentru cuvinte. Prezintă un model floral în centrul palmei, cu benzi de remorci cu frunze și modele de dantelă care se extind în exterior în mod diagonal. Golul din palmă este umplut cu grupuri de puncte inegale echidistante, conferind un aspect clasic designului. Este potrivit pentru copii și adulți care preferă modele care nu sunt pretențioase. Este potrivit pentru petreceri aniversare cool și poate fi asortat cu orice ținută.

22. Design uimitor Mehndi arab Peacock:

Design uimitor arab Mehndi

Acest design arab plin de mână plin de farmec prezintă păuni și cercei frumoși. Detaliile complicate de pe păuni și cercei sunt fermecătoare. Penele de păun care se extind până la vârful degetelor sunt un plus uimitor la acest model. Fiecare vârf al degetului are un design unic, iar acest design ultra-modern mehndi iese în evidență frumos. Acest design poate fi aplicat pentru festivaluri de bun augur precum Dussehra, Teej și nunți. Poate fi asociat cu lehengas sau ghararas pentru acel factor de farmec suplimentar !!

23. Design simplu arab Eid Back Hand:

Eid Back Hand Design arab

Acest design are o semnificație religioasă și descrie farmecul lui Ramzan. Designul pe fiecare vârf de deget variază de la motive florale cu frunze până la modele în carouri cu accidente îndrăznețe. Centrul prezintă un motiv floral care se întinde de la care este luna cu o caricatură de moschee. Acest design simbolizează Eid și fericirea legată de acesta. Poate fi împodobit în timpul Ramzan și este cel mai bine purtat cu ținute tradiționale precum khada dupatta.

24. Design arab arab cu mână florală:

Floral spate mână design arab

Dominat de motive florale și modele de trandafiri, acest design arabesc al mâinii este extrem de atrăgător. Detaliile complicate din jurul acestor modele, împreună cu modelul în carouri de la încheietura mâinii, arată uimitor. Loviturile îndrăznețe și umbrirea fac ca designul să fie cu siguranță demn de salivat. Este potrivit pentru ceremonii de familie și nunți. Poate fi asortat cu ținute occidentale Indo, cum ar fi palazzos sau shararas.

25. Design arab Mehndi simplu pentru picioare:

Design simplu arab Mehndi pentru picioare

Acest design simplu mehndi arab pentru picioare arată destul de elegant, cu motive florale simetrice și modele în carouri. Detaliile complicate de pe picioare îi conferă o notă elegantă. Punctele echidistante plasate în modelul în carouri fac ca designul să arate mai simetric. Modelele în formă de U cu zona portbagajului în centru arată extrem de îngrijite și bine finisate. Acest design este destul de potrivit pentru ceremoniile tradiționale de familie, cum ar fi ceremonia mehndi etc. Cel mai bine este asociat cu o fustă lungă sau un lehenga.

26. Design henna arabă Peacock:

Peacock Arab Henna Design

Un braț simplu, dar atrăgător, cu palmier, întins cu un frumos design mehndi arab, are câteva motive comune utilizate în mod repetat, de exemplu, florile și păunul care acoperă bine mâna, dar aceste modele nu sunt complicate.

 • Ocazie faimoasă: Poate fi pus la festival sau doar la întâmplare.
 • Plasarea corpului: Potrivit pentru fața și spatele palmelor, precum și pentru picioare.
 • Asociați cu: Asociați acest lucru cu orice ținută, deoarece arată mai mult ca un tatuaj cu haine occidentale și mehndi cu ținută tradițională.

27. Design indo-arab Mehndi:

Indo- Arab Mehndi Design

Un design simplu mehndi arab poate fi folosit ca un design perfect pentru a încerca și practica motivele comune utilizate într-un design arab mehndi. Este un design indo-arab mehndi cu utilizare intensă a punctelor și curbelor.

 • Ocazie faimoasă: Potrivit pentru orice ocazie.
 • Plasarea corpului: Mai potrivit pentru mâini, atât în ​​față, cât și în spate.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu hainele obișnuite sau doar cu un Kurti pentru a adăuga glam.

28. Frumos design arab Mehndi în partea din spate:

Partea din spate arabă Mehndi Design

Frunzele, curbele și punctele sunt principalele motive ale acestui design arab mehndi pentru mâna stângă. Designul este scurt și precis; astfel poate fi aplicat și pentru o ocazie. Puteți aplica acest lucru și în palma voastră.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

29. Cel mai bun design arab Mehndi mixt:

Cel mai bun design arab Mehndi

Acest design arab de mehndi pentru mână este un amestec de diferite stiluri de mehndi combinate cu stilul de henna arabă. Stilurile pe care le putem vedea clar aici sunt Indo, Gulf, precum și unele Freestyle. Florile și acuratețea liniilor îl fac să arate frumos.

 • Ocazie: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

30. Design brățară stil arab Mehndi:

Brățară stil arabă Mehndi Design

Acest design mehndi este, de asemenea, cunoscut sub numele de design brățară arabă mehndi și arată foarte atractiv; acesta este designul perfect pe care prietenii îl pot lega și pot încerca să se aplice reciproc. Are un tatuaj foarte tribal, dar foarte etnic.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute vestice sau tradiționale.

31. Design Mehndi arab în 3 părți:

Design în trei părți arabe Mehndi

Acest design are mai multe linii și motive mari, este un pic inspirat de golf, o abordare mai creativă a desenelor mehndi arabe, în timp ce designul îl face să arate simplu, dar nu este ușor să realizezi toate tiparele în aceeași aliniere dacă încerci în primele timpuri.

 • Ocazie: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața și spatele palmei.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu ținute tradiționale sau de interior.

32. Design complet Mehndi arab arab

Full-Back Hand Arab Mehndi Design

Un design arab mehndi pentru mâini pline are motive mai mari, cu modele mai complicate, care ajută la umplerea oricăror spații goale din mâini. Cecurile, frunzele și punctele joacă din nou rolul de a fi proiectele de umplutură.

 • Ocazie: Festivaluri sau o funcție de familie sau ceremonie de logodnă.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Asociați-l cu ținute tradiționale pentru a obține aspectul potrivit.

33. Modele Mehndi arabe simple cu element complet:

Design simplu arab Mehndi

Dacă ați început recent să învățați designul arab mehndi, dar vă plictisiți să încercați proiectele foarte ușoare, atunci acesta este designul perfect pentru a încerca mai departe. Chiar dacă motivele pot părea simple, realizarea îngrijirii poate fi o sarcină dificilă. Designul constă din toate modelele, frunzele, curbele, punctele, liniile și cercurile arabe obișnuite.

 • Ocazie: În general, sau pentru festivaluri și funcții de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati cu haine normale sau tinute traditionale.

34. Mehndi în stil arab profesional:

Mehndi în stil arab profesional

Acest design este cu siguranță un design adecvat mai profesional. Designul constă din frunze și modele de flori similare. Totuși, acest designer arab mehndi este plin de detalii complicate care pot fi foarte greu de realizat cu aceeași precizie pentru cineva care nu este artist.

 • Ocazie: Logodna / Nunta sau Festivaluri și funcția familială.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

35. Design Mehndi arab cu Twist:

Design arab Mehndi cu Twist

Un alt design foarte atractiv, acest design arab mehndi, conține motive mai moderne, făcându-l un tatuaj foarte creativ. Florile de aici au petale alungite în locul celor rotunde comune, iar cecurile sunt mai îndrăznețe cu dublă căptușeală și umplutură.

 • Ocazie: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

36. Design Mehndi arab cu flori îndrăznețe:

Floare arabă Mehndi Design

Florile și motivele Peacock sunt aplicate în mod repetat în forme îndrăznețe în acest design, lăsând spațiu pentru mici greșeli. Dacă sunteți cineva nou la mehndi, atunci această imagine arabă de design mehndi este designul de referință perfect pentru care să vă exersați și să vă încercați, mai ales fiind foarte ușor și simplu.

 • Ocazie: Funcție casual sau familială.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

37. Modele Mehndi din Golf-Arabă cu mâna completă:

Modele Mehndi Gulf-Arabic cu mână completă

Completarea acestor motive a fost simplificată folosind numai linii și frunze, dar cu variații. De asemenea, florile și frunzele sunt diferite, cu dimensiuni și linii mai mari care umplu interiorul. Acest design arab mehndi special pentru imagini de mână arată cum stilul arab de henna poate diferi în funcție de motivele și modelele utilizate și plasate pe palmă.

 • Ocazie: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

38. Stil de tatuaj Mehndi Design:

Stil de tatuaj arab Mehndi Design

Un design foarte rapid, care poate fi folosit ca un tatuaj sau doar ca un motiv de umplutură dacă picioarele sau palma este goală și doar ai chef să împodobești niște henna. Floarea din centru evidențiază acest design care poate fi aplicat și pe gât și brațe. Acesta este un design arabesc simplu cu henna atât pentru mâini, cât și pentru picioare.

 • Ocazie: Festivaluri sau Casual.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei sau antebrațului / picioarelor.
 • Asociați cu: Împerechează-l cu orice fel de ținută și accesorii.

39. Freestyle Bold Arabic Mehndi Design:

Freestyle Bold Arabic Mehndi Design

Puteți utiliza și acest design pe palmă. Florile îndrăznețe au fost create diferit, inspirate de natură, în timp ce brățara și curbele rămân aceleași. Acest design arab mehndi se potrivește oamenilor care doresc ca designul lor să fie bine vizibil și totuși unic și modern.

 • Ocazie: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

40. Big Dots Arabic Mehndi Design:

Big Dots Arabic Mehndi Design

Un design extrem de ușor și rapid pe care oricine și oricine îl poate crea. În principal, îndrăzneala punctelor și curbelor îl face să arate frumos. Acest design simplu mehndi arab are atracția sa principală ascunsă în punctele mari care arată ca o suvită de lumini.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

41. Brățară cu design Mehndi în formă de S:

Brățară cu design Mehndi în formă de S

Acesta este un design complet de stil de bijuterii pe dos; în timp ce o brățară simplă se află pe încheietura mâinii, o brățară mai curbată cu frunze a fost realizată în formă de S pe mână. Un alt design simplu și ușor de creat; este unul dintre aceste mehndi care proiectează fotografii de mână arabă care pot fi folosite pentru a recrea un design similar și nu pot merge prost.

 • Ocazie: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

42. Design complet Mehndi arab în spate:

Hand Arab Mehndi Design

Florile folosite în acest design mehndi sunt mai mult stil indoesc decât arab, cu modele simple de păun. Aceasta este una dintre imaginile de referință perfecte pentru designul mehndi arab. Conține toate motivele și modelele implicate în designul hennei și este rapid de recreat dacă sunteți un profesionist.

 • Ocazie: Angajament, festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu ținute tradiționale din interiorul vestului sau grele.

43. Design arab Mehndi pentru picioare:

Design arab Mehndi pentru picioare

Acesta este un design arab mehndi cu picioare întregi. Mai multe variante de flori și modele de păun au fost folosite în acest elegant design arab mehndi pentru picioare. Acest lucru este ușor de recreat, deoarece acest design este alcătuit din motive și modele obișnuite de design henna indian și arab.

 • Ocazie: Funcția familială, cum ar fi logodna sau nunta.
 • Plasarea corpului: Acest design este potrivit doar pentru picioare.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

44. Modele de petrecere arabă cu stil Henna:

Modele de petrecere arabă cu stil Henna

Acest design este un simplu design arab mehndi pentru fete, deoarece arată mai degrabă mai degrabă ca henna casual decât ca o henna de petrecere sau de ocazie. Florile îndrăznețe și păunii sunt umplute doar cu umbrire. Puteți utiliza henna neagră pentru conturare și henna simplă pentru umbrire. Acest design poate fi recreat de un artist normal, precum și de un profesionist.

 • Ocazie: Casual sau Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

45. Design Mehndi în stil arab Mughlai:

Mughlai Style Arabic Mehndi Design

Micile flori circulare cu petale din puncte sunt un punct culminant al acestui design. Această imagine unică de design arabesc de henna prezintă modul în care influența mai multor culturi, cum ar fi Mughlai, Gulf, Indo, a dus la o dezvoltare frumoasă în desenele de henna arabă. Acest lucru este ușor pentru a recrea designul.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

46. ​​Design elegant Mehndi arab din spate:

Înapoi Mână Arabă Mehndi Design

Partea de sub încheietura mâinii are o brățară îndrăzneață cu un model complicat; pe de altă parte, partea superioară este acoperită doar pe laturi de curbe și de un model în stil Jalebi. Doar câțiva pot recrea un design arab mehndi cu complexitate și precizie pentru a obține detaliile fără o bună practică, deoarece liniile sunt foarte îngrijite și clare.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

47. Design Mehndi cu mână în spate puternic în carouri:

Design Mehndi cu mână în spate

Câțiva pot recrea un design arab mehndi doar pentru mână întreagă, deoarece designul constă din modelul în carouri și florile îndrăznețe care sunt ciupite spre capăt, acoperind partea inferioară a mâinii. Detaliile suplimentare durează ceva timp.

 • Ocazie faimoasă: Funcția de logodnă, nuntă sau familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu ținute tradiționale din interiorul vestului sau grele și îndrăznețe.

48. Design Mehndi arab pe bază de flori:

Floral arab Mehndi Design

Acest design arab mehndi este creat în principal cu flori rotunde îndrăznețe și un model în carouri. Florile au fost create în dimensiuni mici, făcându-le să arate diferit de modelele obișnuite mehndi, în timp ce modelele au fost realizate în aceeași dimensiune ca și alte modele.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

49. Bijuterii stil arab Mehndi Design:

Bijuterii în stil arab Mehndi Design

Un design mehndi cu aspect foarte elegant este alcătuit din motive simple, linii curbate, puncte și flori. Totul a fost așezat astfel încât să nu facă mâna să pară prea plină, totuși mâna pare împodobită în mai multe bijuterii.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei sau picioarelor.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu îmbrăcăminte în interior sau vest tradițional sau pur și simplu îmbrăcăminte casual.

50. Frumoase modele delicate Design arab Mehndi:

Modele arabe Mehndi Design

Acesta este unul dintre cele mai bune modele arabe mehndi pe care le poți întâlni. Artistul a folosit motive mari de frunze și păun, dar modelele curbelor, florilor și cecurilor utilizate pentru a umple interiorul sunt complicate și îngrijite, făcându-l să pară unic și atractiv..

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

51. Model de rețea arabă Mehndi Design:

Net Pattern Arab Mehndi Design

Acest design este designul arab mehndi creativ și atractiv obișnuit pe care îl puteți aplica fără ajun sau ocazie. Modelul net din mehndi îl face o preferință chiar și în rândul miresei străine. Aceste modele mehndi de tip tatuaj arată grozav chiar și cu ținute occidentale sau orice ținută.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie sau Casual.
 • Plasarea corpului: De preferință partea din spate a palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

52. Mandala Arab Mehndi Design:

Mandala Arabic Mehndi Design

Un design arab mehndi asociat cu mandala, rezultatul este acest design mehndi cu aspect foarte creativ, care poate fi personalizat după preferințele fiecăruia, astfel încât un începător și un profesionist își pot încerca mâinile la acest design.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

53. Design complex Mehndi arab în două părți:

Proiectare Mehndi arabă complexă în 2 părți

Designul este împărțit în două părți, ambele modele de brățări făcute din flori și curbe unite între ele prin curbe complicate acoperite cu puncte. Acesta nu este un design arab mehndi pentru începători. Designul este format din multe modele și motive complicate care îl fac mai complicat decât desenele mehndi normale.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

54. Mehndi cu brățară îndrăzneață:

Brățară Mână spate Mehndi

Dacă doriți să încercați un design arab mehndi simplu pe mână, acest design este opțiunea potrivită. Acest design mehndi stil brățară este alcătuit din cercuri și linii simple; nu este foarte complicat, permițându-vă astfel spațiu pentru greșeli.

 • Ocazie faimoasă: Funcție casual sau familială.
 • Plasarea corpului: În mod adecvat partea din spate a palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

55. Design artistic Mehndi din spate:

Design artistic Mehndi arab

Un design mehndi creativ ușor, acesta este perfect dacă vă îndreptați spre o funcție de familie sau la un festival la colț. Degetul mic a fost umplut cu modele complicate, în timp ce degetul arătător are doar vârful degetului în design; acest lucru face ca acest design să fie diferit de celălalt design arab Mehndi.

 • Ocazie faimoasă: Festivaluri sau o funcție de familie.
 • Plasarea corpului: Fața sau spatele palmei.
 • Asociați cu: Combinati-va cu tinute indo-western sau traditionale.

56. Modele arabe Mehndi pentru mâini:

Modele arabe mehndi pentru mâini

În acest design arab Mehandi, florile și frunzele sunt aranjate pe un anumit model. Contururile groase ale florilor și frunzelor adăugaseră mai multe detalii designului, făcându-l mai distinct și mai atrăgător. Întregul aspect este foarte clasic și modern.

57. Design Mehandi în stil arab floral:

Floral arab stil Mehandi Design

Puteți crea pur și simplu multe motive florale pentru a vă umple palma. Începând cu degetul arătător, puteți face câteva flori pe jumătate unghiulare și puteți completa designul mehndi cu flori complete, care pot fi desenate mai mari ca dimensiune și formă.

58. Simplu & Proiecte ușoare arabe Mehandi:

modele simple mehndi arabi

După cum puteți vedea, astfel de modele sunt foarte simple de aplicat, arată ușor pe mâini și sunt uimitor de potrivite pentru orice ocazie. Poate fi aplicat atât pe mâinile copiilor, cât și pe mâna unui adult. Acest design ușor este foarte potrivit pentru adolescentele care doresc să aplice design mehndi independent. Este foarte simplu, deoarece umbrirea sau adăugarea de modele complicate pe palme nu este o muncă grea.

59. Inimă și formă rotundă arabă Mehandi:

Heart Shape Arabic Mehandi

Acest design este, de asemenea, foarte simplu, dar îi puteți adăuga mai multe motive. Inimile și formele rotunde au o importanță deosebită într-un design Mehendi, aplicat în principal unei funcții de nuntă. Puteți adăuga mai multe motive sau modele pentru a da un aspect mai greu.

60. Designuri Mehndi arabe Small Stars:

Stele arabe Mehandi Design

Se poate decora designul incluzând mici stele cu cinci colțuri. La fel ca în imaginea de mai sus, stelele mici sunt create pe toată palma, cu excepția degetului arătător și mijlociu. Pentru mai multe suplimente, vă puteți personaliza chiar stelele umbrindu-le.

61. Noul design arab Mehndi cu pietre:

noi modele arabe mehndi

De asemenea, puteți adăuga sclipici atractive, pietre și mărgele potrivite cu ținuta dvs. pe desenele Mehandi în arabă. Se poate include, de asemenea, paiete ca acoperire finală pentru a face designul henna mai atractiv. Adăugarea lor poate face ca designul dvs. simplu sau greu să arate mai frumos și mai atrăgător.

62. Designuri Mehndi arabe ușoare pentru mâna din spate:

modele arabe mehndi ușoare

Acesta este un design mehndi simplu, frumos și foarte elegant pentru revers. Aici doar designul indexului și al degetelor mici sunt aceleași, în timp ce întregul design este creat prin amestecarea a două forme mehndi diferite. Restul degetelor sunt păstrate curate pentru a face din design un centru de atracție. De asemenea, puteți extinde designul spre cot, cu mai multe flori, frunze, puncte sau alte forme și motive frumoase.

63. Designul tradițional arab Mehndi:

Design tradițional arab Mehndi

Cuvântul arab însuși ne descrie că această formă de artă aparține țării arabilor. Arabii sunt foarte artistici cu cultura și tradiția lor; același lucru se reflectă asupra artei lor de proiectare mehndi. Desenele arabe mehndi sunt mai complicate, concentrându-se pe munca fină, detaliind desenele și umplând întreaga palmă sau picior cu principalele motive de flori și frunze. Arabii folosesc diferite stiluri de Mehandi, cum ar fi Black mehndi, care este adesea folosit pentru conturarea desenelor sau pentru umplerea cu henna normală Mehandi.

64. Peacock Mehandi Design Stil arab:

Peacock Mehandi Design stil arab

Acest design este foarte asemănător cu modelele noastre indiene Mehandi, întrucât păunul este centrul principal al acestui design complicat. Prin prezenta, un păun frumos în centrul prea multor flori face ca designul să arate mai superb. Puteți vedea cum păunii sunt detaliați cu modele și motive minuscule. Acest design versatil nu este foarte dificil de creat, deoarece nu include detalii complicate. Frunzele bine aranjate și florile mici conferă vârfurilor palmei și degetelor un aspect foarte ornamentat.

65. Mehndi arabi ușori pentru modele florale:

Mehndi arab pentru modele florale

Se pot folosi modele florale mereu verzi care sunt dispuse într-o succesiune. La fel ca în imaginea de mai sus, florile sunt realizate în aceeași grosime și consistență; apoi, petalele sunt modificate prin umplerea lor cu Mehandi cu linii subțiri lăsând rundele centrale ale florilor sunt umplute cu mehndi.

66. Mână de mireasă Mehendi Design arabă:

design mehndi arab mireasa

Acesta este unul dintre cele mai bune design de mână de mireasă arabă. Acest design începe cu vârfurile degetelor acoperite complet cu linii, urmate de păuni fermecători, frunze și motive florale, inclusiv câteva forme geometrice. Blocurile geometrice au o formă umplută, care oferă o bază în palmă care ulterior este umplută cu alte motive. Stilul de detaliere minut a fost adoptat pentru a da designului o notă diferită. Utilizarea mai multor fețe de păun într-un singur design poate face ca un design simplu să pară generos.

67. Modele arabe Mehndi pentru funcțiile colegiului:

Modele arabe Mehendi pentru funcții

Designurile simple și elegante arabe Mehandi sunt perfecte pentru funcții de colegiu și întâlniri casual. Astfel de modele includ modele simple de flori și frunze, fără modele atât de complicate. Puteți desena cu ușurință designul de mai sus, chiar dacă nu aveți puțină artă mehndi cu mâna liberă. Degetele rămase sunt menținute deschise, cu excepția degetului arătător pentru a oferi designului un aspect mai sofisticat.

68. Mehndi colorat proiectează arabă pentru fete adolescente:

Modele arabe Mehndi pentru fete adolescente

În arabă, designul mehndi negru este, de asemenea, utilizat pentru a crea mai mult contrast în design. Este folosit în principal pentru a contura designurile, care ajută Mehendi să arate mai colorat. Acest Mehandi multicolor arată destul de funky și elegant atunci când este accesorizat cu ornamente simple, cum ar fi inele sau brățări. Astfel de modele multicolore includ un design foarte scurt de modele frumoase pe încheietura mâinii, cu o combinație de flori mici. Toate degetele sunt menținute umplute pentru a face designul să arate mai proeminent.

Modele arabe Mehndi pentru fete

Designul greu și colorat poate fi o alegere mai bună pentru fetele din facultate și pentru femeile care lucrează. Acest design arată mai elegant decât restul datorită culorilor roșu și negru Mehendi. Cu umplutura roșie și o margine neagră, designul subliniază culoarea pielii, făcându-l mai echitabil. Pentru a completa în continuare, sunt folosite mai multe runde de strasuri multi-culori, sclipici și alte pietre.

69. Mână extrem de decorativă Mehendi Design arab:

Hand Mehendi Design arab

Acest design minunat este special pentru cei care iubesc desenele simple și elegante Mehendi în arabă. Începând de la încheietura mâinii, acest design a acoperit complet degetele mâinii din față. Designul prezintă modele florale mărginite simple groase și motive tradiționale folosind și un păun. Aici, păunul este elaborat cu detalii și modele complexe, făcând acest design să arate mai rafinat pe palme. Acest design mehndi are, de asemenea, un păun bine completat cu flori, frunze și alte forme. Cu toate acestea, detaliile subțiri ale liniilor și curbelor care completează contururile majore ale florilor și frunzelor fac ca întregul design să fie mai elaborat și extravagant.

70. Frumos design arab Mehandi:

frumos design mehndi arab

Designul de mai sus reprezintă frumoasa artă a artistului mehndi. Trei flori sunt cele mai proeminente în design, în timp ce restul include mici detalii complicate utilizate pentru elaborarea designului floral. Restul degetului este păstrat curat, ceea ce face designul mai atractiv.

71. Design Mehndi arab pentru festivaluri religioase:

Design arab Mehndi pentru festivaluri

Designul pare mai complet, dar nu implică forme inutile extravagante sau complicate pentru a-l face mai complet. Acest design umple mâna din față, oferindu-i un aspect tradițional. Fie că sunteți în căutarea unui design Mehendi versatil, potrivit pentru un festival religios, fie că doriți să vă inspirați prietenii la o petrecere universitară, acest stil arab Mehendi poate funcționa pentru dvs..

72. Arabă umbrită Mehandi:

Design Shawn Arabic Mehandi

Shaded Mehandi este, de asemenea, inclus în stilurile arabe mehndi. Vârfurile degetelor cu motive de flori complet acoperite și umbrite și forme simetrice fac acest design unic față de celelalte. Este perfect pentru petreceri de casă sau birou, festivaluri Eid și alte ceremonii.

73. Hand Professional Mehndi Design Arabă:

Proiectare profesională arabă Mehndi Hand

Acest design excelent are un aspect mai tribal, care se concentrează în principal pe modelul abstract al formelor bine plasate. Nu include flori sau frunze, deși le puteți adăuga. Poate arăta ca un design complex și necesită mai multă răbdare și profesionalism decât alte modele simple.

74. Design Mehndi arab plin de farmec pentru mirese:

Design arab Mehndi pentru mirese

Acum, acest design este foarte rafinat și plin de farmec. Motive simple și frunze sunt folosite pentru a crea acest design de mireasă Mehandi, care începe de la încheietura mâinii și a acoperit cea mai mare parte a palmei. Aceste modele arată, de asemenea, cât de groase și linii distincte de aceeași grosime și consistență pot crea magie unui design simplu. În timp ce modelul are multe detalii complicate, utilizarea liniilor subțiri conferă designului un aspect mai elaborat și mai complicat.

75. Mehndi arabi pentru nuntă:

Mehndi arab pentru nuntă

Designul de mai sus este un design mehndi minunat și perfect pentru rudele miresei și prietenii apropiați. Prezintă un design Mehandi extraordinar de plin de farmec, care oferă mâinilor un aspect complet ornamentat. Florile, formele minunate și motivele sunt combinate pentru a completa acest design superb. Trebuie să fii foarte precauți atunci când încearcă acest design pe mâna lor. În acest design, nimic altceva decât o linie subțire, curbată, care se desfășoară ca o margine de-a lungul marginii palmei dvs., creează o mare diferență față de restul desenelor. Utilizarea florilor mari în interiorul chenarului face ca designul să arate drăguț și diferit. Deoarece designul este mai mult pe o parte elegantă și funky, este preferat de adolescenți mai mult decât de vârstnici.

76. Mână din spate Mehandi Design arabă:

Mână din spate Mehandi Design arabă

Acesta este un design mehndi excelent pentru spatele cel mai potrivit pentru mirese cărora nu le place desenele exagerate sau complexele. Designul nu a acoperit fiecare parte a pielii, dar formele minuscule și umbrirea îl fac perfect pentru mireasă. Astfel de stiluri sunt proeminente la încheietura mâinii, în timp ce porțiunile de palmă sunt păstrate simple. De asemenea, diferite modele și motive sunt folosite pe fiecare deget pentru a înfrumuseța mâinile.

77. Modele arabe de henna pentru mâini întregi:

Modele arabe de henna

Uneori, modelele mari și simple pot modifica un design simplu într-un design acut și intens. Fără multe modele complicate sau pline de modele complicate, acest tip de design cu mâna completă poate fi o alegere ideală pentru fetele din facultate până la femeile mature. Designul prezintă forme și motive proeminente care sunt împodobite cu frunze și modele rotunde.

78. Designuri Mehndi în stil arab Indo pentru mâini:

Designuri Mehndi în stil arab pentru mâini

Aproape toate arabele de design mehndi includ modele florale; de multe ori vă puteți abține să nu faceți același lucru. În afară de modelele de flori, formele și liniile geometrice care traversează mâinile pot fi, de asemenea, o opțiune bună. Aceste modele îți strălucesc mâna dând aspectul de brățări și alte ornamente, făcând-o să pară inteligentă. Frunzele mari sunt umplute cu linii și puncte mai subțiri. Aspectul general face ca mâinile tale să pară abstracte și reci.

Desenele de mireasă arabă Mehandi sunt, fără îndoială, excepțional de decorative, dar uneori sunt atât de mari încât nu-ți lasă mare parte a pielii goale. Designul include modele florale, linii ascuțite și caracteristici distincte, oferind designului un contur clar.

79. Modele arabe Mehendi pentru picioare:

modele arabe mehndi pentru picioare

Simplul Mehandi nu este destinat doar mâinilor. Mai întâi, decideți un design și aplicați-l în funcție de design. Puteți folosi chiar și un model de reflecție pentru a adăuga mai mult contrast designului. Modelele bine concepute de flori și frunze umbrite care se desfășoară de-a lungul părților laterale ale întregului picior și vârfurile unghiilor acoperite complet sunt cu siguranță o priveliște magnifică. Culoarea neagră profundă a designului mehndi ki vă face pielea să pară mai echitabilă. Umbrirea ajută, de asemenea, la adăugarea de adâncime a designului și face petalele să arate mai realiste.

80. Modele simple arabe Mehandi pe picioare:

Modele arabe Mehandi pe picioare

Modelele de picior mehndi pot fi create la fel de elaborate și complicate ca cele purtate pe mâini. Aceștia pot purta motive simple, detalii complicate și modele care arătau ca glezne sau alte ornamente. Mehndiul arab arată chiar mai bine, cu o culoare bine întreținută și folosind culoarea corectă a ojei pe unghiile de la picioare. Mehndiul arab arată chiar mai bine!

81. Design unic arab Mehendi pentru ambele mâini:

Design arab Mehandi pentru ambele mâini

Acesta are un design Mehandi unic pentru ambele mâini, deoarece sunt foarte diferite unul de celălalt, dar împreună arată perfect unul pentru celălalt. De asemenea, include multe modele florale în ambele modele. Design-urile ar putea părea complexe, dar este destul de ușor.

82. Noi modele arabe Mehndi pentru mirese:

Modele arabe Mehndi pentru mirese

În ceremoniile de nuntă, în principal mirii și rudele apropiate preferă să poarte modele elaborate Mehandi. Un astfel de design extrem de complicat și elaborat este prezentat mai sus. Acestea prezintă modele și motive tipice, ceea ce îl face foarte distinct de celelalte modele. Designul acoperă fiecare centimetru al pielii și conferă palmelor un aspect puternic ornamentat.

83. Design Mehndi arab diferit pentru mâinile din spate:

Design arab Mehndi pentru mâinile din spate

Dacă doriți să dați o notă grafică designului dvs. în timp ce aplicați Mehendi, îl puteți alege pe acesta. Acest design plin de farmec este foarte elegant și funky. Stiluri diferite au fost adaptate pentru a incanta designul; păstrarea aceluiași design în fiecare deget și adăugarea de detalii mici în locuri diferite îl face mai atrăgător pentru ochi. Femeile care au foarte puțin timp pentru regimul lor de înfrumusețare pot opta pentru acest design, dar cineva ajută.

84. Designul arab Mehandi frumos și ușor:

Modele arabe Mehandi

Un frumos design arab Mehandi cu flori și modele de frunze arată foarte artistic și extrem de magnific. Deși designul nu este ușor de realizat, detaliile complicate pot fi realizate cu puțină răbdare. Imaginea generală este elaborată și este perfectă pentru mâinile miresei. Puteți observa modul în care petalele de flori sunt folosite pentru a ascunde alfabetele numelui mirelui.

85. Henna Mehndi simplu umbrită și sclipitoare:

Shaded and Glitter Henna Mehndi

Modele simple mehndi în arabă de astăzi sunt adesea accesorizate folosind culori sau umbrite cu sclipici. Atunci când sunt aplicate în design, strălucitorii strălucitori fac ca designul să pară vibrant și mai atrăgător pentru ochi. Un model de flori sclipitoare care aleargă pe lungimea brațului tău arată pur și simplu grozav. Astfel de modele sunt ușor de realizat și sunt foarte spațioase.

86. Design Mehndi arab Diwali:

Diwali Arabic Mehndi Design

Căutați un design care aruncă o nuanță subtilă festivalului pentru care îl puneți? Acesta trebuie să facă trucul pentru tine. Oricât de splendid ar arăta, îți face multă dreptate mâinilor, accesorizându-le perfect. Nu numai că arată ca un Diya pentru cel mai popular festival hindus, dar are și o atmosferă foarte mediteraneană. Acest design arab mehndi nu este prea greu de realizat singur și poate fi realizat cu ușurință schițând conturul aproximativ.

87. Numai modelul arabesc pentru încheietura mâinii:

Tipar arabian pentru încheietura mâinii

Când mâinile tale nu primesc odihna de care are nevoie, dar totuși vrei să-ți etalezi creativitatea, acest design arab Mehndi este ideal pentru tine. Uită-te la cât de superb este motivul. Este practic un model floral susținut cu modele interioare atrăgătoare. Nuanțele arată atât de grozav și atrag atenția asupra încheieturii mâinii. În acest fel, nu numai că efortul tău dă roade, dar îți împiedică și perturbarea programului. Merită în totalitate, nu-i așa??

88. Ultimul design arab Mehndi:

Ultimul design arab Mehndi

Când căutați în jur pentru a crea rapid Mehandi Arabic Design pentru mâini, acesta este atuul dvs. În ciuda complexității sale, ceea ce îl face ușor este modul în care toate degetele au același model repetitiv. Astfel, odată ce l-ai stăpânit o dată, știi că va ieși perfect de următoarele trei ori. În ceea ce privește designul palmei, acesta se extinde de la primul deget până la începutul încheieturii mâinii. Designul este foarte îngrijit și sofisticat și ideal pentru cei cărora le place să lase o piele arătând prin henna lor.

89. Kalash și Leaves Arab Mehndi Design:

Lasă designul arab Mehndi

Îți plac desenele cu aspect mai complet, nu-i așa? Uitați-vă la acest design arab mehndi. Chiar când ați crezut că frunzele nu mai sunt tendința, acesta intră pe lista Mehendi Designs Arabic 2020. Designul este destul de secvențial și are o notă frumoasă. Consistența este uniformă, conferind astfel modelului general henna un aspect elegant. În plus, este ideal pentru ca mireasa să fie bogată în designul favorabil Kalash. De asemenea, a rămas într-un model modificat de diferite grosimi și modele. S-ar putea să arate ușor, cu doar linii și cercuri de realizat, dar fiind atât de complicat, ar fi înțelept să căutați ajutorul cuiva în timp ce realizați modelul.

90. Peacock Mehandi Design Stil arab:

Peacock Mehandi Design

Acesta este un design esențial grațios; acesta este perfect pentru fetele care iubesc și doresc ca henna lor să adune laudele tuturor. Modelele și motivele sunt complicate și, după cum puteți vedea, există un design mare de păun pe palmă, cu pene acoperite cu henna. Cealaltă pasăre stă grațios în sens invers, cu fața îndepărtată de păun, deoarece pereții interiori ai conturului sunt plini de modele creative în consecință pe măsură ce veniți în timp ce o faceți.

91. Stil Feather Mehndi Design Arabă:

Feather Arab Style Mehndi Design

Când doriți un design care să evidențieze persoana plină de spirit, sunteți pentru toată lumea, optați pentru un Mehndi ca acesta. Aceasta este de obicei destinată mireselor care intenționează să poarte o rochie fără mâneci pentru nunta sau recepția lor. Puteți să-l prezentați și la adunări de familie și puja. Este suficient de ușor să spunem că designul arată remarcabil și perfect pentru orice ocazie. Puteți adăuga pietre sau sclipici pe marginea fiecărei cozi de pene unde ați rotunjit capetele. Acest lucru conferă designului o vibrație sclipitoare și îl face mai izbitor pentru ochi.

92. Design drăguț arab Mehndi:

Drăguț design arab Mehndi

Designul pentru acesta poate fi experimentat atât de copii, cât și de adulți. Dacă este ceva, acesta este unul dintre cele mai simple și simple modele arabe Mehndi de pe listă. Odată ce ați făcut floarea pe încheietura mâinii din față și modelul pe degetul roz, continuați și completați spațiul rămas cu propriile modele. Nu uitați să experimentați, deoarece acesta fiind unul mic nu va avea nevoie de prea multă muncă. Rezultatul nu este doar elegant, ci și sobru. Motivul este perfect pentru copii și femei cărora nu le place prea mult Henna pe mâini.

93. Palm Peacock Mehendi Design Arabă:

Palm Peacock Arabic Mehendi Design

Un alt păun perfect realizat, designul arab Mehandi își propune să se concentreze mai ales pe degete și încheietura mâinii. După cum puteți vedea, palma are păunul pe jumătatea inferioară, iar palma superioară este lăsată goală, aruncând astfel cea mai mare atenție asupra motivului păsărilor. Cu siguranță este făcut să arate mai superb cu frumosul model floral de sub design. Modelul nu numai că este versatil, ci și creativ. Probabil că nu puteți prezenta singur detaliile complicate. Un profesionist ar trebui să ofere degetelor doar aspectul ornamental de care are nevoie.

94. Modele arabe de trompetă Mehendi:

modele simple mehendi arabe

În timp ce palma are un contur foarte obișnuit pentru desenele tipice mehndi în arabă, încheietura mâinii are cele mai populare instrumente muzicale jucate în timpul nunților arabe sau indiene, tabla, trompeta și shehnai. Nu este doar bine gândit, ci și implementat creativ. Dacă poți să iei idei și să-ți transformi designul într-o notă de răsucire aici și o ajustare acolo, va arăta superb și spre deosebire de ceea ce majoritatea oamenilor se așteaptă să vadă asupra ta.

95. Diferite brățări clasice arabe Mehndi:

Classy Bangle Arabic Mehndi

Uită-te la detaliile versatile la care s-a lucrat pentru a aduce la viață acest design arab Mehandi. Nu este atât de greu de vorbit, mai ales dacă cunoașteți tehnica de a așeza motivul central al palmei frontale. După aceea, un set de linii încrucișate ar trebui să facă truc. În ceea ce privește încheietura mâinii din față, arată ca un model geometric minus designul cu frunze. Dacă spui nu brățări, lasă liniile și cercurile de diferite dimensiuni să-ți facă mâinile să pară mai pline oricum.

96. Numai Leaf and Creeper Mehndi Design Arabic:

Leaf and Creeper Arabic Mehndi Design

Acesta este un design arabian Mehandi deosebit de ușor pentru fetele cărora le lipsește răbdarea de a sta în sesiunile de design complicate. De asemenea, potrivit pentru studenții de la facultate sau școli care au restricții de purtare a hennei, acest design mehndi este perfect pentru ocazii precum Eid și Rakhi. Menținerea simplității este calea de urmat în aceste festivaluri și uitați-vă la modul în care acest design adaugă eleganță declarației dvs. de stil. Poți oricând să-ți asociezi designul cu o culoare de unghii potrivită, de exemplu galben sau roșu.

97. Proiectare Arabiană Împreună:

Cele mai recente modele arabe Mehndi

Să te căsătorești cu dragostea vieții tale, nu-i așa? Acest Mehendi arab ar trebui să fie singurul tău răspuns, dat fiind că se unește cu două jumătăți de inimă, oricât de brânză ar părea. La fel ca alte modele moștenite din Orientul Mijlociu, atenția la detalii este bine plătită. Tocmai asta face din această artă henna o alegere extravagantă pentru mirese și membrii familiei care participă la o căsătorie a rudelor apropiate. Un motiv detaliat este utilizat în proiectare și trebuie folosită o mulțime de henna. Deci, asigurați-vă că sunteți stocat înainte de a începe.

98. Frumoase picioare arabe Mehndi Design:

Arabian Feet Mehndi Design

Designul pentru acesta nu este unic, ci și minunat. Trebuie să recunoști asta. Este o artă henna puternică pentru cei care intenționează să cânte la sangeet sau chiar pentru mireasă. Acoperă bine piciorul și picioarele, oferind detalii și elaborări o atenție deosebită. Există tot felul de modele rotunde în spirală completate împreună cu câteva contururi de motive de frunze. Designul va atrage atenția tuturor și vă va face să vorbiți despre adunarea familiei imediat.

99. Model neobișnuit aztec arab Mehendi:

Mână Aztec Arab Mehendi Pattern

Nu este acesta un model unic și diferit de cele pe care le-ați ales deja din această listă pentru a le implementa în fundul capului? Dacă declarația dvs. de stil este la fel de exclusivă, vă va plăcea cât de ideal este acest mehndi pentru dvs. Un alt motiv pentru a alege acest lucru este că este bine spațiat și creat în mod creativ. Dacă nu sunteți atât de desenați în moduri complete, acesta nu vă va dezamăgi cu modul în care se dovedește. Încercați dacă ați făcut propriile modele până acum. Cu toate acestea, cel mai bine este să căutați ajutorul cuiva pentru a face ca spațiul și modelele să iasă perfect.

100. Design simplu floral arab Mehendi:

design floral mehendi arab

Acesta este încă un alt mehndi floral din listă, totuși atât de diferit de cele anterioare. Designul majorității palmelor are petale de flori, iar unele linii complicate sunt folosite pentru a aduce mai multă importanță modelului floral. Degetul mare și inelul sunt păstrate curate, făcând acest design să pară la fel de atractiv și îngrijit. Puteți încerca singur acest model arab dacă doriți, deoarece este o joacă pentru copii odată ce stăpâniți floarea pe încheietura mâinii și pe palmă.

101. Perfect Eid Arabic Mehndi:

Eid Arabic Mehndi Design

Pentru acest mehndi, în special, vârfurile degetelor sunt lăsate complet neacoperite. În același timp, centrul palmei este umbrit cu henna și un desen secvențial detaliat este desenat în jurul său simetric. Modelul este ideal pentru ceremonii mici și petreceri în casă; este la fel de preferat pentru Eid și Rakhi. Are o atingere foarte arabă cu modelele creative și este plăcut pentru ochi, așa cum se poate spune din imagine.

102. Mehndi de mireasă cu picioare complete pentru nunta arabă:

Design arab Mehendi pentru picioare

Când privești primul, s-ar putea să pară că acesta este încă un alt mehndi de păun cu o variație pentru picioare și picioare. Cu toate acestea, la o examinare mai atentă, veți observa că este într-adevăr un motiv cu un model spiralat ca cel al unei păsări cu cioc. Asta este ceea ce adaugă frumusețe imaginii în ansamblu. Este atât de elaborat și de obicei ales de mirese pentru ziua nunții lor. Totuși, membrii familiei îl pot purta și pentru funcții de sangeet sau pot purta un ghagra în stil Rajasthani până la genunchi.

103. Arta arabă Mehndi Two In One:

Modele arabe Mehendi pentru fete

Acum, în ceea ce privește acesta, acesta este într-adevăr un paun mehndi. Nu este prea stângace și poate fi realizat cu ușurință de oricine cu puțină experiență în desenarea desenelor mehndi. În plus, un alt indiciu vizibil pentru ochi este modul în care cele două mâini se potrivesc cu același model, de unde și numele. Designul este foarte versatil și oferă un aspect mai complet, deși este atât de simplu de realizat. Puteți deveni creativi cu umplutura interioară cu modele de henna. Un indiciu bun ar fi să începeți mai întâi cu conturul, să îl lăsați să se usuce și apoi să lucrați cu liniile interioare și desenele.

104. Design complex Mehndi arab:

Design complex Mehndi arab

Acest design este o combinație perfectă a tot ceea ce este de învățat despre complexitatea mehndi arabi. Arată atât de atrăgător, deoarece o tehnică de izolare este adaptată. Fiecare segment este împărțit și se alege un model individual pentru acea zonă a pielii. Apoi este detaliat în detaliu folosind diferite modele. Acest lucru face ca designul simplu să arate atât de regal. Fetele îl pot alege pentru diferite festivaluri și întâlniri de familie, cum ar fi ceremoniile Puja sau sangeet. Dacă doriți să adăugați mai multe răsuciri, puteți revărsa întotdeauna strălucirea modelului folosind sclipici sau pietre pe spațiile libere.

105. Frumos Motiv Mehndi Design:

Ultimul design arab mehndi

Încheiem această listă cu această imagine de design arab mehndi cu aspect perfect. Are tot ce ți-ai putea dori pentru ca designul tău să arate. Este atât de elegant, dar tradițional și elegant. O mulțime de muncă merge în modele pentru a face să arate la fel de atrăgător ca și pentru ochi. Dacă aveți mai puțin timp în mână, îndepărtați-vă de acesta, deoarece este la fel de clar ca ziua că acele mici detalii au nevoie de multă răbdare și căpușe de ceas..

Mai multe colecții de modele arabe Mehndi:

Modele simple Mehndi arabe

Modele arabe pe partea din spate

Modele arabe Mehndi

Ultimul design arab

Modele arabe Mehndi

Modele arabe Mehndi

Design simplu arab Mehndi

Mehndi arab

Modele arabe Mehendi

Design arab Mehandi

Design în stil arab

Design arab Mehendi

Design simplu arab Mehendi

Arabă Mehendi

Mehndi în stil arab

Mehndi arab pe picioare

Sfaturi rapide înainte de a aplica designul arab Mehndi:

 • Curățați întotdeauna bine mâinile înainte de aplicarea Mehendi și evitați orice creme sau uleiuri.
 • Purtați haine confortabile și alegeți un loc confortabil pentru a vă așeza, deoarece ați putea fi acolo ore în șir.
 • Evitați să vă agitați și să vă mișcați prea mult în timp ce aplicați Mehendi, deoarece ar putea fi murdărit făcând acest lucru.
 • Nu uscați Mehendi prin mijloace artificiale, cum ar fi un uscător de păr. Mehndii nu vor obține o culoare adecvată dacă sunt uscați rapid.
 • Tamponarea unui amestec de suc de lămâie și apă de zahăr ajută la adâncirea culorii Mehendi.
 • Fumul din cuișoare ajută, de asemenea, la scoaterea la iveală a unei nuanțe mai închise de henna.
 • Evitați să spălați henna cu apă sau săpun, deoarece duce la estomparea culorii.
 • Momentul ideal pentru a îndepărta Mehndi este după 4-8 ore. Pur și simplu răzuiește-l fără aplicarea apei.

Prezentare generală:

Desenele arabe mehndi sunt un joc grațios de accidente îndrăznețe și motive florale. Chiar de la remorci cu frunze până la modele geometrice, acestea sunt cu siguranță demne de ochiuri. Sunt extrem de versatile și pot fi făcute pentru a se potrivi oricărei ocazii sau ținute. Aceste modele adaugă o perspectivă vie și vibrantă asupra personalității tale. Acestea pot fi realizate fără a lua prea mult timp și adaptate în funcție de nevoile cuiva. Dacă sunteți într-un joc Mehendi în căutarea celor mai recente modele arabe mehndi, căutarea dvs. sa încheiat aici. Spuneți-ne ce părere aveți despre compilația noastră de designuri arabe Mehndi.