Top 9 medalioane de argint pentru bărbați și femei

Argintul este unul dintre cele mai prețioase metale. Este folosit pentru fabricarea aliajelor, bateriilor, oglinzilor și idolilor. De asemenea, are o valoare medicinală. De la începutul timpului, argintul a fost folosit la fabricarea monedelor. În zilele noastre, argintul este folosit la fabricarea bijuteriilor. Deoarece este un metal scump, bijuteriile din argint sunt scumpe. Medalii argintii au câștigat popularitate în trecutul recent.

Diferite tipuri de medalioane din metal argintiu:

Iată câteva dintre cele mai trendy medalioane de argint pentru fete și băieți sunt după cum urmează:

1. Blazon inimă argintie simplă pentru femei:

Locket argintiu simplu pentru inimă pentru femei

Acesta este un medalion foarte elegant care poate fi înzestrat tinerelor femei. Simplitatea acestui medalion este cea care îl face atractiv. Purtarea acestui medalion chiar și peste un top simplu vă poate îmbunătăți ținuta. Este ușor, ceea ce îl face mai convenabil pentru utilizarea zilnică.

2. Blazon foto argintiu pentru cupluri:

Locket foto argintiu pentru cupluri

Acest medalion de argint unic este gravat în modul cel mai complicat, oferindu-i un aspect grandios. Are suficient spațiu pentru a se potrivi două fotografii de ambele părți. Acesta ar putea fi cadoul perfect pentru cei dragi. Îl puteți atașa la un lanț de aur sau argint pentru a-i oferi aspectul perfect.

3. Ancient Locket Silver:

Ancient Locket Silver

Un medalion rotund simplu, cu un lanț de argint și o gravură complicată face combinația perfectă pentru un medalion de argint antic. Arborele gravat pe el poate fi considerat un simbol al păcii și al secretului. Are un spațiu amplu în interior pentru a se potrivi unui articol mic, cum ar fi o fotografie sau un mesaj.

4. Medalii mari de argint de designer pentru femei:

Designer Medalii mari din argint pentru femei

Acest medalion, care este atașat la un lanț de argint, are o structură complexă, dar oferă un aspect foarte elegant. Cadrul rotund poate purta o fotografie în centru, care este acoperită de un design asemănător coroanei. Acesta este unul dintre cele mai bune medalioane de argint pentru femei.

5. Blazon de argint cu aripi pentru fete:

Blazon de argint cu aripi pentru fete

Acest medalion are un aspect funky și răcoros. Este transportat cel mai bine de adolescenți și femei tinere. Se pare că două aripi sunt unite între ele pentru a forma o formă de inimă. Ambele aripi se deschid în direcții opuse pentru a dezvălui un spațiu mic pentru depozitare.

6. Colier cu medalioane de argint pentru fete:

Colier cu medalioane de argint pentru fete

Acest medalion drăguț este ciudat, cu un minion atașat la un medalion învelit în argint. Denotă inocență și atrage tinerele fete. Carcasa medalionului poate fi umplută cu un obiect mic sau fotografie.

7. Ultimele medalioane de argint pentru bărbați:

Ultimele medalioane argintii pentru bărbați

Acest medalion împânzit are o semnificație religioasă. Simbolul, cunoscut sub numele de zvastică, este considerat sfânt în rândul hindușilor. Oamenilor care cred în Dumnezeu le va plăcea să poarte acest lucru, în primul rând pentru că este fabricat din argint, care este un metal prețios, și în al doilea rând pentru că este un simbol sfânt.

8. Locket de argint gotic pentru adolescenți:

Locket de argint gotic pentru adolescenți

Are un aspect gotic, ceea ce îl face să pară antic. De asemenea, arată ca o amuletă sau pomander. Poate fi purtat atât de băieți, cât și de fete. Datorită structurii sale sferice, acest medalion poate stoca mai mult decât o fotografie, ca un inel.

9. Blazon de argint transparent:

Locket argintiu transparent

Acest lanț argintiu de medalion este atașat la un medalion transparent care poate stoca o fotografie într-un mod în care se mărește și pare că fotografia în sine ar fi medalionul. Chiar dacă argintul este folosit doar la jante și lanț, medalionul cu fotografia oferă un aspect foarte regal și elegant.

Există mai multe tipuri de medalioane astăzi, cum ar fi medalion foto argintiu, medalioane argintii pentru femei, medalioane argintii pentru bărbați, medalioane argintii pentru fete și medalion argintiu cu inimă, care au devenit populare.