9 decorațiuni tradiționale Maang Tikka cu imagini

Când ești mireasă, ești decorat de sus până în picioare. Bijuteriile purtate pe frunte se numesc maang tikka. Este o tradiție orientală. Miresele din toată India poartă maang tikka. Acest stil nu este limitat la mirese. Multe femei îl poartă în timpul funcțiilor. Designul și stilul variază de la o regiune la alta.

Cele mai recente și frumoase modele de decor Maang Tikka pentru femei în tendință:

Iată câteva stiluri de modele de seturi maang tikka pe care poate doriți să le încercați.

1. Set Maang Tikka cu lanț:

Set Maang Tikka cu lanț

Seturile Maang tikka au de obicei o pereche de lanțuri. Lanțul este pe ambele părți. Poate fi unul pe fiecare parte sau mai multe. Acest stil este cel mai preferat, deoarece se fixează pe cap. Acest lucru reduce riscul căderii acestuia. Are lanț simplu mai ales. Există, de asemenea, lanțuri de kundan și diamante.

2. Set Maang Tikka fără lanț:

Set MaangTikka fără lanț

Seturile Maang tikka fără lanț au doar pandantivul și un lanț mic pentru a-l atașa la frunte. Are un cârlig pentru a-l fixa. Pandantivul atârnă la celălalt capăt. Acest stil este folosit de toată lumea. Este simplu și poate fi purtat pe toate funcțiile.

3. Set de mireasă Maang Tikka:

Set mireasa Maang Tikka

Setul de mireasă maang tikka este puțin greu. Are lanțuri largi. Sunt grele și foarte strălucitoare. Pandantivul este, de asemenea, relativ mare. Miresele trebuie să-l fixeze foarte mult pentru ca acesta să rămână pe frunte pe tot parcursul funcției. Deoarece sunt voluminoase, setul tikka este fixat în principal de șiruri.

4. Set Diamond Maang Tikka:

Set Diamond Maang Tikka

Setul de diamante maang tikka este al doilea set de maang tikka cel mai des întâlnit. Acest stil este, de asemenea, fără lanț în cea mai mare parte. Sunt simple. Pandantivul are în mare parte piatră colorată. Poate fi purtat pentru petreceri și funcții de logodnă. Sunt elegante și pot fi purtate cu orice ținută indiană.

5. Set Maang Tikka cu o singură față:

Set unilateral Maang Tikka

Seturile de seturi maang tikka pe o singură față au straturile de lanț doar pe o parte a capului anterior. Sunt elegante și foarte diferite de setul obișnuit maang tikka. Deoarece sunt unilaterale, puteți adăuga flicuri și breton stilului dvs. de păr. Acesta este un stil modern. Este purtat de multe domnișoare de onoare și rude apropiate.

6. Set bandă Maang Tikka:

Set bandă Maang Tikka

Setul cu bandă maang tikka are o serie de lanțuri atașate la pandantiv. Sunt ca o bandă pentru cap sau o coroană. Acest stil este tradițional și vechi. Dar acum multe fete tinere îl fac să arate chic. Acest stil de maang tikka are un lanț de stil simplu și greu. Este folosit pentru funcții și petreceri.

7. Set Maik Tikka greu:

Set Heavy Maang Tikka

Setul greu maang tikka are un pandantiv mare. Lanțurile sunt, de asemenea, largi. Acest stil arată bine la femeile cu față largă, mai ales dacă fruntea este largă. Acest stil de set maang tikka este purtat doar de mirese. Se sugerează să purtați mai puțin machiaj cu acest stil de maang tikka.

8. Set Rajasthani Maang Tikka:

Set Rajasthani Maang Tikka

Dintre toate stilurile de maang tikka, cel mai unic stil de maang tikka este Rajasthani maang tikka. Are un lanț unic care se îmbină într-un mic pandantiv care este ca o bilă semicirculară. Acest pandantiv arată ca o umbrelă. Acest stil este văzut în multe filme. Arată foarte bogat și elegant.

9. Set pandantiv stil Maang Tikka:

Set pandantiv Maang Tikka

Toate maang tikka au un pandantiv în centru. Setul pandantiv maang tikka are centrul ca un pandantiv adecvat. Acest pandantiv este puțin mai mare și atracția principală. Lanțul este doar pentru sprijin. Pot fi purtate pentru funcții precum Diwali, logodnă și altele.

Setul Maang tikka este purtat de toată lumea o dată în viață. Este un stil care face ca fiecare femeie să fie frumoasă. Este tradițional, dar foarte elegant. Îl poți purta funcții de petrecere și familie. Este simplu și foarte elegant.