15 Cele mai bune locuri turistice de vizitat în Sikkim

Cei cărora le place să călătorească trebuie să înțeleagă că există doar câteva locuri în lume care le vor oferi o oportunitate de o viață. Sikkim este una dintre acele state superbe în care veți descoperi unele dintre cele mai unice și minunate lucruri despre cultura indiană. Aici veți găsi natura din belșug. Frumusețea pitorească va fascina și bucătăria somptuoasă vă va sufla mintea. Turismul captivant, drumețiile, petrecerea timpului liber și explorarea vă vor face cu siguranță călătoria memorabilă. Există un număr mare de atracții turistice în Sikkim pe care trebuie să le vizitați și, dacă intenționați să plecați într-o vacanță în India, nu uitați să vizitați starea fantastică și interesantă Sikkim. În cazul în care căutați un ghid scurt, avem unul pentru dvs.!

Locuri turistice frumoase din Sikkim de vizitat:

Mai jos avem lista cu minunate locuri turistice fabuloase din sikkim, care vă pot atrage cu siguranță și vă pot împărtăși sentimente uimitoare cu familia.

1. Gangtok:

gangtok_sikkim-tourist-places

Gangtok este capitala Sikkim. Este cel mai mare oraș din acest stat și este situat în zonele de est ale Himalaya. Aici veți găsi diferite etnii, cum ar fi indian-nepalezi, lepci și bhutias. Vremea este moderată și temperată aici și este un loc minunat pentru turism. Cei mai mulți dintre vizitatorii turiști manifestă interes pentru a vedea acest loc frumos.

2. Soreng:

soreng_sikkim-tourist-places

Soreng este un sat frumos și pitoresc situat în regiunea de vest a Sikkim. Acesta este înconjurat de dealuri verzi luxuriante și are, de asemenea, o mare varietate de păsări și animale disponibile. Dacă sunteți un observator de păsări sau un iubitor de mediu, nu puteți rata acest loc minunat numit Soreng. Acest loc este ideal pentru tine! Acesta este unul dintre locurile turistice perfecte de vizitat în sikkim, cu un punct minunat de vizitare a obiectivelor turistice.

3. Mangan:

mangan_sikkim-tourist-places

Mangan este un oraș minunat situat în nordul Sikkim. A fost martorul unei creșteri uriașe a economiei sale recent datorită turismului său. Se bucură de un climat temperat și este destul de cunoscut printre turiști și călători. Venirea aici va fi cu siguranță o experiență minunată. Este unul dintre locurile considerabile de vizitare a turiștilor de văzut în sikkim.

4. Lacul Menmecho:

menmecho-lake_sikkim-tourist-places

Sikkim nu este doar bine cunoscut pentru văile, dealurile și orașele sale, ci și lacurile sale încântătoare. Lacul Menmecho este unul dintre minunatele locuri turistice sikkim. Este renumit pentru păstrăvii săi și este format din topirea zăpezii în timpul verii și al sezonului musonic. De asemenea, are o fermă piscicolă în apropiere.

5. Piața M.G Marg:

m-g-marg-market_sikkim-tourist-places

Piața M.G Marg este situată pe strada principală din Gangtok. Este un loc minunat pentru a petrece timpul cu prietenii și familia. De asemenea, puteți merge și vă puteți distra la Parcul Titanic sau puteți participa la carnavalurile distractive de aici. Acest loc este foarte aglomerat în timpul sărbătorilor.

6. Padmasambhava:

padmasambhava_sikkim-tourist-places

Padmasambhava este situat în Namchi din Sikkim. Înseamnă Lotus Born. Padmasambhava a fost un înțelept antic care a influențat foarte mult budismul în țări precum Bhutan și Tibet. Structura acestui guru este magnifică, iar statuia de aur suflă mințile.

7. Nathu La Pass:

nathu-la-pass_sikkim-tourist-places

Dacă ești o persoană aventuroasă și îți place să faci drumeții, Nathu La Pass este destinația ta. Este la trei ore distanță de frumosul oraș Gangtok și este situat la granița cu China. Indienii sunt singurii care pot călători până aici și doar câteva zile din săptămână se oferă această oportunitate. Nathu La Pass este unul dintre cele mai aventuroase locuri turistice de vizitat în sikkim, care poate fi un moment minunat în viața ta.

8. Râul Teesta:

teesta-river_sikkim-tourist-places

Dacă vă place raftingul, luați inițiativa de a veni la râul Teesta. Stâncile înalte și râurile strălucitoare adaugă la fiori. Cel mai bun moment în care poți veni aici este din luna octombrie până în decembrie. Călătoria dvs. în Sikkim va fi incompletă fără acest loc.

9. Grădina Botanică Nehru:

nehru-botanic-garden_sikkim-tourist-places

La Grădina Botanică Nehru, veți găsi o gamă largă și exotică de orhidee. Un amestec de copaci și plante este, de asemenea, disponibil aici. Există un mic loc de joacă și pentru cei mici.

10. Lachen:

lachen_sikkim-tourist-places

Lachen, un oraș din districtul Sikkim de Nord este situat la o altitudine de 2.750 metri. Înțelesul literal al numelui Lachen este o trecere mare și oferă o priveliște frumoasă asupra Munților Himalaya. Lachen formează baza atât pentru Valea Chopta, cât și pentru Lacul Gurudongmar. O cursă de iac, Thangu are loc anual la Lachen în timpul verii.

11. Namchi:

namchi_sikkim-tourist-places

Namchi, sediul central al districtului Sikkim de sud devine rapid un punct turistic important și un centru de pelerinaj. Mănăstirea Namchi, Dealul Tendong și Mănăstirea Ralang sunt unele dintre cele mai importante centre de pelerinaj budist. Cea mai mare statuie din lume a Padmasambhava, cu o înălțime de 118 picioare, cunoscută și sub numele de Guru Rinpoche, care este sfântul patron al Sikkim, se află pe dealul Samdruptse, vizavi de Namchi. Se spune, de asemenea, că dealul Samdruptse este un vulcan latent și că călugării budiști au mers pe vârful dealului și au făcut rugăciuni regulate vulcanului pentru a-l menține calm. Există, de asemenea, o grădină stâncoasă situată la doar câțiva kilometri de oraș, pe drumul spre Samdruptse. Rock Garden are o gamă largă de Flora și este un loc local de picnic și recreere, care oferă o vedere magnifică la Muntele Kanchenjunga, care este al treilea cel mai înalt vârf din lume..

12. Grădina Saramsa:

saramsa-garden_sikkim-tourist-places

Denumită și grădină Ipecac, grădina saramsa a fost înființată de Departamentul Pădurilor al guvernului Sikkim în 1922 pentru a satisface nevoile ofițerilor britanici și ai fostei familii regale Namgyal. Gama uimitoare de flori colorate și verdeața luxuriantă vor face cu siguranță căderea maxilarului. Grădina are și o seră mare, care păstrează o gamă largă de orhidee. Cu o priveliște frumoasă care atrage turiștii, grădina este bine dezvoltată și vă puteți răsfăța cu diverse activități recreative disponibile aici, cum ar fi fotbal și volei.

13. Punct de vedere Tashi:

tashi-view-point_sikkim-tourist-places

Construit de Tashi Namgyal, regele Sikkim, la 4 km distanță de Gangtok, punctul de vedere tashi oferă vederi spectaculoase ale Muntelui Khangchendzonga și altor câteva vârfuri de munte frumos îmbrăcate în zăpadă. Vederea văii Gangtok din acest punct este uluitoare. Celebrele mănăstiri Phodong și Labrang care sunt situate pe dealurile vizavi de acest punct de vedere pot fi văzute de aici.

14. Sanctuarul alpin Kyongnosla:

kyongnosla-alpine-sanctuary_sikkim-tourist-places

Sanctuarul alpin Kyongnosla, care acoperă 31-mp.km de teren, se află la o altitudine de aproximativ 3200-4200 metri. Situat la 30 km de Gangtok, oferă o vedere frumoasă la vârful Khangchendzonga. Deși altitudinea ridicată a sanctuarului poate fi o provocare fizică pentru unii, munții îmbrăcați în zăpadă, frumoși de uimitor, vă ridică spiritele la un plan complet diferit. Trekkerii frecventează această parte a Sikkimului pentru provocarea pe care o oferă și iubitorii de natură adoră acest sanctuar pentru varietatea sa bogată de flori alpine precum rododendronul, primulele și magnoliile. Leopardul zăpezii, căprioarele mosc, ursul negru din Himalaya și capra de munte sunt câteva dintre animalele găsite aici.

15. Ganesh Tok:

ganesh-tok_sikkim-tourist-places

Tokul Ganesh dedicat domnului Ganesha este un mic templu care poate găzdui doar câțiva oameni la un moment dat. Pentru a intra în templu, o persoană trebuie să coboare pe patru picioare. În ciuda dimensiunilor sale, acest templu este frecventat de călători cu mult entuziasm. Mulți devotați plantează puieți pe pământ lângă templu în numele celor dragi. Situat la o altitudine de aproximativ 6500 de picioare, la doar 7 km distanță de Gangtok, Ganesh Tok oferă vederi spectaculoase atât asupra orașului, cât și a frumoasei Khangchendzonga. Turnul observatorului este situat aproape de Ganesh Tok. Vederea Khangchendzonga îmbrăcată în zăpadă de aici este uluitoare. Cel mai bine ar fi să vă planificați vizita dimineața, deoarece vremea rea ​​poate strica priveliștea seara.

Sikkim este cu adevărat un ritm magnific. Farmecul și frumusețea lui vă vor lăsa vrăjiți. Așadar, planificați în curând o călătorie în acest uimitor stat indian!