Cum să obțineți părul strălucitor în mod natural acasă? – Cele mai bune trucuri

Cui nu iubește să arate părul mătăsos și neted? Fie că părul tău este scurt, lung, drept sau creț, o coamă strălucitoare primește întotdeauna o a doua privire. Cu toate acestea, acest vis eludează în realitate. Există mulți factori, cum ar fi deficiențele nutriționale; poluarea mediului înconjurător și utilizarea produselor pentru păr pe bază de produse chimice care vă deteriorează părul și îl fac să pară plictisitor. Astfel, pentru a obține părul strălucitor și neted, trebuie să aveți grijă suplimentară de păr. Vrei să știi cum să obții păr strălucitor? Dacă da, aruncați o privire la aceste remedii benefice la domiciliu și sfaturi pentru părul strălucitor.

Cum să obțineți părul strălucitor în mod natural acasă

Nu există nicio minciună cu privire la faptul că femeile se simt mai încrezătoare în ele însele atunci când au părul frumos. De fapt, se simt neconectați și prăbușiți atunci când părul lor pare immanipular sau uscat. Părul strălucitor se va adăuga cu siguranță la coeficientul dvs. de frumusețe. Însă, pentru a-ți face tresele să pară netede și strălucitoare în orice moment, trebuie să urmezi un regim adecvat de îngrijire a părului. Aceasta implică utilizarea unor produse de îngrijire a părului de bună calitate și, de asemenea, modificarea stilului de viață.

Sfaturi simple și remedii casnice pentru păr strălucitor:

Dar cu siguranță nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la asta, deoarece am venit cu acest articol strălucit care vă va oferi sfaturile de bază și remediile casnice pe care trebuie să le faceți pentru a vă menține părul strălucitor.

Sfaturi simple pentru a obține păr strălucitor:

1. Periați-vă părul corect:

Periați-vă părul pentru a deveni strălucitor

Nu vă spălați părul când este ud. Așteptați să se usuce înainte de a vă putea așeza pieptenele pe el. Acest lucru va preveni venirea vârfurilor despicate și va reduce orice păr încurcat sau rupt. Nu vă rupeți părul când este legat. Folosiți un pic de spray de păr și aplicați balsam pentru a-l face să funcționeze mai bine. Nu vă spălați părul și încercați să dormiți într-un coc sau într-o împletitură. Acest lucru face ca părul să vină mai ușor și mai bine.

2. Cumpărați un ser bun de păr:

Ser de păr pentru a obține părul strălucitor în mod natural

Primul pas către obținerea părului strălucitor este obținerea unui ser bun. Îți vor transforma părul frizzy și dezordonat în ceva elegant, subțire și foarte sexy! Începeți de la fundul părului și mergeți până la capăt. Faceți-o frecându-vă părul ud cu mâinile. Nu exagerați, deoarece ar putea să vă cântărească părul și să-i oferi un aspect foarte gras și neatractiv. Puteți merge la cel mai apropiat magazin de produse cosmetice și puteți alege ceva bun dintr-o gamă largă de opțiuni. Asigurați-vă că se potrivește tipului dvs. de păr.

3. Utilizați apă rece:

clătește-ți părul cu apă rece

Dacă vrei păr strălucitor, trebuie să stai departe de apa fierbinte. Ei sunt cel mai mare dușman al părului tău. Deoarece știm cu toții că prea multă căldură duce la stricarea calității părului, această apă va face exact ceea ce s-a spus. Prin urmare, clătiți-vă părul cu apă rece după ce v-ați făcut șamponul și condiționarea. De asemenea, înainte de a părăsi baia, luați o stropire bună de apă rece. Acest lucru vă va face neted, strălucitor și foarte strălucitor.

4. Mergeți la spa pentru a obține părul mătăsos și strălucitor:

Păr mătăsos și strălucitor

Obținerea unui tratament profesional de luciu la spa o dată pe lună va face minuni părului tău. Acest lucru vă va oferi părului și strălucire naturală care va dura tot timpul. Nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea prea multor geluri sau spray-uri pentru păr. Părul tău va fi, de asemenea, mai bogat și va fi mult glam și adâncime. Un tratament lucios durează de obicei patru până la șase șampoane și este, de asemenea, disponibil la unele cosmetice și farmacii. Dar vă sugerăm spa, pentru că ei știu întotdeauna cum să o facă cel mai bine.

Citeste mai mult: Tratamente spa pentru păr la domiciliu

5. Hidratează și mănâncă bine:

Hidratează și mănâncă bine pentru păr strălucitor

Dacă beți 12 pahare de apă în fiecare zi, vă veți asigura că părul dvs. a primit hrană adecvată. Așadar, ori de câte ori ieșiți, purtați o sticlă de apă în geantă și sorbiți frecvent. Un alt lucru pe care trebuie să-l faci este să mănânci sănătos. Prin aceasta înțelegem că trebuie să adăugați ouă, legume cu frunze verzi, citrice și nuci în dieta dvs. pentru a vă face părul plin de farmec și frumos. O cantitate zilnică de vitamine va face minuni pentru părul tău.

6. Evitați substanțele chimice dure:

Evitați produsele chimice dure

Părul strălucitor este despre a avea păr sănătos; deci nu trebuie să abuzați de el. Stai departe de substanțele chimice dure și de produsele de coafare grele. De asemenea, clorul din produsele pentru înot este destul de periculos. De asemenea, trebuie să nu mai utilizați produse care conțin alcool. Vor usca părul și îl vor împiedica să strălucească.

7. Încercați câteva pachete de păr pentru a obține păr strălucitor:

Pachete de păr pentru a obține păr strălucitor

Puteți obține păr strălucitor și frumos încercând câteva pachete de păr naturale și de casă. Luați un ou, niște iaurt și suc de lămâie. Faceți o pastă și aplicați-o pe păr. Lăsați-l să stea 30 de minute și apoi îl puteți spăla cu apă rece. De asemenea, puteți încerca o altă opțiune. Luați niște ulei de măsline, gel de aloe vera și suc de lămâie. Se amestecă în ulei de cocos și se aplică pe păr și pe scalp. Spălați-l după 40 de minute. Acest lucru vă va oferi părului un aspect strălucitor și frumos.

8. Folosiți șampoane și balsamuri bune:

Șampoane și balsamuri pentru păr strălucitor

Chiar dacă este posibil să fi auzit acest sfat de mai multe ori, trebuie să îl luați foarte în serios. Folosirea unui șampon și balsam bun vă va face părul mai gros și mai strălucitor. Data viitoare când mergi la mall, asigură-te că cumperi produse de marcă și bune care se potrivesc tipului tău de păr. L’Oreal, Dove, Lotus și oriflame sunt unele dintre cele mai bune companii care vând produse grozave atât pentru păr, cât și pentru piele. Așadar, vă rog să o folosiți bine.

9. Șampon mai rar:

Șampon mai rar pentru părul strălucitor

Spălarea părului adesea vă poate îndepărta tot sebumul. Sebul este ulei natural care nu vă menține părul sănătos, ci îl protejează de uscăciune și daune. Dacă părul tău este lipsit de sebum, acesta se va sparge ușor și, de asemenea, va arăta mai plictisitor. Prin urmare, trebuie să șamponați o dată sau de două ori în șapte zile.

10. Obțineți un tratament spumant pentru păr:

Tratament strălucitor pentru păr pentru a obține părul strălucitor în mod natural

Un alt răspuns simplu la modul de a face părul strălucitor este să obțineți un tratament strălucitor pentru păr. Aceste tratamente pentru păr sunt disponibile la saloane sau saloane. Implică utilizarea coloranților organici care nu vă dăunează părului și îl fac să pară strălucitor. De asemenea, puteți cumpăra și utiliza un set de luciu pentru păr și îl puteți face chiar acasă. Cu toate acestea, aceste tratamente dau efect temporar și nu durează mai mult de o lună.

11. Stil cu grijă:

Stil cu grijă pentru păr strălucitor

Un alt sfat excelent pentru părul strălucitor este stilul atent. Dacă aveți părul uscat, utilizarea unui balsam bun care lasă în picioare va împiedica uscarea ulterioară a fețelor și va face să pară strălucitor. După șampon, lăsați părul să se usuce singur fără a utiliza instrumente de coafură încălzite. O explozie pare să-ți facă părul să arate elegant și strălucitor, dar efectul este doar temporar și, de asemenea, va afecta textura ta în timp. Cu toate acestea, dacă uneori trebuie să vă uscați părul, aplicați un ulei de finisare bun, cum ar fi uleiul de măsline sau uleiul de argan în cele din urmă. Amintiți-vă, de asemenea, să stați departe de frizz. Pentru a evita un halou de frizz, spălați-vă întotdeauna părul cu apă rece și prosopul uscați ușor părul.

Remedii la domiciliu pentru păr strălucitor:

1. Faceți un tratament cu maioneză:

Tratament cu maioneză pentru a obține părul strălucitor în mod natural

Un alt lucru pe care îl puteți încerca este tratamentul cu maioneză. Luați niște maioneză bună și organică și treceți-o prin păr. Nu-l frecați pe scalp sau prea aproape de rădăcinile părului. Scopul tău principal este să-ți condiționezi capetele părului acolo unde se află majoritatea uleiurilor naturale. Cantitatea pe care va trebui să o folosiți pe păr depinde de lungimea și grosimea părului. Așadar, măsurarea depinde în totalitate de dvs. Spălați-vă mâinile și apoi acoperiți-vă părul cu un capac de duș. Lăsați-l să stea aproximativ o oră și apoi îl puteți spăla cu un șampon bun. O poți stiliza oricum îți place.

2. Tratamentul cu oțet pentru păr lucios:

Tratament cu oțet pentru păr lucios

Luați-vă mai întâi șamponul obișnuit și șamponându-vă părul. Clătiți-l cu apă rece pentru a îndepărta orice reziduu acumulat pe păr. Acum măsoară două căni de oțet de mere și clătește-l cu atenție pe păr. Lăsați-l să rămână pentru următoarele 15 minute. După aceea clătiți cu puțină apă curată și călduță până când mirosul se risipește. Acum așteaptă să se usuce părul și apoi pieptenește-l pentru a-i oferi un aspect sănătos și ușor de gestionat.

3. Tratamentul ouălor:

Știi cum să obții păr strălucitor folosind un ou? iată procesul pentru tine. Ouăle sunt cele mai eficiente remedii casnice pentru părul strălucitor. Acestea sunt ușor disponibile pe rafturile bucătăriei și oferă strălucire și hranire instantanee pentru trese. Ouăle sunt o putere de proteine, lecitină și acizi grași care ajută la repararea părului plictisitor și deteriorat. Pe lângă acestea, ouăle vă ajută să vă faceți părul gros și puternic. Pentru a vă face pachetele de păr de ou pentru păr strălucitor, scoate porțiunea albă de ou și amestecați-o cu câte o lingură de miere și ulei de măsline. Se amestecă împreună pentru a forma o pastă netedă.

Tratament cu ouă pentru păr strălucitor

Aplicați acest pachet de păr pe părul ușor umed și pe scalp. Apoi acoperiți-l cu un capac de duș timp de aproape o jumătate de oră. După timpul prevăzut, spălați-vă părul cu un șampon ușor. Ori de câte ori folosiți o mască de ou, evitați să folosiți apă fierbinte pentru spălare. Apa fierbinte poate coagula ouăle, ceea ce face dificilă scăparea.

4. Utilizați ulei de nucă de cocos:

Utilizați ulei de nucă de cocos pentru păr strălucitor

Vă întrebați frecvent, cum să aveți părul strălucitor? Ei bine, răspunsul simplu este utilizarea uleiului de cocos. Uleiul de cocos este încărcat cu substanțe nutritive care vă hrănesc părul și îl fac să pară strălucitor. De asemenea, ajută la refacerea umidității, protejându-vă astfel șuvițele de uscăciune și daune. Faceți-vă cu ușurință propria mască de păr de nucă de cocos pentru păr strălucitor. Doar masați-vă părul cu ulei de cocos ușor cald de la rădăcini până la capete. Masează liniștitor câteva minute și apoi înfășoară-ți părul într-un prosop sau capac de duș pentru cel puțin 30 de minute. Clătiți mai târziu cu apă și spălați normal folosind un șampon și un balsam bun.

Acestea au fost sfaturile de top și utile pentru părul strălucitor, care pot fi folosite atât de bărbați, cât și de femei. Unele dintre acestea sunt remedii naturale eficiente pentru părul strălucitor, în timp ce altele implică îngrijirea bună a părului. Îngrijirea părului este o sarcină în curs de desfășurare, care vă va face șireturile puternice și strălucitoare. Nu uitați să ne împărtășiți experiențele voastre.