Cele mai bune 10 sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de plante

Tratamentul pe bază de plante este, în plus, tratamentul natural al părului care se abate de la utilizarea tuturor tipurilor de produse cosmetice care, dacă este utilizat excesiv, sa dovedit a fi moartea pentru părul tău deghizat. Deși există un număr mare de produse cosmetice care vă oferă rezultatele de creștere a părului de care aveți nevoie la sfârșitul zilei, remedii casnice sunt cel mai bun mod de a vă trata părul la cel mai mic cost, cu cele mai clare rezultate..

Cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de plante

Odată cu creșterea produselor industriale în ultimii ani, mulți oameni au început să opteze pentru aceste produse ca singurul mijloc de a scăpa de căderea părului, dar faptul este că utilizarea constantă a produselor cosmetice va crește doar cantitatea de cădere a părului, deoarece nu toate produsele sunt de acord cu toată lumea, veți avea noroc dacă veți găsi un produs care să se potrivească complet părului dvs. și să vă ajute să vă luptați cu căderea eficientă a părului.

Ingrediente eficiente pentru îngrijirea părului pe bază de plante:

Vă prezentăm mai jos 10 cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de plante, în care vă puteți lupta cu căderea eficientă a părului, astfel încât părul dvs. să crească din nou și să puteți fi în pace.

1. Mască de păr cu șofran:

Această mască de păr acționează ca un balsam pentru părul tău. Șofranul este un ingredient natural bine cunoscut, care este utilizat pentru a ajuta la curățarea și facilitarea creșterii părului prin eradicarea tuturor formelor de bacterii și mătreață, astfel încât să puteți avea un scalp sănătos și un set puternic de păr.

Sfaturi pentru îngrijirea părului pe șofran

Pentru a face o mască de păr cu șofran, luați câteva fire de șofran și fierbeți-o în apă timp de câteva minute, apoi aplicați o lingură de miere și o lingură de suc de lămâie pe acest amestec și aplicați-o pe păr și păstrați-o câteva minute și apoi spălați amestecul cu apă călduță.

2. Mască pentru păr cu miere:

Mască de păr cu miere

Un alt elixir minunat pentru părul tău pentru această rețetă ia o jumătate de cană de miere și masează pe tot scalpul până la rădăcini. Lăsați mierea să se înmoaie timp de douăzeci de minute și apoi spălați-o cu apă caldă a lui Luke.

3. Ardei negru:

Piper negru-Sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de plante

Ardeiul negru este un vindecător al scalpului și vindecă mătreața, pentru a scăpa eficient de mătreața de pe scalp, astfel încât scalpul să fie puternic, ia 10 grame de pudră de piper negru și amestecă-l cu suc de lămâie și un sfert de cană de lapte, aplică acest amestec direct pe scalp pentru cele mai bune rezultate.

4. Ulei de cocos:

Ulei de cocos - Sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de plante

Uleiul de nucă de cocos este un agent care vindecă părul uscat și îți lasă părul cu o strălucire și o putere pe care nu le-ai avut înainte, prin urmare, pentru a vindeca părul uscat, ia 4 până la 5 migdale zdrobite și amestecă-l cu ulei de nucă de cocos și apoi aplică acest amestec pe părul tău drumul spre rădăcini. Se spală cu apă caldă Luke după 20 de minute.

5. Bere:

Sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de bere

Berea este un alt balsam excelent care vă oferă păr sănătos, pulverizați o cantitate mică de bere pe păr și apoi spălați-l cu un șampon pentru a îndepărta mirosul. Vitamina B din bere vă va ajuta să vă păstrați părul sănătos.

6. Pachet de maioneză:

Sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de maioneză

Adăugați o cantitate semnificativă de maioneză împreună cu un pic de suc de lămâie pe păr și păstrați-l timp de 10 minute, apoi spălați-l. Maioneza acționează ca agent vitalizant pentru părul tău.

7. Avocado:

Sfaturi pentru îngrijirea părului cu plante avocado

Avocado este un alt produs tradițional foarte cunoscut în tratarea căderii părului. Amestecați avocado și banana împreună și aplicați această substanță pe păr timp de treizeci de minute, după care spălați cu un șampon și apoi aplicați balsam. Faceți acest proces zilnic pentru a obține rezultate în creșterea părului în cel mai scurt timp.

8. Ceai verde:

Ceai verde - Sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de plante

Se prepară câteva frunze de ceai verde în apă și se aplică direct pe păr. Lăsați ceaiul pe păr cel puțin o jumătate de oră înainte de a-l spăla. Ceaiul pătrunde în scalp și acționează foarte rapid în oxidarea scalpului, permițându-i să respire.

9. Amla:

Sfaturi pentru îngrijirea părului Amla-Herbal

Amestecați amla cu suc de lime și fie consumați această substanță, fie aplicați-o direct pe părul dvs. pentru a obține cele mai bune rezultate.

10. Aloe Vera:

Sfaturi pentru îngrijirea părului pe bază de Aloe Vera

Extractul de Aloe Vera este perfect pentru părul dvs., deoarece vă oferă un scalp puternic, unde rădăcinile pot avea o bază puternică pe care să crească, plus ajută la curățarea scalpului de toate impuritățile, împreună cu oferirea unui set sănătos de păr.