Remedii la domiciliu pentru petele negre de pe față

Mulți oameni se confruntă cu problemele petelor întunecate, cunoscute și sub numele de pete negre pe față. Acest lucru face pielea plictisitoare și neatractivă pentru oamenii din jur. De fapt, este una dintre problemele majore de care oamenii se tem. Împiedică obiectivele realizării pielii impecabile.

Acest lucru se întâmplă de obicei din cauza producției suplimentare de melanină care duce la patch-uri. Cu toate acestea, vestea bună este că, cu unele remedii simple și ușoare, puteți ajuta cu ușurință la luminarea acestor pete negre și trată-le treptat complet de pe piele. Dezechilibrul hormonal, stresul și lipsa somnului pot fi, de asemenea, unele dintre motivele pentru petele negre.

Remedii la domiciliu pentru petele negre de pe față

Pe lângă faptul că este jenant, scade stima de sine a unei persoane și trebuie tratată folosind aceste cure de top de mai jos. Cu siguranță vă va oferi rezultate vizibile.

Remedii simple la domiciliu pentru petele negre de pe față:

1. Utilizați suc de lămâie:

Dieta cu limonadă

Proprietățile naturale de albire a sucului de lămâie sunt o alegere perfectă de făcut pentru a îndepărta încet petele negre de pe față. Un pic din acest lichid poate fi luat pe o minge de bumbac și aplicat direct pe petele negre. Acest lucru trebuie lăsat să se usuce înainte de spălare. Acest lucru ar trebui făcut zilnic pentru cele mai bune rezultate în câteva săptămâni.

2. Migdale:

migdale înmuiate

Înmuiați niște migdale în lapte și apoi dimineața devreme faceți o pastă din el împreună cu puțină miere și lemn de santal. Aceasta trebuie aplicată bine pe față în următoarele 30 de minute. Clătiți-l cu apă pentru rezultate. Urmați acest lucru zilnic pentru tratamentul petelor negre.

3. Pulbere de lemn de santal:

pulbere de lemn de santal

Împreună cu proprietățile liniștitoare, pudra de lemn de santal are și opțiuni de luminare a pielii făcute și a petelor negre. Faceți o pastă folosind apă de trandafiri și glicerină cu pudră de lemn de santal. Aceasta trebuie aplicată pe următoarele câteva minute pe față și apoi spălată cu apă călduță pentru rezultate maxime.

4. Utilizarea papaya:

Papaya - sfaturi de casă

Există o mulțime de enzime în papaya, în special bromelina, care face minuni pe petele negre de pe față. Împreună cu consumul unui castron de papaya în fiecare zi, amestecați unele dintre ele și aplicați-le bine pe zona afectată. Asigurați-vă că îl masați ușor în piele. Urmați acest lucru zilnic pentru a scăpa de semnele urâte.

5. Utilizarea sucului de Aloe Vera:

suc de aloe vera

Aloe Vera este un corector de pete pentru față, alături de calmarea pielii. Sucul de Aloe Vera poate fi aplicat bine pe petele negre și masat ușor pentru o perioadă de timp. Acest lucru ar trebui făcut de două ori pe zi pentru cele mai bune rezultate. Folosiți o cârpă curată pentru a șterge sucul sau gelul.

6. Avantajul turmericului:

Sfaturi de frumusețe naturală - tumeric

Agentul de iluminare a pielii din curcuma este perfect pentru tratamentul petelor negre. De asemenea, elimină petele solare și de vârstă de pe față, împreună cu petele negre. Curcuma ar trebui transformată într-o pastă cu lapte și suc de lămâie. După câteva minute, spălați-l cu apă călduță pentru a obține rezultatele pe petele negre.

7. Cartofi:

potatto - sfaturi de casă (2)

Luați un cartof proaspăt tăiat și masați-l pe petele negre. Aceasta trebuie lăsată câteva minute înainte de a o spăla cu apă. Masca pentru cartofi și miere poate fi, de asemenea, preparată și utilizată în același scop.

8. Suc de ceapă:

Ceapă

Beți o minge de bumbac curată în suc de ceapă proaspăt extras și aplicați-o bine pe petele negre de pe față. Acest lucru trebuie făcut zilnic în mod regulat pentru a obține rezultatele dorite și o frumusețe impecabilă.

9. Zară:

Zer

Aplicați niște lapte pe petele negre folosind o minge de bumbac în fiecare zi sau amestecați-l cu niște suc de roșii pentru a obține rezultatele. Acest lucru trebuie făcut zilnic timp de 4-5 săptămâni pentru a începe să obțineți rezultatele.

10. Ulei de ricin:

Remedii casnice pentru pete negre - Ulei de ricin

Proprietățile vindecătoare ale uleiului de ricin îl fac să elimine excelent petele negre. Se aplică pe piele și față cu bumbac de două ori pe zi, dimineața și seara. Repetarea zilnică a acestei proceduri pentru o perioadă regulată vă va ajuta să scăpați de pete negre în cele din urmă.

11. Pulbere uscată de coajă de portocală:

Remedii casnice pentru petele negre - Pulbere uscată de coajă de portocală

Unul dintre cele mai bune alergeni pentru piele, pudra uscată de coajă de portocală este fructuoasă în îndepărtarea petelor întunecate. Uscați cojile și pregătiți o pulbere, păstrând-o într-un recipient pentru utilizare ulterioară. Un amestec de pulbere și cantitate mică de suc de lămâie și caș trebuie aplicat pe petele negre de pe față și piele. Împrospătează pielea și luminează petele nedorite.

12. Ulei de cocos:

Remedii casnice pentru petele negre - ulei de cocos

Abundența de antioxidanți puternici îl face să elimine foarte puternic petele întunecate. Uleiul de nucă de cocos trebuie aplicat direct peste zona deteriorată, iar aplicarea regulată scapă de petele întunecate și previne și revenirea lor.

13. Oțet alb:

Remedii casnice pentru petele negre - oțet alb

Previne acneea și este, de asemenea, un remediu excelent pentru hiper pigmentare. Se amestecă o lingură de ceai de oțet alb cu o lingură de apă și se aplică pe zonele pete întunecate folosind bumbac.

14. Pastă de lapte și miere:

Remedii casnice pentru petele negre - lapte și pastă de miere

Se pregătește un amestec de lapte și miere. Soluția se aplică direct pe petele negre de pe față și piele și se lasă ca atare timp de 5-10 minute. Natura ușoară a laptelui și acțiunea hidratantă a mierii fac din aceasta o combinație mortală pentru combaterea petelor întunecate. Acest amestec oferă o strălucire instantanee pielii, iar utilizarea lor regulată luminează complet petele întunecate.

15. Cuburi de zahăr:

Remedii casnice pentru petele negre - Cuburi de zahăr

Acesta este probabil cel mai simplu mod de a scăpa de petele întunecate. Frecarea acestor cuburi în zona afectată face minuni și luminează petele întunecate într-un interval foarte scurt. De asemenea, exfoliază pielea, eliminând petele în acest proces. Prezența acidului glicolic în cuburile de zahăr este motivul care stă la baza acestui miracol..

Petele negre îți pot atenua cu adevărat impresia în fața cuiva. Așadar, grăbește-te și folosește aceste remedii pentru a obține acea piele strălucitoare și tânără, pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.