Cele mai bune 50 de sfaturi de îngrijire a pielii de casă

O piele impecabilă și strălucitoare este cel mai prețuit vis pentru o femeie. Din păcate, diferiți factori, împreună, cum ar fi stilul de viață nesănătos și poluarea, fac ravagii pe pielea noastră. Deci, dacă doriți să vă revigorați frumusețea, luați aceste cele mai bune sfaturi de îngrijire a pielii de casă care nu vă vor da greș.

Frumusețea începe cu o piele mai bună. Pielea sănătoasă și mai bună oferă acea strălucire strălucitoare care face frumusețile naturale atât de atractive. Singurul lucru pe care trebuie să-l înveți este cum să-ți întreții pielea. Și cu o practică regulată și angajată, veți începe să vedeți aceste schimbări în pielea voastră.

Cele mai bune sfaturi de îngrijire a pielii de casă

Cele mai bune sfaturi de casă pentru îngrijirea pielii pentru femei și bărbați:

Deci, nu vă faceți griji, dacă v-ați hotărât să urmați următoarele, există mai mult decât suficiente sfaturi pentru îngrijirea pielii pentru a începe. Iată cele mai bune 50 de sfaturi naturale pentru îngrijirea pielii de casă.

1. Bea multă apă:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - Apă pentru femeie

Cel mai crucial sfat de frumusețe este să vă mențineți pielea și corpul hidratate, consumând multă apă. Apa elimină toxinele din organism și vă menține pielea sănătoasă și plină de viață. Mai mult, apa potabilă ajută la transportul oxigenului și nutrienților către celulele pielii, reducând astfel îmbătrânirea prematură. Asigurați-vă că beți cel puțin 8 pahare de apă în fiecare zi pentru a vă menține pielea îngrijită din interior spre exterior.

2. Evitați expunerea la aer uscat:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - uscător de păr

Un uscător de păr poate fi util pentru uscarea părului, dar folosirea mai multor mijloace de utilizare excesivă a uscătorului poate cauza deteriorarea părului. De asemenea, afectează pielea din spatele părului și din jurul părului. Dacă doriți să vă protejați pielea, ar trebui să ignorați mai bine utilizarea unui uscător de păr.

3. Evitați contactul prelungit cu apa fierbinte sau clorurată:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - fierbinte și clor

pielea femeilor este întotdeauna moale și sensibilă, așa că aveți grijă la lucrurile afectate de piele. Apa fierbinte și apa clorurată pot afecta pielea moale a femeilor. Pentru a evita această apă fierbinte și clorurată din zilnic folosind lucruri.

4. Beți niște ceai:

sfaturi pentru îngrijirea pielii - sorbiți ceai

Rămâneți hidratat pe tot parcursul zilei și acordați preferință lichidelor calde, cum ar fi ceaiul de plante. Prepară niște ceai picant cu ghimbir și lămâie proaspete care te vor trezi după-amiaza și te vor menține sănătos. Și cel mai important va avea ca rezultat o piele strălucitoare. Ceaiurile verzi sunt pline de antioxidanți și proprietăți antiinflamatorii, ceea ce ajută la combaterea bacteriilor și a radicalilor liberi. Încercați să beți cel puțin o ceașcă de ceai verde pe zi.

5. Utilizați produse naturale:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - produse naturale

Nu folosiți produse chimice îmbuteliate pe piele !! Majoritatea produselor, chiar și cele care pretind că sunt extrem de naturale, au substanțe chimice. Produsele chimice vor avea efect în câteva săptămâni, dar odată ce încetează să le mai folosești, vor ajunge să-ți facă pielea să pară mai deteriorată decât înainte. Folosiți produse naturale de la mărci cunoscute. Acestea sunt cele mai simple sfaturi pentru îngrijirea pielii pentru totdeauna.

6. Utilizați balsamuri pentru buze:

Folosiți balsamuri pentru buze

Răcoriți buzele crăpate pentru a preveni crăpăturile, lipiți-vă de mult luciu de buze sau balsam înainte de a ieși. Asigurați-vă că aplicați din nou des. Cu toate acestea, asigurați-vă că utilizați balsamuri de buze de bună calitate, fabricate din produse 100% naturale

7. Utilizarea eșarfei:

Piele netedă iarna

Purtarea unei eșarfe vă protejează pielea de efectele dure ale climatului. În timpul verii, ține la distanță razele UV dăunătoare, iarna protejează pielea de vânturile reci și răcoroase. Așadar, îmbrăcați o eșarfă și mănuși atunci când ieșiți pe vreme rece.

8. Dormiți mult:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - Somn

Unul dintre cele mai bune și ușoare secrete de frumusețe este somnul sănătos. S-a constatat că lipsa somnului împiedică circulația sângelui, făcându-vă astfel să arătați palid și plictisitor. Prin urmare, încercați să dormiți opt până la zece ore pe noapte pentru a vă întoarce cea mai bună față. În timp ce dormi, corpul are timp suficient pentru a întineri și repara pielea.

9. Îndepărtați machiajul înainte de culcare:

Îndepărtați machiajul înainte de culcare

Lăsând machiajul pe piele nu numai că înfundă porii, dar provoacă și uscăciune excesivă și duce la mătreață a pielii. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea produselor de machiaj conțin o moleculă specifică de tip zahăr care favorizează creșterea microorganismelor. Nu dormi niciodată în machiaj, oricât de obosit ai fi. Folosiți întotdeauna un produs de curățare delicat și fără ulei. Fii harnic și pielea ta se va îmbunătăți.

10. Curățați mâinile înainte de a atinge fața:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - atingeți pielea

Ia-ti mainile!! Nu mai atinge fața! Suprafețele pe care le atingi sunt pline de murdărie și bacterii, chiar de la telefon la sonerie până la meniuri la restaurante și toate acele bacterii se răspândesc pe toată fața ta după ce începi să-ți atingi pielea. Majoritatea problemelor cutanate dispar fără a utiliza nicio formă de medicamente, pur și simplu ținând mâinile departe de față. Un sfaturi simple, dar benefice pentru îngrijirea pielii pentru femei.

11. Mănâncă bine:

Sucuri pentru pielea strălucitoare

Știm cu toții că frumusețea vine din interior. Deci, dacă doriți să arătați frumos și tânăr, mâncați bine. Alimentele proaspete și sănătoase conțin vitamine și substanțe nutritive care mențin pielea strălucitoare. Încercați să mâncați alimente cu mai mult spanac asemănător cu fierul, fasole verde și sucuri. Pielea ta se va revitaliza în cel mai scurt timp. Adăugați multe fructe în dieta dvs. și evitați să luați sucuri. Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru îngrijirea pielii este să mănânci corect și să urmezi o dietă sănătoasă regulată.

12. Păstrați părul departe de față:

Păstrați părul departe de față

Scoate-ți părul, păstrează-ți părul de pe față. Părul gras și pielea merg împreună, iar părul poate răspândi infecția. Așadar, dacă părul dvs. se simte gras, pur și simplu legați-l într-un nod pentru a evita să vă lipiți mai des de față.

13. Curățați-vă în mod regulat fața:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - spălarea feței

Spălați-vă fața dimineața și noaptea. Faceți din aceasta o rutină setând un memento pentru trei săptămâni. Odată ce începi să o faci săptămâni întregi, va deveni un obicei. Spălați-vă fața după ce ați clătit balsamul de păr la duș.

14. Aplicați cel mai bun hidratant:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - hidratează-ți pielea

A lua prea multe dușuri vă poate usca pielea și vă poate lăsa mâncărime. Deși pielea curată duce la o piele limpede, dar spălarea ei prea des sau prea energică poate irita pielea și poate face mai mult rău decât bine. Asa ca hidrateaza-ti pielea cu o crema hidratanta buna imediat dupa baie sau dus. Dacă este posibil, utilizați o cremă hidratantă care conține SPF sau se poate folosi chiar miere naturală și uleiuri ca hidratant natural.

15. Limita timpului de baie:

Pielea este sfaturi - limitați baia

Apa fierbinte și dușurile lungi sau băile pot îndepărta uleiurile de pe piele, în afară de a provoca arsuri ușoare. În timp ce faceți un duș cu aburi vă poate face să vă simțiți mai bine, studiile arată că este cel mai rău lucru care poate fi făcut pielii. Așadar, încercați să petreceți mai puțin timp sub duș și folosiți întotdeauna apă caldă sau rece, mai degrabă decât apă fierbinte.

16. Curățare:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - curățare

Faceți cea mai mare parte a curățării în timp ce faceți o baie. În timpul băii, pielea rămâne umedă și porii rămân deschiși. Evitați să folosiți un detergent dur sau un astringent! Când vă curățați pielea, folosiți mișcări ușoare de masaj. Apa organică de vrăjitoare și apa de urzică organică sunt astringenți naturali. Și amintiți-vă că curățarea pielii ar trebui să urmeze întotdeauna prin tonifiere.

17. Evitați produsele pentru îngrijirea pielii cu alcool:

Evitați produsele pentru îngrijirea pielii cu alcool

Încercați întotdeauna să utilizați produse fără alcool, deoarece uneori umiditatea crescută ar putea deschide porii. Ar trebui să evitați întotdeauna produsele de îngrijire a pielii care conțin alcool, deoarece vă usucă pielea.

18. Exfoliați:

Exfoliate - Mască de față

Dacă nu în fiecare zi; asigurați-vă că vă exfoliați pielea cel puțin de două ori pe săptămână. Exfolierea ajută la micșorarea porilor de pe piele, eliminând celulele moarte ale pielii, murdăria și uleiul. Folosiți măști de exfoliere naturale și de casă pentru rezultate mai bune. Pentru pielea sensibilă, căutați un exfoliat mai delicat. După ce ați terminat exfolierea, curățați-vă pielea cu un detergent ușor care curăță celulele moarte de pe suprafață și face pielea netedă și moale.

19. Nu folosiți săpun mai multe ori:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - spălare cu săpun

Evitați să spălați fața cu săpunuri de mai mult de două ori pe zi. Deoarece săpunurile vă pot scoate uleiul din piele, spălați-vă fața adesea cu stropi de apă simplă sau folosiți un produs de curățare delicat în locul săpunului.

20. Nu vă întoarceți la fețe:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - tratament facial

Chiar dacă nu aveți chef să cheltuiți dolari pentru vizitele la spa, păstrați practica de a aplica tratamente faciale de casă adecvate periodic. Preferați tratamente faciale precum cele pe bază de lut pentru un rezultat mai bun.

21. Protejați-vă de Soare:

sfaturi pentru albirea feței 5 folosește capac cu luciu solar

Este foarte important să vă protejați pielea de expunerea la soare. O mică expunere la soare este bună, dar o expunere îndelungată poate provoca pete de vârstă, riduri, arsuri solare și alte probleme ale pielii. Este unul dintre sfaturile de bază pentru îngrijirea pielii din listă.

22. Nu ieși la jumătatea zilei:

Nu ieși la jumătatea zilei

Evitați soarele în timpul orelor de vârf – 11:00 – 13:00 acesta este momentul în care trebuie evitat să ieșiți indiferent de anotimp. În aceste ore, chiar și în zilele înnorate, radiația ultravioletă este cea mai mare, care poate deteriora pielea.

23. Utilizați loțiuni de protecție solară:

Folosiți loțiuni de protecție solară

S-a constatat că ridurile în aproape 90% din cazuri sunt cauzate de expunerea excesivă la soare. Prin urmare, nu uitați niciodată să ieșiți din casa dvs. fără a aplica protecție solară. Fie că este vară sau iarnă, nu contează. Amintiți-vă că este mai bine să preveniți orice deteriorare a pielii dvs. decât să o reparați mai târziu. Folosiți protecție solară cu un SPF de cel puțin 15. Încercați să o aplicați din nou la fiecare două ore și, dacă înotați, aplicați-o mai des.

24. Nu folosiți machiajul de fundație vara:

Nu folosiți machiajul de bază în vară

În timpul verii, nu folosiți fond de ten. Încercați să îl păstrați curat și curățat. Cu siguranță folosiți protecție solară, dar o loțiune, deoarece este mai ușoară și rămâne aprinsă mai mult timp. Se poate folosi chiar și protecție solară cu aspect mat, deoarece funcționează ca protecție solară plus fond de ten.

25. Folosiți accesorii de protecție în timpul zilei:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - umberalla

Purtați îmbrăcăminte de protecție – purtați cămăși cu mâneci lungi, blugi și ochelari de soare. O puteți accesoriza cu o pălărie cu boruri largi sau puteți folosi o umbrelă pentru umbră. Trebuie să urmați acest sfat util și valoros pentru îngrijirea pielii.

26. Renunțați la fumat:

Evitați fumatul

Dacă fumezi, cel mai bun mod de a-ți proteja pielea este să renunți. Fumatul face ca micile vase de sânge ale straturilor noastre exterioare de piele să fie înguste, ceea ce scade fluxul sanguin și face pielea să pară mai în vârstă și contribuie la riduri. Practic, dăunează colagenului și elastinei, care sunt considerate fibrele care conferă pielii noastre forța sa. Chiar și expresiile continue pe care le faceți atunci când fumați, cum ar fi să vă strângeți buzele atunci când inspirați și vă strângeți ochii pentru a evita fumul, pot contribui la riduri.

27. Dieta sănătoasă:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - dietă sănătoasă

O dietă sănătoasă vă poate ajuta să arătați cât mai bine. Dieta bogată în vitamina A, C & E și cu conținut scăzut de grăsimi nesănătoase și carbohidrați prelucrați sau rafinați ar putea promova pielea cu aspect mai tânăr. Consumați multe fructe organice și legume organice (obțineți o varietate). Mănâncă pește gras, cum ar fi macroul proaspăt și sălbatic și somonul sălbatic (pentru a obține o piele strălucitoare). Fructele de pădure sunt bogate în vitamina C și în antioxidanți, precum și ele, au un indice glicemic mic, astfel încât nu vă vor crește glicemia. Adăugarea de ulei de nucă de cocos în dieta dvs. va ajuta la hidratarea și netezirea pielii. Mâncați mai des nucile, deoarece acizii grași de înaltă calitate și uleiurile din ele ajută la întinerirea pielii și la repararea pielii.

28. Aplicați pachetul de lapte:

Mai mult lapte

Dacă sunteți un bricolaj, vă voi sugera să folosiți laptele în frigider. Luați o cantitate mică de lapte într-o minge de bumbac și loviți-o ușor peste față, lăsați-o timp de aproximativ 10 minute, apoi spălați-o. Pentru efectul pe tot corpul, adăugați o ceașcă de lapte în apa de baie. Veți obține cu siguranță o piele clară și netedă.

29. Reduceți doza de alcool:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - vin

Dacă vă luptați cu erupțiile hormonale în fiecare lună, reduceți aportul de lactate. Îmbunătățirea pielii va începe să apară în câteva săptămâni. S-a afirmat că produsele lactate (chiar și cele organice) conțin hormoni specifici de vacă care provoacă secreția de ulei din glande, provocând în continuare frecvente erupții acneice. Încercați să faceți shake-uri, sosuri pentru salate sau batoane de proteine ​​cu un conținut ridicat de lactate. Dacă totuși trebuie să le consumați, limitați-vă la lapte degresat.

30. Aplicați alcool pe cosuri:

Tratamente pentru cosuri - fata cu acnee

Dacă intenționați să scoateți un cos acasă, faceți-o într-un mod precis. Sterilizați-vă acul și mâinile frecând alcool. Apoi, găuriți capul alb al coșului cu ajutorul acului sterilizat, suficient cât să rupeți pielea. Apăsați pe ambele părți ale coșului folosind un swap de bumbac curat până când acesta este golit. Acoperiți-l cu un bandaj, astfel încât să rămână curat în timp ce se vindecă.

31. Gestionați stresul:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - manevrarea stresului

Stresul necontrolat poate produce multe probleme ale pielii. Stresul favorizează formarea de încruntări dăunătoare care lasă linii și riduri. Pentru a vă gestiona stresul pentru o piele sănătoasă și o stare de spirit sănătoasă. Găsiți ceva timp pentru a face lucrurile care vă plac. Acesta este unul dintre sfaturile finale și excelente pentru îngrijirea pielii, atât pentru bărbați, cât și pentru femei

32. Evitați sutienele foarte rigide:

Sutien de deblocare

Ești femeie? Dacă bretelele de sutien sunt prea strânse, poate provoca acnee corporală pe umeri. Slăbind curelele doar o ciupire, îți va lăsa pielea să respire și vei avea mai puține șanse să fii nevoit să izbucnești în acea zonă.

33. Faceți exerciții fizice în mod regulat:

Tânără care face exerciții fizice23

Exercițiul calmează mintea și îmbunătățește circulația sângelui în tot corpul. Ajută la realizarea unei piele cu aspect natural. Circulațiile excelente transmit nutrienți fiecărei celule din corpul dvs., în timp ce mușchii tonifiați vă fac, de asemenea, să arătați frumos. Nu uitați să vă spălați fața atât înainte, cât și după exerciții.

34. Luarea de alimente multivitamine:

Luând alimente multivitamine

Luați un supliment multivitaminic de foarte bună calitate sau un supliment exclusiv pentru pielea bună! Sau chiar mai bine mâncați o dietă sănătoasă care include Omega 6 și Omega 3 și Vitamina C. Majoritatea experților și bunicilor dovedesc că acesta este unul dintre cele mai bune și excelente sfaturi pentru îngrijirea pielii pentru totdeauna..

35. Aplicați ulei de arbore de ceai:

Aplicați ulei de arbore de ceai

V-ați săturat să găsiți un tratament la fața locului pentru acnee? Aduceți ulei de arbore de ceai 100% și aplicați-l pe zonă înainte de culcare, iar când vă veți trezi veți avea un ten mult mai fericit.

36. Aveți grijă cu părul în timp ce dormiți:

Aveți sfaturi de îngrijire cu părul în timp ce dormiți

Dacă sunteți o persoană care nu are timp să șamponeze zilnic. Apoi dormiți cu părul într-o coadă de cal, astfel încât să vă puteți ține fața departe de orice grăsime care ar putea fi acolo în fire. Uleiul din păr poate înfunda porii pielii și poate duce la cosuri și erupții acneice.

37. Nu fi murdar:

Hair Around prosop

Nu folosiți același prosop atât pentru mâini, cât și pentru față. Murdăria rămasă pe un prosop de mână nu trebuie folosită pentru a vă șterge fața, deci asigurați-vă că utilizați prosoape separate. Pielea feței noastre este sensibilă și delicată, astfel încât uleiul din păr sau din alte părți ale corpului nu trebuie transferat pe față. Utilizarea prosoapelor separate pentru mâini și față este foarte importantă dacă sunteți predispus la apariția acneei.

38. Păstrați-vă departe de mobil:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - bacterii ale telefonului mobil

Un studiu recent a arătat că infecțiile cu germeni de pe smartphone-uri sunt chiar mai multe decât cele găsite pe hârtia igienică. Oricât de șocant ar părea, dar unul dintre sfaturile simple de îngrijire a pielii pentru fete este să restricționați utilizarea telefoanelor sau să vă igienizați frecvent telefoanele. Așezarea telefonului pe față atunci când vorbești la telefon poate provoca erupții uriașe. Deoarece telefonul dvs. mobil conține bacterii, asigurați-vă că utilizați șervețele anti-bacteriene pentru a vă curăța telefonul cât mai mult posibil, pentru a vă feri de acnee.

39. Radeți-vă cu atenție:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - femeie de bărbierit

Pentru a vă proteja pielea, aplicați cremă sau loțiune de bărbierit înainte de bărbierit. În ziua bărbieritului, spălați-vă picioarele mai degrabă cu un balsam decât cu un săpun. Folosirea balsamului va ajuta la înmuierea părului de pe picioare, facilitând astfel procesul de bărbierire. Folosiți un aparat de ras curat și ascuțit pentru cel mai apropiat bărbierit. Nu vă radeți niciodată firele de păr împotriva direcției în care crește părul.

40. Uscare:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - prosop

După spălare sau scăldat; bate-ți ușor pielea cu un prosop uscat, astfel încât să rămână puțină umiditate pe piele. Evitați să vă frecați pielea cu un prosop după ce ați făcut baie, deoarece poate provoca iritații și, în cele din urmă, poate duce la pierderea elasticității pielii. Tăierea pielii uscate după fiecare duș este deosebit de importantă pentru cei cu piele sensibilă.

41. Nu mâncați mai mult dulce:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - zahăr

Excesul de zahăr nu numai că îți va face pantalonii mai adânci, ci și va face ca pielea să pară mai în vârstă. Dacă ai un dinte dulce, trebuie să știi că zahărul nu este de fapt bun pentru pielea ta. Zahărul poate duce la îmbătrânirea timpurie a pielii și la pierderea pielii, deoarece zahărul poate afecta elastina, ceea ce permite pielii să fie flexibilă. Deși nu trebuie să eliminați complet zahărul din dietă, limitați aportul la doar zaharurile naturale găsite în cerealele integrale, fructele și legumele. Evitați consumul de produse încărcate cu zahăr, cum ar fi înghețate, pâine albă și bomboane.

42. Utilizați băuturi naturale:

femeie de băut limonadă

Băuturile carbogazoase nu sunt benefice pentru sănătatea ta, precum și pentru pielea ta, așa că, dacă vrei să previi afectarea pielii plictisitoare și deshidratate, asigură-te că te îndrepți către băuturile naturale non-fizzy. Majoritatea acestor băuturi gazoase au ingrediente care declanșează îmbătrânirea prematură. Au un conținut de zahăr extrem de ridicat, care are un efect dăunător asupra pielii. Deci, unul dintre sfaturile de bază pentru îngrijirea pielii pentru fete este evitarea băuturilor frizzy și optarea pentru cele naturale.

43. Schimbă-ți crema de noapte:

Schimbă-ți crema de noapte

Ți-ai dat seama de nevoia de hidratant cu formulă mai ușoară, în timp ce temperaturile minuscule au început să crească. Aplicați aceeași logică pentru crema de noapte. Treceți la cremă mai ușoară pentru a vedea rezultate mai bune fără eforturi mari. Zona nasului se hidratează ușor, așa că evitați zona respectivă.

44. Încercați produse de curățare anti-acnee:

Încercați produse de curățare împotriva luptei împotriva acneei

Acne sunt cele mai descurajante probleme ale pielii pentru noi toți. Deci, cel mai bun mod de a lupta împotriva lor este utilizarea unor produse de curățare pentru acnee și de spălare a feței de bună calitate. Chiar dacă zilele în care luptați împotriva acneei au dispărut oficial; dacă aveți probleme cu strălucirea, utilizați un detergent pe bază de acid salicilic. Nu depășiți concentrația de 2%.

45. Schimbați-vă stilul de somn:

Schimbați-vă stilul de somn

Dacă dormiți la stomac, atunci veți avea vești proaste. Capul nostru cântărește undeva în jur de 7-8 kilograme. Nu credeți că este o presiune mare să vă puneți pe față noapte după noapte? Partea în care dormi va avea mai multe riduri. Cei care dorm deja în spate încearcă să-ți arunce o pernă suplimentară sub cap. Dar dacă îți place să dormi pe partea ta, folosește o pernă de satin sau mătase. Deoarece aceste texturi nu vor provoca cute pe suprafața pielii.

46. ​​Nu faceți exfolierea excesivă:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - supraexploatare

Chiar dacă exfolierea reprezintă o parte foarte importantă a rutinei de bază pentru îngrijirea pielii, dar la fel ca orice, exfolierea excesivă poate afecta foarte mult pielea. Prea multă spălare este cu siguranță ceva ce doriți să evitați, deoarece acest lucru ar putea provoca iritarea pielii. De asemenea, provoacă umflături și poate duce chiar la erupții frecvente de acnee (da, efectul ar putea fi opus doar dacă exagerați).

47. Nu mâncați alimente nesănătoase și cu ulei:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - legume și fructe

Stai departe de junk și alimente grase și încearcă să incluzi legume proaspete și fructe în dieta ta zilnică cât mai mult posibil. Diverse cercetări au arătat că o dietă bogată în carbohidrați și grăsimi este mai probabil să provoace apariția ridurilor mai devreme. De asemenea, evitați carnea roșie și produsele de brânză cremoase, deoarece acestea conțin ceea ce noi știm ca „grăsimi îmbătrânite” și se dovedesc fatale pentru pielea noastră.

48. Utilizați pachete de față naturale anti îmbătrânire:

Mască de față pentru Anti îmbătrânire

Răsfățați-vă pielea cu o mască facială anti-îmbătrânire cel puțin o dată pe săptămână. Această mască vă ajută să vă desfaceți porii și să vă ridicați pielea lăsată. Unele dintre cele mai bune pachete naturale de casă și eficiente pentru a sfida semnele timpurii ale îmbătrânirii sunt Aloe vera, masca cu apă de trandafiri și lavandă, masca cu ulei de măsline și banane, pachetul de lapte și migdale, pachetul de glicerină și alb de ou și pachetul de lămâie și miere. Utilizarea regulată a oricăruia dintre aceste pachete anti îmbătrânire va oferi o piele cu aspect mai tânăr, ca niciodată.

49. Bea apă rece:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - apă rece

Credeți sau nu, apa rece poate fi un remediu rapid pentru o piele cu aspect obosit. Stropirea puțină apă rece este o modalitate ideală de a da un impuls unui ten obosit, deoarece stimulează circulația sângelui și obține un aspect mult mai sănătos. Masarea cuburilor de gheață pe față chiar înainte de culcare va ajuta la reducerea acneei și a ridurilor.

50. Renunțați la lichior:

Sfaturi pentru îngrijirea pielii - reduceți alcoolul

Mai mult de o băutură pe zi poate provoca creșterea producției de ulei și creșterea porilor. Dar vinul (cu măsură) s-a dovedit că vă ajută să vă protejați celulele pielii de razele UV dăunătoare, așa că, atunci când vine vorba de vin, nu vă gândiți prea mult și începeți să beți. Acesta este un alt sfat important pentru protejarea pielii.

Deci, acum știi secretele ce fac fetele adevărate pentru a arăta frumoase. Acestea sunt cele mai bune și mai bune sfaturi pentru îngrijirea pielii, potrivite pentru femeile de toate categoriile de vârstă. Urmând aceste linii directoare de bază despre frumusețe, veți fi înzestrat cu o piele strălucitoare și limpede, în cel mai scurt timp. Aceste remedii de casă sunt absolut sigure și fac minuni pentru pielea ta, fără a-ți arde o gaură mare în buzunar.