Cum să reduceți bărbia dublă rapid la domiciliu în mod natural

Barbia dubla confera fetei tau aspectul plin pe care vrei sa il eviti. Nu arată drăguț sau plăcut dolofan. Te face să arăți grăsime veche simplă și nu devine deloc. Dar reducerea bărbiei duble nu este la fel de ușoară ca asta. Restricționarea dietei vă poate ajuta să vă aplatizați stomacul, dar nu va reduce… Continue reading Cum să reduceți bărbia dublă rapid la domiciliu în mod natural

Cum scapi de buzele crăpate? – Cele mai bune tratamente

Te învelești în straturi suplimentare în lunile de iarnă, deoarece iarna aduce cu ea fisuri, alergii, deficit de vitamine, uscăciune și buze crăpate. Buzele crăpate numite adesea ca buzele crăpate sunt un simptom al iernii care îți fac buzele atât de fragile prin expansiune în mici despicături plus fisuri. Mai ales la femei, buzele crăpate… Continue reading Cum scapi de buzele crăpate? – Cele mai bune tratamente

Cele opt cele mai bune modalități de a vă ușura în mod natural pielea în loc de un tratament chimic de albire a pielii

În zilele noastre, puteți găsi o mulțime de produse de albire a pielii pe piață. Problema este că mai mult de jumătate dintre ele sunt fabricate cu substanțe chimice care, de asemenea, vă afectează pielea. Dar dacă doriți să obțineți un ton mai palid, puteți face acest lucru folosind produse de iluminare a pielii naturale.… Continue reading Cele opt cele mai bune modalități de a vă ușura în mod natural pielea în loc de un tratament chimic de albire a pielii

9 sfaturi eficiente pentru a scăpa de genunchi negri acasă

Genunchii sunt o parte importantă a corpului, în special a picioarelor, deoarece au genunchii întunecați pentru a vă lipsi de multe tipuri de ținute care vă pot face să arătați fierbinți și să vă întâmplați uneori. Aceste genunchi întunecați vă pot împiedica să purtați fustă scurtă, rochie și pantaloni, ținutele care pot adăuga mai multă… Continue reading 9 sfaturi eficiente pentru a scăpa de genunchi negri acasă

10 beneficii fabuloase ale apei de cocos pentru pielea ta!

Apa de cocos (nariyal pani în hindi) este un lichid limpede care se găsește în interiorul fructului de cocos sau al palmei de cocos. Această apă are un gust dulce și de nucă și este considerată o băutură răcoritoare care conține carbohidrați și electroliți ușor de digerat. Aceste nuci de cocos cresc pe palmieri mari… Continue reading 10 beneficii fabuloase ale apei de cocos pentru pielea ta!

15 produse de spălat pe față de casă pentru fiecare tip de piele!

Un săpun obișnuit îți face fața să se simtă uscată și întinsă? Ce zici de crearea unei spălări faciale personalizate de casă care să răspundă nevoilor unice ale pielii tale? Asta e corect! Este timpul să renunțați la săpunuri încărcate cu substanțe chimice și să treceți la produse de curățare naturale pe care le puteți… Continue reading 15 produse de spălat pe față de casă pentru fiecare tip de piele!

10 beneficii simple dar uimitoare ale uleiului de argan pentru piele și față!

Uleiul de argan, numit adesea „aur lichid”, este un produs organic care este extras din boabele fructelor de argan. Acest fruct de argan se găsește pe argan, care crește aproape exclusiv în sud-vestul Marocului. Prin urmare, acest ulei este denumit și ulei de argan Moroccon. Uleiul de argan se găsește în principal în două forme:… Continue reading 10 beneficii simple dar uimitoare ale uleiului de argan pentru piele și față!

10 beneficii uimitoare ale uleiului de migdale pentru pielea ta!

Migdalele, cunoscut sub numele de regele nucilor, se găsesc mai ales în țările din Orientul Mijlociu. Astăzi, California a devenit unul dintre cei mai mari producători de migdale din lume datorită conținutului din ea. Aceste migdale uscate sunt presate la rece cu mai puțină căldură pentru a extrage ulei din ea. În general, uleiurile presate… Continue reading 10 beneficii uimitoare ale uleiului de migdale pentru pielea ta!

10 Beneficii puțin cunoscute, dar uimitoare ale vitaminei C pentru pielea ta!

Vitamina C din terminologia medicală se numește acid ascorbic sau ascorbat, sau acidul L-ascorbic (formula chimică C6H8O6) este un nutrient esențial care menține funcționarea organismului și a sistemului imunitar. Vitamina C ajută la sinteza colagenului în organism. Ajută la vindecarea rănilor, repararea și întreținerea oaselor, a dinților, a cartilajului și a țesuturilor. Este, de asemenea,… Continue reading 10 Beneficii puțin cunoscute, dar uimitoare ale vitaminei C pentru pielea ta!

Ulei de vitamina E pentru piele: 6 beneficii de frumusețe pe care nu le puteți ignora!

Dacă sunteți un cumpărător conștient, trebuie să fi observat vitamina E în majoritatea produselor dvs. de machiaj și îngrijire a pielii! Deci, care este agitația acestui ingredient? Vitamina E este o vitamină liposolubilă, care prezintă puternice proprietăți antioxidante. De la hidratarea pielii la protejarea împotriva radiațiilor UV și chiar ușurarea tenului, vitamina E este un… Continue reading Ulei de vitamina E pentru piele: 6 beneficii de frumusețe pe care nu le puteți ignora!