9 modele uimitoare de inel cu nas de diamant pentru mireasă

Ring Nose Ring este un tip de bijuterii purtate de doamnele pe nas. Anterior, toate doamnele obișnuiau să poarte inel. Dar acum, nici o fată nu poartă inel. Vine în multe soiuri, precum multe state din India au propriul design tipic în inel. De exemplu, modelul inelului nasului din Maharashtra este ceva diferit. Doamnele arată complet diferit atunci când poartă inel, deoarece nu îl poartă zilnic. Există o creație specială de inel nas pentru mireasă. Inelul nasului de mireasa se potriveste fara gaura in nas. Se remediază ca un clip.

Inele pentru nas cu diamant:

Iată cele 9 modele frumoase de inele cu diamante din aur și metal argintiu.

1. Inel de diamant reglabil inel aur:

Inel cu nas de diamant reglabil

Acesta este un inel de nas cu diamant frumos și reglabil. Se spune că este inel reglabil, deoarece se ajustează în funcție de necesitatea utilizatorului. Este beneficiul său. Știftul devine matrițe în interiorul nasului. Este disponibil în toate dimensiunile. Are un diamant strălucitor.

2. Inel de nas lateral cu diamant:

Inel cu nas de diamant lateral

În acest inel de nas, pe o parte sunt atașate serii complete de diamante. Arată fabulos cu diamante laterale. Un inel din nas cu diamant lateral captează atenția oamenilor. Este în metal auriu real și arată bine cu scânteie.

3. Inel de nas real cu diamante pentru femei:

Inel cu diamant real pentru femei

Acesta este un inel cu nas de diamant real. Diamantul solitar este sclipitor ca orice. Va reflecta albul pur în ochii privitorului. Solitaire va străluci mai mult în întuneric. Puteți obține tonul de culoare la alegere și gust.

4. Inel cu nas de diamant în formă de floare:

Inel cu nas de diamant în formă de floare

În acest inel de nas, există un design de formă de flori cu diamante. Acest tip de design va arăta minunat în căsătorie și funcții. Va fi scump, deoarece are multe diamante. Este atractiv și va atrage atenția oamenilor.

5. Inel cu nas diamant marathi:

Inel cu nas de diamant marathi

În Maharashtra, inelul nasului se numește Nath și reflectă tradiția lor. Doamnele din Maharashtra poartă mai ales Nath în timp ce fac Lavani, Marathi Folk Dance. Nath are, de obicei, dimensiuni mari și arată grozav la doamne. Doamna Shringaar din Maharashtra este incompletă fără Nath.

6. Inel pentru nas în diamant colorat:

Inel de nas în diamant colorat

În acest inel cu nas de diamant, sunt folosite diamante frumoase colorate. Acest lucru va arăta unic, deoarece rar sunt folosite diamante colorate în inel. Puteți potrivi culoarea sareei și diamantelor. Diamantele de culoare deschisă sunt strălucitoare uimitor.

7. Inel cu nas de diamant în formă de inimă:

Inel cu nas de diamant în formă de inimă

Acesta este un inel frumos în formă de inimă cu diamante. Are o inimă mare și un diamant atașat între ele. Arată cu adevărat fantastic în aur alb. Va atrage femei de toate vârstele. Dacă ești conștient de modă, aceasta poate fi cea mai bună alegere pentru tine.

8. Inel de aur drăguț cu diamant:

Inel de aur drăguț cu diamant

Are un design superb în inelul cu diamante. Descrie bogăția purtătorului, deoarece ar fi scumpă. Are un diamant frumos tăiat rotund în aur pur. Oamenii nu vor înceta să te laude pentru acest design. Este diferit de regulat.

9. Inel cu nas de diamant de designer:

Inel cu nas de diamant de designer

Acest inel nas este un design special al designerului. Are o combinație de aur galben și alb. Inelul de nas de designer este întotdeauna elegant și oferă un apel direct inimii doamnelor. Este încântător în design și inegalabil, cu inel normal pentru nas.

Inelul cu nas din diamant este o bijuterie delicată. Este de dimensiuni mici, așa că aveți nevoie de cea mai mare atenție. De multe ori, se întâmplă ca diamantul mic să nu fie observat. Deși doamnele cumpără inel cu diamant, dar nu îl folosesc în mod regulat. Ocazional le place să poarte. Fetele de astăzi nu sunt deloc gata să poarte inel cu nas de diamant. Le plac desenele funky.