9 Colecție modernă de copii musulmani Hijab în 2021

Moda Hijab pentru copii a devenit din ce în ce mai populară. Sunt disponibile modele și modele de hijab atrăgătoare pentru toate ocaziile, ceea ce le face drăguțe și cu adevărat islamice. O mare varietate de modele hijab pentru copii sunt disponibile pentru a se potrivi cu obrajii lor dolofani și roz.

Cea mai bună colecție pentru copii Hijab:

Cele mai bune 9 modele hijab pentru copii sunt aici pentru examinarea dvs.,

1. Hijab de rugăciune pentru copii:

Rugăciune pentru copii Hijab

Copiii musulmani sunt încurajați nu numai să urmeze codul vestimentar, ci și tradițiile islamice și ritualurile. Rochia hijab pentru copii din bumbac acoperă chiar din cap până în picioare și este răcoroasă și confortabilă în timpul rugăciunilor. Rugăciunea hijab este menită să fie purtată peste îmbrăcăminte în scopul modestiei în timpul rugăciunilor.

2. Al Amira Hijab:

Al Amira Hijab

Acest stil hijab pentru copii este popular deoarece este confortabil pentru purtarea de zi cu zi a fetelor tinere care tocmai au început să poarte hijab. Este un articole pentru acoperirea capului din două piese constând dintr-un capac sau o bandă extra-mare pentru a acoperi capul n păr și o eșarfă asemănătoare unui tub purtată peste aceea pentru a acoperi pieptul și umerii.

3. Copii Turban Hijab:

Copii Turban Hijab

Acest turban în stil african este o modă de hijab pentru copii cool și fabuloasă. Această coafură este elastică, ușoară și confortabilă. Partea din spate a turbanului are o bandă elastică cusută pentru ușurință și stabilitate. Acest turban universal poate fi purtat ca o acoperire completă sau parțială a capului. Purtați-o ca o pălărie cu părul pierdut sau băgați-vă părul.

4. Kids Wrap Shawl Hijab:

Kids Wrap Shawl Hijab

Șalul pentru fete este o rochie elegantă de hijab pentru copii, care este atât practică, cât și confortabilă de purtat. Nu este nevoie să înfășurați, doar legați-l în spate. Acestea sunt ușor și simplu de purtat, de aceea tinerii hijabis preferă acest stil decât eșarfele învelite. Fabricat din material de bumbac elastic ultra-moale, nu este nevoie de ace.

5. Capace Ninja Criss Cross Hijab:

Capace Ninja Criss Cross Hijab

Acest hijab pentru copii încrucișat se potrivește puțin mai bine decât alte modele. Are toate avantajele eșarfei complete sub o diferență că se potrivește în jurul gâtului. Este confecționat dintr-o țesătură elastică de viscoză foarte moale, potrivită pentru tot timpul anului și disponibilă în multe culori și game la modă.

6. Copii sub capacul eșarfei:

Kids Under Scarf Cap

Acest capac sub eșarfă al hijabului pentru copii ajută eșarfele, glugile, voalurile și șalurile să rămână la locul lor și împiedică alunecarea părului. Capacul din bumbac hijab are broderii detaliate. Este moale și elastic, cu un amestec de fibre de poliester pentru a-și menține forma și a reduce ridurile. Se amestecă n chibrit cu eșarfe pentru a-i spori atracția.

7. Abaya Child Hijab:

Abaya Child Hijab

Această modă elegantă hijab pentru mantie abaya pentru copii este o simplă halat în linie A. Această uniformă școlară abaya cu două buzunare laterale și fante laterale pentru ușurința mersului. Acest model negru convențional variază de la o regiune la alta, dar este răcoros pentru utilizarea de zi cu zi. Simplitatea sa îi conferă un aspect fascinant.

8. Școala pentru copii Hijab:

Școala pentru copii Hijab

Hijab-ul pentru fetele de la școală încurajează sentimentul unității, precum și să adere la orientările religioase. Sunt o eșarfă simplă deasupra capului, fixează părțile laterale sub bărbie și întoarce-o în jurul umerilor și întinde ambele capete pentru a acoperi pieptul. Rochia hijab pentru copii trebuie să se potrivească cu codul vestimentar prescris de școală / colegiu.

9. Hijab pentru copii la modă:

Hijab pentru copii la modă

Moda Hijab pentru copii a devenit din ce în ce mai populară. Modele atractive de hijab în mai multe culori le fac să pară drăguțe și la fel de islamice. Majoritatea celor mici își urmează modelele – bătrâni în codurile vestimentare. O colecție largă de hijab pentru copii colorate, brodate, cu buline, sunt disponibile pentru a se potrivi cu obrajii dolofani și bărbii roz.

Top 9 colecții de rochii hijab pentru copii au devenit din ce în ce mai populare. Modele atractive de hijab în diferite culori sunt concepute pentru copii, ceea ce îi face să arate drăguț și la fel de islamic. Majorității fetelor le place să-și pătrundă bătrânii în coduri de îmbrăcăminte.