Cele mai bune 9 genți de mână Christian Dior în diferite dimensiuni și modele

Christian Dior este o companie franceză de lux și este bine cunoscută sub numele de Dior. Compania a fost fondată în 1946 și astăzi proiectează și comercializează gata de purtat, articole din piele, accesorii de modă, genți, parfumuri și multe altele. Compania este dedicată doar ofertelor pentru femei. Produsele Christian Dior sunt disponibile în toată lumea și în magazinele de marcă. Are chiar și punctele sale de vânzare în care primiți toate produsele Dior.

Genti Christian Dior

Diferite tipuri de genți Christian Dior în India:

Pungile Dior sunt pur și simplu superbe și arată ceresc atunci când sunt purtate. Să aruncăm o privire asupra celor mai bune 9 modele de genți Christian Dior pentru femei și bărbați.

1. Geantă din denim brodată Christian Dior:

Geantă din denim brodată Christian Dior

Un nou look și stil oferit genților Denim de Dior. Frumosele broderii florale și colorate de pe genți sporesc aspectul. Geanta are un element elegant din metal argintiu și o curea reglabilă elegantă de transportat. O geantă perfectă purtată de o femeie pentru petreceri de seară.

2. Genți Christian Dior din piele roșie:

Genți Christian Dior din piele roșie stil

Geanta este confecționată din piele roșie pură și într-un model de țigancă. Modelul țigănesc al sacului îl face să arate foarte exclusivist și diferit de un alt sac. Geanta poate fi asortată cu orice fel de ținută și îți oferă un aspect perfect și sexy, elegant.

3. Geantă Lady Christian Dior cu curea înfrumusețată:

Geantă Christian Dior Lady cu curea înfrumusețată

Cureaua sacului face ca sacul să pară diferit de celelalte pungi Dior. Cureaua este înfrumusețată cu mici pietre colorate, oferind astfel geanta un aspect unic și fierbinte atunci când este purtată. Aceste genți arată foarte elegant și la modă și este geanta urbană perfectă pentru fiecare femeie.

4. Geantă de seară Christian Dior:

Pungă de seară Christian Dior

Ambreiajele sunt o geantă mică care poate fi ținută pe brațele femeilor. Această geantă de ambreiaj silverfish, cu un model frumos în față, face ca acest ambreiaj Dior să pară atractiv. Ambreiajul este unul atrăgător și este perfect și ideal pentru a fi dus la petreceri și un spectacol bun al geantă pentru femei.

5. Genti Christian Dior din piele de miel negru:

Genți Christian Dior din piele de miel negru

Această geantă Dior strălucitoare este fabricată din piele de miel și are un model de canage. Geanta are un aspect elegant, iar logo-ul Dior argintiu adaugă un plus de aspect. Geanta arată foarte impresionantă atunci când este dusă la birouri și chiar un ghiozdan bun pentru prezentare sau hangout.

6. Geantă de umăr Christian Dior:

Geantă de umăr Christian Dior

Geanta are o croială frumoasă și un design. Geanta arată foarte diferită de o altă geantă și pare elegantă și la modă atunci când este purtată. Arată foarte impresionant atunci când este dus la birouri și chiar pentru cumpărături sau hangout. Acestea sunt disponibile în diferite modele și culori și o puteți alege în funcție de stilul dvs..

7. Geantă elegantă pentru lanț Christian Dior:

Geantă elegantă cu lanț Christian Dior

Aceste tipuri de genți Christian Dior arată foarte elegant și regal. Geanta are un design remarcabil în față și în loc de curele, are un lanț elegant pentru a transporta geanta. Pungile sunt disponibile într-un model larg și puteți alege dintre ele pentru a apărea la modă și elegant în mulțime.

8. Geanta rosie Christian Dior de dimensiuni mici:

Geanta rosie Christian Dior de dimensiuni mici

Pungile roșii Dior sunt uimitoare de văzut datorită formei și a micilor înfrumusețări împânzite pe partea din față a pungii. Îmbunătățirile împânzite conferă geantei un aspect nou și fulgerător. Mânerele sunt concepute din material dur, astfel aparând plin de farmec atunci când sunt transportate în orice ocazie.

9. Ultimele genti Christian Dior:

Ultimele genti Christian Dior

Această geantă este una dintre cele mai noi genți concepute de Dior. Culoarea și modelul sacului pot înnebuni pe oricine. Pungile au ciucuri mici, destul de aurii, atârnate în față, făcând astfel geanta să pară cerească. Geanta este perfectă pentru a fi transportată pentru o zi specială sau, de asemenea, cu orice ocazie.

Designul și modelul sacului sunt minunate, iar datoria unei saci Christian Dior din colecția ta ar fi uluitoare și de prestigiu. Pungile sunt de obicei elegante, cu linii feminine curbe, curbate, fără multe ornamente decorative pe geantă. Geanta este concepută ținând cont de funcționalitatea sa, iar dispozitivele de închidere sunt durabile și puternice, destul de ușor de utilizat.