9 modele populare de genți Celine în India

Celine Vipiana a fondat Compania franceză de genti de mână din piele gata preparată franceză în 1945. Pungile sunt realizate din piei de șarpe de apă, crocodil, șopârlă, vițel, miel etc. Aceste pungi vă fac să arătați elegant și sofisticat; un motiv foarte bun pentru a te face să ieși în evidență într-o mulțime. Prin urmare, toată lumea, inclusiv vedetele, dorește să posede genți Celine.

Modele elegante și trendy de genți Celine:

Să ne uităm să avem cea mai bună colecție de genți Celine pentru femei pentru cumpărături în India.

1. Geantă de umăr Biker negru de Celine:

Geantă de umăr Biker negru de Celine

Geanta în formă de găleată este suficient de spațioasă pentru a vă transporta lucrurile. Această culoare accesorie este neagră la exterior și floarea-soarelui naturală la interior. Materialul utilizat este pielea de vițel naturală și căptușeala interioară din piele de vițel despicat. Buzunarul interior cu fermoar și buzunarul exterior exterior cu fermoar prezintă pentru organizarea lucrurilor.

2. Celine Tote Genți Croco Negre:

Celine Tote Genți Croco negre

Acest accesoriu din piele de crocodil de culoare neagră arată scump și elegant. Poate fi folosit pentru mai multe ocazii, cum ar fi participarea la petreceri, cumpărături sau călătorii. Geanta are 30 x 30 x 18cm, deci este spațioasă pentru a transporta ceea ce aveți nevoie. Câteva mânere vă ajută să îl purtați.

3. Geantă mică de umăr Trotteur în Carmin Lizard:

Geantă mică de umăr Trotteur în șopârla Carmin

Această geantă atractivă, la modă, Celine este realizată din căptușeală de șopârlă și piele de miel. Culoarea roșu aprins este gratuită pentru orice doamnă îmbrăcată în roșu. Geanta este mică, cu 7 ”X 7” X 2 ”. Cureaua reglabilă poate fi schimbată pe lungimi adecvate pentru transportul acesteia. Buzunarul extern pe partea din spate și buzunarul plat interior este acolo pentru a vă organiza lucrurile.

4. Mini saci Celine:

Mini Genti Celine

Mini-gențile Celine sunt disponibile în maro închis, bej, bronz și portocaliu și mai multe culori. Puteți păstra oricând unul sau mai multe în garderoba. Amestecă și asortează-ți ținuta cu aceste culori și poartă geanta cu stil. Geanta este suficient de mare pentru a transporta tot ceea ce aveți nevoie.

5. Geantă de mână pentru bagaje micro de la Celine:

Geantă de mână Micro Bagaje de Celine

Acest articol este foarte mic, realizat din piele de vițel netedă de culoare neagră și maro, cu țevi. Există știfturi la bază pentru protecție. Există două mâner pentru a ține punga. În partea de sus există o închidere cu fermoar pentru acces ușor. Buzunarul interior cu fermoar și buzunarul plat dublu sunt prevăzute pentru a vă organiza lucrurile.

6. Geantă de mână de dimensiuni mari Celine Slouchy Tote:

Geantă de mână Celine Slouchy Tote

Acest articol realizat din piele de vițel naturală strălucitoare și căptușeală din piele de vițel despicat este negru, astfel încât să poată fi asortat cu culoarea părului sau a ochilor, pantofi și haine negre. Buzunarul interior interior este acolo pentru transportul obiectelor și apoi este fixat cu nodul sau catarame pe șireturile laterale.

7. Geantă de mână pentru bagaje medii:

Geantă de mână pentru bagaje medii

Geanta colorată pentru bebeluș Celine se potrivește cu orice ținută. Este realizat din piele de vițel și căptușeală din piele de vițel despicat. Există știfturi la bază pentru protecție. Geanta poate fi fixată folosind șireturi din piele pe cele două fețe. Buzunarele de pe panoul frontal și buzunarul cu fermoar sunt prezente pentru lucrurile tale

8. Micul Cabas Phantom cu ciucuri:

Micul Cabas Phantom cu ciucuri

Culoarea albastră profundă neobișnuită a acestui sac se adaugă stilului special. Este realizat din căptușeală din piele de vițel și miel. Centura reglabilă este acolo pentru a vă strânge în jurul sacului. În interior, un buzunar cu fermoar și două buzunare plate sunt acolo pentru organizarea lucrurilor.

9. Geantă de piele netedă albă roșie și albă:

Geantă de piele de vițel netedă roșu și alb ars

Această geantă la modă Celine are culori roșii și albe arse. Este realizat din piele de vițel netedă. Veți arăta minunat în timp ce purtați geanta și purtați alb sau roșu ars sau ambele. Acest articol este la modă și practic pentru a lua la o întâlnire formală sau întrunire informală. Geanta are un fermoar și un buzunar plat în interior pentru organizarea și transportarea lucrurilor.

Concluzionăm că gențile Celine sunt disponibile în mai multe nuanțe, forme, materiale și dimensiuni. În ultimii 71 de ani, Celine a fabricat o varietate diversă de aceste genți de mână la modă.