Top 14 Kate Upton Fără machiaj

Kate Upton este o celebritate foarte cunoscută care a arătat lumii că există întotdeauna o modalitate de a arăta bine fără machiaj. Faptul este că Kate Upton este o doamnă care a fost întotdeauna împotriva machiajului, indiferent dacă este pe set sau off set și veți vedea că acest lucru este cazul chiar și cu stilistul ei, care ar prefera să-și folosească aspectul natural pentru a lumina camera mai degrabă decât au machiajul să-i preia fața. Kate este un model foarte cunoscut pentru milioane de femei din întreaga lume, deoarece a condus marșul ipotetic fără machiaj în cea mai mare parte a vieții sale și le-a arătat oamenilor de pretutindeni că machiajul nu te face faimos, ci o atitudine pozitivă cuplat prin a te iubi pe tine este tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la vârf.

Internetul este cel mai bun loc pentru a găsi un număr nelimitat de instanțe în acest sens, deoarece internetul suflând cu Kate Upton nu arată machiaj, veți obține o cantitate nelimitată de alegeri din care să vă alegeți. Kate este o persoană care ar prefera să se bucure de un stil de viață sănătos, cu alimente sănătoase, exerciții fizice și multă apă pentru a se menține în stare de vârf în orice moment. Acesta este cel mai bun mod de a lupta împotriva efectelor îmbătrânirii la multe niveluri diferite. Nu numai că vă menține activ, dar faceți bine să nu mai folosiți machiajul pentru a arăta bine, deoarece acum arătați cât se poate de natural, cu un corp minunat și arată pe măsură. Kate este un idol al lumii pentru cariera ei de succes și încredere în sine, făcându-i una dintre cele mai importante dive de machiaj din lume care să ajungă vreodată pe ecran.

Mai jos sunt câteva exemple de Kate Upton fără machiaj, astfel încât să puteți înțelege și voi adevărata frumusețe a acestei dive naturale:

1. Zâmbet strălucitor:

Kate Upton Fără machiaj 1

Kate a fost foarte bine cunoscută pentru că are unul dintre cele mai bune zâmbete din industrie, cu zâmbetul ei doar iradiat pe față mai mult decât ar fi putut vreodată orice machiaj. Zâmbetul ei este ca o armă care arde inimile a milioane de oameni.

2. Minimalistul:

Kate Upton Fără machiaj 2

Deși Kate este o persoană care urăște absolut machiajul ca orice altă persoană, ea poartă și ea elementele esențiale pe care nu le avansează. Elementele esențiale ale acesteia includ un rimel sau un contur de ochi urmat de un ruj sau ceva de culoare pentru a o menține pregătită pentru orice situație.

3. Noapte:

Kate Upton Fără machiaj 3

Kate Upton arată absolut uimitoare, bucurându-se de o noapte cu prietenii ei, unde puteți vedea că, deși arată absolut uimitoare, puteți vedea totuși că fața ei este lipsită de machiaj elaborat și constă doar din elementele esențiale menționate mai sus..

4. Casuals:

Kate Upton Fără machiaj 4

Acest look casual pe care Kate Upton îl scoate atât de bine este de fapt look-ul ei preferat, deoarece o face să se simtă foarte confortabilă și liberă. Fața ei este lipsită de orice machiaj care dovedește cât de mult se iubește această minunată doamnă.

5. Pe covorul roșu:

Kate Upton Fără machiaj 5

Kate este o celebritate foarte cunoscută și a vizitat aproape fiecare ceremonie de premiere și eveniment organizat în industrie și le-a zguduit pe toate cu un aspect mult diferit față de ultima dată, dar care păstrează în continuare lumile frumoase ale acestei doamne..

6. Imagine premieră:

Kate Upton Fără machiaj 6

Această fotografie a fost făcută lui Kate la unul dintre premierii ei, unde pare absolut orbitoare, cu un aspect lipsit de machiaj care întoarce de fapt capetele oamenilor care stau în jurul ei.

7. Pe ecran încă:

Kate Upton Fără machiaj 7

Aceasta este o poză făcută lui Kate când a filmat unul dintre ei pentru a face filme și arată faptul că a fost menționat mai sus, unde Kate Upton ar prefera să radieze ecranul cu aspectul ei natural decât să folosească machiaj elaborat pentru a face acest lucru..

8. Candidat:

Kate Upton Fără machiaj 8

Această fotografie i-a fost făcută lui Kate când se aștepta cel mai puțin, dar sa dovedit a fi o candidă foarte virală a acestei minunate vedete care chiar și în acest moment pare să radieze absolut fără machiaj, după cum puteți vedea de pe fața ei.

9. Fără selfie de machiaj:

Kate Upton Fără machiaj 9

Această fotografie făcută lui Kate Upton a fost un autoportret sau un selfie așa cum este cunoscut pe stradă și este una dintre cele mai bune imagini ale acestei minunate doamne, deoarece prezintă valoarea inocenței, dar mocnită, a acestei frumuseți naturale.

10. Imagine în afara camerei:

Kate Upton Fără machiaj 10

Aceasta este o altă fotografie făcută pe platourile de filmare ale lui Kate, care o arată pregătită pentru următoarea fotografie, fără a fi necesară elaborarea unui retuș de machiaj, deoarece după cum puteți vedea, stilistul ei ar prefera să arate frumos pentru ecran.

11. Numai elementele esențiale:

Kate Upton Fără machiaj 11

După cum sa menționat mai sus, Kate Upton este o minimalistă care poartă doar ceea ce are nevoie, dar există și alte sortimente care includ luciu de buze și alte elemente esențiale care doar adaugă culoare și nu sunt un machiaj foarte elaborat..

12. O altă imagine pe ecran:

Kate Upton Fără machiaj 12

Aceasta este o altă fotografie făcută lui Kat în timp ce făcea un rol pe ecran, arătând cât de frumoasă și naturală este de fapt această minunată doamnă.

13. Fotografiere:

Kate Upton Fără machiaj 13

La fel ca orice altă celebritate, Kate a participat și la numeroase ședințe foto, unde a fost încântarea camerei cu aspectul ei natural și ochii mocnitori.

14. Afară cu prietenii:

Kate Upton Fără machiaj 14

Kate iubește să stea cu prietenii și această imagine reprezintă reprezentarea perfectă a acestui fapt și chiar pune un punct culminant imens pe Kate Upton fără machiaj, deoarece împreună cu prietenii ei este cât se poate de casual și iubește să fie naturală.

Kate Upton fără machiaj este discuția orașului și le-a dat doamnelor din întreaga lume un motiv să le iubească și să înceapă să le acorde mult mai mult credit decât fac în mod normal. Kate este o doamnă de succes care nu și-a uitat rădăcinile, ceea ce a ținut-o la pământ.