Madonna No Makeup Selfie Pictures – Top 13 ale noastre

Regina pop-ului, Madonna Louise Ciccone știe, de asemenea, deoarece Madonna este una dintre cele mai faimoase cântărețe din istoria industriei muzicale. Acest cântăreț american este, de asemenea, o icoană de stil faimos în lumea modei și frumuseții. În timp ce Madonna cântă pe scenă, folosește o varietate de produse de machiaj pentru a obține aspectul dorit pentru melodia respectivă. Această teorie este aceeași și pentru videoclipurile ei. S-ar putea să credeți că această vedetă pop în vârstă de 56 de ani se ascunde întotdeauna sub o grămadă de machiaj, dar asta nu este adevărat. Adesea, își arată aspectul natural pentru a impresiona oamenii cu frumusețea ei moștenită. În culise, Madonna îi place să poarte haine casual și să se machieze pentru a se bucura de viața ei într-un mod simplu. Vedeți câteva dintre cele mai bune imagini ale selfie-urilor Madonna fără machiaj în articol.

Cele mai bune imagini ale Madonna fără machiaj:

1. Arată în ploaie:

Madonna fără machiaj 1

Madonna a fost văzută arătând de parcă ar fi pășit într-un strop de ploaie. A fost văzută purtând o jachetă impermeabilă din piele neagră și semnele ei de plajă. Regina Popului nu are indicii de machiaj, cu excepția poate pentru un ruj nud. Cu siguranță arată frumoasă pentru vârsta ei!

2. Aspectul tocilar:

Madonna fără machiaj 2

Madonna are un aspect destul de neobișnuit în această imagine. Ea alege să se joace în siguranță într-o ținută simplă și eșarfa ei semnată. Ochelarii ei tocilari îi oferă un aspect demn. Își ține părul ondulat și legat. Se pare că se îndreaptă spre aeroport pentru călătorii și nu există nimic mai bun pentru a-l menține confortabil.

3. Aspectul de cowboy:

Madonna fără machiaj 3

Madonna își păstrează încă o dată rolul esențial în apariția sa publică. Este văzută fără machiaj deloc. Pălăria ei de paie, telefoanele și eșarfa dezvăluie indicii că se îndreaptă într-un anumit loc și se grăbește. Ne place în totalitate ideea pălăriei pentru a-i ascunde părul dezordonat, de necontrolat. Deștept, nu-i așa??

4. Selfie Lazy Monday Morning:

Madonna fără machiaj 4

Este luni dimineață și Madonna îl urăște la fel ca noi ceilalți. Văzută în acest selfie este postarea de luni dimineață a Madonna, unde nu se machiază și pare să nu se grăbească să-și înceapă ziua. Ochii ei dezvăluie oboseala de la petrecerea din noaptea anterioară. Dar, suntem siguri că se va ridica în picioare în cel mai scurt timp!

5. Obosit, dar destul:

Madonna fără machiaj 5

De mulți ani, Madonna stabilește noi recorduri în panoul publicitar și este considerată una dintre cele mai revoluționare și inspiratoare icoane muzicale din istoria muzicii. Este atât de atrăgătoare și fără cusur, încât un top simplu gri o poate face să pară divină chiar și după o zi lungă și obositoare. Această femeie are ceva în ea care o face diferită de ceilalți.

6. Gata de acțiune:

Madonna fără machiaj 6

Madonna a fost văzută fără machiaj pe străzile din New York. Această imagine arată clar că vedeta pop preferată din toate timpurile nu necesită machiaj pentru a arăta atractiv. Frumusețea ei vine din talentul ei, ceea ce o face una dintre cele mai de succes cântărețe din întreaga lume.

7. Simțirea muzicii:

Madonna fără machiaj 7

Vedeta pop, Madonna a fost surprinsă în cameră purtând un tricou alb solid, cu căști atârnate la gât. Își păstra părul blond slăbit și părea într-o dispoziție veselă. Cei care o cunosc pe Madonna au spus că cât de mult îi place să se întoarcă la viața ei veche și simplă în care nu a fost prinsă în cușca făcută din produse de înfrumusețare și probleme cosmopolite.

8. Nu te încurca cu tine Uite:

Madonna fără machiaj 8

Ochii verzi ai Madonnei o fac unică de la orice altă femeie de pe scenă. Recent, a cântat live, fără niciun fel de machiaj, pentru a-i face pe fanii ei conștienți de frumusețea ei naturală. În această imagine, regina pop a fost văzută purtând o pălărie verde și un bluză cu mâneci lungi de aceeași culoare. Cu excepția cazului în care este un spectacol live sau filmare, Madonna poartă lucruri casual și evită nebunia de rimel.

9. Pregătirea pentru a efectua:

Madonna fără machiaj 9

Madonna a fost surprinsă în acțiune în timp ce pleca dintr-un loc în care a interpretat. Presa nu a lăsat-o nici la vanitatea vanității. Ea și-a dezbrăcat tot machiajul și hainele elegante și a ieșit purtând doar o pălărie simplă și un top fără mâneci.

10. Femeie sportivă:

Madonna fără machiaj 10

Cu câteva săptămâni în urmă a apărut o veste că telefonul mobil al Madonnei a fost spart și imaginea ei personală a fost expusă publicului, dintre care în majoritatea dintre ei nu purta machiaj. Aceasta este una dintre acele imagini fără machiaj în care purta un top roșu băiețel care o făcea să arate pur și simplu uimitor. Fără îndoială, ea este cea mai frumoasă cântăreață pop vreodată.

11. Stai cald:

Madonna fără machiaj 11

Madonna o poate face să arate atractivă într-un pulover simplu și eșarfă. Abia are nevoie de un machiaj suplimentar. Această frumusețe atemporală se vede că îmbătrânește grațios în mantia ei tricotată și eșarfa gri. Cu siguranță, ea dă curs viitorilor modele pentru banii lor.

12. Fără machiaj Live Gig:

Madonna fără machiaj 12

În această imagine, Madonna a intrat în direct și și-a făcut întreaga performanță fără a purta niciun fel de machiaj. A optat pentru valuri de plajă un tricou negru. Ea a cuie complet acest aspect cu fața goală, cu un indiciu de ruj roz nud și poate fi puțin mai evident pe obraz.

13. Fără maimuțe în jur:

Madonna fără machiaj 13

Madonna și-a purtat, de asemenea, spectacolele de scenă scandaloase după spectacol. A fost văzută plimbându-se pe străzi purtând o pălărie cu față de gorilă. Este nevoie de curaj pentru a scoate o astfel de ținută, dar Hei! Ea este Madonna! Cu siguranță arată bine în acea ținută caldă de iarnă și când vine vorba de ținute ciudate, nu există nici o maimuță în jurul valorii de Madonna!

Madonna este cunoscută pentru moda ei bizară. De asemenea, este una dintre puținele vedete cărora îi place să-și arate defectele în fața publicului. Fie că a ascuns brațele sau dinții distorsionați, îi arată cu încredere pe toate pe imaginile sale. Deși ar putea părea grosolan, trebuie să apreciem neînfricarea ei. Nimic nu o poate descuraja pe Madonna și este cu siguranță șefa destinului ei. Madonna ne învață că oamenii care sunt alături de tine în vremuri bune trebuie să știe cine ești cu adevărat. Ideologie grozavă, nu-i așa??