8 imagini cu Prabhas cu și fără machiaj

Tânărul star rebel al filmelor telugu, Prabhas Raju Uppalapati este unul dintre cele mai mari talente tinere din Tollywood și a câștigat recunoaștere prin baza sa largă de filme. Dar acest bărbat de 38 de ani are mult mai mult decât doar filme. El are expertiza, talentul și cu siguranță aspectul. Dar ce se întâmplă când este confruntat cu camera fără machiaj? Mai trăiește la înălțimea reputației sale? Pentru a afla că a fost explicată o serie de anumite imagini cu el fără machiaj:

Prabhas cu și fără machiaj Fotografii:

Mai jos puteți vedea eroul tău favorit telugu Prabhas fără poze de machiaj care sunt minunate.

1. Faceți clic la locul de fotografiere:

prabash fără machiaj 1

Munca grea. Nimic nu se poate realiza în viață fără muncă grea. Chiar și o mică presiune în a face ceva îl poate ajuta pe om să realizeze orice. Motto-ul lui Prabhas este „scoate„ im-ul ”din imposibil”. De-a lungul vieții sale, el și-a păstrat întotdeauna comportamentul puternic și încrezător, care l-a dus la stadiul în care se află astăzi. Secretul său – exerciții regulate cu o dietă medie, dar sănătoasă. Pe ecran și pe ecran, el este destul de vesel, spune oamenii care îl cunosc, dar când vine vorba de afaceri atunci înseamnă afaceri. În această imagine, barbă spune că nu poartă niciun machiaj pe seturi.

2. Fixați din film:

Prabhas cu și fără machiaj 2

Aspectul bun poate fi modificat fizic astăzi. Dar atunci când o persoană se naște în mod natural cu „a muri pentru” arătarea bună, atunci oamenii sunt lăsați cu gura căscată. De ce ai strica cu machiaj o față deja bine sculptată. Și asta este ceea ce este încorporat pe platou. Singurul machiaj folosit este poate tonerul pentru piele necesar aparatului foto. În afară de asta, orice machiaj este un nu nu. În aspectul său accidentat din imaginea de mai sus, Prabhas își arată frumusețea fără regrete.

3. Stil frumos:

Prabhas cu și fără machiaj 3

Această vedetă de film se află în centrul atenției de ceva timp și este destul de evident că nu pleacă nicăieri curând. Pe ecran este la fel ca un tigru și uneori a acționat ca un băiat natural, fără machiaj. Nici o încurcătură sau o prostie nu este tot ce cere. Deși filmele sale timpurii au fost apreciate în medie, el a urmărit și a ajuns la steaua pe care o are astăzi. Pentru a ajunge la vârf, trebuie să aveți capacitatea de a urca pe scară și el a avut capacitatea de a finaliza acest lucru.

4. Poziție elegantă:

Prabhas cu și fără machiaj 4

Prabhas a făcut, de asemenea, numeroase ședințe foto pentru diferite mărci. Chiar și în aceste ședințe foto, el păstrează încă o distanță față de machiajul greu, doar ceea ce este necesar este utilizat.

5. Încheiați filmul:

Prabhas cu și fără machiaj 5

Acum este o pictogramă de stil pentru milioane de oameni și lucrează din greu pentru a-și menține activele pe care le are. El încurajează consumul de sucuri proaspete în fiecare zi, care nu numai că oferă corpului dvs. vitaminele și mineralele necesare, ci și ajută la curățarea corpului de orice impurități, astfel încât să vă ajute să vă faceți corpul mult mai activ și mai sănătos. Aspectul său preferat este aspectul accidentat, întrucât își dorește întotdeauna să arate ca acel „om macho” cu machiaj fără machiaj. Este bine cunoscut și faimos pentru acest look. Și pe bună dreptate, acest aspect i se potrivește bine.

6. Aspect la modă:

Prabhas cu și fără machiaj 6

Un prabhas menționat mai sus a făcut multe astfel de ședințe foto pentru mărci, iar imaginea de mai sus este o dovadă. Prabhas susține că machiajul este prăbușirea pielii unei persoane. Este în regulă să aplicați elementele esențiale atunci când este necesar, dar altfel evitați cât mai mult posibil.

7. Tipul Frumos Fără Machiaj:

Prabhas cu și fără machiaj 7

Acest aspect de băiat ciocolată a fost pentru unul dintre filmele sale cu puțin machiaj. A fost o poză rară făcută în timp ce ieșea din platou și un bărbat pasionat de lumina reflectoarelor nu a ezitat să dea un zâmbet și o poză inteligentă. În lumea de astăzi cu greu ai oameni mai autentici precum prabhas.

8. Confort Sit:

Prabhas cu și fără machiaj 8

Prabhas este, de asemenea, un fan al tatuajelor, spune că tatuajele sunt sufletul unei persoane, care este desenat pe corp ca o pânză. Nu are o plăcere specifică de culoare pentru hainele pe care le poartă și arată bine în toate alegerile sale. O persoană fizică adevărată și adevărată, este condusă să atingă vârful cel mai înalt al carierei sale și, pe bună dreptate, își va atinge obiectivele. aici își arată fața fără machiaj împreună cu desenele sale preferate de tatuaje.