9 frumoase modele de coliere cu diamante

Dragostea pentru diamante printre fete nu va muri niciodată. Colierele reprezintă un tip semnificativ de bijuterii pe care le poartă fiecare femeie. Coliere cu choker, fiind unul dintre ele. Astfel, colierele cu diamante sunt unul dintre cele de elită și regale și chiar cele sobre pe care ați dori să le cumpărați. Greu de găsit și de ales dintre colierele cu diamante, vă aducem o listă cu primele 9 coliere cu colier cu diamante pentru femei.

Choker Diamond Coliere:

Frumusețea este pur și simplu un ornament, trebuie doar să scanați prin toate choker-urile cu diamante și să ridicați cele mai bune care se potrivesc personalității dumneavoastră.

1. Colierul cu diamante Sunshine:

Colierul cu diamante Sunshine

Colierul arată ca cel al unui colier de prinți. Baza largă cu pietre de diamant grele, în formă ovală și rotundă strălucesc puternic la soare și oferă un aspect strălucitor. Orice fată care dorește să-și etaleze ținuta într-o petrecere purtând o rochie sau o rochie, acest colier ar fi opțiunea perfectă pentru ea.

2. Colierul Emerald Choker:

Colierul Choker Emerald

Și acesta vine cu un design greu, dar cel mai recent design. Cu perle mari rotunde atârnând dedesubt și smaraldul încorporat în mijlocul colierului, acest lucru oferă și un aspect antic. Desenele sub formă de frunze și cele pe jumătate spiralate la colțuri, dispuse alternativ se adaugă la frumusețea colierului choker.

3. Colierul în formă de diamant invers:

Colierul în formă de diamant invers

Acest colier cu un design sobru cuprinde un lanț subțire cu diamantele în formă inversă și atașate una de cealaltă sunt așezate alături. Între fiecare diamant se află o piatră rotundă care îi conferă un aspect de designer. Unul dintre cele mai bune modele de choker pentru fete, aceasta ar fi o opțiune bună de cumpărat.

4. Chokerul Ravishing Diamond:

Chokerul Ravishing Diamond

Această piesă de gât arată ca una regală pe care oricine și-ar dori să o poarte. Este proiectat într-un mod minunat cu diamante în formă de pătrat aranjate în partea de sus cu modele florale dedesubt. Complet împodobit cu diamante și strălucitor, acest colier choker cu diamant regal vă va face să vă goliți buzunarul și să cumpărați acest lucru.

5. Colierul cu diamante de fixare cu cârlig:

Colierul cu diamante de fixare cu cârlig

Aceasta este o bucată simplă, dar simplă, de colier cu diamante. Colierul cu diamante pentru femei, conceput într-un mod inovator, are baze în formă de cârlig împodobite cu diamante atașate una de alta alternativ.

6. Colierul cu perle de diamante:

Colierul Choker cu perle de diamant

Acest colier cu diamante are un design cu 4 straturi, cu diamante pătrate formate în formă de diamant pe partea de sus, desenele florale cu cele patru petale oferind un aspect curat și luminos și, în cele din urmă, jumătatea spiralelor cu perlele atașate la lor. Atârnând în partea de jos, perlele oferă și un aspect de elită. Aceasta este o opțiune de îmbrăcăminte de petrecere pentru o ocazie măreață la care poate merge orice persoană.

7. Colierul special cu diamante:

Colierul special cu diamante

Colierul cu diamante extra larg, cu un smarald uriaș între și în linie cu el în partea de sus, oferă un aspect frumos. Cele două fețe ale colierului, proiectate în mod similar, desprinse una de cealaltă pe colțuri cu setul de diamante și cu smaraldul din mijloc oferă un aspect superb.

8. Chokerul unic cu diamante:

Chokerul unic cu diamante

Colierul choker cu lanțul auriu cu diamantele împânzite în mod liniar cu smaraldul în mijloc oferă un aspect unic. Arată ca bijuterii cu diamante aurii, un colier cu diamante pentru fete cu aspect de designer.

9. Colierul Ruby Diamond Choker:

Colierul Choker Diamond Ruby

Acesta este un colier tradițional cu diamante cu aspectul unei bijuterii tipice din sudul Indiei. Colierul greu cu floarea de diamant împânzită cu flori în mijloc, cu piatra de rubin și modelele de frunze simple, împreună cu modelul de cruce de mai sus, este un ornament creat de creat. Când doriți un colier tradițional pentru choker, aceasta ar fi cea mai bună opțiune pentru dvs..